!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
κι εγώ γελάω, εντάξει, με τα γουστα του γελάει ο καθέναςsharp έγραψε: 09 Φεβ 2025, 02:06Γιατί κοπέλλα μου; Επειδή γελάω με το "μας χρωστάνε και μας απίρνουν και το βόδι"; Ή το άλλο με την αλεπού στο κοτέτσι;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Το ίδιο παρεάκι που μου επιτίθεται ομαδικά όταν ανεβάζω νήμα (η απουσιάζει τελείως) μαζεύεται εδώ και βαράει παλαμάκια στο Γιαννόπουλο.
Το χαρακτηριστικό τους είναι οτι όπου πηγαίνουν, πηγαίνουν όλοι μαζί και δρούν σαν αγέλη από σκύλους.
Το χαρακτηριστικό τους είναι οτι όπου πηγαίνουν, πηγαίνουν όλοι μαζί και δρούν σαν αγέλη από σκύλους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν με ενδιαφέρουν αυτά, έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω ότι οι πολιτικοί θα αλλάξουν τον τόπο, έχει φανεί τόσες δεκαετίες. Κάνετε κάθε φορά σαν να είναι η πρώτη και πέφτετε δήθεν από τα σύννεφα. Και ξέρουμε ότι στην επόμενη ακριβώς το ίδιο θέατρο θα παιχτεί.
Δεν πιστεύω να λες ότι στην πέφτω κι εγώ; Μόνο στο Ουκρανικό, αλλά ακόμη κι εκεί γράφω σπάνια πια.Kauldron έγραψε: 09 Φεβ 2025, 02:10 Το ίδιο παρεάκι που μου επιτίθεται ομαδικά όταν ανεβάζω νήμα (η απουσιάζει τελείως) μαζεύεται εδώ και βαράει παλαμάκια στο Γιαννόπουλο.
Επειδή το τραβάει ο οργανισμός σου, δε μου λες, εσύ είσαι το βόδι που κλέψανε του Όττο ή το παίζεις βόδι για να μη σε πάρουν τα σκάγια?sharp έγραψε: 09 Φεβ 2025, 02:13Δεν με ενδιαφέρουν αυτά, έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω ότι οι πολιτικοί θα αλλάξουν τον τόπο, έχει φανεί τόσες δεκαετίες. Κάνετε κάθε φορά σαν να είναι η πρώτη και πέφτετε δήθεν από τα σύννεφα. Και ξέρουμε ότι στην επόμενη ακριβώς το ίδιο θέατρο θα παιχτεί.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Kauldron έγραψε: 09 Φεβ 2025, 02:10 Το ίδιο παρεάκι που μου επιτίθεται ομαδικά όταν ανεβάζω νήμα (η απουσιάζει τελείως) μαζεύεται εδώ και βαράει παλαμάκια στο Γιαννόπουλο.

Αντί να γίνεσαι προσβλητική, πες μου πού διαφωνείς με αυτό που έγραψα.Saturn έγραψε: 09 Φεβ 2025, 02:16Επειδή το τραβάει ο οργανισμός σου, δε μου λες, εσύ είσαι το βόδι που κλέψανε του Όττο ή το παίζεις βόδι για να μη σε πάρουν τα σκάγια?sharp έγραψε: 09 Φεβ 2025, 02:13 Δεν με ενδιαφέρουν αυτά, έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω ότι οι πολιτικοί θα αλλάξουν τον τόπο, έχει φανεί τόσες δεκαετίες. Κάνετε κάθε φορά σαν να είναι η πρώτη και πέφτετε δήθεν από τα σύννεφα. Και ξέρουμε ότι στην επόμενη ακριβώς το ίδιο θέατρο θα παιχτεί.
ε, καθένας δίνει τον αγώνα του από το μετερίζι του, δε βαριέσαιKauldron έγραψε: 09 Φεβ 2025, 02:10 Το ίδιο παρεάκι που μου επιτίθεται ομαδικά όταν ανεβάζω νήμα (η απουσιάζει τελείως) μαζεύεται εδώ και βαράει παλαμάκια στο Γιαννόπουλο.
Spoiler

απάντησε πρώτα εσύ που σε ρώτησα και αν στο μεταξύ δεν έχεις ακόμα καταλάβει, θα στο κάνω πιο νιανιαsharp έγραψε: 09 Φεβ 2025, 02:18Αντί να γίνεσαι προσβλητική, πες μου πού διαφωνείς με αυτό που έγραψα.Saturn έγραψε: 09 Φεβ 2025, 02:16Επειδή το τραβάει ο οργανισμός σου, δε μου λες, εσύ είσαι το βόδι που κλέψανε του Όττο ή το παίζεις βόδι για να μη σε πάρουν τα σκάγια?sharp έγραψε: 09 Φεβ 2025, 02:13 Δεν με ενδιαφέρουν αυτά, έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω ότι οι πολιτικοί θα αλλάξουν τον τόπο, έχει φανεί τόσες δεκαετίες. Κάνετε κάθε φορά σαν να είναι η πρώτη και πέφτετε δήθεν από τα σύννεφα. Και ξέρουμε ότι στην επόμενη ακριβώς το ίδιο θέατρο θα παιχτεί.
Μιλάς και 'συ τώρα.SeaHawk έγραψε: 09 Φεβ 2025, 02:17Kauldron έγραψε: 09 Φεβ 2025, 02:10 Το ίδιο παρεάκι που μου επιτίθεται ομαδικά όταν ανεβάζω νήμα (η απουσιάζει τελείως) μαζεύεται εδώ και βαράει παλαμάκια στο Γιαννόπουλο.
Το χαρακτηριστικό τους είναι οτι όπου πηγαίνουν, πηγαίνουν όλοι μαζί και δρούν σαν αγέλη από σκύλους.![]()
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, για ν' αρέσουμε και στον Σάρπ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 09 Φεβ 2025, 02:28Μιλάς και 'συ τώρα.SeaHawk έγραψε: 09 Φεβ 2025, 02:17Kauldron έγραψε: 09 Φεβ 2025, 02:10 Το ίδιο παρεάκι που μου επιτίθεται ομαδικά όταν ανεβάζω νήμα (η απουσιάζει τελείως) μαζεύεται εδώ και βαράει παλαμάκια στο Γιαννόπουλο.
Το χαρακτηριστικό τους είναι οτι όπου πηγαίνουν, πηγαίνουν όλοι μαζί και δρούν σαν αγέλη από σκύλους.![]()
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, για ν' αρέσουμε και στον Σάρπ.
Τ' άλλα μ' άρεσαν γιατί δεν τα είχα ξανακούσει.
Αυτό επειδή υπάρχουν κάποιοι που διατηρούν τις παλιές παραδόσεις ( σχεδόν κανείς δεν το λέει πια
- Μαδουραίος
Ένα και μόνο πράγμα αποδεικνύουν τα video πέραν πάσης αμφιβολίας.
Τον μη διαχειρίσιμο πανικό των Κουλικων και υποτακτικων τους
Τον μη διαχειρίσιμο πανικό των Κουλικων και υποτακτικων τους
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 457 Προβολές