!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
μην λες χοντρουλη, μην το χοντραίνουμε, υποτακτικό σκουλήκι να τον λες.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Είναι χοντρός ο ασέβ;
ο κοκοτσακης ειναι επιστημονας;ή εχει παρει το πτυχιο απο το τμημα των αρκουδων;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Προφανώς αυτό είναι το θέμα διότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ποινική ευθύνη για κανένα με το βίντεο ή χωρίς αφού δεν έχει κατηγορηθεί κανείς ούτε έχει κατονομασθεί ότι φόρτωσε παράνομο φορτίο.Ούτε καν η κυβέρνηση δεν έχει κατηγορηθεί για αυτό,η κατηγορία είναι συγκάλυψη κάποιου που όμως δεν προσδιορίζεται από τους κατηγορούντες για συγκάλυψη.Κανείς δεν τολμά να πει στην κυβέρνηση συγκαλύπτεις ΑΥΤΟΝ διότι αυτός θα έχει όνομα και δικηγόρο και θα τους μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση.Άρα ελλείψει κατηγορουμένου δεν υπάρχει και κατηγορία φόρτωσης παράνομου φορτίου και άρα το βίντεο είναι άλλοθι για μια κατηγορία που δεν υπάρχει.Δεν είναι νομικό το θέμα αλλά επικοινωνιακό.Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:40 Θα μπορούσαν πάντως να προσπαθήσουν, με την εμφάνιση κάποιου βίντεο που δειχνει να μην υπάρχει τίποτα αλλά θα δουμε, θα το κρινει στο μέλλον ο ανακριτής (και τελικά ξερω γω να μην γίνει αποδεκτό για χ,ψ λογους αλλά να μην προκύψει και ποινική ευθύνη για κανέναν), να προσπαθήσουν λοιπόν με την διαρροή τέτοιων στοιχείων ή "στοιχείων" να ανακόψουν την αντίδραση του κόσμου. Προφανώς ενδιαφέρει πολύ να μην είναι ανάστατος ο κόσμος, να καθησυχαστεί -άχρι καιρού-το κοινό αίσθημα και η κοινή λογική, να μην παρενοχλούνται από παραφιλολογίες και θεωρίες συνωμοσίας.
πατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:50Προφανώς αυτό είναι το θέμα διότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ποινική ευθύνη για κανένα με το βίντεο ή χωρίς αφού δεν έχει κατηγορηθεί κανείς ούτε έχει κατονομασθεί ότι φόρτωσε παράνομο φορτίο.Ούτε καν η κυβέρνηση δεν έχει κατηγορηθεί για αυτό,η κατηγορία είναι συγκάλυψη κάποιου που όμως δεν προσδιορίζεται από τους κατηγορούντες για συγκάλυψη.Κανείς δεν τολμά να πει στην κυβέρνηση συγκαλύπτεις ΑΥΤΟΝ διότι αυτός θα έχει όνομα και δικηγόρο και θα τους μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση.Άρα ελλείψει κατηγορουμένου δεν υπάρχει και κατηγορία φόρτωσης παράνομου φορτίου και άρα το βίντεο είναι άλλοθι για μια κατηγορία που δεν υπάρχει.Δεν είναι νομικό το θέμα αλλά επικοινωνιακό.Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:40 Θα μπορούσαν πάντως να προσπαθήσουν, με την εμφάνιση κάποιου βίντεο που δειχνει να μην υπάρχει τίποτα αλλά θα δουμε, θα το κρινει στο μέλλον ο ανακριτής (και τελικά ξερω γω να μην γίνει αποδεκτό για χ,ψ λογους αλλά να μην προκύψει και ποινική ευθύνη για κανέναν), να προσπαθήσουν λοιπόν με την διαρροή τέτοιων στοιχείων ή "στοιχείων" να ανακόψουν την αντίδραση του κόσμου. Προφανώς ενδιαφέρει πολύ να μην είναι ανάστατος ο κόσμος, να καθησυχαστεί -άχρι καιρού-το κοινό αίσθημα και η κοινή λογική, να μην παρενοχλούνται από παραφιλολογίες και θεωρίες συνωμοσίας.
