θα σου στειλω ΠΜ, αλλα στείλε και εσύ κανα ντικπικGoBack έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:41Βαλε και κωλοSouvlatzis έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:32 Όλες οι κρυφοσυκιές που το παίζετε ειδήμονες στο γυμναστήριο βάλτε φώτο σώμα τώρα να δούμε ποιος ξέρει και ποιος όχι
εδώ είμαι εγώ
https://i.imgur.com/sMns7BG.jpg
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χοντρές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Re: Χοντρές
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ώπα μεγάλε, για αραξε λίγο, που θα μας πεις και πλαδαρόκωλους! Αντε μπραβο! Σε διαβαζουν ο γκομπακης και η σεσιλιάνω που με ξέρουν, και γελάνε!Souvlatzis έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:37Μάλλον εσείς πρέπει να με παρακαλέσετε για να πηδήξω τους πλαδαρούς κώλους σαςstergiosbik έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:35Οτι και να κανεις ΔΕΝ σε πηδαμε.Souvlatzis έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:32 Όλες οι κρυφοσυκιές που το παίζετε ειδήμονες στο γυμναστήριο βάλτε φώτο σώμα τώρα να δούμε ποιος ξέρει και ποιος όχι
εδώ είμαι εγώ
Παρτο αποφαση.
- Souvlatzis
Σβησε το πόστ αυτό, θα με πάρουν χαμπάρι !Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:43Αγις έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:41
Μην τον αποπαιρνεις
Εχει καλή βάση αλλά θέλει πολυ δουλειά - αν δεν επαθε εξάθρωση ωμου και κράμπα στο κοψόφτερο + μονιμη εγκεφαλικη βλαβη απο το κρατημα της αναπνοής + χρόνια δυσκολιότητα από την συμπίεση των εντέρων με το ρουφηγμα της κοιλιάς - με ε΄να προγραμματακι 4 ετες θα είναι σε καλό δρόμο.Άγι, το βάζεις σε app και στους κάνει ενώ μασαμπουκιάζεις κουραμπιέ. Δεν υπάρχει ρόλο να βγάλεις αιμορροΐδες από το σφίξιμο.
-
stergiosbik
Τον γκομπακη τωρα γιατι τον εβαλες;vantono έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:44ώπα μεγάλε, για αραξε λίγο, που θα μας πεις και πλαδαρόκωλους! Αντε μπραβο! Σε διαβαζουν ο γκομπακης και η σεσιλιάνω που με ξέρουν, και γελάνε!Souvlatzis έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:37Μάλλον εσείς πρέπει να με παρακαλέσετε για να πηδήξω τους πλαδαρούς κώλους σας![]()
- Cecily Anne
Αν πω ότι τον βλέπαμε ταυτόχρονα θα ακουστεί κάπως, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
vantono έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:44ώπα μεγάλε, για αραξε λίγο, που θα μας πεις και πλαδαρόκωλους! Αντε μπραβο! Σε διαβαζουν ο γκομπακης και η σεσιλιάνω που με ξέρουν, και γελάνε!Souvlatzis έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:37Μάλλον εσείς πρέπει να με παρακαλέσετε για να πηδήξω τους πλαδαρούς κώλους σας![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλά τώρα, μας κάτσανε και καλύτερα μωρά.Souvlatzis έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:32 Όλες οι κρυφοσυκιές που το παίζετε ειδήμονες στο γυμναστήριο βάλτε φώτο σώμα τώρα να δούμε ποιος ξέρει και ποιος όχι
εδώ είμαι εγώ
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τι οπλο χρησιμοποιούσες ;Gherschaagk έγραψε: 14 Δεκ 2018, 00:36Καλά τώρα, μας κάτσανε και καλύτερα μωρά.Souvlatzis έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:32 Όλες οι κρυφοσυκιές που το παίζετε ειδήμονες στο γυμναστήριο βάλτε φώτο σώμα τώρα να δούμε ποιος ξέρει και ποιος όχι
εδώ είμαι εγώ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Souvlatzis
Άσε τα σάπια...πες ότι κόβεσαι για πάρτι μου...δεν είναι τυχαίο που στο κρεβάτι με φωνάζουν killerGherschaagk έγραψε: 14 Δεκ 2018, 00:36Καλά τώρα, μας κάτσανε και καλύτερα μωρά.Souvlatzis έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:32 Όλες οι κρυφοσυκιές που το παίζετε ειδήμονες στο γυμναστήριο βάλτε φώτο σώμα τώρα να δούμε ποιος ξέρει και ποιος όχι
εδώ είμαι εγώ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το όπλο είναι δίδυμο.Αγις έγραψε: 14 Δεκ 2018, 00:37Τι οπλο χρησιμοποιούσες ;Gherschaagk έγραψε: 14 Δεκ 2018, 00:36Καλά τώρα, μας κάτσανε και καλύτερα μωρά.Souvlatzis έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:32 Όλες οι κρυφοσυκιές που το παίζετε ειδήμονες στο γυμναστήριο βάλτε φώτο σώμα τώρα να δούμε ποιος ξέρει και ποιος όχι
εδώ είμαι εγώ
Δικαννο ;Gherschaagk έγραψε: 14 Δεκ 2018, 00:39Το όπλο είναι δίδυμο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το λες κι έτσι.Αγις έγραψε: 14 Δεκ 2018, 00:40Δικαννο ;![]()
Τις δύο τορπίλλες ; 
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σκοτίστηκα πως σε φωνάζουν.Souvlatzis έγραψε: 14 Δεκ 2018, 00:38Άσε τα σάπια...πες ότι κόβεσαι για πάρτι μου...δεν είναι τυχαίο που στο κρεβάτι με φωνάζουν killerGherschaagk έγραψε: 14 Δεκ 2018, 00:36Καλά τώρα, μας κάτσανε και καλύτερα μωρά.Souvlatzis έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:32 Όλες οι κρυφοσυκιές που το παίζετε ειδήμονες στο γυμναστήριο βάλτε φώτο σώμα τώρα να δούμε ποιος ξέρει και ποιος όχι
εδώ είμαι εγώ