!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Γιατί άραγε δεν μπορείτε να αναλάβετε μόνοι (καθένας χωριστά) την ευθύνη των επιλογών σας;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- NovaLacertae
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:35μαλισταaLiCat έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:33Όχι απαραίτητα.NovaLacertae έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:27
Και περιμένουμε να το ξανασκεφτούνε μερικοί-ες συμφορουμίτες και απο αυτούς-ες που έπαιξαν και απο αυτούς-ες που παρακολουθούσαν
προς τα τέλη φεβρουαρίου είπαμε ότι ξεκινάει το παιχνίδι;![]()
Άπαξ και συμπληρωθεί ένας..."αξιοπρεπής" αριθμός στη λίστα, κάλλιστα μπορούμε να αρχίσουμε και νωρίτερα.
Εκείνοι που επιμένουν να απέχουν, δεν νομίζω να αλλάξουν γνώμη μέχρι το τέλος του μηνός.![]()
και καπάρωσε θέση και κλείνει την πόρτα τώρα
ΟΧΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ
οταν περιμεναμε τον μπιστη να κανει μποτέ για να στειλει βαθμολογια, ηταν καλα;
αντε μπραβο
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
σωστά, καραδοκεί και ο μικμικ
ενημερωνω οτι το πλήρες μου ονομα ειναι (δεν χωρούσε όταν έκανα εγγραφή) : ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν μαστίχα, ίσως στο τέλος υπήρξα... με πολύ λατρεία ο υποφάρυγγας, αλλά ποτέ δεν μπήκα στην καρδιά σου.
Το "αλλά ποτέ δεν μπήκα στην καρδιά σου", ας πάει στο διάολο, μην φτιάχνει νέο κώδικα ο μικμικ να χωρέσει, αλλά για το υπόλοιπο είμαι κάθετος
και ως εκ τούτου δύναμαι να συμμετέχω στο παιχνίδι υπό το όνομα ΗΣΖΣΚΣ - ΜΙΣΤΥ ΜΠΛΟΥ
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- Misty_Blue
Είναι παραπάνω από ξεκάθαρο πως αστειεύομαι..aLiCat έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:51 Γιατί άραγε δεν μπορείτε να αναλάβετε μόνοι (καθένας χωριστά) την ευθύνη των επιλογών σας;
Οπότε δεν θ"απαντήσω σοβαρά στα περι ανάληψης ευθυνών επιλογών κτλ...
Καλό βράδυ
To scare myself with my own desert places.
-
στάσου, έχω φτιάξει ήδη αφίσαMisty_Blue έγραψε: 10 Φεβ 2025, 00:14Είναι παραπάνω από ξεκάθαρο πως αστειεύομαι..aLiCat έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:51 Γιατί άραγε δεν μπορείτε να αναλάβετε μόνοι (καθένας χωριστά) την ευθύνη των επιλογών σας;![]()
Οπότε δεν θ"απαντήσω σοβαρά στα περι ανάληψης ευθυνών επιλογών κτλ...![]()
Καλό βράδυ![]()
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Σόρυ γκάιζ, εγώ δεν θα παίξω, ήταν λίγο τραυματικό για μένα! Όχι γιατί τα πήγα σκατάNovaLacertae έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:09 Από τους παίκτες του προηγούμενου παιχνιδιού λείπουν προς το παρόν
masterridley
Misty_Blue
Παλαιοελλαδίτης
παιδιά για ξανασκεφτείτε το.
edit: και ο Μπίστης
Σε κάθε γύρο είχα από 1-3 τραγούδια που να μου αρέσουν (really! θα τα γράψω στο άλλο thread κάποια στιγμή, τις μεγάλες ανακαλύψεις), κα τα υπόλοιπα 10 δεν μ'άρεσαν καθόλου. Αλλά επειδή είμαι αυτιστικούλης, ακριβώς εκεί χαλούσα χρόνο να τα βάλω σε ακριβή σειρά μην αδικήσω κανέναν (ΠΟΝΟΣ!!!)