σωστά, περιμένουμε το ΕΜΠ.
Εμένα δεν μου απάντησε κανεις παντως σε πολυ προηγουμενο ποστ μου
Και στην τελική, είναι δυνατόν να σβήνετε δικά μου ποστ και να αφήνετε του Ασέβαστου σελίδες ολόκληρες?
Δηλαδή, οκ, αυτό ακομα και εσας, θα επρεπε να προβληματισει.
Και στην τελική, είναι δυνατόν να σβήνετε δικά μου ποστ και να αφήνετε του Ασέβαστου σελίδες ολόκληρες?
Δηλαδή, οκ, αυτό ακομα και εσας, θα επρεπε να προβληματισει.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Νετο Γκουερινο

Αν την πάρει κανείς αύριο ας μας πει τι γράφει
Βλεπεις, εσένα δεν σου διαγράφουν ποστ, εγω αμα τα γραφω είτε είμαι κατα Όττο "μουρλέγκω" (κι εκείνος όμως είναι τσιουάουα που δεν γαμεί) είτε μου τα σβήνουν. Πατησιώτη, το θεωρείς δίκαιο και σωστο να το κάνουν αυτό? Και μάλιστα σε μια ΚΥΡΙΑ? ε? για πες μου εσύ που είσαι σεβάσμιος κύριος.πατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:50Προφανώς αυτό είναι το θέμα διότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ποινική ευθύνη για κανένα με το βίντεο ή χωρίς αφού δεν έχει κατηγορηθεί κανείς ούτε έχει κατονομασθεί ότι φόρτωσε παράνομο φορτίο.Ούτε καν η κυβέρνηση δεν έχει κατηγορηθεί για αυτό,η κατηγορία είναι συγκάλυψη κάποιου που όμως δεν προσδιορίζεται από τους κατηγορούντες για συγκάλυψη.Κανείς δεν τολμά να πει στην κυβέρνηση συγκαλύπτεις ΑΥΤΟΝ διότι αυτός θα έχει όνομα και δικηγόρο και θα τους μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση.Άρα ελλείψει κατηγορουμένου δεν υπάρχει και κατηγορία φόρτωσης παράνομου φορτίου και άρα το βίντεο είναι άλλοθι για μια κατηγορία που δεν υπάρχει.Δεν είναι νομικό το θέμα αλλά επικοινωνιακό.Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:40 Θα μπορούσαν πάντως να προσπαθήσουν, με την εμφάνιση κάποιου βίντεο που δειχνει να μην υπάρχει τίποτα αλλά θα δουμε, θα το κρινει στο μέλλον ο ανακριτής (και τελικά ξερω γω να μην γίνει αποδεκτό για χ,ψ λογους αλλά να μην προκύψει και ποινική ευθύνη για κανέναν), να προσπαθήσουν λοιπόν με την διαρροή τέτοιων στοιχείων ή "στοιχείων" να ανακόψουν την αντίδραση του κόσμου. Προφανώς ενδιαφέρει πολύ να μην είναι ανάστατος ο κόσμος, να καθησυχαστεί -άχρι καιρού-το κοινό αίσθημα και η κοινή λογική, να μην παρενοχλούνται από παραφιλολογίες και θεωρίες συνωμοσίας.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Από που ξέρουμε ότι ο ανακριτής δεν έχει πρόσβαση και δεν έχει γίνει έλεγχος ;ST48410 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 09:25Δίνεις πρόσβαση σε όλη την εγκατάσταση. Καταγραφικό με σκληρούς δίσκους, υπολογιστή αν υπάρχει τοπικά και γίνεται έλεγχος. Αλλιώς καλά ξεμπερδέματα.
