Σοβαρά τώρα; Εσύ δεν μιλάς ρε μάνα μου για τα απλά που σε ρωτώ, περιμένεις να κάτσω να σου αραδιάσω τις αλλαγες στη ζήση μου; Με αγάπη στο λέω. Δεν απαντώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Fata_Morgana
Έχει πολύ κρύο. 2 κλιματιστικά στη δουλειά και τα χέρια μου ήταν συνεχώς μελανά. Μόλις έβαλα και ένα αερόθερμο να με χτυπάει ανέβασα θερμοκρασία. Να με περιτριγυρίζει τίποτα άραγε;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Αγαπημενη με παρεξήγησες...Πασιφάη έγραψε: 07 Φεβ 2025, 15:59Σοβαρά τώρα; Εσύ δεν μιλάς ρε μάνα μου για τα απλά που σε ρωτώ, περιμένεις να κάτσω να σου αραδιάσω τις αλλαγες στη ζήση μου; Με αγάπη στο λέω. Δεν απαντώ.
Μερικες ερωτήσεις είναι ρητορικές και δεν χρήζουν παραιτερω ανάλυσης ...
Αφορμή, τροπον τινα, υπηρξε η παρότρυνση σου να αλλάξω το νικ μου...
Υ.Γ Χρονος πανδαματωρ
Παρατηρητής...
Κοπέλα μου καλή, δεν παρεξηγώ τίποτα. Απλώς προσπαθώ να κατανοήσω όσα λες Αν γινόσουν λίγο περισσότερο σαφής και δεν άφηνες να αιωρούνται πράγματα, δεν θα υπήρχε θέμα κατανοησης. Τεσπα.ksk έγραψε: 07 Φεβ 2025, 18:38Αγαπημενη με παρεξήγησες...
Αφορμή, τροπον τινα, υπηρξε η παρότρυνση σου να αλλάξω το νικ μου...![]()
Υ.Γ Χρονος πανδαματωρ![]()
Ο χρόνος είναι όντως Πανδαμάτωρ. Αλλά δεν φτάνει μόνον αυτός. Πρέπει να το παλεύει και ο εκάστοτε άνθρωπος που βιώνει μια συνθήκη. Δεν αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Ασχολούμαστε, διεκδικούμε, την καλλιτέρευση της ζωής μας.
- ksk
Σαφως και διεκδικούμε την καλλιτερευση της ζωής μας αλλά σε συνθήκες που απλά βιώνεις πράγματα τότε υπάρχει η παραδοχή και η αποδοχή...Πασιφάη έγραψε: 09 Φεβ 2025, 16:04Κοπέλα μου καλή, δεν παρεξηγώ τίποτα. Απλώς προσπαθώ να κατανοήσω όσα λες Αν γινόσουν λίγο περισσότερο σαφής και δεν άφηνες να αιωρούνται πράγματα, δεν θα υπήρχε θέμα κατανοησης. Τεσπα.ksk έγραψε: 07 Φεβ 2025, 18:38Αγαπημενη με παρεξήγησες...Πασιφάη έγραψε: 07 Φεβ 2025, 15:59
Σοβαρά τώρα; Εσύ δεν μιλάς ρε μάνα μου για τα απλά που σε ρωτώ, περιμένεις να κάτσω να σου αραδιάσω τις αλλαγες στη ζήση μου; Με αγάπη στο λέω. Δεν απαντώ.
Ο χρόνος είναι όντως Πανδαμάτωρ. Αλλά δεν φτάνει μόνον αυτός. Πρέπει να το παλεύει και ο εκάστοτε άνθρωπος που βιώνει μια συνθήκη. Δεν αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Ασχολούμαστε, διεκδικούμε, την καλλιτέρευση της ζωής μας.
Σχετικά με τον χρόνο ...κατά την ταπεινή μου άποψη, διότι έρχομαι σε σύγκρουση με τον θυμόσοφο λαό, τα πάντα είναι στην ίδια ένταση απλά ο νους συνηθίζει και πλανάται.
Τεσπα...Η αλήθεια είναι ότι η ασάφεια είναι στην φύση μου και έτσι πρέπει δλδ να είναι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορώ να γίνω αναλυτικοτερη
Παρατηρητής...
- ksk
Στον Φύλακα, αν και την λέξη της Αφροδίτης δεν την αναγνωρίζουμε...
