Εδώ πρέπει να καταλάβεις τί εν μέρει σου λέει ο Πατησιώτης. Δεν γίνεται πχ χωρίς ύποπτο να κατηγορηθεί πχ ο Μητσοτάκης οτι κάποιον συγκάλυπτε , τί συγκάλυπτε? Ακόμα και στην υποθετική περίπτωση που θα μας ήταν ηλίου φαεινότερον οτι κατι συγκάλυπτε, δεν υπάρχει καμιά απόδειξη χειροπιαστή τέτοια που να μπορεί να κινήσει διαδικασίες να σειστεί το Σύμπαν, νομικές εννοώ. Στην απίθανη περίπτωση που ο Πρωθυπουργός έχει εμπλακεί σε κάτι τέτοιο, να είναι δηλαδή ηλίου φαεινότερο πως κάπου έχει μπλεχτεί ή πως από ελαφρότητα δική του συνέβαλε σε συγκάληψη αλλά να μην μπορεί να σταθεί νομικά, μόνο η συνεχής και αυξανόμενη οργή του κόσμου θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό θέμα..Αυτό εννοούσε παραπάνω που μιλάγαμε για το επικοινωνιακο κομμάτι της υπόθεσης. Εγώ εδώ πέρα, πήρα το πιο εξτριμ και απιθανο παραδειγμα για να το κάνω πιο κατανοητό.enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:59οχι, το ΕΜΠ θα πει οτι η πρωτη αιτιολογία ηταν πίπες, και θα πρεπει να βρουμε αλλη, εκτός τρένου. Αγνωστος υποπτος, αλλα θα υπαρχει υποπτος πλεον, εως τωρα πιστευαμε τις πιπες του Κυριακου.πατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:56 To EMΠ θα κατονομάσει αυτόν που φόρτωσε παράνομο φορτίο;δε νομίζω,ως απόφοιτος του συγκεκριμένου ιδρύματος ξέρω ότι απεχθάνονται τη μαγική σκέψη.Το ΕΜΠ θα πει ότι πρέπει να υπήρχε κάποιο άλλο φορτίο.
Εάν όμως δεν ευρεθεί ο ΥΠΟΠΤΟΣ που φόρτωσε αυτό το φορτίο δεν μπορεί πάλι να ασκηθεί δίωξη εναντίον του.
οποτε περιμενουμε το ΕΜΠ, μπορει και να τα καταφερει και να τεκμηριώσει την σιλικόνη, να ειμαστε αισιόδοξοι.
πατησιωτης τα λέω σωστά ή να διαγραφεί και αυτό το ποστ ως ποστ "μουρλέγκως"?