jimdenin έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:25 Όντως η ηλεκτραμαξα που χρησιμοποιείται στο ελληνικό δίκτυο ( Euro Sprinter 1ης γενιάς είναι που απέκτησε ο ΟΣΕ από την Ζήμενς) όντως εδώ και καιρό είναι σε μπλέ χρώμα.

jimdenin έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:25 Όντως η ηλεκτραμαξα που χρησιμοποιείται στο ελληνικό δίκτυο ( Euro Sprinter 1ης γενιάς είναι που απέκτησε ο ΟΣΕ από την Ζήμενς) όντως εδώ και καιρό είναι σε μπλέ χρώμα.

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Πανε ρωτα τον ΚαπερναροKauldron έγραψε: 07 Φεβ 2025, 21:02
Από την έξοδο του τούνελ μέχρι το σημείο της σύγκρουσης έκανε 7 λεπτά?
Ωραία, στο βίντεο δεν βλέπω καμία μονόχρωμη.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:15η δεύτερη ήταν μπλε, η πρώτη ήταν αυτή:likosmokeses έγραψε: 07 Φεβ 2025, 21:56Στο 0:05 - 0:06 η δύο μηχανές έχουν χρωματισμό διπλό ( ανοιχτό χρώμα πάνω, σκούρο κάτω).
Στο δυστυχημα η μηχανή της εμπορικής ήταν όλη μπλε.
Αρχίζετε και συμπεριφέρεστε σαν εγκληματική οργάνωση.
![]()
Ξέρεις κάτι;το πιθανότερο είναι να μην έδωσε κανένας εντολές ή κάποιος πολύ κατώτερος που τώρα δεν είναι ηλίθιος να βγει να το πει.Saturn έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:23 Άκου να δεις Πατησιώτη, όταν βγαίνει ο Κούλης και λέει , όλα καλά δεν τρέχει τίποτα, και μετά απο δυο χρονια βγαινει να τα μαζεψει, μια χαρα δικαιωμα εχω να απαιτω να μου πει το ελαχιστο εστω: ποιός έδωσε τις εντολες για τις αποχωματωσεις και τα μπαζωματα..
η δεύτερη είναι ξεκάθαρα μονόχρωμηlikosmokeses έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:28Ωραία, στο βίντεο δεν βλέπω καμία μονόχρωμη.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:15η δεύτερη ήταν μπλε, η πρώτη ήταν αυτή:likosmokeses έγραψε: 07 Φεβ 2025, 21:56
Στο 0:05 - 0:06 η δύο μηχανές έχουν χρωματισμό διπλό ( ανοιχτό χρώμα πάνω, σκούρο κάτω).
Στο δυστυχημα η μηχανή της εμπορικής ήταν όλη μπλε.
Αρχίζετε και συμπεριφέρεστε σαν εγκληματική οργάνωση.
![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
να μην παραλειψουμε οτι υπηρχε και η συμβαση της COSCO ... ειχαν μπλοκαρει τα λιμανια και δεν κινουνταν τιποτε ...πατησιωτης έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:29Ξέρεις κάτι;το πιθανότερο είναι να μην έδωσε κανένας εντολές ή κάποιος πολύ κατώτερος που τώρα δεν είναι ηλίθιος να βγει να το πει.Saturn έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:23 Άκου να δεις Πατησιώτη, όταν βγαίνει ο Κούλης και λέει , όλα καλά δεν τρέχει τίποτα, και μετά απο δυο χρονια βγαινει να τα μαζεψει, μια χαρα δικαιωμα εχω να απαιτω να μου πει το ελαχιστο εστω: ποιός έδωσε τις εντολες για τις αποχωματωσεις και τα μπαζωματα..
Το πιθανότερο δηλαδή είναι να πήγαν αμέσως στον τόπο του δυστυχήματος,κάποιος να είπε φέρτε γερανούς να σηκώσουμε τα βαγόνια,μπορεί να υπάρχουν επιζώντες,οι χειριστές των γερανών μόλις έφθασαν να είπαν δεν μπορεί να σταθεί ο γερανός σε τέτοιο έδαφος και ένας αξιωματικός της πυροσβεστικής ή της αστυνομίας να είπε τι θέλετε για να σταθεί ο γερανός,μπάζωμα να είπαν αυτοί και μπαζώστε να απάντησε εκείνος χωρίς φυσικά να φαντάζεται ξυλόλια και τα παρόμοια.Τώρα εσύ θέλεις να βγει αυτός ο υπάλληλος και να πει εγώ ζήτησα το μπάζωμα μετά από αυτά που έχουν γίνει;παλαβός είναι;
Πρωτάρχικα ειχαν όντως χρωματική διάταξη τρικολόρ. Αλλά μέσα στο 19 κάποιες από αυτές είχαν βαφτεί με σκούρο μπλέ. Απλά πήρα αφορμή από το παλικάρι που μίλησε για το μπλε χρώμα. Αν τελικά οι μηχανές που ενεπλάκησαν στην σύγκρουση είχαν τον κλασσικό χρωματισμό, οκ Λίνο πάω πάσο.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:27jimdenin έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:25 Όντως η ηλεκτραμαξα που χρησιμοποιείται στο ελληνικό δίκτυο ( Euro Sprinter 1ης γενιάς είναι που απέκτησε ο ΟΣΕ από την Ζήμενς) όντως εδώ και καιρό είναι σε μπλέ χρώμα.![]()
Μου ειναι παγερά αδιάφορο.....κανένα βίντεο δεν θα έπρεπε να διαρρεύσειST48410 έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:24Αυτό το video που λέει ο Πορτοσάλτε δόθηκε το 23 ή τώρα πρόσφατα;
Ειλικρινά, νοιώθω σαν να απευθύνεσαι σε ανθρώπους με αυτισμόπατησιωτης έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:29Ξέρεις κάτι;το πιθανότερο είναι να μην έδωσε κανένας εντολές ή κάποιος πολύ κατώτερος που τώρα δεν είναι ηλίθιος να βγει να το πει.Saturn έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:23 Άκου να δεις Πατησιώτη, όταν βγαίνει ο Κούλης και λέει , όλα καλά δεν τρέχει τίποτα, και μετά απο δυο χρονια βγαινει να τα μαζεψει, μια χαρα δικαιωμα εχω να απαιτω να μου πει το ελαχιστο εστω: ποιός έδωσε τις εντολες για τις αποχωματωσεις και τα μπαζωματα..
Το πιθανότερο δηλαδή είναι να πήγαν αμέσως στον τόπο του δυστυχήματος,κάποιος να είπε φέρτε γερανούς να σηκώσουμε τα βαγόνια,μπορεί να υπάρχουν επιζώντες,οι χειριστές των γερανών μόλις έφθασαν να είπαν δεν μπορεί να σταθεί ο γερανός σε τέτοιο έδαφος και ένας αξιωματικός της πυροσβεστικής ή της αστυνομίας να είπε τι θέλετε για να σταθεί ο γερανός,μπάζωμα να είπαν αυτοί και μπαζώστε να απάντησε εκείνος χωρίς φυσικά να φαντάζεται ξυλόλια και τα παρόμοια.Τώρα εσύ θέλεις να βγει αυτός ο υπάλληλος και να πει εγώ ζήτησα το μπάζωμα μετά από αυτά που έχουν γίνει;παλαβός είναι;
Σεβαστό. Με αφορμή την ανάρτησή σου ρώτησα αν ξέρει κάποιος πότε παραδόθηκε το υλικό για αυτό. Όχι υποχρεωτικά για να απαντήσεις εσύ.georgebi έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:35 Και εγώ προσωπικά, ελάχιστα ενδιαφέρομαι γι αυτο το θέμα να συζητήσω....
η πρώτη τρίχρωμη και η δεύτερη μπλε:jimdenin έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:34Πρωτάρχικα ειχαν όντως χρωματική διάταξη τρικολόρ. Αλλά μέσα στο 19 κάποιες από αυτές είχαν βαφτεί με σκούρο μπλέ. Απλά πήρα αφορμή από το παλικάρι που μίλησε για το μπλε χρώμα. Αν τελικά οι μηχανές που ενεπλάκησαν στην σύγκρουση είχαν τον κλασσικό χρωματισμό, οκ Λίνο πάω πάσο.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:27jimdenin έγραψε: 07 Φεβ 2025, 22:25 Όντως η ηλεκτραμαξα που χρησιμοποιείται στο ελληνικό δίκτυο ( Euro Sprinter 1ης γενιάς είναι που απέκτησε ο ΟΣΕ από την Ζήμενς) όντως εδώ και καιρό είναι σε μπλέ χρώμα.![]()

https://www.dnews.gr/eidhseis/ellada/51 ... otita-tousΤα βίντεο κατατέθηκαν στον εφέτη ανακριτή Λάρισας, από τον δικηγόρο της εταιρείας Security Interstar, Βασίλη Καπερνάρο, την περασμένη Τετάρτη. Ωστόσο ο εφέτης ανακριτής αναμένεται να ζητήσει έλεγχο της γνησιότητάς των βίντεο από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας. Το υλικό θα γίνει δεκτό από τον εφέτη ανακριτή σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ αυτό που μένει να γίνει και είναι το επόμενο διάστημα να διατάξει ο εφέτης ανακριτής την δικαστική πραγματογνωμοσύνη, να αναλάβουν δηλαδή ειδικοί εμπειρογνώμονες για να ταυτοποιήσουν την αυθεντικότητα των στοιχείων που απεικονίζονται.
Τα συγκεκριμένα βίντεο, που «ανακαλύφθηκε» 2 χρόνια μετά, ο ανακριτής τα είχε ζητήσει από τον Ιούλιο του 2023(!) ωστόσο η εταιρεία τα εντόπισε τον Νοέμβριο του 2024. Η εταιρεία τού είχε παραδώσει στην αρχή βίντεο που απεικόνιζαν την επιβατική αμαξοστοιχία και όχι την εμπορική και η εταιρεία κινητοποιήθηκε στα τέλη Νοέμβρη του 2024 (!) για να κάνει μία εσωτερική ανάκριση. Και ξαφνικά (!) ανακτήθηκαν αυτά τα νέα βίντεο.
Γιατί, ωστόσο, ανακτήθηκαν τώρα; Αφορμή σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της εταιρείας ήταν ένα λάθος που έγινε αντιληπτό τον Νοέμβριο του 2024. Όταν παραδόθηκαν τα βίντεο με την επιβατική αμαξοστοιχία οι συγγενείς των θυμάτων εξοργίστηκαν όπως και ο ανακριτής ο οποίος απείλησε τη νέα ανακριτική έρευνα. Τότε δόθηκε εντολή από την εταιρεία όλοι οι υπάλληλοι να επιχειρήσουν να εντοπίσουν το υλικό.
είσαι στον σωστό δρόμο