Στο σενάριο που ανέφερα να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να φεύγει ούτε κουνούπι απο αεροδρόμια ή χερσαία σύνορα. Τώρα αυτά με τη διαφυγή με την ψαροβαρκα σαν νέος Οδυσσέας, ΟΚ, για Χόλιγουντ ακούγεται ενδιαφέρον σενάριο, στην πραγματική ζωή καλύτερα να take your chances και να μείνεις.Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:13απο ολες τις εμπολεμες περιοχες πηγαινοερχονται καποια αεροπλανα, για ειδικους σκοπους, και για να το σκανε οσοι εχουν ακρες.Αλιόσα έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:04 Αφού θα κλείσουνε τα αεροδρομια, ασε που πριν κλεισουνε σε ολα τα αεροδρομια θα υπάρχει Στρατονομία.
Με βάρκα ειναι ριψοκίνδυνο ταξίδι πόσο μάλλον αν είναι χειμώνας και είσαι ανίδεος απο θάλασσα και προσανατολισμό.
ειμαι το ακριβως αντιθετο του ανιδεος απο θαλασσα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν γίνει πολεμος τι θα κάνετε;
Re: Αν γίνει πολεμος τι θα κάνετε;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
30 χρονια πισω, ετσι σκεφομουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:19 Ρε σεις, τώρα πέρα από τις πλακίτσες κλπ
Σε φάση επιστράτευσης δεν θα κληθούν όλοι για να πάνε στο μέτωπο γιατί παίζει και το θεματάκι της ηλικίας.
Σε όσους όντως εννοούν ότι θα προσπαθήσουν να την κοπανήσουν ενώ είναι μάχιμοι, θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα.
Δεν θα ντρέπεστε;![]()
κανε εικονα, να βαραει η σειρηνα, να ξυπνας για να πας πολεμο, να κατεβαινεις φρουρα ετοιμος να παρεις εντολες για το πως και που θα γαμησουμε τους κωλοτουρκους, και να εχεις 30 αινειαν για αξιωματικους, να τρεχουν σαν κοτοπουλα με κομμενο το κεφαλι, να κλαινε (εντελως κυριολεκτικα), να μην ξερουν που ειναι τα πυρομαχικα, τι να παρουμε μαζι μας φευγοντας απο το στρατοπεδο, ποιος οδηγει τι, ποιος παει που, μιλαμε για απολυτο μπαχαλο.
ο πρωτος στοχος μας ηταν να φυγουμε απο το στρατοπεδο και να κατασκηνωσουμε σε μυστικη υποτιθεται τοποθεσια. κατι που επρεπε να γινει σε μια ωρα.
την αλλη μερα το πρωι ειχαν φυγει οι περισσοτεροι, ειχαν αφησει πισω 2 αρματα και ενα σωρο εφοδια και πυρομαχικα, τελικα καταφεραν και γυρισαν πισω αφηνωντας μονο ενα αρμα χαλασμενο στη μυστικη τοποθεσια (που φυσικα φαινοταν με γυμνο ματι απο τους τουρκους απεναντι), και ειχαμε και εναν τραυματια.
οχι, δεν ντρεπομαι να μην παω πολεμο με αυτους.
καθολου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ποιος ρε φιλε θα φυλαξει συνορα.Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:41Στο σενάριο που ανέφερα να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να φεύγει ούτε κουνούπι απο αεροδρόμια ή χερσαία σύνορα. Τώρα αυτά με τη διαφυγή με την ψαροβαρκα σαν νέος Οδυσσέας, ΟΚ, για Χόλιγουντ ακούγεται ενδιαφέρον σενάριο, στην πραγματική ζωή καλύτερα να take your chances και να μείνεις.Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:13απο ολες τις εμπολεμες περιοχες πηγαινοερχονται καποια αεροπλανα, για ειδικους σκοπους, και για να το σκανε οσοι εχουν ακρες.Αλιόσα έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:04 Αφού θα κλείσουνε τα αεροδρομια, ασε που πριν κλεισουνε σε ολα τα αεροδρομια θα υπάρχει Στρατονομία.
