Εσύ όμως από ποια ευρωπαϊκή χώρα θα στέλνεις thoughts and prayers δεν μας ειπες.Otto Weininger έγραψε: 10 Φεβ 2025, 17:12Ψάχνεις δικαιολογίες που θα λες επειδή θα λιποτακτησεις;vantono έγραψε: 10 Φεβ 2025, 16:58Βάζεις δύσκολα. Ξύνουν κεφάλια τα εθνίκια τώραexiledd έγραψε: 10 Φεβ 2025, 16:48 Εγώ θα παραλλάξω λίγο το ερώτημα. Γίνεται πόλεμος πηγαίνετε, και γυρνάτε ζωντανοί πίσω αλλά με βαριά τραύματα πχ χωρίς χέρι/χέρια ή μόνιμα καθηλωμένοι σε καροτσάκι.
Η χώρα είτε έχει νικήσει αλλά με βαρύ κόστος σε έμψυχο και άψυχο υλικό, είτε έχει συνθηκολογήσει, ηττημένη με επαχθείς όρους.
Κατα συνέπεια αδυνατεί να περιθάλψει, ή επιδοτήσει ή κατά οιονδήποτε τρόπο δώσει χρήματα ως σύνταξη αναπηρική ή άλλη.
Το να εργαστείτε υπό αυτές τις συνθήκες ξεχάστε το.
Ακούω γνώμες /απόψεις...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν γίνει πολεμος τι θα κάνετε;
Re: Αν γίνει πολεμος τι θα κάνετε;
- Ληστοσυμμορίτης
Εννοείται στο μέτωπο να υπερασπιστώ την πατρίδα
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Βάλε για το 1941 τι ερώτημαexiledd έγραψε: 10 Φεβ 2025, 16:48 Εγώ θα παραλλάξω λίγο το ερώτημα. Γίνεται πόλεμος πηγαίνετε, και γυρνάτε ζωντανοί πίσω αλλά με βαριά τραύματα πχ χωρίς χέρι/χέρια ή μόνιμα καθηλωμένοι σε καροτσάκι.
Η χώρα είτε έχει νικήσει αλλά με βαρύ κόστος σε έμψυχο και άψυχο υλικό, είτε έχει συνθηκολογήσει, ηττημένη με επαχθείς όρους.
Κατα συνέπεια αδυνατεί να περιθάλψει, ή επιδοτήσει ή κατά οιονδήποτε τρόπο δώσει χρήματα ως σύνταξη αναπηρική ή άλλη.
Το να εργαστείτε υπό αυτές τις συνθήκες ξεχάστε το.
Ακούω γνώμες /απόψεις...
Θα αφήνατε τον φασιζμό να εισβάλλει, αφού έτσι κι αλλιώς θα χάναμε?
Εκεί ο Βανδώνος θα μας δελέαζε με την αρτιμελεια ?
Τώρα με ποια λογική να γίνει πόλεμος ?
Θα πούμε όχι στην συνεκμετάλλευση ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- taxalata xalasa
Η εμπειρία μου για όσους δηλώνουν ότι θα φάνε τους Τούρκους ούτε καν για κυρίως πιάτο αλλά για επιδόρπιο, είναι ότι πρόκειται για ανθρώπους που όταν συζητάς μαζί τους για πχ εργασιακές κινητοποιήσεις για διεκδικήσεις ή για άδικες απολύσεις σου απαντούν, οι ίδιοι τουρκοφάγοι ότι που να μπλέκεις τώρα μη σε στείλει σούμπιτο και ο εργοδότης...
Αν φοβάσαι τόσο έναν εργοδότη που το χειρότερο που μπορεί να σου κάνει είναι να σε απολύσει, politics aside, τότε πως ισχυρίζεσαι ότι θα πας πιθανότατα σε βέβαιο θάνατο και βέβαιη σωματική αναπηρία...
Υπάρχουν βέβαια και ηθικά ακέραιοι άνθρωποι, ανεξαρτήτως ιδεολογίας αλλά είναι η φωτεινή εξαίρεση του κανόνα...
Εγώ θα κάνω το καθήκον μου όταν πρέπει,αν κριθώ κατάλληλος, και διαφωνώ /κράζω μετά αν γυρίσω βέβαια πίσω.
Το 1940 ήταν αλλιώς τα πράγματα...
Η ανθρώπινη ζωή άξιζε σαφώς λιγότερο από την κοινωνία και πρωτίστως από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους, ακραίο αυτό που λέω αλλά εκεί έχω καταλήξει.
Αν φοβάσαι τόσο έναν εργοδότη που το χειρότερο που μπορεί να σου κάνει είναι να σε απολύσει, politics aside, τότε πως ισχυρίζεσαι ότι θα πας πιθανότατα σε βέβαιο θάνατο και βέβαιη σωματική αναπηρία...
Υπάρχουν βέβαια και ηθικά ακέραιοι άνθρωποι, ανεξαρτήτως ιδεολογίας αλλά είναι η φωτεινή εξαίρεση του κανόνα...
