!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Trans εναντίον woke!

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Trans εναντίον woke!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Imperium έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:35
AlienWay έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:20 Δεν υπάρχει οργανωμένο κίνημα τρανς εναντίον woke.

Απλά οι τρανς είναι συνήθως αυτόνομες οντότητες, με διακριτή προσωπικότητα και απόψεις που ποικίλλουν

Σε αντίθεση με τους woke, οι οποίοι είναι συνήθως στρέητ λευκοί, ως επί το πλείστον γυναίκες, οι οποίοι κατά βάθος χέστηκαν για τις μειονότητες, απλώς θέλουν να δείξουν ότι είναι "καλοί άνθρωποι" και ασκούν ένα ιδιότυπο μπούλινγκ στους έχοντες αντίθετη άποψη.
Να σου πώ, το παράξενο είναι οτι μπορει και να υπάρχει!

Αυτή είναι η πλάκα, υπάρχουν "σοβαροί" τρανς που δεν γουστάρουν καθόλου να διασύρεται το ονομά τους μεσω ταύτισης με woke εξτρεμισμους. Ακόμα και η Kaitlin Jenner τα είχε ψάλλει στους εξτρεμιστες, και είχε πει - μαζευτείτε! Και δεν ήταν "η" μόνη. Πολλες άλλες τρανς δεν γουστάραν τους μπελλάδες που έφερνε η επιβολή με το ζόρι μέσω ΜΜΕ.

Βέβαια εδώ μιλάμε για κάτι εντελως διαφορετικό, but watch this space.

Στην τελική, και εγώ ειμαι υπερ το δικαίωμα των τρανς να ζουν όπως θέλουν, αλλά όχι φυσικά να μου επιβάλλουν και εμένα πώς να ζω, μιλάω, κοκ. Νομίζω οτι πολλοί τρανς είναι της ίδιας άποψης, απλά άλλες ατζέντες τους έχουν καβαλήσει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτε τις φοιτητριούλες που οι πανεπιστημιακές αρχές απειλούσαν με "καταστροφή ζωής" αν δεν συμμορφώνονταν με την ιδέα πουτσαράδων ανδρών στα αθλήματά τους. Ποιός τρανς (εκτος από πραγματικά άρρωστο) θέλει τέτοιο πράγμα;
Υπάρχουν και τρανς που δεν είναι άρρωστοι?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

Lord Brum έγραψε: 07 Φεβ 2025, 15:11

ρωτα αυτους που ειναι δικοι σου...

https://nypost.com/2025/01/16/world-new ... ns-prison/

https://www.creativeboom.com/inspiratio ... ichs-army/

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Σέλευκας έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:30 Καλά λέει το Σεργουλόπουλος , δεν είναι ιδεολογία αυτό, μπορεί να είσαι γκέυ μουσουλμάνος και να είσαι ακροδεξιός :102:
Αλλα σιγουρα θα εισαι και αρκετα μαλακας συναμα.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Zundapp έγραψε: 07 Φεβ 2025, 15:31

ρωτα αυτους που ειναι δικοι σου...

https://nypost.com/2025/01/16/world-new ... ns-prison/

https://www.creativeboom.com/inspiratio ... ichs-army/

Εξ ορισμού τα τραβελια είναι ψυχικά ασθενείς. Ο ορισμός της ανωμαλιας
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

AlienWay έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:32
Καραμελίτσα έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:29
AlienWay έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:26

