!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πανεπιστήμιο της Γάνδης: δεξαμενή 3,5 τόνων εύφλεκτων υγρών στο πρώτο βαγόνι του τρένου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Πανεπιστήμιο της Γάνδης: δεξαμενή 3,5 τόνων εύφλεκτων υγρών στο πρώτο βαγόνι του τρένου

Δημοσίευση από Otto Weininger »

enaon έγραψε: 05 Φεβ 2025, 17:01 ε καλα οκ, αν ειναι να κανεις τον γγ, εχω τον οριτζιναλ.
12-15 τόνοι από οτιδήποτε, δεν υπήρχαν που να χτυπάς τον κωλο σου κάτω.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Πανεπιστήμιο της Γάνδης: δεξαμενή 3,5 τόνων εύφλεκτων υγρών στο πρώτο βαγόνι του τρένου

student έγραψε: 05 Φεβ 2025, 17:02
sharp έγραψε: 05 Φεβ 2025, 15:58
Βασικά δεν καταλαβαίνω εσύ τι θέλεις να πεις. Το γιατί ασχολείται, άσε να το πει ο ίδιος. Μην θέλεις να τα ξέρεις όλα για τους άλλους.

Δεν θα ασχοληθώ με το ότι βλέπεις ξανά συμμαχίες "συντάσσεσαι" κλπ. Έχω άποψη για τη χώρα, την πολιτική και την οχλαγωγία. Αυτή, όπως φαίνεται, σου είναι αδιάφορη ή πιστεύεις ότι η δική σου είναι η απολύτως σωστή και ενοχλείσαι με όποιον διαφωνεί.

Πάντως προσπάθησα να συναντηθούμε, αλλά φαίνεται δεν θέλεις ή δεν μπορείς. Δεν πειράζει, μισθό παίρνω, όπως χάνω όταν λέω ψυχάκια, κι ας είναι σε αυτόν που με έχει πει 100 φορές ηλίθιο. Στο βιβλίο που έβαλες τα γράφει αυτά.

Τρίτη φορά που ενώ δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, αντί απλά να ζητήσεις εξηγήσεις καταλήγεις... όπου καταλήγεις.

Αν δεν καταλαβαίνεις ότι στο συγκεκριμένο θέμα, (όχι γενικά για τη χώρα, την πολιτική και την οχλαγωγία), το να συντάσσεσαι με τον όττο και των γγ σε φέρνει ενεργό συμμέτοχο με την πλευρά της αδικίας, απέναντι μάλιστα σε αίμα ψυχών που ζητάει δικαίωση, δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Μου μπήκε όμως με αυτά που γράφεις η υποψία ότι όντως δεν έχεις καταλάβει τι κάνεις... όντως δεν έχεις καταλάβει ούτε το πόσο αδικήθηκαν κάποιες ψυχές αλλά ούτε κυρίως τη βρωμιά και τη λάσπη που έπεσε και πέφτει ακόμα (λιγότερο βέβαια, σαν να έχουν μείνει πολύ λιγότεροι πλέον) όλο αυτό το διάστημα σε βάρος και των ψυχών αυτών αλλά και των συγγενών τους. Το εύχομαι να είναι έτσι, είναι λογικά πολύ μικρότερη η ευθύνη του εξ αμελείας οπότε εύχομαι να έχει δίκιο ο εναον και να αδυνατείς να αντιληφθείς.

Μισθό πάντως με το να συντάσσεσαι με τον όττο και τον γγ στο συγκεκριμένο θέμα απέναντι σε αδικοχαμένο αίμα δεν παίζει να παίρνεις. Πόσο μάλλον όταν πας να βγάλεις και τρελό/ψυχάκια αυτόν που συνεχώς τους φωνάζει ότι είναι εντελώς ηλίθιοι με αυτό που κάνουν στον εαυτό τους υποστηρίζοντας αυτά που υποστηρίζουν. Και υπερασπίζεται σθεναρά το δίκαιο μιας και αυτό πιστεύω... ότι δηλαδή στο συγκεκριμένο θέμα ο εναόν είναι με το δίκαιο...by far... οπότε κι εγώ συντάσσομαι μαζί του όσο και αν γενικά αποφεύγω να το κάνω αυτό στο πχώρουμ...εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με ψυχές οπότε δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος, τι να Του πω μετά?