Τεσπα, το άλλο πρόβλημα είναι ότι ο διαγωνισμός δεσμεύει και στον σχολιασμο, δλδ δεν μπορείς να μπεις μέσα κια να γράψεις "ρε τι τραγουδάρα είναι αυτή, γαμώ τον αντίχριστο μου" και τέτοια!
tldr; Θα παρακολουθήσω εννοείται τον 2ο γύρο, αλλά δεν θα λάβω μέρος. Godspeed everyone!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος masterridley την 10 Φεβ 2025, 00:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
είπαμε μια καλοπροαιρετη ιδέα για το αν κάποιος έχει περιορισμένο χρόνο/κέφιaLiCat έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:51 Γιατί άραγε δεν μπορείτε να αναλάβετε μόνοι (καθένας χωριστά) την ευθύνη των επιλογών σας;
okMisty_Blue έγραψε: 10 Φεβ 2025, 00:14Είναι παραπάνω από ξεκάθαρο πως αστειεύομαι..aLiCat έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:51 Γιατί άραγε δεν μπορείτε να αναλάβετε μόνοι (καθένας χωριστά) την ευθύνη των επιλογών σας;![]()
Οπότε δεν θ"απαντήσω σοβαρά στα περι ανάληψης ευθυνών επιλογών κτλ...![]()
Καλό βράδυ![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Μάλιστα.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 10 Φεβ 2025, 00:26είπαμε μια καλοπροαιρετη ιδέα για το αν κάποιος έχει περιορισμένο χρόνο/κέφιaLiCat έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:51 Γιατί άραγε δεν μπορείτε να αναλάβετε μόνοι (καθένας χωριστά) την ευθύνη των επιλογών σας;![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Γουστάρω τις αναπάντεχες συμμετοχές. Θα χτυπήσω μια Kaiser.
Ανυπομονώ να δω ποιο τραγούδι θα διακευάσει αυτή τη φορά ο Μένιος. Με τον Μηλιώκα μιλάμε "έσβησα"
Μένιο μην μας την κάνεις πάλι στα μισά, ε.
Στενοχωριέμαι βέβαια που θα λείπει ο φίλος μου ο masterridley. Καταλαβαίνω βέβαια το σκεπτικό του και το σέβομαι. Τουλάχιστον με παρηγορεί το ότι θα μας παρακολουθεί από την κερκίδα. Γι' αυτό κι εγώ θα του αφιερώσω ένα αγαπημένο τραγούδι, μια riffoσαλάτα βαβούρας και φασαρίας με λίγες μελωδικές πινελιές άνω των 7 λεπτών, που φοβήθηκα να βάλω στον διαγωνισμό λόγω των πολλών μηδενικών που πίστευα ότι θα μάζευε. Ελπίζω να του αρέσει
Στην Misty_Blue θα αφιερώσω κάτι μελλοντικά, από τραγούδι που θα βάλω στον διαγωνισμό. Μακάρι να είναι κι αυτή στην κερκίδα και να μας παρακολουθεί
Ένα είναι σίγουρο: το δεύτερο forumvision θα είναι φωτιά!

Ανυπομονώ να δω ποιο τραγούδι θα διακευάσει αυτή τη φορά ο Μένιος. Με τον Μηλιώκα μιλάμε "έσβησα"
Μένιο μην μας την κάνεις πάλι στα μισά, ε.
Στενοχωριέμαι βέβαια που θα λείπει ο φίλος μου ο masterridley. Καταλαβαίνω βέβαια το σκεπτικό του και το σέβομαι. Τουλάχιστον με παρηγορεί το ότι θα μας παρακολουθεί από την κερκίδα. Γι' αυτό κι εγώ θα του αφιερώσω ένα αγαπημένο τραγούδι, μια riffoσαλάτα βαβούρας και φασαρίας με λίγες μελωδικές πινελιές άνω των 7 λεπτών, που φοβήθηκα να βάλω στον διαγωνισμό λόγω των πολλών μηδενικών που πίστευα ότι θα μάζευε. Ελπίζω να του αρέσει
Spoiler
Ένα είναι σίγουρο: το δεύτερο forumvision θα είναι φωτιά!
- Fata_Morgana
Παρουσιαστής ποιος είναι;
-
τι κάνεις τέτοια ώρα εδώ;
-
ο κονγκροσιαν ηταν φιλε. Αν εχεις καποια προτιμηση, πες μου για τον δευτερο γυρο να το συνεννοηθω. Αν ειναι παντελονατος, θα κανουμε και ντουετοJimmy81 έγραψε: 10 Φεβ 2025, 02:14 Γουστάρω τις αναπάντεχες συμμετοχές. Θα χτυπήσω μια Kaiser.![]()
![]()
Ανυπομονώ να δω ποιο τραγούδι θα διακευάσει αυτή τη φορά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν την 10 Φεβ 2025, 03:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-