Δε με νοιάζει τι είναι. Μάτια έχουμε και βλέπουμε ότι το 70% των ατόμων που κάνουν woke παρεμβάσεις είναι λευκές γυναίκες, ενώ από άποψη σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου (στοιχεία που δεν είναι ορατά τις περισσότερες φορές) είναι αμφίβολο αν ανήκουν στους ΛΟΑΤΚΙ.
Ο όρος στρέι λευκοί είναι αμερικάνικός γουοκ, αυτό λέω. Και απλά αριθμητικά, οι μη στρέιτ λευκοί είναι αμελητέο ποσοστό συγκριτικά, ώστε να έχει όνομα η στατιστική διάκριση.
Πάντως τις περισσότερες φορές, παρατηρούμε ότι οι ανήκοντες στις μειονότητες, δεν είναι τόσο φανατικοί και τόσο πωρωμένοι όσο τα άτομα της εν λόγω κουλτούρας/ατζέντας.
Αν μιλά για μαύρους στις ΗΠΑ, προφανώς. Αν μιλάς για γκέι, δεν ξέρω. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει κανέναν που να μην είναι γουοκιστής.
Z
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Καραμελίτσα έγραψε: 07 Φεβ 2025, 15:56
AlienWay έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:32
Καραμελίτσα έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:29

Ο όρος στρέι λευκοί είναι αμερικάνικός γουοκ, αυτό λέω. Και απλά αριθμητικά, οι μη στρέιτ λευκοί είναι αμελητέο ποσοστό συγκριτικά, ώστε να έχει όνομα η στατιστική διάκριση.
Πάντως τις περισσότερες φορές, παρατηρούμε ότι οι ανήκοντες στις μειονότητες, δεν είναι τόσο φανατικοί και τόσο πωρωμένοι όσο τα άτομα της εν λόγω κουλτούρας/ατζέντας.
Αν μιλά για μαύρους στις ΗΠΑ, προφανώς. Αν μιλάς για γκέι, δεν ξέρω. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει κανέναν που να μην είναι γουοκιστής.
Δεν είναι αντικειμενική ένδειξη η σεξουαλική ταυτότητα γιατί συνήθως επαφίεται στις δηλώσεις του καθενός. Αλλοι παράγοντες όπως π.χ. το χρώμα του δέρματος, φαίνονται με γυμνό μάτι γι αυτό και δε μπορούν να κρυφτούνε.

Πολλές φορές οι woke λένε ότι ανήκουν στην lgtbtq ενώ μπορεί να είναι στρέητ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

foscilis έγραψε: 07 Φεβ 2025, 15:44
Σέλευκας έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:30 Καλά λέει το Σεργουλόπουλος , δεν είναι ιδεολογία αυτό, μπορεί να είσαι γκέυ μουσουλμάνος και να είσαι ακροδεξιός :102:
Αλλα σιγουρα θα εισαι και αρκετα μαλακας συναμα.
συμπερίληψη στους ακροδεξιούς δεν παίζει; :D
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Imperium έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:35 Να σου πώ, το παράξενο είναι οτι μπορει και να υπάρχει!

Αυτή είναι η πλάκα, υπάρχουν "σοβαροί" τρανς που δεν γουστάρουν καθόλου να διασύρεται το ονομά τους μεσω ταύτισης με woke εξτρεμισμους. Ακόμα και η Kaitlin Jenner τα είχε ψάλλει στους εξτρεμιστες, και είχε πει - μαζευτείτε! Και δεν ήταν "η" μόνη. Πολλες άλλες τρανς δεν γουστάραν τους μπελλάδες που έφερνε η επιβολή με το ζόρι μέσω ΜΜΕ.

Βέβαια εδώ μιλάμε για κάτι εντελως διαφορετικό, but watch this space.

Στην τελική, και εγώ ειμαι υπερ το δικαίωμα των τρανς να ζουν όπως θέλουν, αλλά όχι φυσικά να μου επιβάλλουν και εμένα πώς να ζω, μιλάω, κοκ. Νομίζω οτι πολλοί τρανς είναι της ίδιας άποψης, απλά άλλες ατζέντες τους έχουν καβαλήσει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτε τις φοιτητριούλες που οι πανεπιστημιακές αρχές απειλούσαν με "καταστροφή ζωής" αν δεν συμμορφώνονταν με την ιδέα πουτσαράδων ανδρών στα αθλήματά τους. Ποιός τρανς (εκτος από πραγματικά άρρωστο) θέλει τέτοιο πράγμα;
Θεμα βαθμού.
Για εμένα δεν μπορεί να το θέλεις αυτό το πράγμα, με όλες τις γκραν γκινιόλ "ιατρικες", επιστημονκές-και-καλά επεμβάσεις, και να μην υπάρχει κάτι που δεν πηγαίνει καλά.