Όπως λοιπόν θα περίμενα από εσένα, αν θεωρούσες κάποια στιγμή ότι πάω με την πλευρά του αδίκου και μπορεί να ζημιώσω την ψυχή μου και να βρεθώ απέναντι από την αλήθεια και το δίκαιο, να προσπαθήσεις να με προειδοποιήσεις, να με κάνεις να αναρωτηθώ για το που πάω,
αυτό κι εγώ προσπάθησα να κάνω μαζί σου.

ΥΓ. ἡ φωνή τοῦ αἵματος βοᾷ ἐκ τῆς γῆς προς Αυτόν
ό,τι και αν προσπαθήσουν οι άνθρωποι, όσα και αν καταφέρουν προς ώρας να θάψουν, η βοή τελικά θα τα ξεγυμνώσει όλα...
Φίλε, μήπως κάποια στιγμή να εκοβες τις αηδίες;

Άβαταρ μέλους
student

Δημοσίευση από student »

Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2025, 17:05
Spoiler
sharp έγραψε: 05 Φεβ 2025, 15:58
Βασικά δεν καταλαβαίνω εσύ τι θέλεις να πεις. Το γιατί ασχολείται, άσε να το πει ο ίδιος. Μην θέλεις να τα ξέρεις όλα για τους άλλους.

Δεν θα ασχοληθώ με το ότι βλέπεις ξανά συμμαχίες "συντάσσεσαι" κλπ. Έχω άποψη για τη χώρα, την πολιτική και την οχλαγωγία. Αυτή, όπως φαίνεται, σου είναι αδιάφορη ή πιστεύεις ότι η δική σου είναι η απολύτως σωστή και ενοχλείσαι με όποιον διαφωνεί.

Πάντως προσπάθησα να συναντηθούμε, αλλά φαίνεται δεν θέλεις ή δεν μπορείς. Δεν πειράζει, μισθό παίρνω, όπως χάνω όταν λέω ψυχάκια, κι ας είναι σε αυτόν που με έχει πει 100 φορές ηλίθιο. Στο βιβλίο που έβαλες τα γράφει αυτά.

Τρίτη φορά που ενώ δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, αντί απλά να ζητήσεις εξηγήσεις καταλήγεις... όπου καταλήγεις.

Αν δεν καταλαβαίνεις ότι στο συγκεκριμένο θέμα, (όχι γενικά για τη χώρα, την πολιτική και την οχλαγωγία), το να συντάσσεσαι με τον όττο και των γγ σε φέρνει ενεργό συμμέτοχο με την πλευρά της αδικίας, απέναντι μάλιστα σε αίμα ψυχών που ζητάει δικαίωση, δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Μου μπήκε όμως με αυτά που γράφεις η υποψία ότι όντως δεν έχεις καταλάβει τι κάνεις... όντως δεν έχεις καταλάβει ούτε το πόσο αδικήθηκαν κάποιες ψυχές αλλά ούτε κυρίως τη βρωμιά και τη λάσπη που έπεσε και πέφτει ακόμα (λιγότερο βέβαια, σαν να έχουν μείνει πολύ λιγότεροι πλέον) όλο αυτό το διάστημα σε βάρος και των ψυχών αυτών αλλά και των συγγενών τους. Το εύχομαι να είναι έτσι, είναι λογικά πολύ μικρότερη η ευθύνη του εξ αμελείας οπότε εύχομαι να έχει δίκιο ο εναον και να αδυνατείς να αντιληφθείς.

