!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Νετο Γκουερινο

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

SeaHawk έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:56
Νετο Γκουερινο έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:52 Εικόνα
Αν την πάρει κανείς αύριο ας μας πει τι γράφει
Που εισαι να σου στειλω 4.5€ να την παρεις
Εναλλακτικα θα δωσω 6€ στον Ζε να σου δωσει τα 4,5€ και με τα ρεστα να παρει μια τυροπιτα
Ότι και να γράφεις τον τρελογιατρο δεν το γλυτώνεις
Ήδη ο χέλι προσφέρθηκε να συνδράμει οικονομικά
Μάλλον από μισά θα τα βάλουμε
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:56
Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:54 το θεωρείς δίκαιο και σωστο να το κάνουν αυτό? Και μάλιστα σε μια ΚΥΡΙΑ? ε?
αν εγραφες πίπες για υγραέρια που ελεγε ο Λιολιος, καλα κανανε και στα σβήσανε. :011:
εγώ αναρωτιομουν για προφανείς πίπες που έλεγε ο Λιόλιος τον οποίο φέρνει ο Όττο καθε τρεις και λιγο και κάτι θελει να μας πει αλλα δεν το λεει.
Ε, αφού δεν το λεει, καθομαι κι αναρωτιέμαι κι εγώ μονη μου, ο Οττο δεν ξερει οτι ο Λιολιος δεν ξερει ή ξερει και αποκαλει "μαγικο τροπο" εξαφανισης των στοιχειων περι γκαζιου, οταν παραμεριζει ο Λιολιος τις διαψευσεις περι γκαζιου που εδωσε τοσο η Πυροσβεστικη οσο και η Χελενικ? Υπονοει κατι λοιπον ο κυριος Λιολιος? Και αφου ο Οττο τον φερνει καθε τρεις και λιγο ως ανθρωπο που τα εξηγει ωραια, γιατι δεν καθεται ο Οττο να απαντησει και να συζητησουμε αυτα τα δεδομενα που ο ιδιος φερνει, παρα καθεται και με λεει μουρλεγκω (κι εγω τον ειπα τσιουαουα που δεν γαμει, ,μετα απο εναν ομολογουμενως απολαυστικο διαλογο αλλα αυτο παει στα κομματια) και μου σβηνουν το ποστ που ρωταω ολα αυτα ενω ειμαι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που εχω δωσει σημασια στον Λιολιο που ο Οττος ποσταρει καθε τρεις και λιγο.

Αχαριστία ρε Όττο, αχαριστία λέγεται αυτο :a040:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Έχουμε λοιπόν το πρωτοσέλιδο από τις 3 η ώρα του Σαββάτου,άρα κάτι ήξερε ο Μουμτζής.

https://www.facebook.com/permalink.php? ... cale=el_GR

Καλημέρα σε όλες και όλους.
1. Να γνωρίζετε πως η ύλη των κυριακάτικων εφημερίδων κλείνει το αργότερο την Παρασκευή αργά το απόγευμα. Όμως τα ρεπορτάζ που υποστηρίζουν το πρωτοσέλιδο κύριο θέμα δουλεύονται όλη την εβδομάδα.
2. Συνεπώς αν έκτακτο γεγονός --όπως το βίντεο του κ. Καπερνάρου το οποίο εμφανίστηκε από τον Άρη Πορτοσάλτε την Παρασκευή το πρωί--διαψεύδει το πρωτοσέλιδο εφημερίδας, είναι αδύνατη η ανασκευή του διότι εν τω μεταξύ τρέχουν τα σχετικά ρεπορτάζ. Θα πρέπει να αλλάξει η ύλη σχεδόν ολόκληρης της εφημερίδας την τελευταία στιγμή.
3. Έτσι, γνωστός και έγκυρος εκδότης, αιφνιδιάστηκε από το βίντεο που όλη η Ελλάδα είδε και δήλωσε πως θα ανατρέψει ''εν τινι μέτρω΄΄ τα όσα αυτό το βίντεο δείχνει, για να διασώσει το πρωτοσέλιδό του. Επειδή είναι και έμπειρος και ευφυής έβαλε αυτό το "εν τινι μέτρω".
Επί του προκειμένου όμως ή υπάρχει διάψευση 100% ή δεν υπάρχει.
4. Ας παραδεχτούμε ότι αυτή η στάση του είναι η καλύτερη--όσο γίνεται--άμυνα σε έναν απόλυτο αιφνιδιασμό.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:01

ε οκ, καλα σου εκανε, ασε τον οττο να λεει πιπες του Λιολιου, τις είπε πρώτος.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:59
πατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:56 To EMΠ θα κατονομάσει αυτόν που φόρτωσε παράνομο φορτίο;δε νομίζω,ως απόφοιτος του συγκεκριμένου ιδρύματος ξέρω ότι απεχθάνονται τη μαγική σκέψη.Το ΕΜΠ θα πει ότι πρέπει να υπήρχε κάποιο άλλο φορτίο.
Εάν όμως δεν ευρεθεί ο ΥΠΟΠΤΟΣ που φόρτωσε αυτό το φορτίο δεν μπορεί πάλι να ασκηθεί δίωξη εναντίον του.
οχι, το ΕΜΠ θα πει οτι η πρωτη αιτιολογία ηταν πίπες, και θα πρεπει να βρουμε αλλη, εκτός τρένου. Αγνωστος υποπτος, αλλα θα υπαρχει υποπτος πλεον, εως τωρα πιστευαμε τις πιπες του Κυριακου.

