!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Πάντα το όνειρο μου ήταν να κλέβω»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: «Πάντα το όνειρο μου ήταν να κλέβω»
ik_90 Τα αεροβόλα πάντως είναι όλα νόμιμα αν είσαι +18 οπότε φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για το παρακάτω
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εντάξει, είσαι έτζι και κακός, το καταλάβαμε, η σχολίασε κάτι ουσιώδες η πες καμία έξυπνη τρολια, η φτιάξε κάνα ελληνικό 4chan και ξεκουβαλα.ik_90 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 23:00Άσε σε παρακαλώ τον Θεό κατά μέρους και πάμε στους γύφτους: το μοναδικό που μπορεί να γίνει είναι ναπάλμ σε όλους τους καταυλισμούς να γλυτώσει η ανθρωπότητα.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:57 Σοβαρά τώρα, πέρα απ'το να επικαλούμαστε έναν ανύπαρκτο Θεό, υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για ν'απαλλαγούμε απ'τους οπαδούς της Ρόμα; Κι εμένα με προβληματίζει το ζήτημα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Fata_Morgana
Πολύ ωραίο βίντεο. Μπράβο Null. Ενδιαφέρον κι αυτό που λέει στο τέλος ο αστυνομικός.
Ούτε έτζι ούτε κακός είμαι. Εκφράζω τον παλμό του μέσου Έλληνα. Μέχρι και δικοί σας, αριστεροί, για τα γυφταριά λένε τέτοια (όταν δεν τους ακούνε).Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Φεβ 2025, 06:48 Εντάξει, είσαι έτζι και κακός, το καταλάβαμε, η σχολίασε κάτι ουσιώδες η πες καμία έξυπνη τρολια, η φτιάξε κάνα ελληνικό 4chan και ξεκουβαλα.![]()
Πες μου ότι λέω ψέματα σε αυτό.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τις ξέρουμε στα σοσιαλ κρεμαλοποζεριες που πάει να δείξει ο καθείς πόσο ευαίσθητος και οργισμένος είναι, το έχουμε δει άλλωστε από το προφίλ εγκληματιών που έχουν ανάλογη ρητορική, γκωσαμε. Εδώ το φόρουμ είναιγια σκέψη, περισυλλογή,και να αναδειχθούν ρεαλιστικές λύσεις.ik_90 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 08:52Ούτε έτζι ούτε κακός είμαι. Εκφράζω τον παλμό του μέσου Έλληνα. Μέχρι και δικοί σας, αριστεροί, για τα γυφταριά λένε τέτοια (όταν δεν τους ακούνε).Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Φεβ 2025, 06:48 Εντάξει, είσαι έτζι και κακός, το καταλάβαμε, η σχολίασε κάτι ουσιώδες η πες καμία έξυπνη τρολια, η φτιάξε κάνα ελληνικό 4chan και ξεκουβαλα.![]()
Πες μου ότι λέω ψέματα σε αυτό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Γκουλάγκ, να φανούν και χρήσιμοιΈκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 23:11Ναι, επειδή όμως ούτε εσύ ούτε εγώ έχουμε τα μέσα να βομβαρδίσουμε τους καταυλισμούς, κάτι πιο πρακτικό υπάρχει να κάνουμε;ik_90 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 23:00Άσε σε παρακαλώ τον Θεό κατά μέρους και πάμε στους γύφτους: το μοναδικό που μπορεί να γίνει είναι ναπάλμ σε όλους τους καταυλισμούς να γλυτώσει η ανθρωπότητα.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:57 Σοβαρά τώρα, πέρα απ'το να επικαλούμαστε έναν ανύπαρκτο Θεό, υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για ν'απαλλαγούμε απ'τους οπαδούς της Ρόμα; Κι εμένα με προβληματίζει το ζήτημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 09 Φεβ 2025, 09:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Μια λύση
Όποιος συλλαμβάνεται να κλέβει για πολλοστή φορά, ας πούμε τον συλλαμβάνουν για 3η φορά,
αυτομάτως, αποκλεισμός δια βίου από κάθε μορφής επίδομα - βοήθημα -pass και οποιασδληποτ άλλης
κρατικής μέριμνας που κοστίζει σε φόρους στους φορολογουμένους, εξαιρείται το συσσίτιο από εκκλησία,
εκεί μπορεί να πηγαίνει να τρώει ελεύθερα με την καραβάνα του.
Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, ένα αντικοινωνικό άτομο, δεν ενδιαφέρεται για το "καλό" της πατρίδας
και της κοινωνίας, για ποιο λόγο να πηγαίνει να ψηφίζει; Για να κάνει νταλαβέρια με εγκληματίες πολιτικούς;
Να εμπορεύεται την ψήφο του; Στέρηση λοιπόν.
