!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
Re: Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
Ηλεκτρικό Άλφα είναι για σκληρό πυρηνικούς μαζόχες, ακόμα και με λίζινγκ. Και το λέω ως κάτοχος Giulia
-
stergiosbik
Για πες μας περισσότερα.Crimson_2 έγραψε: 04 Φεβ 2025, 12:35 Ηλεκτρικό Άλφα είναι για σκληρό πυρηνικούς μαζόχες, ακόμα και με λίζινγκ. Και το λέω ως κάτοχος Giulia
Όσα ηλεκτρικά έχω δει,έχουν με το στανιό κόφτη 160-170 χιλ,δλδ σου λέει 200 άλογα η και παραπάνω αλλά δεν σου εγγυωμαι για μεγαλύτερες τελικές,όχι ότι θα πηγαίνεις συχνά πάνω από 150 αλλά λέμε τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Garcia την 04 Φεβ 2025, 18:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
stergiosbik
Φροντίζουν για σένα ακόμα και αν δεν το θες!Garcia έγραψε: 04 Φεβ 2025, 18:25 Όσο ηλεκτρικά έχω δει,έχουν με το στανιό κόφτη 160-170 χιλ,δλδ σου λέει 200 άλογα η και παραπάνω αλλά δεν σου εγγυωμαι για μεγαλύτερες τελικές,όχι ότι θα πηγαίνεις συχνά πάνω από 150 αλλά λέμε τώρα.
Το τεσλα χτυπάει 250 πάντως. Στην πράξηGarcia έγραψε: 04 Φεβ 2025, 18:25 Όσο ηλεκτρικά έχω δει,έχουν με το στανιό κόφτη 160-170 χιλ,δλδ σου λέει 200 άλογα η και παραπάνω αλλά δεν σου εγγυωμαι για μεγαλύτερες τελικές,όχι ότι θα πηγαίνεις συχνά πάνω από 150 αλλά λέμε τώρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
χμμμ, θυμισε μου αν κανω λαθος, δευτερ η τριτη φορα ειναι που εισαι με μινι;Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2025, 12:05 Το σάββατο το μινι έβγαλε θεματάκι με το σασμάν. Μου έδωσαν άλλο όμως τη Δευτέρα οποτε κλάιν.
ΑΓΙΟ ΛΗΖΙΝΓΚ!!!! ΑΓΙΟ
αν στο φορτωνουν, ειναι παγκοσμια συνομωσια, να μας κανουν ολους γυναικωτους, διαδωστε.
αν το παιρνεις με τη θεληση σου, ελα τωρα, βγες απο τη ντουλαπα....
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εννοείς γενικά ή για τα ηλεκτρικά τους;stergiosbik έγραψε: 04 Φεβ 2025, 18:07Για πες μας περισσότερα.Crimson_2 έγραψε: 04 Φεβ 2025, 12:35 Ηλεκτρικό Άλφα είναι για σκληρό πυρηνικούς μαζόχες, ακόμα και με λίζινγκ. Και το λέω ως κάτοχος Giulia
- Εμένα έχει θέμα το τσιπάκι που ελέγχει το πόσο φορτισμένη είναι η μπαταρία, συχνό πρόβλημα κόστος £100 αν το φτιαχνα. Προς το παρόν δεν δουλεύει το start stop και η θερμαστρα στο πίσω τζάμι κλαιν.
- Είχε θέμα μια ασφάλεια το οποίο θέλει διαγνωστικό και διάβασμα για να το βρεις και σου κόβει από το γκάζι και την απόκριση (ασφάλεια της αντλίας νερού του intercooler)
- Προληπτικά άλλαξα την παραδίπλα ασφάλεια της μίζας αφού μπορεί να μείνεις αν (όταν) χαλάσει η παλιά.
- Δεν ξέρω γιατί αλλά τα παρασιτικά ρεύματα είναι μεγάλα δηλαδή τρώει αρκετή μπαταρία αν δεν το κινώ.
Αυτά μου έρχονται πρόχειρα.
-
stergiosbik
Ευχαριστώ πολύCrimson_2 έγραψε: 04 Φεβ 2025, 19:25Εννοείς γενικά ή για τα ηλεκτρικά τους;stergiosbik έγραψε: 04 Φεβ 2025, 18:07Για πες μας περισσότερα.Crimson_2 έγραψε: 04 Φεβ 2025, 12:35 Ηλεκτρικό Άλφα είναι για σκληρό πυρηνικούς μαζόχες, ακόμα και με λίζινγκ. Και το λέω ως κάτοχος Giulia
- Εμένα έχει θέμα το τσιπάκι που ελέγχει το πόσο φορτισμένη είναι η μπαταρία, συχνό πρόβλημα κόστος £100 αν το φτιαχνα. Προς το παρόν δεν δουλεύει το start stop και η θερμαστρα στο πίσω τζάμι κλαιν.
- Είχε θέμα μια ασφάλεια το οποίο θέλει διαγνωστικό και διάβασμα για να το βρεις και σου κόβει από το γκάζι και την απόκριση (ασφάλεια της αντλίας νερού του intercooler)
- Προληπτικά άλλαξα την παραδίπλα ασφάλεια της μίζας αφού μπορεί να μείνεις αν (όταν) χαλάσει η παλιά.
- Δεν ξέρω γιατί αλλά τα παρασιτικά ρεύματα είναι μεγάλα δηλαδή τρώει αρκετή μπαταρία αν δεν το κινώ.