οποτε περιμενουμε το ΕΜΠ, μπορει και να τα καταφερει και να τεκμηριώσει την σιλικόνη, να ειμαστε αισιόδοξοι.
Oρολογία άγνωστος ύποπτος δεν υπάρχει,οι ύποπτοι είναι πάντα γνωστοί,απλώς δεν ξέρουμε εάν είναι ένοχοι ή αθώοι,είναι απλώς ύποπτοι.Καλύτερος όρος είναι ανεξιχνίαστος δράστης αλλά δεν θα τα χαλάσουμε στην ορολογία. :D
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

SeaHawk έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:56
Που εισαι να σου στειλω 4.5€ να την παρεις
Εναλλακτικα θα δωσω 6€ στον Ζε να σου δωσει τα 4,5€ και με τα ρεστα να παρει μια τυροπιτα
Ω, ρε άπλα Γιαννόπουλα, τί κιμπάρης άνθρωπας που 'χεις γίνει.
Και μέχρι τώρα είναι μόνο τα έσοδα απ' τη νουδού, που και να μπούν τα έσοδα απ' τ'ακτινίδια. :giggle:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:03
Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:01

ε οκ, καλα σου εκανε, ασε τον οττο να λεει πιπες του Λιολιου, τις είπε πρώτος.
Δεν κατάλαβες, οκ, εγώ είμαι μεγαλόψυχη, την αχαριστία μπορώ να την σηκώσω.
Η περιέργειά μου δεν σηκώνει όμως να μου μένει αναπάντητο το ερώτημα, γιατί μου σβήσανε και το ξεχωριστο ποστ, αλλο απο αυτο που βριζομασταν, οταν ρωταγα τί υπονοεί η Λιόλιος όταν κάνει λόγο για "μαγικούς τρόπους"? Δεν δικαιούμαι να αναρωτιέμαι? Δεν δικαιούμαι να αναρωτιέμαι πχ για εκβιασμούς? Όχι ρωτάω εσένα και τον πατησιωτης που καταδέχεστε να κάνετε κουβέντα μαζί μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 08 Φεβ 2025, 15:08, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Νετο Γκουερινο

Η χελλενικ τρειν έβγαλε καμία ανακοίνωση δικαίωσης για τά βίντεο;
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

πατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:05 Oρολογία άγνωστος ύποπτος δεν υπάρχει,οι ύποπτοι είναι πάντα γνωστοί,απλώς δεν ξέρουμε εάν είναι ένοχοι ή αθώοι,είναι απλώς ύποπτοι.Καλύτερος όρος είναι ανεξιχνίαστος δράστης αλλά δεν θα τα χαλάσουμε στην ορολογία. :D
ναι οκ, βαλε οτι ορολογία θες και με συγχωρείς που σε εκανα να χασεις χρόνο να πεις την σωστή, η ουσία ειναι οτι ο ανακτιτής μεχρι να βγει το πόρισμα του εμπ, θεωρεί υπεύθυνη την σιλικόνη. Μετα θα πρεπει να ψαξει κατι που δεν ηταν στο τρένο, θα μας κοστίσουν μηνες οι πίπες του Κυριακου μαλλον, περα απο μπαχαλο του μπαζώματος.

οχι μηνες, ενας χρόνος να μπει η βουλα οτι ελεγε πίπες, οσο χασαμε πρίν μεχρι ο ανακριτης να ελεγξει αν πραγματι ο Πρωθυπουργός ελεγε πίπες, και όσο θα παρει μετα. Δυο χρόνια θα χασουμε γιατι εχουμε ψεκα Πρωθυπουργό. Ειχαμε ποτε ξανα ψεκα Πρωθυπουργό με βουλα του ΕΜΠ, θυμασαι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 08 Φεβ 2025, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νετο Γκουερινο

Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορουν βιντεάκια που θα δείχνουν να κουβαλάει μέχρι και ελεφαντες
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Otto Weininger έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:04 Orion22
Orion22 έγραψε: 30 Ιαν 2025, 23:56 Εικόνα

ολο και πιο κοντά η μερα που τα καθικια της υπόγας θα εκλιπαρούν για έλεος

viewtopic.php?f=29&t=59447&start=375&hilit=Otto+Orion22

Για έλα λίγο από δω ρε μόρτη.
nai, ti

θα τα πουμε συντομα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Νετο Γκουερινο

Ο χαζοκουλης έκανε καμία δήλωση;
Η πείθεται μόνο από τα πορίσματα της πυροσβεστικής και είναι πολύ προσεκτικός με τα βιντεάκια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νετο Γκουερινο την 08 Φεβ 2025, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

SeaHawk έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:04
Νon4me έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:02 :popc: :popc: :popc:
Σημειωνω καποιες ηχηρες απουσιες
enaon
Νετο Γκουερινο
Αρίστος
Frappezitis
nrg
Εμπεδοκλής
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Iced Earth
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
taxalata xalasa
Ληστοσυμμορίτης
Zundapp
Ζενίθεδρος
Γαληνός
Στύξ
Orion22

σημείωνε μούλε, ο καιρός γαρ εγγύς οπως έλεγε και μια ψυχή :lol:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Εικόνα
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”