Ειναι στο 1.40m ενω επρεπε να ειναι στο 1.70m
Fake
Aλλα και αληθινο να ειναι δεν παιζει ρολο στην διερευνηση.

O Mητσοτακης γνωριζει οτι οι ψεκες δεν θα σταματησουν ποτε.Nostalgia έγραψε: 10 Φεβ 2025, 12:10 Τα 3 βαγονια φαινονται χωρις δεξαμενη, η εκρηξη τελικα απο τι προηλθε;
Γιατι αφησαν τον Μητσοτακη να κανει την κωλοτουμπα εφοσον υπηρχε τετοιο βιντεο;
Δεν είμαι σίγουρος πως μπορεί να αποδειχθεί οτιδήποτε, από τη στιγμή που μπαζώθηκε ο χώρος 3 μέρες μετά.Nostalgia έγραψε: 10 Φεβ 2025, 12:10 Τα 3 βαγονια φαινονται χωρις δεξαμενη, η εκρηξη τελικα απο τι προηλθε;
Eάν σου πω ότι το πιθανότερο είναι ότι δεν το ήξερε ότι υπήρχαν θα μου πεις δεν είναι δυνατόν.Nostalgia έγραψε: 10 Φεβ 2025, 12:10 Τα 3 βαγονια φαινονται χωρις δεξαμενη, η εκρηξη τελικα απο τι προηλθε;
Δεν θα σου πω οτι δεν ειναι δυνατον, απλα μου κανει τρομερη εντυπωση, οτι ο ΟΣΕ ειναι μπουρδελο το ξερουμε, 2 χρονια ομως γινεται ενα ολοκληρο πανηγυρι για παρανομο φορτιο, εχει η εταιρεια τετοιο βιντεο και δεν το τριβει στην μουρη να σωπασουν εξ' αρχης;πατησιωτης έγραψε: 10 Φεβ 2025, 12:18Eάν σου πω ότι το πιθανότερο είναι ότι δεν το ήξερε ότι υπήρχαν θα μου πεις δεν είναι δυνατόν.Nostalgia έγραψε: 10 Φεβ 2025, 12:10 Τα 3 βαγονια φαινονται χωρις δεξαμενη, η εκρηξη τελικα απο τι προηλθε;
Ο κόσμος νομίζει ότι υπάρχει ένας τεράστιος μηχανισμός που ελέγχει και κανονίζει τα πάντα.Μόνο που εάν υπήρχε αυτός ο μηχανισμός δεν θα γίνονταν και τα δυστυχήματα.
Κατά τη γνώμη μου η εταιρία που είχε τα βίντεο στην κατοχή της δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να σώσει τον Μητσοτάκη παρά μόνο τον εαυτό της,άλλωστε έκανε την ίδια δουλειά και επί ΣΥΡΙΖΑ.Όταν άρχισε να κυκλοφορεί το σενάριο ότι κάποιοι είχαν βάλει παράνομο φορτίο στη μέση της διαδρομής,πράγμα που την έθιγε έβγαλε στη φόρα τα βίντεο.Ο Μητσοτάκης το μόνο που ήξερε είναι ότι έρχονται πορίσματα από ΕΜΠ και Γάνδη που αμφισβητούν ότι η έκρηξη έγινε μόνο από τα έλαια σιλικόνης και βγήκε για να προλάβει τις δυσμενείς εντυπώσεις από όσα είχε πει παλιά.
το ειδος και μεγεθος της πυρομπαλας εξαρταται απο τη νομιμοτητα η μη του φορτιου;enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:37μα το παρανομο φορτιο δεν αλλαζει, εκτος αν εισαι ψεκας που δεν εχεις παρει ακομα το μεμο του Κυριακου. Εκει ειναι το παρανομο φορτιο, ασχετα αν το βλεπεις σε αυτο το βιντεο, το βλεπεις στο αλλο με την πυρόμπαλα.nostromos έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:34εγω φιλε γραφω συμφωνα με αυτα που ανακοινωνονται επισημα ...αν αποδειχτουν ψευτικα τα βιντεο θα το γραψω σιγουρα .. πιπες γραφανε μαλλον οσοι αναφερονταν 2 χρονια τωρα σε παρανομο φορτιο χωρις να εχουν στοιχειαenaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:27
συμφωνω αυθεντικά μοιαζουν και συμφωνω οτι γενικα γραφεις πίπες. 45 καμερες, κανενα βιντεο ακομα επισημα, περιμενουμε μηπως αυτα ειναι τα πρώτα.
Δεν πιστευω οτι ειναι πειραγμενο βιντεο, απλα πιθανοτατα να ειχε χαθει μεσα στα γραφειοκρατικα συρταρια του οργανισμου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Φεβ 2025, 12:16Δεν είμαι σίγουρος πως μπορεί να αποδειχθεί οτιδήποτε, από τη στιγμή που μπαζώθηκε ο χώρος 3 μέρες μετά.Nostalgia έγραψε: 10 Φεβ 2025, 12:10 Τα 3 βαγονια φαινονται χωρις δεξαμενη, η εκρηξη τελικα απο τι προηλθε;
Και έχω πει τη γνώμη μου πολλάκις (sic) πως το παράνομο φορτίο είναι το τελευταίο από αυτά που βαραίνουν την κυβέρνηση.