Όποιος συλλαμβάνεται να κλέβει για πολλοστή φορά, ας πούμε τον συλλαμβάνουν για 3η φορά,
αυτομάτως, αποκλεισμός δια βίου από κάθε μορφής επίδομα - βοήθημα -pass και οποιασδληποτ άλλης
κρατικής μέριμνας που κοστίζει σε φόρους στους φορολογουμένους, εξαιρείται το συσσίτιο από εκκλησία,
Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, ένα αντικοινωνικό άτομο, δεν ενδιαφέρεται για το "καλό" της πατρίδας
και της κοινωνίας, για ποιο λόγο να πηγαίνει να ψηφίζει; Για να κάνει νταλαβέρια με εγκληματίες πολιτικούς;
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Ναι τους έκανες την μούρη κρέας. Νομίζεις πχ ότι όταν πεθαίνει κάποιος, ειδικά νέος, το δηλώνουν με την μια για να σταματήσουν τα επιδόματα.Esperos έγραψε: 09 Φεβ 2025, 09:43 Μια λύση
- Esperos
Δεν σας κατάλαβα.GoBzi έγραψε: 09 Φεβ 2025, 09:47Ναι τους έκανες την μούρη κρέας. Νομίζεις πχ ότι όταν πεθαίνει κάποιος, ειδικά νέος, το δηλώνουν με την μια για να σταματήσουν τα επιδόματα.Esperos έγραψε: 09 Φεβ 2025, 09:43 Μια λύση
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Οι γύφτοι θα βρουν τρόπο να πάρουν επίδομα. Το πρόβλημα δεν είναι ότι κλέβουν, αλλά όλη η νοοτροπία τους. Το δωδεκάχρονο που δεν έχει πάει σχολείο και παντρεύτηκε τον ξάδερφο της δεν είναι πρόβλημα;Esperos έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:19Δεν σας κατάλαβα.GoBzi έγραψε: 09 Φεβ 2025, 09:47Ναι τους έκανες την μούρη κρέας. Νομίζεις πχ ότι όταν πεθαίνει κάποιος, ειδικά νέος, το δηλώνουν με την μια για να σταματήσουν τα επιδόματα.Esperos έγραψε: 09 Φεβ 2025, 09:43 Μια λύση
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ναι και μετα να τον πανε μεσα αμα πυροβολησει κανα τσιγγανο.Null έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:39Εάν θες βγάζεις νόμιμα άδεια για κυνηγετικόik_90 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:23 Κοίτα ρε τα κοπρόσκυλα, τα προβάλλουν κιόλας, αντί να καλέσουν άμεσα την αστυνομία.
Κάνε ρε Θεέ μου νόμιμη την οπλοκατοχή, να μπορείς να συμπεριφέρεσαι ανάλογα σε αυτά τα καθίκια, αν θελήσουν να έρθουν επίσκεψη ;)
Το θεμα "νομιμη αμυνα" ειναι περιπλοκο στην Ελλαδα και τουλαχιστον 8 στις 10 φορες καταληγει σε καταδικη μιας και συνηθως το θυμα ειναι που βγάζει οπλο για να αμυνθει και αν δεν αποδειξει οτι ο θυτης ειχε και αυτος οπλο (μιας και για να θεωρηθει νομιμη αμυνα θα πρεπει η βια που ανταποδιδεις να ειναι ιση με αυτη που δεχεσαι. Π.χ. αν σου ερθει με μαχαιρι και συ του ριξεις στο δοξαπατρι με καραμπινα αυτο δεν ειναι νομιμη αμυνα) η οτι κινδυνευε ΑΜΕΣΑ η ζωη του η αλλου μελους του σπιτιου οπως π.χ. να σου εχει το πιστολι στον κροταφο η το πιστολι στραμμενο σε αλλο μελος, (αν και εκει αν εχει καλο δικηγορο μπορει να το γυρισει αυτο ενδεχομενως) παει κατευθειαν για ανθρωποκτονια (και πιθανοτατα με ενδεχομενο δολο).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Esperos
Ναι ρε GoBzi, να μην βρούνε τρόπο να πάρουν επίδομα. Αυτό λέμε.GoBzi έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:37Οι γύφτοι θα βρουν τρόπο να πάρουν επίδομα. Το πρόβλημα δεν είναι ότι κλέβουν, αλλά όλη η νοοτροπία τους. Το δωδεκάχρονο που δεν έχει πάει σχολείο και παντρεύτηκε τον ξάδερφο της δεν είναι πρόβλημα;
Είναι ο άλλος αμετανόητος μπουκαδόρος; Είναι το όνειρό του;
Κόψε του τα επιδόματα, στέρησέ του τα πολιτικά δικαιώματα και ας τον να ζήσει το όνειρό του.
Συλλαμβα΄νεις τον άλλο να κάνει διάρρηξη για 5η φορά; Χώσε τον μέσα για 40χρόνια, να μπρι τώρα και να βγει το 2065...
καλό θα του κάνεις και του ιδίου, θα παραδειγματιστούν και οι φίλοι του.
Το πρόβλημα είναι ότι κλέβουν χωρίς να υφίστανται κυρώσεις και αυτό έχει καλλιεργηθεί στο σύνολο
της ομάδας τους με τα κοινά φυλετικά χαρακτηριστικά.
Για τα 12χρονα, υπάρχουν νόμοι, να εφαρμοστούν.
Το πρόβλημα είναι πως δεν εφαρμόζονται οι νόμοι.
Η ειδική μεταχείρηση σε ομάδες με τα κοινά φυλετικά χαρακτηριστικά, είναι και ρατσισμός.
Κακό πράγμα ο ρατσισμός.
- Esperos
Για να είμαι βέβαιος πως η βία που ανταποδίδω είναι ίση με αυτή που δέχομαι, σημαίνει πως πρέπει να έχουμε προσυνεννοηθεί με τους θύτες,George_V έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:45Ναι και μετα να τον πανε μεσα αμα πυροβολησει κανα τσιγγανο.Null έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:39Εάν θες βγάζεις νόμιμα άδεια για κυνηγετικόik_90 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:23 Κοίτα ρε τα κοπρόσκυλα, τα προβάλλουν κιόλας, αντί να καλέσουν άμεσα την αστυνομία.
Κάνε ρε Θεέ μου νόμιμη την οπλοκατοχή, να μπορείς να συμπεριφέρεσαι ανάλογα σε αυτά τα καθίκια, αν θελήσουν να έρθουν επίσκεψη ;)
Το θεμα "νομιμη αμυνα" ειναι περιπλοκο στην Ελλαδα και τουλαχιστον 8 στις 10 φορες καταληγει σε καταδικη μιας και συνηθως το θυμα ειναι που βγάζει οπλο για να αμυνθει και αν δεν αποδειξει οτι ο θυτης ειχε και αυτος οπλο (μιας και για να θεωρηθει νομιμη αμυνα θα πρεπει η βια που ανταποδιδεις να ειναι ιση με αυτη που δεχεσαι. Π.χ. αν σου ερθει με μαχαιρι και συ του ριξεις στο δοξαπατρι με καραμπινα αυτο δεν ειναι νομιμη αμυνα) η οτι κινδυνευε ΑΜΕΣΑ η ζωη του η αλλου μελους του σπιτιου οπως π.χ. να σου εχει το πιστολι στον κροταφο η το πιστολι στραμμενο σε αλλο μελος, (αν και εκει αν εχει καλο δικηγορο μπορει να το γυρισει αυτο ενδεχομενως) παει κατευθειαν για ανθρωποκτονια (και πιθανοτατα με ενδεχομενο δολο).
τι θα κρατάνε και τι θα χρησιμοποιήσουν και τα λοιπά.
Αυτοί οι νόμοι προέρχονται από εγκληματίες πολιτευτές που έχουν 15 άτομα προσωπική φρουρά και καμία επαφή με την πραγματικότητα.
Αυτοί οι νόμοι είναι για να κονομάνε οι δικηγόροι και οι δικαστές σε δίκες. Για να τα αποδείξεις όλα αυτά και να μην σε πάνε μέσα,
πρέπει να βρεις ένα καλό δικηγόρο και να πουλήσεις και κανένα διαμέρισμα για τις αμοιβές του.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν εχουμε Αγγλοσαξωνικο δικαιο και Castle doctrine.Esperos έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:56Για να είμαι βέβαιος πως η βία που ανταποδίδω είναι ίση με αυτή που δέχομαι, σημαίνει πως πρέπει να έχουμε προσυνεννοηθεί με τους θύτες,George_V έγραψε: 09 Φεβ 2025, 10:45Ναι και μετα να τον πανε μεσα αμα πυροβολησει κανα τσιγγανο.
τι θα κρατάνε και τι θα χρησιμοποιήσουν και τα λοιπά.
Αυτοί οι νόμοι προέρχονται από εγκληματίες πολιτευτές που έχουν 15 άτομα προσωπική φρουρά και καμία επαφή με την πραγματικότητα.
Αυτοί οι νόμοι είναι για να κονομάνε οι δικηγόροι και οι δικαστές σε δίκες. Για να τα αποδείξεις όλα αυτά και να μην σε πάνε μέσα,
πρέπει να βρεις ένα καλό δικηγόρο και να πουλήσεις και κανένα διαμέρισμα για τις αμοιβές του.
Το νομικο μας συστημα ειναι αντιγραφη του Γαλλογερμανικου και απο εκει ερχονται αυτες οι πρακτικες.
Βλεπεις οταν φτιαχτηκε το νομικο συστημα στην Ελλάδα υπηρχαν δυο σχολες.
Η μια υποστηριζε το Ρωμαικο Δικαιο που ηταν σκληρο και ακαμπτο και η αλλη το Γαλλογερμανικο που ηταν πιο επιεικες και ευελικτο.
Τελικα επικρατησε το δευτερο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
-
- 15 Απαντήσεις