Σόρρυ που παρεμβαίνω παιδιά απλά να δώσω ένα hint στον Αγι για την εύλογη απορία του:
Βαρβαρα πράγματα!Naida έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:56Μπα; Και όλα τα έσοδα δικά σου; Εσύ θα πάρεις τα τρία και εγώ τα υπόλοιπα.
Σόρρυ που παρεμβαίνω παιδιά απλά να δώσω ένα hint στον Αγι για την εύλογη απορία του:
Βαρβαρα πράγματα!Naida έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:56Μπα; Και όλα τα έσοδα δικά σου; Εσύ θα πάρεις τα τρία και εγώ τα υπόλοιπα.

Θα θέλαμε να πούμε πως ξεχάσατε κάτι. Πιστευούμε, κι ας γίνει κατανοητή η πρωτοβουλία μας αυτή, πως πληρέστερο θα ήταν:aLiCat έγραψε: 13 Δεκ 2018, 01:23[img]https://i.postimg.cc/6QL2kVSQ/e-03 ... .gif[/img]Sid Vicious έγραψε: 13 Δεκ 2018, 00:32Dasein ;;;aLiCat έγραψε: 12 Δεκ 2018, 21:54 Η ιστορία του sys3X, θυμίζει απόσπασμα από το " Έρωτας Στα Χρόνια Της Χολέρας", με την αποπλάνηση του νεαρού Φλορεντίνο μέσα στην καμπίνα του πλοίου.
κανονιζω αιθουσα προβολης για το φιλοθεαμον κοινο. και δωρεαν ποπκορν.Αγις έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:50Να τα βάλει το φιλοθεαμον κοινο του φορουμ + πεη περ βιου - σε ζωντανη μετάδοση στο σκαιπ.
Βάλε παροχή και 3D προβολή βρε τσίπη.Ασέβαστος έγραψε: 13 Δεκ 2018, 18:00κανονιζω αιθουσα προβολης για το φιλοθεαμον κοινο. και δωρεαν ποπκορν.
Στα κοντινά το 3δ χοντραίνει, πρέπει να πάρεις την άδεια του Αγις πρώτα, μπορεί να μην θέλει.
Ασεξουαλ; Τι ασεξουαλ; Φακές με μακαρόνια θα φάει. Τι σεξουαλικό να βρει κάποιος σε αυτό;sys3x έγραψε: 13 Δεκ 2018, 18:27Στα κοντινά το 3δ χοντραίνει, πρέπει να πάρεις την άδεια του Αγις πρώτα, μπορεί να μην θέλει.
Πάντως είναι γκίμικ το 3δ να ξερς.
Προτείνω ιμαχ, πολύ περισσότερη πληροφορία στο πανί για όσους/ες/α (ασέξουαλ) δεν βρίσκουν ενδιαφέρον το κυρίως θέμα μπορούνε να θαυμάζουν τα τοπία, μπόνους ότι για την προβολή θα έρθετε όλοι αναγκαστικά Σαλόνικα.
Ναιδα μου προσπαθώ να τα προβλέψω όλα, να μην γίνει κανένα λάθος, ποτέ δεν ξέρεις από που μπορεί να σου ρθει, πρέπει να είμαστε όσο πολίτικαλι κορέκτ γίνεται, δεν υπάρχουν δικαιολογίες.Naida έγραψε: 13 Δεκ 2018, 18:36Ασεξουαλ; Τι ασεξουαλ; Φακές με μακαρόνια θα φάει. Τι σεξουαλικό να βρει κάποιος σε αυτό;sys3x έγραψε: 13 Δεκ 2018, 18:27Στα κοντινά το 3δ χοντραίνει, πρέπει να πάρεις την άδεια του Αγις πρώτα, μπορεί να μην θέλει.
Πάντως είναι γκίμικ το 3δ να ξερς.
Προτείνω ιμαχ, πολύ περισσότερη πληροφορία στο πανί για όσους/ες/α (ασέξουαλ) δεν βρίσκουν ενδιαφέρον το κυρίως θέμα μπορούνε να θαυμάζουν τα τοπία, μπόνους ότι για την προβολή θα έρθετε όλοι αναγκαστικά Σαλόνικα.
ST48410 έγραψε: 13 Δεκ 2018, 19:00 Νομίζω πως από το παραπάνω γίνεται φανερό πως εκτός από την κίνηση αυτή καθεαυτή η ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται ο δέκτης και οι συνδέσεις που θα κάνει με παρελθοντικά περιστατικά έχουν εξίσου μεγάλη σημασία για το πως θα εκλάβει μια πράξη.
ρε συ Στάθη, μήπως έφταιγε το επίθετο του; λέω γω τώρα.ST48410 έγραψε: 13 Δεκ 2018, 19:00 Νομίζω πως από το παραπάνω γίνεται φανερό πως εκτός από την κίνηση αυτή καθεαυτή η ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται ο δέκτης και οι συνδέσεις που θα κάνει με παρελθοντικά περιστατικά έχουν εξίσου μεγάλη σημασία για το πως θα εκλάβει μια πράξη.