Γενικώς πάντως, σε 2 χρόνια με τα σημερινά μέσα , μέχρι και δράκους μπορούν να εμφανίσουν φορτωμένους.
Φυσικα και γινεται και με νομιμο φορτιο.Ασέβαστος έγραψε: 10 Φεβ 2025, 12:30το ειδος και μεγεθος της πυρομπαλας εξαρταται απο τη νομιμοτητα η μη του φορτιου;enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:37μα το παρανομο φορτιο δεν αλλαζει, εκτος αν εισαι ψεκας που δεν εχεις παρει ακομα το μεμο του Κυριακου. Εκει ειναι το παρανομο φορτιο, ασχετα αν το βλεπεις σε αυτο το βιντεο, το βλεπεις στο αλλο με την πυρόμπαλα.nostromos έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:34
εγω φιλε γραφω συμφωνα με αυτα που ανακοινωνονται επισημα ...αν αποδειχτουν ψευτικα τα βιντεο θα το γραψω σιγουρα .. πιπες γραφανε μαλλον οσοι αναφερονταν 2 χρονια τωρα σε παρανομο φορτιο χωρις να εχουν στοιχεια
δηλαδη δε γινεται αυτη με νομιμο φορτιο;
Εάν αυτό δεν έγινε με την κανονική διαδικασία φόρτωσης αλλά στη ζούλα από κάποιον έχει ευθύνη.jimdenin έγραψε: 10 Φεβ 2025, 12:28 Μια παρατήρηση για κάτι που γράφτηκε:
Να κατηγορηθεί η εταιρεία φύλαξης για το θέμα ενδεχόμενου παράνομου φορτίου; Χμμ ... αμφίβολο έως λίαν περίεργο. Αυτές οι εταιρείες ασχολούνται πρωτίστως με την φυσική ασφάλεια (όπως το ονομάζουν: physical security), δηλαδή φύλαξη χώρων και εγκαταστάσεων, αποτροπή εισόδου ανεπιθύμητων προσώπων κλπ. Η φόρτωση μιας εμπορικής αμαξοστοιχίας μοιάζει να είναι τεχνική και εσωτερική διαδικασία του ίδιου του πελάτη, στην προκειμένη της Ηellenic Train. Όχι απίθανο αλλά δύσκολο να εμπλέκεται σε αυτό το κομμάτι η εταιρεία φύλαξης.
Aν δεν υπαρχει παρανομο φορτιο δεν υπαρχει ουτε μπαζωμα συγκαλυψηςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Φεβ 2025, 12:16
Δεν είμαι σίγουρος πως μπορεί να αποδειχθεί οτιδήποτε, από τη στιγμή που μπαζώθηκε ο χώρος 3 μέρες μετά.
Και έχω πει τη γνώμη μου πολλάκις (sic) πως το παράνομο φορτίο είναι το τελευταίο από αυτά που βαραίνουν την κυβέρνηση.
Γενικώς πάντως, σε 2 χρόνια με τα σημερινά μέσα , μέχρι και δράκους μπορούν να εμφανίσουν φορτωμένους.
ναι, ειπε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Φεβ 2025, 12:00είπε έτσι;Ασέβαστος έγραψε: 10 Φεβ 2025, 11:55μεχρι να γινει αυτο ομως, μπορουμε να κοροιδευουμε το μαρουραιο, που ειπε με στομφο οτι ειναι 2 οι γραμμες, αρα μουφα το βιντεο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:59
γιατί το αντιμετωπίζεις με όρους αγώνα ποδοσφαίρου το ζήτημα;
το ζήτημα είναι να βρούμε την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη![]()
![]()
![]()
κοίτα για να μιλήσουμε σοβαρά, προφανώς και αν κάποιος είναι να εμφανίσει ένα ψεύτικο βίντεο με σκοπό την παραπλάνηση όχι μόνο του κοινού αλλά και των αρχών, θα το κάνει με τέτοιο τρόπο που θα έχει σκεφτεί μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια. για το λόγο αυτό θεωρώ ότι για να μάθουμε αν είναι αληθινό ή ψεύτικο θα πρέπει να εξεταστεί από ειδικούς μέσω ειδικών προγραμμάτων γιατί με το μάτι δε πρόκειται να βρεις το παραμικρό λάθος
Πλαστο.Η εταιρεια επαιρνε απευθειας αναθεσεις.
δεν μπορω να καταλαβω, γιατι πολλοι δωμεσα δυσκολευονται να πουν "δεν ξερω"Nostalgia έγραψε: 10 Φεβ 2025, 12:10 Τα 3 βαγονια φαινονται χωρις δεξαμενη, η εκρηξη τελικα απο τι προηλθε;