Έχω αποχωρήσει, το φάντασμα μου σου μιλάει. Είναι το φάντασμα ενός αμέριμνου φουκαρα που εκεί που έκανε την δουλίτσα του, δέχτηκε τραμπουκισμα από πιθηκια χωρίς λόγο και επειδή αμύνθηκε που ποιος ξέρει τι άκουσε και τι ετοιμαζοντουσαν να του κάνουν, αμύνθηκε χωρίς να προκαλέσει καμία ζημιά σε κανέναν, ένα βρωμερό σκουλίκι εδώ στο φόρουμ χαίρεται για τον τραμπουκισμο και ξαφνικά θυμήθηκε την ηλικία των δραστών, στα παπάρια μας ρε σκουπίδι η ηλικία, να πάνε να κοπανηθουνε σε μια ντίσκο άμα ειναι νεανιες, μάθαμε τώρα επειδή είναι νεαρός κάποιος, θα ενοχλεί, θα τρομοκρατεί όπως γουστάρει, αποδεικνύοντας ότι πόσους νόμους και αστυνομία και να βάλεις, όταν η κοινή γνώμη είναι τόσο γκαγκα, δεν σωζεσαι με τίποτα. Λες και άμα καθόταν ακίνητος και τους έλεγε εξαφανιστείτε από εδώ, κάνει μπαμ ότι θα κάνανε ευγενική υποκλιση και μεταβολη.Ου στου διαλου, σούργελο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Re: Phorum Forumvision #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν την 06 Φεβ 2025, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- Sid Vicious
Συνεχίζεις βλέπω σκουπίδι να υποστηρίζεις εντελώς ξεδιάντροπα και κατάπτυστα δολοφονικές επιθέσεις εναντίον ανηλίκων;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:17Έχω αποχωρήσει, το φάντασμα μου σου μιλάει. Είναι το φάντασμα ενός αμέριμνου φουκαρα που εκεί που έκανε την δουλίτσα του, δέχτηκε τραμπουκισμα από πιθηκια χωρίς λόγο και επειδή αμύνθηκε που ποιος ξέρει τι άκουσε και τι ετοιμαζοντουσαν να του κάνουν, αμύνθηκε χωρίς να προκαλέσει καμία ζημιά σε κανέναν, ένα βρωμερό σκουλίκι εδώ στο φόρουμ χαίρεται για τον τραμπουκισμο και ξαφνικά θυμήθηκε την ηλικία των δραστών, στα παπάρια μας ρε σκουπίδι η ηλικία, να πάνε να κοπανηθουνε σε μια ντίσκο άμα ειναι νεανιες, μάθαμε τώρα επειδή είναι νεαρός κάποιος, θα ενοχλεί όπως γουστάρει, αποδεικνύοντας ότι πόσους νόμους και αστυνομία και να βάλεις, όταν η κοινή γνώμη είναι τόσο γκαγκα, δεν σωζεσαι με τίποτα. Ου στου διαλου, σούργελο.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Πάρε τα χάπια σου μωρή τρελογκα
Ναι παιδια, να μαζευτουμε περισσοτεροι στο επομενο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Sid Vicious
Δεν ακούγεσαι εκεί από την τελευταία θέση
- Sid Vicious
Θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον ναι
- Misty_Blue
Ναι ναι.... Έχετε μεγάλο ενδιαφέρον αν μη τι άλλο.... 
To scare myself with my own desert places.
-
Άμα σου την πέσουν οπαδοί γνωστής ιταλικής ομάδας***, μετά δεν θέλω κλαψουρισμα για την ηλικία όμως, σούργελο
Και το εννοώ ως ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, όχι ως αισθητική μαγαζιού και ευγένειας σε πελάτες
- Misty_Blue
Πόσους χρειαζόμαστε για να συμπληρωθεί 20άδα που ζήτησε ο νικητής;
Το πρόγραμμα είναι ως εξής: Δηλώνουν εδώ όσοι θέλουν να παίξουν στο επόμενο και σε λίγες μέρες ξεκινάει και thread εγγραφών. Οι εγγραφές παραμένουν ανοιχτές για όλον τον Φεβρουάριο και το παιχνίδι ξεκινάει μόλις μαζευτούν 12-23 παίκτες. Αν στο τέλος Φεβρουαρίου δεν υπάρχουν 12 παίκτες τότε τα μαζεύουμε και πάμε σπίτια μας, οπότε γίνεται νέα προσπάθεια κατά τα μέσα Απριλίου που θα πλησιάζει και η Eurovision.
Προς το παρόν έχουν δηλώσει συμμετοχή για το επόμενο:
MOJ
SID
Προς το παρόν έχουν δηλώσει συμμετοχή για το επόμενο:
MOJ
SID
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
22 λείπουν. Είκοσι οι ενδιαφερομενοι και δύο στην πόρτα, να μην σκοτωθούν ορμώντας μέσα, από τον πολύ ενθουσιασμόMisty_Blue έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:35Πόσους χρειαζόμαστε για να συμπληρωθεί 20άδα που ζήτησε ο νικητής;![]()
- Sid Vicious
Ουστ ανώμαλε υποστηρικτή βιας σε ανηλικους και πολύ συνδιαλέχτηκα με "άνθρωπο" τέτοιου φυράματος σαν κι εσέήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:33
Άμα σου την πέσουν οπαδοί γνωστής ιταλικής ομάδας***, μετά δεν θέλω κλαψουρισμα για την ηλικία όμως, σούργελο
Και το εννοώ ως ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, όχι ως αισθητική μαγαζιού και ευγένειας σε πελάτες![]()
-
Το αλκοόλ καλό είναι να χρησιμοποιείται για μαριναρισμα κρέατος, όχι για μεσημεριανό σούρωμαSid Vicious έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:40Ουστ ανώμαλε υποστηρικτή βιας σε ανηλικους και πολύ συνδιαλέχτηκα με "άνθρωπο" τέτοιου φυράματος σαν κι εσέήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:33
Και το εννοώ ως ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, όχι ως αισθητική μαγαζιού και ευγένειας σε πελάτες![]()
- Misty_Blue
Χαχαχαχαχαχαχαχαήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:3822 λείπουν. Είκοσι οι ενδιαφερομενοι και δύο στην πόρτα, να μην σκοτωθούν ορμώντας μέσα, από τον πολύ ενθουσιασμόMisty_Blue έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:35Πόσους χρειαζόμαστε για να συμπληρωθεί 20άδα που ζήτησε ο νικητής;![]()
Έλα εμείς τώρα θα μαστε κερκίδα..Πάρε σπόρια να χουμε και να σχολιάζουμε...
Καλα αν δεν μπεις εσυ, ουτε εγω δεν συμμετεχω.Misty_Blue έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:44Χαχαχαχαχαχαχαχαήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:3822 λείπουν. Είκοσι οι ενδιαφερομενοι και δύο στην πόρτα, να μην σκοτωθούν ορμώντας μέσα, από τον πολύ ενθουσιασμόMisty_Blue έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:35
Πόσους χρειαζόμαστε για να συμπληρωθεί 20άδα που ζήτησε ο νικητής;![]()
Έλα εμείς τώρα θα μαστε κερκίδα..Πάρε σπόρια να χουμε και να σχολιάζουμε...![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση