Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
NovaLacertae έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:09
Από τους παίκτες του προηγούμενου παιχνιδιού λείπουν προς το παρόν
masterridley
Misty_Blue
Παλαιοελλαδίτης
παιδιά για ξανασκεφτείτε το
Misty_Blue έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:28
Δεν αλλάζω εύκολα γνώμη.
αν αυτό σε ξεαγχωνει απο θεμα ευθυνης, μπορούμε να παίξουμε μαζί μαζί με μισή μισή συμμετοχή πχ εναλλάξ καθε γύρο, εξάλλου είναι ξεκάθαρο από τον προηγούμενο ότι ακούμε πολύ παρόμοια μουσική
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Και περιμένουμε να το ξανασκεφτούνε μερικοί-ες συμφορουμίτες και απο αυτούς-ες που έπαιξαν και απο αυτούς-ες που παρακολουθούσαν
προς τα τέλη φεβρουαρίου είπαμε ότι ξεκινάει το παιχνίδι;
Όχι απαραίτητα.
Άπαξ και συμπληρωθεί ένας..."αξιοπρεπής" αριθμός στη λίστα, κάλλιστα μπορούμε να αρχίσουμε και νωρίτερα.
Εκείνοι που επιμένουν να απέχουν, δεν νομίζω να αλλάξουν γνώμη μέχρι το τέλος του μηνός.
Και περιμένουμε να το ξανασκεφτούνε μερικοί-ες συμφορουμίτες και απο αυτούς-ες που έπαιξαν και απο αυτούς-ες που παρακολουθούσαν
προς τα τέλη φεβρουαρίου είπαμε ότι ξεκινάει το παιχνίδι;
Όχι απαραίτητα.
Άπαξ και συμπληρωθεί ένας..."αξιοπρεπής" αριθμός στη λίστα, κάλλιστα μπορούμε να αρχίσουμε και νωρίτερα.
Εκείνοι που επιμένουν να απέχουν, δεν νομίζω να αλλάξουν γνώμη μέχρι το τέλος του μηνός.
μαλιστα
και καπάρωσε θέση και κλείνει την πόρτα τώρα
ΟΧΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ
οταν περιμεναμε τον μπιστη να κανει μποτέ για να στειλει βαθμολογια, ηταν καλα;
αντε μπραβο
Δεν αλλάζω εύκολα γνώμη.
αν αυτό σε ξεαγχωνει απο θεμα ευθυνης, μπορούμε να παίξουμε μαζί μαζί με μισή μισή συμμετοχή πχ εναλλάξ καθε γύρο, εξάλλου είναι ξεκάθαρο από τον προηγούμενο ότι ακούμε πολύ παρόμοια μουσική
Εκτιμάται η... ιπποσύνη σου,
όμως...
αυτό αντιτίθεται στους κανόνες του παιχνιδιού, που είναι καθορισμένοι και πολύ συγκεκριμένοι.
Δεν αλλάζω εύκολα γνώμη.
όμως...
αυτό αντιτίθεται στους κανόνες του παιχνιδιού, που είναι καθορισμένοι και πολύ συγκεκριμένοι.
Ποιους κανόνες....
Δεν θυμάμαι κανόνα που να λέει πως οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να δέχονται προτάσεις από την κερκίδα...Αν προτείνω κομμάτι στον x συμμετέχοντα που το κακό...
μαλιστα
και καπάρωσε θέση και κλείνει την πόρτα τώρα
ΟΧΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ
οταν περιμεναμε τον μπιστη να κανει μποτέ για να στειλει βαθμολογια, ηταν καλα;
αντε μπραβο
Αλλά ο Μπίστης δεν φαίνεται παρών στη λίστα του β'κύκλου...
όμως...
Ποιους κανόνες....
Δεν θυμάμαι κανόνα που να λέει πως οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να δέχονται προτάσεις από την κερκίδα...Αν προτείνω κομμάτι στον x συμμετέχοντα που το κακό...
Νομίζω δεν εννοούσε αυτό που λες, αλλά τη συμμετοχή σας... εναλλάξ.
όμως...
Ποιους κανόνες....
ναι αλλά η αγγαρεία είναι η βαθμολόγηση, ποιος θελει ειλικρινα να ακουει επιλογες του Μπιστη; τέλος πάντων, εγώ θα ανεβάζω τραγούδι στους διπλους γύρους και θα """"ζητάω προτάσεις""" στους μονους; δεχεσαι;
εχω μιλησει με τον ατζεντη μου και δεν εχει προβλημα να μπει δευτερο το ονομα μου στην μαρκιζα ετσι θα αποφευχθουν και ασχετα σχολια εκ μερους μου λογω κοινης συγκρατημενης διαχειρισης (που εκτροχιαζουν το παιχνιδι)
όμως...
Ποιους κανόνες....
Νομίζω δεν εννοούσε αυτό που λες, αλλά τη συμμετοχή σας... εναλλάξ.
Θα μπορούσε να εννοεί αυτό.. βάζει αυτός ένα κομμάτι δικης του επιλογής στον ένα γύρο και στον επόμενο ένα δικής μου..Και να βαθμολογούμε μαζί ή εναλλαξ...
Αλλά εγώ δεν θα φαίνομαι..