Με βάρκα ειναι ριψοκίνδυνο ταξίδι πόσο μάλλον αν είναι χειμώνας και είσαι ανίδεος απο θάλασσα και προσανατολισμό.
ειλικρινα, τους εχεις ικανους;
θα φυγουν λεφουσια, ειτε κατω απο τη μυτη τους, ειτε λαδώνοντας τους, ειτε ριχνωντας τους μια φαπα, οπου θα πεσουν στο πατωμα και θα κλαινε.
και το ταξιδεμα στη μεσογειο δεν ειναι οδυσσεια, αντιθετως, εκολακι, δε μιλαμε για ατλαντικο.
Αυτά τα έχω ακούσει δεκάδες φορές. Παρακάτω;Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:4330 χρονια πισω, ετσι σκεφομουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:19 Ρε σεις, τώρα πέρα από τις πλακίτσες κλπ
Σε φάση επιστράτευσης δεν θα κληθούν όλοι για να πάνε στο μέτωπο γιατί παίζει και το θεματάκι της ηλικίας.
Σε όσους όντως εννοούν ότι θα προσπαθήσουν να την κοπανήσουν ενώ είναι μάχιμοι, θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα.
Δεν θα ντρέπεστε;![]()
κανε εικονα, να βαραει η σειρηνα, να ξυπνας για να πας πολεμο, να κατεβαινεις φρουρα ετοιμος να παρεις εντολες για το πως και που θα γαμησουμε τους κωλοτουρκους, και να εχεις 30 αινειαν για αξιωματικους, να τρεχουν σαν κοτοπουλα με κομμενο το κεφαλι, να κλαινε (εντελως κυριολεκτικα), να μην ξερουν που ειναι τα πυρομαχικα, τι να παρουμε μαζι μας φευγοντας απο το στρατοπεδο, ποιος οδηγει τι, ποιος παει που, μιλαμε για απολυτο μπαχαλο.
ο πρωτος στοχος μας ηταν να φυγουμε απο το στρατοπεδο και να κατασκηνωσουμε σε μυστικη υποτιθεται τοποθεσια. κατι που επρεπε να γινει σε μια ωρα.
την αλλη μερα το πρωι ειχαν φυγει οι περισσοτεροι, ειχαν αφησει πισω 2 αρματα και ενα σωρο εφοδια και πυρομαχικα, τελικα καταφεραν και γυρισαν πισω αφηνωντας μονο ενα αρμα χαλασμενο στη μυστικη τοποθεσια (που φυσικα φαινοταν με γυμνο ματι απο τους τουρκους απεναντι), και ειχαμε και εναν τραυματια.
οχι, δεν ντρεπομαι να μην παω πολεμο με αυτους.
καθολου.
Στην τελική, ό,τι παίζει στην οργάνωση του στρατού και την άμεση αντίδραση σε ιμέρτζενσι καταστάσεις, παίζει και σε όλα τα άλλα πλαίσια.
Και διευκρίνησα ήδη ότι το ερώτημα δεν σε αφορά λόγω ηλικίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε περίπτωση ολοκληρωτικού πολέμου, θα τα φυλάξουν. Στους πρώτους 4-5 υποψήφιους λιποτάκτες που θα πυροβοληθούν από ντόπιους ή από το στρατό και την αστυνομία, θα κοπούν αυτές οι μαγκιές. Αυτά που γράφες για τη Μεσόγειο σόρυ αλλά είναι για να΄χαμε να λέγαμε, ειδικά όταν ολόκληρη η Ανατολική Μεσόγειος θα είναι ο παράδεισος των UCAV που θα βαράνε στο ψαχνό.Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:48ποιος ρε φιλε θα φυλαξει συνορα.Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:41Στο σενάριο που ανέφερα να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να φεύγει ούτε κουνούπι απο αεροδρόμια ή χερσαία σύνορα. Τώρα αυτά με τη διαφυγή με την ψαροβαρκα σαν νέος Οδυσσέας, ΟΚ, για Χόλιγουντ ακούγεται ενδιαφέρον σενάριο, στην πραγματική ζωή καλύτερα να take your chances και να μείνεις.Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:13
απο ολες τις εμπολεμες περιοχες πηγαινοερχονται καποια αεροπλανα, για ειδικους σκοπους, και για να το σκανε οσοι εχουν ακρες.