Αν έχεις μια κάμερα κλειστού κυκλώματος η οποία δεν τραβάει ημέρα/ώρα από σωστό/γνωστό time server στο internet ή τραβάει αλλά υπάρχουν bugs (πολύ σύνηθες σε αρκετές ακόμα και ακριβές κάμερες), ή έχεις στήσει κάμερα που συγχρονίζει την ώρα/μέρα από άλλες κάμερες, δεν ξέρω ποιος και με τι τρόπο θα αποφανθεί με σιγουριά.
αν εγραφες πίπες για υγραέρια που ελεγε ο Λιολιος, καλα κανανε και στα σβήσανε.Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:54 το θεωρείς δίκαιο και σωστο να το κάνουν αυτό? Και μάλιστα σε μια ΚΥΡΙΑ? ε?
-
πατησιωτης
To EMΠ θα κατονομάσει αυτόν που φόρτωσε παράνομο φορτίο;δε νομίζω,ως απόφοιτος του συγκεκριμένου ιδρύματος ξέρω ότι απεχθάνονται τη μαγική σκέψη.Το ΕΜΠ θα πει ότι πρέπει να υπήρχε κάποιο άλλο φορτίο.enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:51πατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:50Προφανώς αυτό είναι το θέμα διότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ποινική ευθύνη για κανένα με το βίντεο ή χωρίς αφού δεν έχει κατηγορηθεί κανείς ούτε έχει κατονομασθεί ότι φόρτωσε παράνομο φορτίο.Ούτε καν η κυβέρνηση δεν έχει κατηγορηθεί για αυτό,η κατηγορία είναι συγκάλυψη κάποιου που όμως δεν προσδιορίζεται από τους κατηγορούντες για συγκάλυψη.Κανείς δεν τολμά να πει στην κυβέρνηση συγκαλύπτεις ΑΥΤΟΝ διότι αυτός θα έχει όνομα και δικηγόρο και θα τους μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση.Άρα ελλείψει κατηγορουμένου δεν υπάρχει και κατηγορία φόρτωσης παράνομου φορτίου και άρα το βίντεο είναι άλλοθι για μια κατηγορία που δεν υπάρχει.Δεν είναι νομικό το θέμα αλλά επικοινωνιακό.Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:40 Θα μπορούσαν πάντως να προσπαθήσουν, με την εμφάνιση κάποιου βίντεο που δειχνει να μην υπάρχει τίποτα αλλά θα δουμε, θα το κρινει στο μέλλον ο ανακριτής (και τελικά ξερω γω να μην γίνει αποδεκτό για χ,ψ λογους αλλά να μην προκύψει και ποινική ευθύνη για κανέναν), να προσπαθήσουν λοιπόν με την διαρροή τέτοιων στοιχείων ή "στοιχείων" να ανακόψουν την αντίδραση του κόσμου. Προφανώς ενδιαφέρει πολύ να μην είναι ανάστατος ο κόσμος, να καθησυχαστεί -άχρι καιρού-το κοινό αίσθημα και η κοινή λογική, να μην παρενοχλούνται από παραφιλολογίες και θεωρίες συνωμοσίας.
σωστά, περιμένουμε το ΕΜΠ.
