Evritis έγραψε: 05 Φεβ 2025, 08:45
Υπάρχει και κάτι άλλο που δεν ανέφερε κανένας, το μηχανάκι πρακτικά κάνει προσπέραση από δεξιά. Οπότε είναι πολλά τα φάουλ του τύπου.
Αναφέρθηκε ήδη από την αρχή. Αλλά και από αριστερά να ήταν, δεν επιτρέπεται προσπέραση εν κινήσει στην ίδια λωρίδα κυκλοφορίας. Το lane splitting είναι παράνομο, άλλο που κανείς δεν το τηρεί.
Η μόνη περίπτωση να έχει δίκιο ο μηχανάκιας είναι το αυτοκίνητο να ξεπαρκάρισε απότομα χωρίς να ελέγξει ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ το μηχανάκι να πήγαινε κάτω από το όριο ταχύτητας. Αλλά από το βίντεο δεν φαίνεται τέτοια περίπτωση.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Chilloutbuddy έγραψε: 05 Φεβ 2025, 09:13
Τίποτα φίλε, είναι Ελλάδα, πρέπει να οδηγάς με όλες τις αισθήσεις όραση-ακοή-όσφρηση-γεύση-ενόραση-προφητείες τα πάντα όλα. Το κεφάλι πρέπει να είναι περισκόπιο και να γυρνάει σε όλες τις κατευθύνσης σαν το δαιμονισμένο κορίτσι στον Εξορκιστή. Μόνο έτσι μπορείς να πεις ότι οδηγάς με ασφάλεια, αν περιμένεις να δεις τι ισχύει σ'αυτή τη χώρα και ποιός φταίει καληνύχτα.
Γαμησετα, να περνας διάβαση πεζός, να έρχεται ο άλλος με κόκκινο να σε χτυπάει και μετά να πεις είχα δίκιο. Για λόγους ασφαλείας πρέπει να ελέγχεις και όταν θεωρητικα σου επιτρέπει η σήμανση.
Στη Θεσσαλονίκη έχουν κάνει και μια εξυπνάδα δεν ξέρω ανά είναι νέου τύπου ή υπήρχε. Δίνουν κίνηση σε διασταύρωσεις πεζων και αυτοκινήτων με την σήμανση των αυτοκινήτων με πορτοκαλί βελάκια.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:52
Εκτός από εμένα στο μπροστινό δεξί φτερό, έγδαρε και όλη την αριστερή πλευρά του σταθμευμένου πριν τη στροφή μου.
Μπαλατζαρισε ανάμεσα στα 2 αμάξια;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
enaon έγραψε: 05 Φεβ 2025, 01:34
εχουμε επιτέλους ενα δικό μας μυστήριο να λύσουμε, ολόδικό μας.
Πού είναι η fata_morgana όταν την χρειάζεσαι; Ο ψυκτικός ανώτερος πρέπει να είναι μεγάλος φαν του ΚΟΚ.
Δεν είναι ψυκτικός ψυχωτικέ φίλε μου. Παραβάσεις κάνει κατά καιρούς κυρίως με τη μηχανή και συγκεκριμένα εχει βρεθεί κατά κάποιο τρόπο στη θέση του μηχανόβιου αλλά σε πιο ήπιο βαθμό.
Εμένα μου ¨έφαγε¨ με βαθύ βαθούλωμα πίσω πόρτα και δεξιό καθρέφτη ένας πούστης πέρυσι.
Ελπίζω να επέζησε ,για το αμάξι παλιό ήταν δε με νοιάζει, άλλωστε παρκαρισμένο ήταν.
Ανάβω αριστερό φλας και βγαίνω από παρκάρισμα και στα είκοσι μετρά θα στρίψω δεξιά. Δεξί φλας και προετοιμασία για στροφή δεξιά και τότε συμβαίνει αυτό που βλέπετε. Εκτός από εμένα στο μπροστινό δεξί φτερό, έγδαρε και όλη την αριστερή πλευρά του σταθμευμένου πριν τη στροφή μου.
Έχω δίκιο ή άδικο;
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 05 Φεβ 2025, 01:39 Πού είναι η fata_morgana όταν την χρειάζεσαι; Ο ψυκτικός ανώτερος πρέπει να είναι μεγάλος φαν του ΚΟΚ.
Δεν είναι ψυκτικός ψυχωτικέ φίλε μου. Παραβάσεις κάνει κατά καιρούς κυρίως με τη μηχανή και συγκεκριμένα εχει βρεθεί κατά κάποιο τρόπο στη θέση του μηχανόβιου αλλά σε πιο ήπιο βαθμό.
δεν διαφωνούμε καθόλου, ναζουλίνι
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 05 Φεβ 2025, 00:14
Μακάρι να είναι καλά ο κύριος
Μόνο το αριστερό γόνατο με καλό γδάρσιμο.
Παιδί είκοσι χρονών, ντιλιβεράς, χωρίς κράνος.
Δεν ήθελε να ειδοποιήσω 166 να πάει για εξετάσεις , ούτε και την αστυνομία, αλλά μετά από επιμονή δική μου ήρθε το ΕΚΑΒ και τον πήγε νοσοκομείο και η αστυνομία για καταγραφή.
Μάλλον δεν είχε δίπλωμα ο τύπος, τύπε και δούλευε και μαύρα.
Νομίζω έκανες το καλύτερο που φώναξες το 166, ασχέτως ποιος θα αποζημιωθεί και από πού.
Ανάβω αριστερό φλας και βγαίνω από παρκάρισμα και στα είκοσι μετρά θα στρίψω δεξιά. Δεξί φλας και προετοιμασία για στροφή δεξιά και τότε συμβαίνει αυτό που βλέπετε. Εκτός από εμένα στο μπροστινό δεξί φτερό, έγδαρε και όλη την αριστερή πλευρά του σταθμευμένου πριν τη στροφή μου.
Έχω δίκιο ή άδικο;
Δεν θ δούμε καν το βίντεο. Φταις
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;