θα φυγουν λεφουσια, ειτε κατω απο τη μυτη τους, ειτε λαδώνοντας τους, ειτε ριχνωντας τους μια φαπα, οπου θα πεσουν στο πατωμα και θα κλαινε.
και το ταξιδεμα στη μεσογειο δεν ειναι οδυσσεια, αντιθετως, εκολακι, δε μιλαμε για ατλαντικο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Eθνικοκοινωνιστης
στις αποικιες δεν κανουν πολεμους 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ρε σου λεω, δεν ειναι ικανοι. δε μπορουνε λεμε. ουτε κοτετσι δεν μπορουν να φυλαξουν, απο τις αλεπουδες. ασε που πιθανον να την κοπανησουν πρωτοι.Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:51Σε περίπτωση ολοκληρωτικού πολέμου, θα τα φυλάξουν. Στους πρώτους 4-5 υποψήφιους λιποτάκτες που θα πυροβοληθούν από ντόπιους ή από το στρατό και την αστυνομία, θα κοπούν αυτές οι μαγκιές. Αυτά που γράφες για τη Μεσόγειο σόρυ αλλά είναι για να΄χαμε να λέγαμε, ειδικά όταν ολόκληρη η Ανατολική Μεσόγειος θα είναι ο παράδεισος των UCAV που θα βαράνε στο ψαχνό.Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:48ποιος ρε φιλε θα φυλαξει συνορα.Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:41
Στο σενάριο που ανέφερα να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να φεύγει ούτε κουνούπι απο αεροδρόμια ή χερσαία σύνορα. Τώρα αυτά με τη διαφυγή με την ψαροβαρκα σαν νέος Οδυσσέας, ΟΚ, για Χόλιγουντ ακούγεται ενδιαφέρον σενάριο, στην πραγματική ζωή καλύτερα να take your chances και να μείνεις.
τα ουκαβ, θα κυνηγανε 10-20 μετρα σκαφη, που κοστιζουν 5 φορες λιγοτερο απο τα πυρομαχικα που θα χαλασουν για να τα βυθισουν;
Αν το' χεις με πλωτά, ίσως είναι.Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:48 και το ταξιδεμα στη μεσογειο δεν ειναι οδυσσεια, αντιθετως, εκολακι, δε μιλαμε για ατλαντικο.
Αλλά επ' ευκαιρία, έχω και κάποιο άλλο ερώτημα πιο πρακτικό. Από Μεσόγειο μπορείς να φτάσεις σε Ιταλία, Ισπανία, Αλβανία, Κροατία, Αφρική και... Τουρκία.
Τί ακριβώς γίνεται με τα χαρτιά; Δίνεται στο χαλαρό άσυλο ακόμη και σε λιποτάκτες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε κάθε περίπτωση προσπαθώ να κάνω εικόνα το φουσκωτό των ασέβαστων εν μέσω άλλων φουσκωτών και τους καπετάνιους να φωνάζουν με ντουντούκα "Έλληνες είμαστε αδέλφια".