Εγώ θα κάνω το καθήκον μου όταν πρέπει,αν κριθώ κατάλληλος, και διαφωνώ /κράζω μετά αν γυρίσω βέβαια πίσω.
Το 1940 ήταν αλλιώς τα πράγματα...
Η ανθρώπινη ζωή άξιζε σαφώς λιγότερο από την κοινωνία και πρωτίστως από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους, ακραίο αυτό που λέω αλλά εκεί έχω καταλήξει.
Ε ναι δεν υπήρχαν τόσες απολαύσεις τότε 
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Θα πολεμήσεις στο πλευρό των καπιταλιστών;
https://atexnos.com/ti-tha-kanoun-oi-el ... i-polemou/
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας σημείωσε:
«Οι κομμουνιστές, όπως πάντα στην ηρωική 100χρονη Ιστορία μας, θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα για την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας, των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας. Για να συντριβεί ο όποιος ξένος εισβολέας εάν τολμήσει και επιτεθεί στην Ελλάδα.
Ταυτόχρονα όμως επισημαίνουμε από τώρα ότι δεν θα δείξουμε καμιά εμπιστοσύνη στην αστική κυβέρνηση που θα κάνει τον πόλεμο. Καμιά ανοχή στην άρχουσα τάξη που συμμετέχει στον πόλεμο για την προώθηση των δικών της οικονομικών συμφερόντων, βάζοντας το λαό μας να χύνει το αίμα του.
Θα επιδιώξουμε να τη βάλουμε με την πάλη μας στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, με την ανατροπή της, για την οριστική νίκη του λαού».
Στα παραπάνω λόγια του Γεν. Γραμματέα συνοψίζεται με ξεκάθαρο τρόπο η λενινιστική θεωρία για την στάση των κομμουνιστών σε περίπτωση πολέμου. Πάλη ενάντια στον όποιο ξένο εισβολέα αλλά και οργάνωση του αγώνα ενάντια στους ντόπιους πλουτοκράτες-δήμιους του εργαζόμενου λαού. Τα παιδιά του ελληνικού λαού δεν έχουν κανένα λόγο να δεχθούν να γίνουν «κρέας στα κανόνια» των οικονομικών συμφερόντων αυτών που λυμαίνονται τον πλούτο του εργαζόμενου – είτε αυτοί ονομάζονται «έλληνες» είτε «τούρκοι» είτε «αμερικάνοι» κεφαλαιοκράτες.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Ληστοσυμμορίτης
οι καπιταλιστές δε θα πολεμάνε, το πολύ κανένας γόνος να γίνει στέλεχος ή ακόμα λιγότερος από στρατοκαυλίαση να βγει μπροστά. Οι αστικές τάξεις κάνουν επίκληση από ανάγκη στο προλεταριάτο να πάει να σκοτωθεί. Εγω θα πάω στο μέτωπο και δεχόμενος να χάσω και τη ζωή μου από την σκοπιά των εργατικών λαικών συμφερόντων. Το αν έχει η εργατική τάξη την δυνατότητα ξεμπερδέυοντας με τον εχθρό της πατρίδας να ξεριζώσει και τα παράσιτα που της ρουφάνε το αίμα θα κριθεί από την ιστορία.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Αν μπορώ να το αποφύγω, σιγά μην πάω να σκοτωθώ. Καλύτερα να έρθουν οι Τούρκοι, μπας και γλυτώσουμε και τον ΕΝΦΙΑ.Κοιτάσματα έγραψε: 10 Φεβ 2025, 16:14 Ας υποθέσουμε ότι εισβάλει η Τουρκία. Είστε διατεθειμένοι να πολεμησετε για την πατριδα ενώ ξέρετε ότι οι πολιτικοι, οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες και τα παιδια τους θα το σκάσουν στο εξωτερικό; Και όταν τελειώσει ο πολεμος θα επιστρέψουν και θα ελέγχουν και παλι την Ελλάδα και όσοι πολεμησαν θα παραμεινουν φτωχοί δουλεύοντας για ψίχουλα.
Το ίδιο γίνεται στην Ρωσία και την Ουκρανία. Οι φτωχοί ψοφάνε και οι πλουσιοι ειναι στην Ελβετία και κάνουν ζωάρα.
Επίσης θα πολεμησουν οι λαθρο για την Ελλάδα η θα δραπετεύσουν σε Ινδία, πακισταν, Αλβανία;
Για ποιον θα πολεμουσατε ? ( μην αρχισετε τα ναι μεν και λοιπα πουστριλικια . ονομα . θα πολεμουσα γιαυτον )
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στρατονόμος εχει πει πως εχει υπηρετήσει αν θυμαμαι καλα, οπότε μάλλον θα κυνηγάει τους λιποτάκτες.GoBzi έγραψε: 10 Φεβ 2025, 17:34Εσύ όμως από ποια ευρωπαϊκή χώρα θα στέλνεις thoughts and prayers δεν μας ειπες.
Spoiler
Με ντρόουν απο την Ιταλία

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 199 Απαντήσεις
- 6269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-
- 38 Απαντήσεις