Κι επειδή είναι θέμα χρόνου να πεθάνουμε, ας αυτοκτονήσουμε τώρα; Σε έχει πάρει από κάτω μου φαίνεται.Ίακχος έγραψε: 10 Φεβ 2025, 14:58Δε χρειάζεται να τα γκρεμίσουμε θα πέσουν μόνα τους σε μεγάλο σεισμό.panos291 έγραψε: 10 Φεβ 2025, 14:49 Εξαιρετικο αρθρο. Αυριο κιολας να γκρεμισουμε ξενοδοχεια και βιλες στη Σαντορινη, και να φτιαξουμε βιομηχανιες.
Τι μαλακιες διαβαζετε και τις παιρνετε στα σοβαρα..
Ειναι θέμα χρόνου να κάνει 7,5 αρι σε Αμοργό, Ρόδο, Κρήτη, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και τότε οι τουρίστες θα φύγουν από μόνοι τους και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή πραγματικότητα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H Σαντορίνη απειλεί να τινάξει την οικονομία όλης της χώρας στον αέρα
Re: H Σαντορίνη απειλεί να τινάξει την οικονομία όλης της χώρας στον αέρα
Για φάβα Σαντορίνης;Belladonna_new έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:08 Κακο δεν ειναι να υπαρχει τουρισμός σε μια χώρα (ίσα ίσα). Κακό είναι να υπάρχει ΜΟΝΟ τουρισμος και καμμιά διάθεση για οτιδηποτε αλλο. Τη Σαντορινη ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι καλώς την εκμεταλλευεται το κρατος για τουρισμό. Για τί άλλο θα μπορούσε δλδ;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δε γίνεται μια σεισμογενης και ηφαιστειογενης χώρα όπως η Ελλάδα να βασίζεται στον τουρισμό. Έχουμε τεράστιο μειονέκτημα σε σχέση με την Ισπανία π.χ.sharp έγραψε: 11 Φεβ 2025, 21:13Κι επειδή είναι θέμα χρόνου να πεθάνουμε, ας αυτοκτονήσουμε τώρα; Σε έχει πάρει από κάτω μου φαίνεται.Ίακχος έγραψε: 10 Φεβ 2025, 14:58Δε χρειάζεται να τα γκρεμίσουμε θα πέσουν μόνα τους σε μεγάλο σεισμό.panos291 έγραψε: 10 Φεβ 2025, 14:49 Εξαιρετικο αρθρο. Αυριο κιολας να γκρεμισουμε ξενοδοχεια και βιλες στη Σαντορινη, και να φτιαξουμε βιομηχανιες.
Τι μαλακιες διαβαζετε και τις παιρνετε στα σοβαρα..
Ειναι θέμα χρόνου να κάνει 7,5 αρι σε Αμοργό, Ρόδο, Κρήτη, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και τότε οι τουρίστες θα φύγουν από μόνοι τους και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή πραγματικότητα.
Έχω ζήσει στο εξωτερικό ως μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αγγλία και ΗΠΑ. Με αυτά που είδα εκεί απόρησα πως ζει η Ελλάδα χωρίς να παράγει. Το ρώτησα σε υψηλά ιστάμενους και μου είπαν γιατί να μολύνουμε το περιβάλλον με βιομηχανίες όταν μπορούμε να ζούμε με τον τουρισμό. Με αυτά τα μυαλά οδηγηθήκαμε στα μνημόνια για αυτό και η ένσταση μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 0 Απαντήσεις