!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω
Re: Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω
πανω στο σεξ εννοεί βρε.
γαμνιεσαι. ηθελα να το γραψω εγω αυτο πρωτος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ναι, ναι! Αυτο ακριβως εννοουσα!
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Για δοκίμασε και στα 4. Αν δεν σου πει και μετά "Τι σου κανω Βαγγέλη!" μπορείς να είσαι ήσυχη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Casp, αν παθαίνεις τέτοιο πανικό μόνον και μόνον στην ιδέα ότι θα ξαναβρεθεί μόνος με τον κολλητό του (χωρίς τη δική σου παρουσία) δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι θα συμβεί αν υποψιαστείς ότι κοιτάζει ή του αρέσει και κάποια άλλη γυναίκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεδομενο το τι θα κανω, θα τον χωρισω.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2025, 13:04 Casp, αν παθαίνεις τέτοιο πανικό μόνον και μόνον στην ιδέα ότι θα ξαναβρεθεί μόνος με τον κολλητό του (χωρίς τη δική σου παρουσία) δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι θα συμβεί αν υποψιαστείς ότι κοιτάζει ή του αρέσει και κάποια άλλη γυναίκα.
Αλλα ξερω πως ειναι πιστος και δεν προκειται να κανει κατι τετοιο.
Επισης το θεμα δεν ειναι να τον βλεπει μονος του ή μαζι μου, το θεμα ειναι να βλεπει τον συγκεκριμενο γενικα.
Οποιον αλλο θελει ας βλεπει.
Το θεμα ειναι πως δεν του το απαγορευσα και απο μονος του εχει να τον δει 2 μηνες σχεδον, γι αυτο αναρωτιεμαι τι συμβαινει και ξερω πως αν ερθει να μου πει πως θα βρεθουνε, θα με ενοχλησει και παλι θα ξαναξεκινησει ο ιδιος κυκλος.
Θα δειξει. Δεν θα πω τιποτα και ο χρονος θα δειξει.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Χθες θα πηγαινε πρωι δουλεια και σημερα νυχτα. Ενας συναδελφος του απο Λεμεσο πηγε λαθος βαρδια και θα του εκανε το χατιρι επειδη τον λυπηθηκε να παει 2 νυχτες σερι ο δικος μου (αρα χθες εφυγε και πηγε νυχτα για να μην φυγει ο συναδελφος να παει Λεμεσο κ να ξαναρθει το βραδυ). Εγω σηκωθηκα να ετοιμαστω και δεν ειδα τις 2 αναπαντητες. Του λεω γιατι με πηρες 2 φορες; Μου λεει ηθελα να συνεννοηθουμε πρωτα πριν του πω πως θα φυγω εγω, αν κανονισαμε κατι την νυχτα και τετοια.
Μα τι καλος
Και του λεω καλα εκανες που λυπηθηκες τον συναδελφο και τον εβαλα να γραφει σε notes ο,τι κανονιζουμε.
Μα τι καλος
Και του λεω καλα εκανες που λυπηθηκες τον συναδελφο και τον εβαλα να γραφει σε notes ο,τι κανονιζουμε.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Casp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 13:57 Χθες θα πηγαινε πρωι δουλεια και σημερα νυχτα. Ενας συναδελφος του απο Λεμεσο πηγε λαθος βαρδια και θα του εκανε το χατιρι επειδη τον λυπηθηκε να παει 2 νυχτες σερι ο δικος μου (αρα χθες εφυγε και πηγε νυχτα για να μην φυγει ο συναδελφος να παει Λεμεσο κ να ξαναρθει το βραδυ). Εγω σηκωθηκα να ετοιμαστω και δεν ειδα τις 2 αναπαντητες. Του λεω γιατι με πηρες 2 φορες; Μου λεει ηθελα να συνεννοηθουμε πρωτα πριν του πω πως θα φυγω εγω, αν κανονισαμε κατι την νυχτα και τετοια.
Μα τι καλος![]()
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Ο boyfriend του Λαγνεία ξηγήθηκε πολύ καλά, κατάλαβε με τί είδους άτομο έχει να κάνει κι έκοψε λάσπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Τυπογραφικό ή ;
Από Λατρείας, έγινε Λαγνείας.
Πάντως η τύπισσα θέλει σκυλάκι, οχι άντρα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 04 Φεβ 2025, 14:31Casp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 13:57 Χθες θα πηγαινε πρωι δουλεια και σημερα νυχτα. Ενας συναδελφος του απο Λεμεσο πηγε λαθος βαρδια και θα του εκανε το χατιρι επειδη τον λυπηθηκε να παει 2 νυχτες σερι ο δικος μου (αρα χθες εφυγε και πηγε νυχτα για να μην φυγει ο συναδελφος να παει Λεμεσο κ να ξαναρθει το βραδυ). Εγω σηκωθηκα να ετοιμαστω και δεν ειδα τις 2 αναπαντητες. Του λεω γιατι με πηρες 2 φορες; Μου λεει ηθελα να συνεννοηθουμε πρωτα πριν του πω πως θα φυγω εγω, αν κανονισαμε κατι την νυχτα και τετοια.
Μα τι καλος![]()
Σκυλακι επειδη ρωταει αν κανονισαμε κατι για να ξερει τι να κανει; Λες και του ζητησα εγω να με ρωτησει;
Σκυλακι δεν ειναι οποιος ειναι πιστος ή υπολογιζει την συντροφο του. Λογικο παντως που το βλεπεις ετσι.
Αν ειναι ετσι, ειμαι και εγω σκυλακι που τον ενημερωνω για ολα και που λαμβανω υποψη το προγραμμα και τα θελω του.
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 769 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-