Παρατηρητής...
ksk έγραψε: 10 Φεβ 2025, 15:29Σαφως και διεκδικούμε την καλλιτερευση της ζωής μας αλλά σε συνθήκες που απλά βιώνεις πράγματα τότε υπάρχει η παραδοχή και η αποδοχή...Πασιφάη έγραψε: 09 Φεβ 2025, 16:04Κοπέλα μου καλή, δεν παρεξηγώ τίποτα. Απλώς προσπαθώ να κατανοήσω όσα λες Αν γινόσουν λίγο περισσότερο σαφής και δεν άφηνες να αιωρούνται πράγματα, δεν θα υπήρχε θέμα κατανοησης. Τεσπα.ksk έγραψε: 07 Φεβ 2025, 18:38
Αγαπημενη με παρεξήγησες...
Σχετικά με τον χρόνο ...κατά την ταπεινή μου άποψη, διότι έρχομαι σε σύγκρουση με τον θυμόσοφο λαό, τα πάντα είναι στην ίδια ένταση απλά ο νους συνηθίζει και πλανάται.
Τεσπα...Η αλήθεια είναι ότι η ασάφεια είναι στην φύση μου και έτσι πρέπει δλδ να είναι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορώ να γίνω αναλυτικοτερη![]()
- ksk
ΑχαχαχαχαΠασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2025, 10:51ksk έγραψε: 10 Φεβ 2025, 15:29Σαφως και διεκδικούμε την καλλιτερευση της ζωής μας αλλά σε συνθήκες που απλά βιώνεις πράγματα τότε υπάρχει η παραδοχή και η αποδοχή...Πασιφάη έγραψε: 09 Φεβ 2025, 16:04
Κοπέλα μου καλή, δεν παρεξηγώ τίποτα. Απλώς προσπαθώ να κατανοήσω όσα λες Αν γινόσουν λίγο περισσότερο σαφής και δεν άφηνες να αιωρούνται πράγματα, δεν θα υπήρχε θέμα κατανοησης. Τεσπα.
Τεσπα...Η αλήθεια είναι ότι η ασάφεια είναι στην φύση μου και έτσι πρέπει δλδ να είναι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορώ να γίνω αναλυτικοτερη![]()
![]()
![]()
Παρατηρητής...
Ηρέμησα κάπως. Πολλά τα συμβάντα σε λίγο χρόνο, αλλά ρε σεις θεοί του Ολύμπου, θα κάνω και καμιά σπονδή λέμε. 
Δεν καταλαβαίνω τα ''δικά'' σου, αλλά αυτό το αζμα είναι απ'τα αγαπημένα μου.
- ksk
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Πάλι μέχρι σκασμού έφαγα, γαμώ τον Βαλεντίνο μου γαμώ...
- Fata_Morgana
Μου λέει ο λεγάμενος σήμερα, χθες ήταν 14 φεβρουαρίου πως και δεν είπες τίποτα τόσες μέρες;
τι να πω του λέω,
ε πως λέει τόσα χρόνια μου ζάλιζες τον έρωτα μια εβδομάδα για το τι θα κάνουμε, και να σου πάρω σοκολάτα και εγώ,και λουλούδια και ότι κόκκινο υπάρχει . Και του απαντάω και εγώ α πάνε αυτά πια, μην αγχώνεσαι. Δε με ενδιαφέρει πλέον.
Και ενοχλήθηκε που του είπα δε με ενδιαφέρει να γιορτάσουμε.
τζίζους κράιστ λέμε.
τι να πω του λέω,
ε πως λέει τόσα χρόνια μου ζάλιζες τον έρωτα μια εβδομάδα για το τι θα κάνουμε, και να σου πάρω σοκολάτα και εγώ,και λουλούδια και ότι κόκκινο υπάρχει . Και του απαντάω και εγώ α πάνε αυτά πια, μην αγχώνεσαι. Δε με ενδιαφέρει πλέον.
Και ενοχλήθηκε που του είπα δε με ενδιαφέρει να γιορτάσουμε.
τζίζους κράιστ λέμε.
Επι μιάμιση σχεδόν ώρα 148 π\λ
και 165 ανώτερο

Τέτοια νούμερα έβγαζα όταν ήμουν 50αρης.... άντε στα 60αρης...όχι τώρα που γέρασα
Αφού σήμερα δεν άφησα τη τελευταία μου πνοή στην άσφαλτο ....τυχερός είμαι

Τέτοια νούμερα έβγαζα όταν ήμουν 50αρης.... άντε στα 60αρης...όχι τώρα που γέρασα
Αφού σήμερα δεν άφησα τη τελευταία μου πνοή στην άσφαλτο ....τυχερός είμαι
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..