Τέταρτη ή πέμπτηΑσέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2025, 18:41χμμμ, θυμισε μου αν κανω λαθος, δευτερ η τριτη φορα ειναι που εισαι με μινι;Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2025, 12:05 Το σάββατο το μινι έβγαλε θεματάκι με το σασμάν. Μου έδωσαν άλλο όμως τη Δευτέρα οποτε κλάιν.
ΑΓΙΟ ΛΗΖΙΝΓΚ!!!! ΑΓΙΟ
αν στο φορτωνουν, ειναι παγκοσμια συνομωσια, να μας κανουν ολους γυναικωτους, διαδωστε.
Και τι να πάρω;
Το Κόνα; Το στονικ; Το καροκ; Το τ-ροκ; Αυτά ήταν τα αντίστοιχα περίπου
Όταν μου ειχαν βάλει το λεξους, το πήρα.
Την παρασκευή αλλάζω πάλι. Δε θα είναι μινι αυτή τη φορά.
και τα 4 μοιαζουν καλυτερα.Ερμής έγραψε: 05 Φεβ 2025, 10:34Τέταρτη ή πέμπτηΑσέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2025, 18:41χμμμ, θυμισε μου αν κανω λαθος, δευτερ η τριτη φορα ειναι που εισαι με μινι;Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2025, 12:05 Το σάββατο το μινι έβγαλε θεματάκι με το σασμάν. Μου έδωσαν άλλο όμως τη Δευτέρα οποτε κλάιν.
ΑΓΙΟ ΛΗΖΙΝΓΚ!!!! ΑΓΙΟ
Και τι να πάρω;
Την παρασκευή αλλάζω πάλι. Δε θα είναι μινι αυτή τη φορά.
δωσε μια ευκαιρια στα χιουνται. κι εγω παλια τα φοβομουν, αλλα νομιζω εχουν γινει ανθρωπινα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Παρόλο που το μινι καίει τον πάτο του οταν το πατάς και έχει σχετική φασαρία η καμπίνα δε παίζει για καμια παναγια να πάρω κονα, στονικ.Ασέβαστος έγραψε: 06 Φεβ 2025, 09:38και τα 4 μοιαζουν καλυτερα.Ερμής έγραψε: 05 Φεβ 2025, 10:34Τέταρτη ή πέμπτηΑσέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2025, 18:41
χμμμ, θυμισε μου αν κανω λαθος, δευτερ η τριτη φορα ειναι που εισαι με μινι;
Και τι να πάρω;
Την παρασκευή αλλάζω πάλι. Δε θα είναι μινι αυτή τη φορά.παντως δυσκολο να σε αφηναν απο σασμαν.
δωσε μια ευκαιρια στα χιουνται. κι εγω παλια τα φοβομουν, αλλα νομιζω εχουν γινει ανθρωπινα.
Αυριο θα έχω το επόμενο, είμαι σε σκέψεις ανάμεσα σε q3, τρέηλχοκ, εκτος και αν σκάσει καμια καλή άλλη προσφορά, που θα το ξέρω το πρωί, αλλωστε έχω επιλογή να διαλέξω κατα την παραλαβή.
Είμαι μηδενιστής κάποιες φορές, προκατειλημμένος αλλα χιουντάι δεν
Kona παραειναι ασχημόπαπο,το i30 στην μεσαία έκδοση εξοπλισμού με DCT7 αυτόματο και τον 1.5αρη των 140 ίππων κάνει γύρω στα 27.000€,είναι πολύ ακριβό για χιουνται.
- Otto Weininger
Αν παιξει το q3 δώσε infoΕρμής έγραψε: 06 Φεβ 2025, 10:03Παρόλο που το μινι καίει τον πάτο του οταν το πατάς και έχει σχετική φασαρία η καμπίνα δε παίζει για καμια παναγια να πάρω κονα, στονικ.Ασέβαστος έγραψε: 06 Φεβ 2025, 09:38και τα 4 μοιαζουν καλυτερα.Ερμής έγραψε: 05 Φεβ 2025, 10:34
Τέταρτη ή πέμπτη
Και τι να πάρω;
Την παρασκευή αλλάζω πάλι. Δε θα είναι μινι αυτή τη φορά.παντως δυσκολο να σε αφηναν απο σασμαν.
Αυριο θα έχω το επόμενο, είμαι σε σκέψεις ανάμεσα σε q3, τρέηλχοκ, εκτος και αν σκάσει καμια καλή άλλη προσφορά, που θα το ξέρω το πρωί, αλλωστε έχω επιλογή να διαλέξω κατα την παραλαβή.
Είμαι μηδενιστής κάποιες φορές, προκατειλημμένος αλλα χιουντάι δεν
Let them make the first mistake. We make the last move.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Never change AlfaCrimson_2 έγραψε: 04 Φεβ 2025, 19:25Εννοείς γενικά ή για τα ηλεκτρικά τους;stergiosbik έγραψε: 04 Φεβ 2025, 18:07Για πες μας περισσότερα.Crimson_2 έγραψε: 04 Φεβ 2025, 12:35 Ηλεκτρικό Άλφα είναι για σκληρό πυρηνικούς μαζόχες, ακόμα και με λίζινγκ. Και το λέω ως κάτοχος Giulia
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
truer words have never been saidΑσέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2025, 18:41χμμμ, θυμισε μου αν κανω λαθος, δευτερ η τριτη φορα ειναι που εισαι με μινι;Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2025, 12:05 Το σάββατο το μινι έβγαλε θεματάκι με το σασμάν. Μου έδωσαν άλλο όμως τη Δευτέρα οποτε κλάιν.
ΑΓΙΟ ΛΗΖΙΝΓΚ!!!! ΑΓΙΟ
klama
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 2282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
-
- 12 Απαντήσεις