!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αλέξης Τσίπρας στο Αλέξάνδρειο ΑΜΘ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kostis

Re: Αλέξης Τσίπρας στο Αλέξάνδρειο ΑΜΘ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostis »

under έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:26
hades έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:17
under έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:14 Το ερωτημα ειναι αν στο Αλεξανδρειο θα υπαρχει μη βολεμενο κομματοσκυλο.Λεωφορεια λεει ανεβαινουν απο αθηνα για να αποφυγουν το ρεζιλικι.
Περίμενες κάτι άλλο; Δεν έχουν στελέχη εδώ πάνω .Οι ποιο πολύ οργανωμένοι που χαν πήγαν στην ΛΑΕ .
Γενικα δεν εχουν στελεχη.Μιλαει στο γηπεδο ή υπαρχει αλλος χωρος εκει μεσα ; Αν μιλαει στο γηπεδο πρεπει να ανεβουν και οι 3 χιλιαδες μετακλητοι απο Αθηνα.
Όταν λες στελέχη εννοείς όπως τα κομματοσκυλα της ΝΔ που περιμένουν να ριμαξουν πάλι το κράτος;
Τη ΔΕΗ την πληρωσατε για το συνέδριο;
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Ερμής έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:28
under έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:26 Αν μιλαει στο γηπεδο πρεπει να ανεβουν και οι 3 χιλιαδες μετακλητοι απο Αθηνα.
γιατί, δε τους έχει πιστευεις;

Μη ξεχνάς οτι ο τυπικός συριζαίος είναι και φτηνιάρης συν τοις άλλοις.
Οι ντοπιοι φτηνιαρηδες εχουν βολευτει θα ειναι μεσα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

foscilis έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:24
sys3x έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:12 Ναι, σε παιδάκια
Εικόνα
και γέρους
Εικόνα
που περνάνε από την περιοχή για να πάνε σπίτι τους, φροντιστήριο κτλ.
Εικόνα
Λίγη ντροπή ρε μαλάκες λίγη ντροπή, 500 μέτρα δίπλα ήμουν δούλευα, λιποθυμούσαν οι γριές και οι γέροι, είχε παιδάκια με άσθμα κι όλα τα χημικά που ρίξανε κυριολεκτικά δίπλα μας ήταν για να προστατεύσουν οι μπινέδες που ψήφισες τους άπλυτους οι οποίοι πετούσαν σπασμένα μπουκάλια και πέτρες μέσα από την ασφάλεια της κατάληψης με 3 μέτρα σιδερένιο φράχτη, φωνάζοντας θα σας κρεμάσουμε φασίστες στους περαστικούς.
Ντροπή σας ρε μαλάκες, ντροπή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 14 Δεκ 2018, 09:58 Στην ουσία σήμερα εγκαινιάζεται η προεκλογική περίοδος. Θα είμαστε ασφαλώς εκεί.
Εικόνα
Δώσε πόνο Υπερκουλτουριάρη!!!
Οι εξ Αθηνών ομοϊδεάτες θα είμαστε εκεί στους δέκτες μας,στα καφενεία,στα προπατζίδικα,στα έξυπνα τηλέφωνα,στις οθόνες των υπολογιστών μας και στα ηχεία των ραδιοφωνικών δεκτών μας,ψυχή τε και σώματι μαζί με τον αρχηγό και λαϊκό εκφραστή Αλέξη Τσίπρα.
Νίκη το '19 και υπουργοποίηση Υπερκουλ ως υπερυπουργού Β.Ελλάδος

Τα σέβη μου και τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.
-71
~
Άβαταρ μέλους
sys3x

Είμαι ήδη στο κέντρο και έχω δουλειά και το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ στο κέντρο, θα φάω πάλι για χ&)€' φορά ταλαιπωρία γιατί; για τον μπινέ, μπινέδες.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Ζώα.

.
Άβαταρ μέλους
Kostis

sys3x έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:53 Είμαι ήδη στο κέντρο και έχω δουλειά και το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ στο κέντρο, θα φάω πάλι για χ&)€' φορά ταλαιπωρία γιατί; για τον μπινέ, μπινέδες.
Πήξε μαλακα
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Kostis έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:55
Πήξε μαλακα
σκασε μαλακα.
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

sys3x έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:53 Είμαι ήδη στο κέντρο και έχω δουλειά και το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ στο κέντρο, θα φάω πάλι για χ&)€' φορά ταλαιπωρία γιατί; για τον μπινέ, μπινέδες.
Πήξε μαλακα

Προκαλείς συριζόπουλο. Τι γίνεται με τον πρωθυπουργό σας. Αν δεν μαζέψουν το σύνολο της αστυνομικής δύναμης της βορείας Ελλάδας στην Θεσσαλονίκη δνε μπορεί να εμφανιστεί
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

sys3x έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:50
foscilis έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:24
sys3x έγραψε: 14 Δεκ 2018, 11:12 Ναι, σε παιδάκια
Εικόνα
και γέρους
Εικόνα
που περνάνε από την περιοχή για να πάνε σπίτι τους, φροντιστήριο κτλ.
Εικόνα
Λίγη ντροπή ρε μαλάκες λίγη ντροπή, 500 μέτρα δίπλα ήμουν δούλευα, λιποθυμούσαν οι γριές και οι γέροι, είχε παιδάκια με άσθμα κι όλα τα χημικά που ρίξανε κυριολεκτικά δίπλα μας ήταν για να προστατεύσουν οι μπινέδες που ψήφισες τους άπλυτους οι οποίοι πετούσαν σπασμένα μπουκάλια και πέτρες μέσα από την ασφάλεια της κατάληψης με 3 μέτρα σιδερένιο φράχτη, φωνάζοντας θα σας κρεμάσουμε φασίστες στους περαστικούς.
Ντροπή σας ρε μαλάκες, ντροπή.
Ο συριζαίος Δεν γνωρίζει την έννοια ντροπή. Είναι τόσο γαμάτος. Άσε που ανεβάζει συνεχώς το επίπεδο του φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
hades

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 14 Δεκ 2018, 09:58 Στην ουσία σήμερα εγκαινιάζεται η προεκλογική περίοδος. Θα είμαστε ασφαλώς εκεί.
Εικόνα

ψήφισε τον για να συνεχίσει να βολεύει γκόμενες και κολλητούς και να τρώνε οι γύρω του από την πίτα και να το παίζουν παράγοντες

Τέτοιο λιμό δεν έχει ξαναπεράσει στην Ελλάδα στον 20 και 21αιώνα .Για τον 19 δεν ξέρω αλλά και εκεί αμφιβάλλω. Όλοι είχαν λίγη τσίπα ακόμα και αυτοί που αποτελούσαν την δωσίλογη κυβέρνηση του 41-44.Το ΤΣίπρα και ο θίασος του αδίστακτοι
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Εικόνα
Αν μιλησει η νοτοπουλου...να χειροκροτησεις διπλα παρακαλω.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Kostis

hades έγραψε: 14 Δεκ 2018, 12:15
Πήξε μαλακα

Προκαλείς συριζόπουλο. Τι γίνεται με τον πρωθυπουργό σας. Αν δεν μαζέψουν το σύνολο της αστυνομικής δύναμης της βορείας Ελλάδας στην Θεσσαλονίκη δνε μπορεί να εμφανιστεί
Και χάρη σας κάνει που έρχεται στην μπουγατσοπολη
Άβαταρ μέλους
hades

Kostis έγραψε: 14 Δεκ 2018, 12:20
hades έγραψε: 14 Δεκ 2018, 12:15

Πήξε μαλακα

Και χάρη σας κάνει που έρχεται στην μπουγατσοπολη

μπα ρίχνει και άλλο το επίπεδο της πόλης .Δεν τον θέλουμε τον καραγκιόζη .Ας μείνει σε έσας κάτω χάρισμα σας
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Πάντως σε αυτόν τον απατεώνα αναγνωρίζω την τακτική του αντιπερισπασμού, στην οποία βέβαια τον βοηθάνε και οι μυριάδες ηλίθιοι που έχει απέναντί του. Ενώ είπε και έκανε συμπυκνωμένα σε 2-3 χρόνια περισσότερα ψέματα, κωλοτούμπες και απάτες απόσα είπαν και έκαναν όλοι οι προηγούμενοι μαζί σε 40 χρόνια, ωστόσο θα πάει στις εκλογές κρινόμενος και "παλεύοντας" για το Μακεδονικό και οι ηλίθιοι που είναι απέναντί του θα ορμήξουνε στη μάχη για αυτό.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”