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Οι γιοι Μαρινάκη Βαρδινογιάννη Μητσοτάκη , Τσίπρα ( έχει παιδιά αυτός; )κλπ θα πάνε ; Εγώ γιατί να πάω ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Αυτοί γιατί να πάνε αν δεν πας εσύ;enterprise-psi έγραψε: 11 Φεβ 2025, 12:13 Οι γιοι Μαρινάκη Βαρδινογιάννη Μητσοτάκη , Τσίπρα ( έχει παιδιά αυτός; )κλπ θα πάνε ; Εγώ γιατί να πάω ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε πάνε εσύ κι εγώ θα ανεβαίνω με κανα XT που είναι ευέλικτο, να σου φέρνω γίδα βραστή και γουρνόπουλο. Μόνο μην μου πεις να πλέξω κάλτσες.enterprise-psi έγραψε: 11 Φεβ 2025, 12:13 Οι γιοι Μαρινάκη Βαρδινογιάννη Μητσοτάκη , Τσίπρα ( έχει παιδιά αυτός; )κλπ θα πάνε ; Εγώ γιατί να πάω ;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Α! Και δεν πρόκειται να γίνει κανένας πόλεμος. Και το ''αν'' το αφήνουμε στην άκρη. Καλημέρα στους όποιους καυλωμένους. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άμα τους δώσεις το ΟΚ να πυροβολούν, μια χαρά ικανοί είναι. Τα UCAV σε τέτοιες καταστάσεις το πιθανότερο είναι ότι θα κυνηγάνε ό,τι πλέει στην περιοχή και δεν χτυπάει σαν δικό τους στο AIS. Αυτό προστίθεται φυσικά στους υπόλοιπους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσεις στην ανοιχτή θάλασσα πλέοντας με μια ψαρότρατα.Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:58ρε σου λεω, δεν ειναι ικανοι. δε μπορουνε λεμε. ουτε κοτετσι δεν μπορουν να φυλαξουν, απο τις αλεπουδες. ασε που πιθανον να την κοπανησουν πρωτοι.Scouser έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:51Σε περίπτωση ολοκληρωτικού πολέμου, θα τα φυλάξουν. Στους πρώτους 4-5 υποψήφιους λιποτάκτες που θα πυροβοληθούν από ντόπιους ή από το στρατό και την αστυνομία, θα κοπούν αυτές οι μαγκιές. Αυτά που γράφες για τη Μεσόγειο σόρυ αλλά είναι για να΄χαμε να λέγαμε, ειδικά όταν ολόκληρη η Ανατολική Μεσόγειος θα είναι ο παράδεισος των UCAV που θα βαράνε στο ψαχνό.Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 11:48
ποιος ρε φιλε θα φυλαξει συνορα.
τα ουκαβ, θα κυνηγανε 10-20 μετρα σκαφη, που κοστιζουν 5 φορες λιγοτερο απο τα πυρομαχικα που θα χαλασουν για να τα βυθισουν;
JD Vance
JD Vance
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Θα είμαι πολιτικός κρατούμενος στην Γαλλία και δεν θα μπορέσωΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 12:17Αυτοί γιατί να πάνε αν δεν πας εσύ;enterprise-psi έγραψε: 11 Φεβ 2025, 12:13 Οι γιοι Μαρινάκη Βαρδινογιάννη Μητσοτάκη , Τσίπρα ( έχει παιδιά αυτός; )κλπ θα πάνε ; Εγώ γιατί να πάω ;
Κάντο γουρουνοπουλο και παϊδάκια και είμαστε οκΠασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2025, 12:20Ρε πάνε εσύ κι εγώ θα ανεβαίνω με κανα XT που είναι ευέλικτο, να σου φέρνω γίδα βραστή και γουρνόπουλο. Μόνο μην μου πεις να πλέξω κάλτσες.enterprise-psi έγραψε: 11 Φεβ 2025, 12:13 Οι γιοι Μαρινάκη Βαρδινογιάννη Μητσοτάκη , Τσίπρα ( έχει παιδιά αυτός; )κλπ θα πάνε ; Εγώ γιατί να πάω ;![]()
The business man whose master plan controls the world each day,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 199 Απαντήσεις
- 6269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-
- 38 Απαντήσεις