!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χοντρές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Re: Χοντρές
Μόνο εσύ κατάλαβες το reference
-
Ορέστης 35
Εθμαι και εγω φαν.
- Souvlatzis
Ξενέρωτες Ελληνίδες...μην πάει να σας φλερτάρει ένας φέρελπις νέος, αμέσως να του κόψετε τα φτεράGherschaagk έγραψε: 14 Δεκ 2018, 00:53Σκοτίστηκα πως σε φωνάζουν.Souvlatzis έγραψε: 14 Δεκ 2018, 00:38Άσε τα σάπια...πες ότι κόβεσαι για πάρτι μου...δεν είναι τυχαίο που στο κρεβάτι με φωνάζουν killer
Δεν ξέρω αν συγκαταλέγεται σε αυτό που περιγράφετε ως "χοντρές" αλλά τη Μαρία Καβογιάννη ανέκαθεν την έβρισκα πολύ ερωτική
-
stergiosbik
Ρε διαστροφες που εχει ο κοσμος.Maspoli έγραψε: 14 Δεκ 2018, 09:05 Δεν ξέρω αν συγκαταλέγεται σε αυτό που περιγράφετε ως "χοντρές" αλλά τη Μαρία Καβογιάννη ανέκαθεν την έβρισκα πολύ ερωτική
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
σου έχει κατσει ετσι στο υποσυνειδητο απο την Κορίνα στα Εγκλήματα, προφανως.Maspoli έγραψε: 14 Δεκ 2018, 09:05 Δεν ξέρω αν συγκαταλέγεται σε αυτό που περιγράφετε ως "χοντρές" αλλά τη Μαρία Καβογιάννη ανέκαθεν την έβρισκα πολύ ερωτική
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ρε μλκες χοντρές λέει, ΧΟΝΤΡΕΣ!Maspoli έγραψε: 14 Δεκ 2018, 09:05 Δεν ξέρω αν συγκαταλέγεται σε αυτό που περιγράφετε ως "χοντρές" αλλά τη Μαρία Καβογιάννη ανέκαθεν την έβρισκα πολύ ερωτική
για τέτοιες περιπτώσεις

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εντάξει, υποσυνείδητο είναι, ποτέ δεν ξέρεις, δε νομίζω ότι οφείλεται (μόνο) σε αυτό το ρόλο. Και σε άλλες εμφανίσεις με ξετρέλαινε. Έβγαζε μια ζωντάνια, μια ζεστασιά, μια γλυκύτητα. Είναι από τις περιπτώσεις που φοβάμαι ότι θα δάγκωνα σάρκα πιο δυνατά από το συνηθισμένο μου.
-
νύχτα
οι γυναίκες με εμπροσθοβαρή σωματότυπο το βγάζουνMaspoli έγραψε: 14 Δεκ 2018, 09:59 Εντάξει, υποσυνείδητο είναι, ποτέ δεν ξέρεις, δε νομίζω ότι οφείλεται (μόνο) σε αυτό το ρόλο. Και σε άλλες εμφανίσεις με ξετρέλαινε. Έβγαζε μια ζωντάνια, μια ζεστασιά, μια γλυκύτητα. Είναι από τις περιπτώσεις που φοβάμαι ότι θα δάγκωνα σάρκα πιο δυνατά από το συνηθισμένο μου.
αυτό συνήθως, αλλά η συγκεκριμένη δεν είναι χοντρή
Δεν ειναι χοντρή η συγκεκριμένη, σοβαρευτείτε.Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:22Πρέπει να σαι πολύ παλικάρι, με εικοσάποντη κουμπούρα, για να εξημερώσεις τέτοιο θεριό. Το χα κάνει κάποτε.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό που κατάλαβα από τούτο δω το νήμα είναι πως έχω διαφορετική αντίληψη περί χοντρών από τους περισσότερους εδώ μέσα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Με τετοιο στυλ σα της Ashley Graham εχω κάνει σεξ και δε το μετάνιωσα καθόλου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Souvlatzis
Μαρια καβογιαννη έμπαινα και εγώ, έχει γίνει gilf από τα λίγαMaspoli έγραψε: 14 Δεκ 2018, 09:05 Δεν ξέρω αν συγκαταλέγεται σε αυτό που περιγράφετε ως "χοντρές" αλλά τη Μαρία Καβογιάννη ανέκαθεν την έβρισκα πολύ ερωτική