!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Περίεργη εμπειρία με ερδογότη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δεν Είμαι Φασίστας

Περίεργη εμπειρία με ερδογότη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

πέρσι είχα μια συνέντευξη η οποία πήγε καλά και προσλήφθηκα

η συνέντευξη ήταν πολύ επαγγελματική. με υποδέχτηκε όλη η ομάδα και μίλησα με όλους, από τον CEO μέχρι των τον τύπο των "γενικών καθηκόντων" (που για κάποιον λόγο μιλούσε με ψεύτικη αμερικανική προφορά)

η δουλειά πάει καλά αλλά μου συμβαίνει κάτι περίεργο. κάθε πάσχα και χριστούγεννα μου έρχονται ταχυδρομικώς κάτι CD και άφθονο κωλόχαρτο

εκτιμώ το κωλόχαρτο, ειδικά όταν τρώω κάρυ, αλλά CD; ποιος χρησιμοποιεί ακόμα CD;! στείλε καμμία δωροκάρτα iTunes ρε φιλε
Άβαταρ μέλους
Papa John

Re: Περίεργη εμπειρία με ερδογότη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Εγώ χρησιμοποιώ σι-ντι.
Όταν έπαιζα παλιότερα μουσική και χρησιμοποιούσα τα βινύλιά μου,διαπίστωσα μερικές φθορές που τα κατέβαζαν μία ή και περισσσότερες κατηγορίες στην αξιολόγηση της κατάστασής τους (ξεκινώντας από mint condition πάντα).Έτσι,είτε δεν μπορούσα να τα πουλήσω στην επιθυμητή τιμή,είτε δεν έμπαινα καν στον κόπο να προβώ σε αγοραπωλησία.Έβγαινα χαμένος με λίγα λόγια.
Με τα σι-ντι βρήκα την υγειά μου για πολλούς λόγους,με κυριότερους το ότι είναι πολύ εύκολα στη μεταφορά (χρειάζομαι μόνο ένα σακίδιο) όπως και το ότι οι φθορές είναι από ελάχιστες έως ανύπαρκτες.Επίσης,στις επανεκδόσεις από εταιρείες που έχουν εξειδικευτεί στον τομέα αυτό,όπως oι Numero,Light in the Attic,Pressure Sounds etc,βρίσκει κανείς απίθανα πράγματα στα extras τα οποία μπορεί άνετα να τα παίξει ως κανονικά κομμάτια.

Από πιστότητα ήχου ; Τίποτα δεν συγκρίνεται με τον αναλογικό ήχο του βινυλίου,αλλά στα μπαρ με τους πεταμένους αλκοόλες δεν κάθεται κανείς να ασχοληθεί με το μείζον αυτό ζήτημα.

Έχω σι-ντι Ike and Tina Turner που το αγόρασα 145 ευρώ λόγω σπανιότητας αλλά και υψηλής επεξεργασίας ήχου που πλησιάζει σχεδόν στο απόλυτο τον αναλογικό ήχο.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Το cd φίλε ΟΡ, μήπως, λέω μήπως, είναι lynyrd skynyrd????
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

και ντροπή σου να χρησιμοποιείς εστι τι Βιβλο του Sid Vicious
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Yochanan έγραψε: 14 Δεκ 2018, 00:46 Το cd φίλε ΟΡ, μήπως, λέω μήπως, είναι lynyrd skynyrd????
:smt005: :smt005:

τί άτιμος ρε πστ
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Μηπως εχεις μπαξε και σου στελνει cd για να τα κρεμασεις στα σκιαχτρα;
Διωχνουν τα πουλια πολυ αποτελεσματικα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

Yochanan έγραψε: 14 Δεκ 2018, 00:46 Το cd φίλε ΟΡ, μήπως, λέω μήπως, είναι lynyrd skynyrd????
omg που το ηξερες;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”