Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Οπως ειπα και πριν . η λεξη ρομα αλλαζει τα δεδομενα.
Η πρόσφατη εμπειρια μου .
Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 14:01
Εσωσα εναν παλιο λέβητα πριν κανα μισαωρο . ειμαι εδω στο pc με παιρνει τηλ ενας γειτονας ( ο διπλα ακριβως ) μου λεει non4me εχετε πει σε κανεναν να παρει τον παλιο λεβητα ? ( παλιος λεβητας = του αλλου γειτονα απο διπλα απ την αλλη πλευρα ) δεν ξερω του λεω παιρνω τηλ τον ιδιοκτητη .
Βγαινω στην πιλωτη βλεπω εναν γυφτακο γυρω στα 25 με ενα ασημι καρο τον εχει φορτωσει παει να φυγει .
Φιλε του λεεω περιμενε λιγο !!! σου ειπε κανενας να παρεις τον λεβητα ? ναι μου λεει ( ψεματα) ενας παππους ( ο ιδιοκτητης ειναι 50 ) .
Περιμενε λιγο του λεω παιρνω τον ιδιοκτητη τον βαζω ανοικτη ακροαση του λεω ετσι και ετσι ? οχι μου λεει δεν ειπα σε κανεναν . κλεισε του λεω .
Τον ξεφορτωνεις του λεω του ρομα εκει που ηταν ακριβως οπως ηταν . και τον αφησε και εφυγε ( ο ιδιοκτητης τον ειχε ταγμενο για χαρισμα σε εναν νοικιαρη του της πολυκατοικιας . )
Στην αρχη σκεφτηκα να τον ψαρωσω . να του πω περιμενε λιγο και να παρω τηλ την αστυνομια ανοιχτη ακροαση μετα συνηλθα και λεω θες να βρεις κανα αμαξι καμμενο
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Φεβ 2025, 15:57
Τον ξυλοκόπησαν και μετά τους πούλησε μηχανήματα χωρίς να πάρει τα χρήματα μπροστά, όλα αυτά ακούγονται πολύ λογικά.
Το ακροδεξιό σκουπιδαριο έχει υιοθετήσει πλήρως τη θεωρία αυτή η οποία διακινείται από τον δικηγόρο του εγκληματία.
Απλά να ξεπλύνουν το κάθαρμα θέλουν άσχετα αν αυτά που γράφουν στέκουν ή όχι.
Iced Earth έγραψε: 09 Φεβ 2025, 15:52
Ενέδρα ήταν γιατί πεθαίνει από μεταστατικό καρκίνο.
Φήμες λένε ότι ο ίδιος λέει ότι δυστυχώς δεν έφαγε και τους άλλους.
Οι συγκεκριμένοι "Κρητικοί" τον ξυλοκόπησαν ανηλεώς πριν κάποια χρόνια.
Τον ξυλοκόπησαν και μετά τους πούλησε μηχανήματα χωρίς να πάρει τα χρήματα μπροστά, όλα αυτά ακούγονται πολύ λογικά.
Ναι.
Είναι εκδικητικός χαρακτήρας.
Εκτός αν αυτός τους έκανε κομπίνα για να εκδικηθεί. Αλλά οκ, μιλάμε για άνθρωπο της νύχτας που πέταγε χειροβομβίδες σε φορτηγατζηδες.αν οι άλλοι είχαν ανάλογη αίσθηση "δικαίου" δε θα ζούσε εδώ και χρόνια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Επικίνδυνους για ποιους βρε κυρπαντελίδικο καπιταλιστικό οικόσιτο;
Και να ήσουν το μόνο δήγμα να πω εντάξει. Δεν είσαι.
Είπαμε, ενδοοικογενειακής βία και γυναικοκτονίες από Έλληνες άντρες.
Οι δεξιοί επιλεκτικά κλείνετε το μάτι στο ντόπιο έγκλημα αλλά δεν ανέχεστε τον γύφτο και τον μετανάστη εγκληματία επειδή έχει άλλο χρώμα.
Έλληνας να είναι και ας δολοφονήσει και καμιά γυναίκα, παπούτσι από τον τόπο σου
Τα παράσιτα δίποδα δεν έχουν γηγενή ή αλλογενή ταυτότητα. Τα βλέπεις ως αυτό που είναι, έμβιες υπάρξεις που δεν σ' απασχολεί η διάρκεια ζωής του είδους τους, αν είναι επιβλαβή.
Στα λόγια μου έρχεσαι, οι ακροδεξιοί είναι βλάκες οι οποίοι στοχοποιούν ολόκληρες ομάδες με βάση λίγα περιστατικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης του φονικού εργαζόταν σε νυχτερινό κατάστημα ενώ είχε πολιτευτεί πριν από μερικά χρόνια με την Χρυσή Αυγή και μάλιστα ήταν δεύτερος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο της εγκληματικής οργάνωσης στο νομό της Λάρισας.
Είπαμε, ενδοοικογενειακής βία και γυναικοκτονίες από Έλληνες άντρες.
Οι δεξιοί επιλεκτικά κλείνετε το μάτι στο ντόπιο έγκλημα αλλά δεν ανέχεστε τον γύφτο και τον μετανάστη εγκληματία επειδή έχει άλλο χρώμα.
Έλληνας να είναι και ας δολοφονήσει και καμιά γυναίκα, παπούτσι από τον τόπο σου
Τα παράσιτα δίποδα δεν έχουν γηγενή ή αλλογενή ταυτότητα. Τα βλέπεις ως αυτό που είναι, έμβιες υπάρξεις που δεν σ' απασχολεί η διάρκεια ζωής του είδους τους, αν είναι επιβλαβή.
Στα λόγια μου έρχεσαι, οι ακροδεξιοί είναι βλάκες οι οποίοι στοχοποιούν ολόκληρες ομάδες με βάση λίγα περιστατικά.
Και οι ακροαριστεροί κάνουν επετείους με αναφορές στους αντεθνικούς πανελλήνιους μάρτυρες τους για επίσης λίγα περιστατικά.
Τελικά ΔΕΝ ήταν Ρομά τα δύο θύματα
Ο ένας μάλιστα ήταν μεταφορέας που τον κάλεσε το άλλο θύμα για να μεταφέρει τα μηχανήματα που αγόρασε από τον δράστη