!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
- Otto Weininger
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Κοπέλα μου έχεις πρόβλημα;marabou έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:58 Κάνα ψεύτικο θα ήταν και το κατέβασαν. Στα λινκ πάντως που δώσατε δεν βλέπω κανένα βίντεο.
Η έκρηξη πρόηλθε από παράνομη καύσιμη ύλη. Τέλος.
https://twitter.com/ellada24/status/188 ... TLkvw&s=19
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Παίζει και ο Μητσοτάκης με τον πόνο τους που μετά από δύο χρόνια βγήκε να πει οτι μπορεί και να υπήρχε φορτίο?nostromos έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:01εγω δεν εχω να πω τιποτε σε κανενα γονιο ... αν θελεις ομως μπορεις εσυ να τους πεις πως καποιοι παιζανε με τον πονο τους καιρο τωρα για πολιτικους λογους ...Saturn έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:58Αυτά που λες εδώ, δεν ξέρω πώς σου έρχεται και τα λες, πήγαινε πες τα στους γονείς των παιδιών που έψαχναν κάτι να βρουν να θάψουν (και βρήκαν τα οστα τους πεταμένα μαζί με τα μπάζα. Εκτος αυτού, ήταν χώρος από όπου έπρεπε να γίνει γενικότερα συλλογή στοιχείωνnostromos έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:56
αν δεν υπαρχει παρανομο φορτιο δεν εχει μεγαλη σημασια αν εγινε η οχι μπαζωμα ... το αφηγημα του μπαζωματος στηριζεται σε υποθεση συγκαληψης ...σχετικα με το βιολογικο υλικο παιζει μονο το ενδεχομενο να αναγνωριστει καποιος αγνοουμενος ... αν εχεις τυχει σε οποιοδηποτε τροχαιο πχ θα δεις οτι κανεις δεν ξεψαχνιζει τον τοπο μην τυχον βρεθει αιμα η αλλο βιολογικο υλικο ...
η ολη υποθεση ειναι στη βαση πλεον αν το βιντεο ειναι εγκυρο και μονο ...αν ειναι εγκυρο την υποθεση θα απασχολουν πλεον μονο γεγονοτα και οχι εικασιες
Σε ηλίθιους μιλάς?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Otto Weininger
Orion22
Για έλα λίγο από δω ρε μόρτη.
Orion22 έγραψε: 30 Ιαν 2025, 23:56
ολο και πιο κοντά η μερα που τα καθικια της υπόγας θα εκλιπαρούν για έλεος
viewtopic.php?f=29&t=59447&start=375&hilit=Otto+Orion22
Για έλα λίγο από δω ρε μόρτη.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σημειωνω καποιες ηχηρες απουσιες
enaon
Νετο Γκουερινο
Αρίστος
Frappezitis
nrg
Εμπεδοκλής
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Iced Earth
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
taxalata xalasa
Ληστοσυμμορίτης
Zundapp
Ζενίθεδρος
Γαληνός
Στύξ
Orion22
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 07 Φεβ 2025, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Saturn έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:03Παίζει και ο Μητσοτάκης με τον πόνο τους που μετά από δύο χρόνια βγήκε να πει οτι μπορεί και να υπήρχε φορτίο?nostromos έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:01εγω δεν εχω να πω τιποτε σε κανενα γονιο ... αν θελεις ομως μπορεις εσυ να τους πεις πως καποιοι παιζανε με τον πονο τους καιρο τωρα για πολιτικους λογους ...Saturn έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:58
Αυτά που λες εδώ, δεν ξέρω πώς σου έρχεται και τα λες, πήγαινε πες τα στους γονείς των παιδιών που έψαχναν κάτι να βρουν να θάψουν (και βρήκαν τα οστα τους πεταμένα μαζί με τα μπάζα. Εκτος αυτού, ήταν χώρος από όπου έπρεπε να γίνει γενικότερα συλλογή στοιχείων
Σε ηλίθιους μιλάς?
δεν με ενδιαφερει τι λεει ο Μητσοτακης η ο Τσπρας η ο Βελοπουλος ... αυτα ενδιαφερουν εσενα μαλλον
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Otto Weininger
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τριπλα επιπεδου Ρονταλντινιο,Μεσι Αριστου
αυτοι ειναι γνωστοι ., οι εκπληξεις ηταν το θεμα .
nostromos έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:05Saturn έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:03Παίζει και ο Μητσοτάκης με τον πόνο τους που μετά από δύο χρόνια βγήκε να πει οτι μπορεί και να υπήρχε φορτίο?nostromos έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:01
εγω δεν εχω να πω τιποτε σε κανενα γονιο ... αν θελεις ομως μπορεις εσυ να τους πεις πως καποιοι παιζανε με τον πονο τους καιρο τωρα για πολιτικους λογους ...
Σε ηλίθιους μιλάς?
δεν με ενδιαφερει τι λεει ο Μητσοτακης η ο Τσπρας η ο Βελοπουλος ... αυτα ενδιαφερουν εσενα μαλλον
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
τι να πεις και εσυ τωρα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Έχει λαλήσει ο αρχηγός της memberlist.php?mode=viewprofile&u=3544
Κάθε 5 λεπτά ανεβάζει και άλλο τουι

Κάθε 5 λεπτά ανεβάζει και άλλο τουι

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Θα.δω το βίντεο σε λίγο..
Πρώτο σχόλιο που σκέφτηκα , όταν είδα το νήμα πριν 2 ώρες,
Καλά...έπρεπε να αγχωθει ο Μητσοτάκης και να δούμε επιτέλους ένα βίντεο.
Το βίντεο αν κατάλαβα καλά,
Δεν δείχνει ύποπτο φορτίο
Αυτό αποδυναμώνει το επιχείρημα του λαθραίου
ΑΛΛΑ δεν εξηγεί την πυρόσφαιρα (fireball) και την ,pool fire
Που ακολούθησε την ανάφλεξη
Επιστημονικά, με βάση τα βίντεο του ατυχήματος θα προσδιοριστούν κάποιες ουσίες
Με βάση και το τι βρέθηκε στα τρένα + έδαφος: αυτές οι ουσίες συγκλίνουν να είναι αρωματικοί υδρογονάνθρακες - αλλά να δούμε τα πορίσματα
Το βίντεο δεν αποκλείει τίποτα (ακόμη).
Για όλα αυτά να τονίσω, δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για τίποτα, ίσως ΜΟΝΟ για τα έλαια που ΔΕΝ, της ευθύνες σταθμάρχη, τις πολιτικές διαχρονικές ευθύνες και το νδκο δούλεμα/ κακή διαχείριση
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 82 Απαντήσεις