!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Tί ευγενικοί άνθρωποι στο βόθρουμ...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Καταλαβαίνεις πως έγραψες κάτι άσχετο, σωστα;Bazoomba έγραψε: 24 Ιαν 2025, 20:37Κυριε Ερμη, να με συγχωρειτε για την οχληση, αλλα τι προτιματε, 50ευρα ή κατοσταρικα; Νιωθω οτι το 50ευρω θα ειναι πιο μαλακο για το δερμα αλλα φοβαμαι οτι η καφε του αποχρωση δεν κανει αρκετο κοντραστ και μπορει να προκυψουν ατυχηματα. Μιας και φαινεστε εμπιστος, παρακαλω, λυστε την ταπεινη μου απορια.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και? Είναι λίγο το 100-120 για ένα δηθεν λαϊκό μπραντ που μας το παίζει αντικαπιταλισμος και αντιμπατσισμος και λοιπά αντι-?Ερμής έγραψε: 24 Ιαν 2025, 10:47Απο πότε ρε παιδιά έγινε πανάκριβη η obey; Κάποιο κατοστάρι κατονεικοσι βαρια βαρια δε παίζουν τα χουντις;
Με αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα versace jeans σε προσφορά, ή και ένα ralph lauren σε προσφορά. Και με RL ξέρεις ότι στηρίζεις Σιωνισμό και είσαι περήφανος, όχι φιλοχαμασατζηδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 25 Ιαν 2025, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
Σιγά, αν φτάναμε στο σημείο να ενοχλουμαστε με κάτι τέτοια μέσα από ένα φόρουμ, θα ήμασταν για δέσιμο
Απλώς ζηλεύουν και φθονούν TO EIDWLO!
Αγοράζεις 2 Nikevantono έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:53Και? Είναι λίγο το 100-120 για ένα δηθεν λαϊκό μπραντ που μας το παίζει αντικαπιταλισμος και αντιμπατσισμος και λοιπά αντι-?![]()
Με αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα versace jeans σε προσφορά, ή και ένα ralph lauren σε προσφορά. Και με RL ξέρεις ότι στηρίζεις Σιωνισμό και είσαι περήφανος, όχι φιλοχαμασατζηδες![]()

και παίζει να είναι καλύτερης ποιότητας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- vantono
Ναι πύτε μου, απλώς μιλάμε για την περίπτωση που είσαι πάνω από 16 χρόνωνvagabondo έγραψε: 25 Ιαν 2025, 16:03Αγοράζεις 2 Nikevantono έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:53Και? Είναι λίγο το 100-120 για ένα δηθεν λαϊκό μπραντ που μας το παίζει αντικαπιταλισμος και αντιμπατσισμος και λοιπά αντι-?Ερμής έγραψε: 24 Ιαν 2025, 10:47
Απο πότε ρε παιδιά έγινε πανάκριβη η obey; Κάποιο κατοστάρι κατονεικοσι βαρια βαρια δε παίζουν τα χουντις;![]()
Με αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα versace jeans σε προσφορά, ή και ένα ralph lauren σε προσφορά. Και με RL ξέρεις ότι στηρίζεις Σιωνισμό και είσαι περήφανος, όχι φιλοχαμασατζηδες![]()
και παίζει να είναι καλύτερης ποιότητας.
Και αυτό δεν είναι νάικι, είναι Τζόρνταν. Ναι οκ, πρακτικά νάικι είναι θα μου πεις.
Και είναι όντως καλής ποιότητας αλλά υπάρχουν και πολύ καλύτερα. Καλύτερη ποιότητα από τα ομπέυ βέβαια, σίγουρα έχουν τα Τζόρνταν εννοείται.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
stergiosbik
Μην ορκιζεσαι για τα Τζορνταν.vantono έγραψε: 25 Ιαν 2025, 16:46Ναι πύτε μου, απλώς μιλάμε για την περίπτωση που είσαι πάνω από 16 χρόνωνvagabondo έγραψε: 25 Ιαν 2025, 16:03Αγοράζεις 2 Nikevantono έγραψε: 25 Ιαν 2025, 15:53
Και? Είναι λίγο το 100-120 για ένα δηθεν λαϊκό μπραντ που μας το παίζει αντικαπιταλισμος και αντιμπατσισμος και λοιπά αντι-?![]()
και παίζει να είναι καλύτερης ποιότητας.![]()
Και αυτό δεν είναι νάικι, είναι Τζόρνταν. Ναι οκ, πρακτικά νάικι είναι θα μου πεις.
Και είναι όντως καλής ποιότητας αλλά υπάρχουν και πολύ καλύτερα. Καλύτερη ποιότητα από τα ομπέυ βέβαια, σίγουρα έχουν τα Τζόρνταν εννοείται.
Εχει και προιοντα πολυ μετριας ποιοτητας.
Κατα κανονα ναι,ειναι πιο ποιοτικα απο τα Nike αλλα εχει και φολες.
Λατρεμένε
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τπτ απο αυταΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 20:16Λατρεμένεαν θες τη γνώμη μου, οποιοδήποτε κάζουαλ ρούχο καλό είναι να μη φαίνεται ότι βγήκε από το κουτί. Και προσοχή στο συνδυασμό του χρώματος του λογότυπου ειδικώς όταν βγάζει μάτι
με τα υπόλοιπα. Διαφορετικά είναι κάπως φλωρίστικο να το πω, ψιλογκέι να το πω, κάτι τέτοιο.
Ειναι σαν αλουτερα ρουχα - παπουτσια που δωρισαν ( αντι να τα πεταξουν) σε Αλβανο φρεσκοαφιχθεντα τελη δεκαετιας του 90 - να βαλει κατι πανω του
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
τωρα του έκανες τα μούτρα ,κρέας.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 20:16Λατρεμένεαν θες τη γνώμη μου, οποιοδήποτε κάζουαλ ρούχο καλό είναι να μη φαίνεται ότι βγήκε από το κουτί. Και προσοχή στο συνδυασμό του χρώματος του λογότυπου ειδικώς όταν βγάζει μάτι
με τα υπόλοιπα. Διαφορετικά είναι κάπως φλωρίστικο να το πω, ψιλογκέι να το πω, κάτι τέτοιο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4284 Προβολές
-