Εάν όμως δεν ευρεθεί ο ΥΠΟΠΤΟΣ που φόρτωσε αυτό το φορτίο δεν μπορεί πάλι να ασκηθεί δίωξη εναντίον του.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Που εισαι να σου στειλω 4.5€ να την παρεις
Εναλλακτικα θα δωσω 6€ στον Ζε να σου δωσει τα 4,5€ και με τα ρεστα να παρει μια τυροπιτα
-
πατησιωτης
Καθόλου ειδικά εάν δεν είναι υβριστικό.Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:54Βλεπεις, εσένα δεν σου διαγράφουν ποστ, εγω αμα τα γραφω είτε είμαι κατα Όττο "μουρλέγκω" (κι εκείνος όμως είναι τσιουάουα που δεν γαμεί) είτε μου τα σβήνουν. Πατησιώτη, το θεωρείς δίκαιο και σωστο να το κάνουν αυτό? Και μάλιστα σε μια ΚΥΡΙΑ? ε? για πες μου εσύ που είσαι σεβάσμιος κύριος.πατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:50Προφανώς αυτό είναι το θέμα διότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ποινική ευθύνη για κανένα με το βίντεο ή χωρίς αφού δεν έχει κατηγορηθεί κανείς ούτε έχει κατονομασθεί ότι φόρτωσε παράνομο φορτίο.Ούτε καν η κυβέρνηση δεν έχει κατηγορηθεί για αυτό,η κατηγορία είναι συγκάλυψη κάποιου που όμως δεν προσδιορίζεται από τους κατηγορούντες για συγκάλυψη.Κανείς δεν τολμά να πει στην κυβέρνηση συγκαλύπτεις ΑΥΤΟΝ διότι αυτός θα έχει όνομα και δικηγόρο και θα τους μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση.Άρα ελλείψει κατηγορουμένου δεν υπάρχει και κατηγορία φόρτωσης παράνομου φορτίου και άρα το βίντεο είναι άλλοθι για μια κατηγορία που δεν υπάρχει.Δεν είναι νομικό το θέμα αλλά επικοινωνιακό.Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:40 Θα μπορούσαν πάντως να προσπαθήσουν, με την εμφάνιση κάποιου βίντεο που δειχνει να μην υπάρχει τίποτα αλλά θα δουμε, θα το κρινει στο μέλλον ο ανακριτής (και τελικά ξερω γω να μην γίνει αποδεκτό για χ,ψ λογους αλλά να μην προκύψει και ποινική ευθύνη για κανέναν), να προσπαθήσουν λοιπόν με την διαρροή τέτοιων στοιχείων ή "στοιχείων" να ανακόψουν την αντίδραση του κόσμου. Προφανώς ενδιαφέρει πολύ να μην είναι ανάστατος ο κόσμος, να καθησυχαστεί -άχρι καιρού-το κοινό αίσθημα και η κοινή λογική, να μην παρενοχλούνται από παραφιλολογίες και θεωρίες συνωμοσίας.
enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 06:29τα προηγούμενα βιντεο που εβαλες δεν ειναι στον ανακριτή, τα εχει απορρίψει, δεν ειναι ιμονταζ δημοσογραφου, κατα την παράδοση ηταν μονταρισμένα, εχουν απορριφθεί , δεν υπαρχει βιντεο μπακαλικου. Αλλα τα ξερεις αυτα σιχαμερή καμπια.
κανε μου την χαρη να σημειώσεις πόσα βρωμερά σκουλήκια βγήκαν και χάρηκαν στο νηματακι αυτο, να μην το διαβάζω ολο και νευριάζω. Λιστα παρακαλω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
οχι, το ΕΜΠ θα πει οτι η πρωτη αιτιολογία ηταν πίπες, και θα πρεπει να βρουμε αλλη, εκτός τρένου. Αγνωστος υποπτος, αλλα θα υπαρχει υποπτος πλεον, εως τωρα πιστευαμε τις πιπες του Κυριακου.πατησιωτης έγραψε: 08 Φεβ 2025, 14:56 To EMΠ θα κατονομάσει αυτόν που φόρτωσε παράνομο φορτίο;δε νομίζω,ως απόφοιτος του συγκεκριμένου ιδρύματος ξέρω ότι απεχθάνονται τη μαγική σκέψη.Το ΕΜΠ θα πει ότι πρέπει να υπήρχε κάποιο άλλο φορτίο.
Εάν όμως δεν ευρεθεί ο ΥΠΟΠΤΟΣ που φόρτωσε αυτό το φορτίο δεν μπορεί πάλι να ασκηθεί δίωξη εναντίον του.
οποτε περιμενουμε το ΕΜΠ, μπορει και να τα καταφερει και να τεκμηριώσει την σιλικόνη, να ειμαστε αισιόδοξοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 82 Απαντήσεις