Αλλά άλλο πράγμα "μια" Jan Morris, ή έστω "μια" Lynn Conway, που προσέφεραν κάποιο έργο και μέσα απο την τρανς ζωή τους, και άλλο ο κάθε ξεσκισμένος μισογύνης μαλάκας attention whore σαν την κυρία της ταινίας που λέμε.
Imperium

Καραμελίτσα έγραψε: 07 Φεβ 2025, 15:56 Αν μιλάς για γκέι, δεν ξέρω. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει κανέναν που να μην είναι γουοκιστής.
Τι προστατευμένη ζωή που ζεις εκεί στον Πυργο, ρε Μήτσο.

Εγώ θα έλεγα οτι εδώ Αγγλια καμμια 70αρια % των γκέη σαφώς δεν είναι γουοκ. Με τίποτα όμως.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Που πάτε καιρούς βρίσκετε τους πουστηδες ρε. Ζήτημα να έχω γνωρίσει 4, 2 ξεφωνημενους, Έναν ντουλαπάτο που βγήκε στα 30 του και το ανακοίνωσε και έναν ανοιχτα χομο που είναι και από τα πιο cool άτομα. Και ζω 16 χρόνια Αγγλία
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Imperium έγραψε: 07 Φεβ 2025, 17:34
Καραμελίτσα έγραψε: 07 Φεβ 2025, 15:56 Αν μιλάς για γκέι, δεν ξέρω. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει κανέναν που να μην είναι γουοκιστής.
Τι προστατευμένη ζωή που ζεις εκεί στον Πυργο, ρε Μήτσο.

Εγώ θα έλεγα οτι εδώ Αγγλια καμμια 70αρια % των γκέη σαφώς δεν είναι γουοκ. Με τίποτα όμως.
Το δείγμα μου είναι μικρό, οπότε δε γενικεύω. Μιλάμε για απόψεις, έτσι; Όχι αν συμπεριφέρονται με τα γουοκιστικά κλισέ.
Z
Imperium

Καλά εσύ ζεις πιο προστατευμένη ζωή κι απ' τον Καραμελίτσο.
Αν 15 χρόνια Αγγλία έχεις γνωρίσει μόνο 4 πούστηδες:
- Ή δεν βγαίνεις καθόλου έξω (σπιτι/δουλεια, σπίτι/δουλεια, αυττη είναι η εργατια)
- Ή δεν είσαι πολυ παρατηρητικός (παίζει και θεόστραβος)
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Lord Brum έγραψε: 07 Φεβ 2025, 18:18 Που πάτε καιρούς βρίσκετε τους πουστηδες ρε. Ζήτημα να έχω γνωρίσει 4, 2 ξεφωνημενους, Έναν ντουλαπάτο που βγήκε στα 30 του και το ανακοίνωσε και έναν ανοιχτα χομο που είναι και από τα πιο cool άτομα. Και ζω 16 χρόνια Αγγλία
Οι ντουλαπάτοι αρρενωποί γκέι, λέγονται bear

Εικόνα

Εικόνα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Imperium έγραψε: 07 Φεβ 2025, 18:38 Καλά εσύ ζεις πιο προστατευμένη ζωή κι απ' τον Καραμελίτσο.
Αν 15 χρόνια Αγγλία έχεις γνωρίσει μόνο 4 πούστηδες:
- Ή δεν βγαίνεις καθόλου έξω (σπιτι/δουλεια, σπίτι/δουλεια, αυττη είναι η εργατια)
- Ή δεν είσαι πολυ παρατηρητικός (παίζει και θεόστραβος)
Λίγη προσοχή με το misgendering, παρακαλώ.
Z
Imperium

Ποιο μιστζέντερινγκ ρε Μήτσο; Που τους δουλεύεις όλους εδώ μέσα...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”