Δεν ξέρω τα καινούργια αλλά αγόρασα ένα colt το 1992. Από τότε έχει μεταβιβαστεί εντός της οικογένειας 3 φορές και οδηγείται ακόμα καθημερινά, αθάνατο. Η πλάκα είναι ότι κάπου στο 2000 μόλις είχε έρθει το ευρω το αμάξι έβγαλε ένα πρόβλημα και κάτι βαραγε στον κινητήρα. Το πήγα σε έναν μάστορα στο Γαλάτσι και μου λέει κοίτα υπάρχει ένας τρόπος να το φτιάξω φτηνά, και μου βγάζει απ'το συρτάρι κατι κέρματα σε δραχμές που είχε φυλαγμένα. Μου λέει αυτό το εικοσαρικο χωράει ακριβώς πάνω απ'το πιστόνιΜπεκρής έγραψε: 09 Φεβ 2025, 00:14Αν θα παραγγελεις άμεσα, δες το mitsubishi colt.Garcia έγραψε: 08 Φεβ 2025, 23:01 Πρεπει και γω σιγα σιγα να κοιταω για κατι καινουριο,εχω καποια αυτοκινητα στα υποψιν αλλα μονο αυτονομο υβριδικο auto βλεπω ως συμφερον,κυριως για αστικες μετακινησεις συν κανενα ταξιδακι,δυστυχως εδω οι επιλογες περιοριζονται σε Yaris Cross,MG Hybrid+,Renault Hybrid,οι αλλοι μαλακιζονται με plug ing και ηπιες 48βολτες που δεν προσφερουν οικονομια.
Είναι το clio hybrid, αλλά τρέχει μια προσφορά στα 23 k.
Ε του λέω χωστο τι έχουμε να χάσουμε. Σήμερα το εικοσαρικο είναι ακόμα μέσα στον κινητήρα.