Μισθό πάντως με το να συντάσσεσαι με τον όττο και τον γγ στο συγκεκριμένο θέμα απέναντι σε αδικοχαμένο αίμα δεν παίζει να παίρνεις. Πόσο μάλλον όταν πας να βγάλεις και τρελό/ψυχάκια αυτόν που συνεχώς τους φωνάζει ότι είναι εντελώς ηλίθιοι με αυτό που κάνουν στον εαυτό τους υποστηρίζοντας αυτά που υποστηρίζουν. Και υπερασπίζεται σθεναρά το δίκαιο μιας και αυτό πιστεύω... ότι δηλαδή στο συγκεκριμένο θέμα ο εναόν είναι με το δίκαιο...by far... οπότε κι εγώ συντάσσομαι μαζί του όσο και αν γενικά αποφεύγω να το κάνω αυτό στο πχώρουμ...εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με ψυχές οπότε δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος, τι να Του πω μετά?

Όπως λοιπόν θα περίμενα από εσένα, αν θεωρούσες κάποια στιγμή ότι πάω με την πλευρά του αδίκου και μπορεί να ζημιώσω την ψυχή μου και να βρεθώ απέναντι από την αλήθεια και το δίκαιο, να προσπαθήσεις να με προειδοποιήσεις, να με κάνεις να αναρωτηθώ για το που πάω,

ό,τι και αν προσπαθήσουν οι άνθρωποι, όσα και αν καταφέρουν προς ώρας να θάψουν, η βοή τελικά θα τα ξεγυμνώσει όλα...
Μακάρι να σε φωτίσει κάποια στιγμή ο Θεός και να καταλάβεις τι κάνεις.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

student έγραψε: 05 Φεβ 2025, 17:09
Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2025, 17:05
Spoiler

Μακάρι να σε φωτίσει κάποια στιγμή ο Θεός και να καταλάβεις τι κάνεις.
Μακάρι να σε φωτίσει και σένα και να καταλάβεις τι γράφεις κατά καιρούς και πόσο υπομονή κάνω.
Τα ψεματα που έγραψες τις προάλλες τα άφησα να περάσουν έτσι.

Αυτή την χυδαιότητα που έγραψες σήμερα όμως, δεν μπορώ.

Αν νομίζεις ότι θα εμφανίζεσαι στα νήματα, θα αμολας τις αηδίες/συκοφαντίες σου κλπ και στο τέλος θα παριστάνεις την θεούσα που μας στέλνει φώτιση, εισαι γελασμένος.

Άβαταρ μέλους
student

Δημοσίευση από student »

Εσύ δεν είσαι που ζητούσες να την κυνηγήσει εισαγγελέας για το παρακάτω, ώστε να σταματήσει αυτή η τραγελαφική κατάσταση?

https://twitter.com/ntalaoura/status/17 ... 9448313015
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση από SeaHawk »

enaon έγραψε: 05 Φεβ 2025, 17:01 ε καλα οκ, αν ειναι να κανεις τον γγ, εχω τον οριτζιναλ.
Ολα τα σχολια σου για σιλικονες ελαια ξυλολια κτλ ειναι μετα τις 1/3/2024
Τι σε εκανε να ξυπνησεις εναν χρονο μετα που κοιμοσουν ορθιος;

Ο Λακαφωσης χρειαστηκε μονο εναν μηνα να ζητησει τα βιντεο
Εσυ χρειαστηκες εναν χρονο για να αποκτησεις σφυγμο
Τι φαση;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

student έγραψε: 05 Φεβ 2025, 17:22 Εσύ δεν είσαι που ζητούσες να την κυνηγήσει εισαγγελέας για το παρακάτω, ώστε να σταματήσει αυτή η τραγελαφική κατάσταση?

https://twitter.com/ntalaoura/status/17 ... 9448313015
Δεν θυμάμαι αν ηταν για το συγκεκριμένο. Αν και δεν νομίζω. Εγώ είχα αναφερθεί στα όσα είπαν στην ευρωβουλή.
Και δεν ζήτησα να την κυνηγήσει τότε. Ζήτησα να την καλέσει να τα αποδείξει (εκείνα που έλεγε εκεί γιατι ηταν χοντραδες).

Έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου αγαπητέ. Η δική σας πλευρά δεν διστάζει να ορμήξει στους συγγενείς μόλις πουν κάτι που δεν τους αρέσει.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2025, 17:00
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Φεβ 2025, 15:41
Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2025, 15:28

α εντάξει τότε.
άρα το αμφισβητείς;
Ναι, γιατί;
εντάξει ο καθένας αμφισβητεί ο,τι του χαλάει το αφήγημα
να δούμε αν το δικαστήριο το αμφισβητήσει

και κάτι άλλο
αν όλα είχαν γίνει ΟΚ κ αυτό ήταν η μοναδική παραφωνια, μπορεί όντως να σκεφτεί κανεις ότι παίζει να είναι δικαιολογίες
αλλά βλέπουμε εδώ και μήνες ότι παντού έχουν γίνει παρατυπίες και μεθοδεύσεις, οπότε..;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 05 Φεβ 2025, 17:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

SeaHawk έγραψε: 05 Φεβ 2025, 17:24 ...
Αν πάντως το βιογραφικό αυτό ισχύει, θέλω να ρωτήσω απλά, WTF ;

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
student

Δημοσίευση από student »

Και αυτόν τον χαροκαμένο, να μην τον ξεχάσω, προς χάριν αληθείας.

Εσύ δεν είσαι που ζητούσες να τον κυνηγήσει (άντε καλέσει αφού σημαίνει άλλο) εισαγγελέας για το παρακάτω, ώστε να υποστεί όλες τις συνέπειες του νόμου και να σταματήσει αυτή η τραγελαφική κατάσταση?

https://twitter.com/ntalaoura/status/17 ... 5912515632
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος student την 05 Φεβ 2025, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση από SeaHawk »

Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2025, 17:28
SeaHawk έγραψε: 05 Φεβ 2025, 17:24 ...
Αν πάντως το βιογραφικό αυτό ισχύει, θέλω να ρωτήσω απλά, WTF ;

Εικόνα
Επιτελους ενας ανθρωπος με ιδια μορφωση με την δικη μου :smt005:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Φεβ 2025, 17:28
Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2025, 17:00
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Φεβ 2025, 15:41

άρα το αμφισβητείς;
Ναι, γιατί;
εντάξει ο καθένας αμφισβητεί ο,τι του χαλάει το αφήγημα
να δούμε αν το δικαστήριο το αμφισβητήσει
Εγώ δεν αμφισβητω ο,τι μου χαλάει το αφηγημα.
Απλά, μετά από τόσα αποδεδειγμένα ψέματα και δήθεν αποκαλύψεις, το να πιστεύω ένα βίντεο που λέει ότι κάποιοι είπαν προφορικά κάτι σε κάποιους άλλους, δεν το κάνω.
Ας τα δούμε στο δικαστήριο.

Εσύ να πιστεύεις 1748383 σενάρια ταυτόχρονα. Δικαίωμά σου.

Στύξ

Δημοσίευση από Στύξ »

Για χλέπα είναι τα έρμα τα μποτάκια πλέον.Μέρες ,νύχτες, ολημερίς κι οληνυχτίς ¨τραβάνε κουπί ¨ ,αλλά δεν πείθουν .
Γω δεν τα συμπονάω , όλα στη ζωή είναι ¨δούναι και λαβείν¨..
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

student έγραψε: 05 Φεβ 2025, 17:28 Και αυτόν τον χαροκαμένο, να μην τον ξεχάσω, προς χάριν αληθείας.

Εσύ δεν είσαι που ζητούσες να τον κυνηγήσει (άντε καλέσει αφού σημαίνει άλλο) εισαγγελέας για το παρακάτω, ώστε να υποστεί όλες τις συνέπειες του νόμου και να σταματήσει αυτή η τραγελαφική κατάσταση?

https://twitter.com/ntalaoura/status/17 ... 5912515632
Δεν είχε πει μόνο αυτά και η απάντηση είναι ναι.
Τι σχέση έχουν αυτά που έλεγε (διαβαζε) με την δικαίωση των θυμάτων;

Άσε μας ρε φίλε.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Δημοσίευση από Saturn »

Πάλι βλέπω να γίνεται αναφορά σε "εσείς"

Ποιοί είμαστε οι "εμείς"? Θες να πεις οτι είμαστε Συριζαίοι?

(ήρθα κι εγώ, η έτερη θεούσα, οκ?)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”