εσυ γιαυτό πήγες;sharp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:50Δεν το είπα σαν βρισιά, μην αρπάζεσαι συνέχεια. Είναι η φυσική τάση του ανθρώπου όπως τα ζώα. Γιατί το αρνείσαι; Αν ξέρει ότι δεν θα του δώσουν να φάει και να κοιμηθεί, δεν θα πάει. Δεν συμφωνείς;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:48εσυ που είσαι ζώο έτσι κάνεις; πας όπου έχει επιδόματα;sharp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:45
Αν ξέρει ότι δεν θα βρει να φάει, εσύ τι λες να κάνει; Τα ζώα μεταναστεύουν προς τα 'κει που πιστεύουν ότι θα βρουν τροφή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στρατόπεδα συγκέντρωσης
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Στρατόπεδα συγκέντρωσης
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Δεν έχει σημασία τι κάνουμε εγώ κι εσύ. Αυτοί πάντως που έρχονται στην Ευρώπη, το κάνουν για την ευκολώτερη στέγαση και σίτιση. Γιατί το αρνείσαι, δεν καταλαβαίνω, το βρίσκεις ανωμαλία να το θέλουν;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:52εσυ γιαυτό πήγες;sharp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:50Δεν το είπα σαν βρισιά, μην αρπάζεσαι συνέχεια. Είναι η φυσική τάση του ανθρώπου όπως τα ζώα. Γιατί το αρνείσαι; Αν ξέρει ότι δεν θα του δώσουν να φάει και να κοιμηθεί, δεν θα πάει. Δεν συμφωνείς;
-
Δημοκράτης
Μαι,θα πάψουμε να έχουμε καραβιες τριτοκοσμικά που ζουν σε βάρος των φορολογουμενωνΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 18:28ναι μωρέ, αν κόψει τα επιδόματα θα παυσει να μεταναστευει ο κόσμοςΔημοκράτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 17:13Τα δωρεάν σπίτια, και επιδόματα που μοιράζει η Ευρώπη σε 3κοσμικους
- Ληστοσυμμορίτης
παντου θα πηγαίνανε για να ξεφύγουν από τη ζωή που έχουν, π.χ στην τουρκία που δεν είναι εε. π.χ. η τουρκία έχει 3+εκ σύρουςsharp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:58Δεν έχει σημασία τι κάνουμε εγώ κι εσύ. Αυτοί πάντως που έρχονται στην Ευρώπη, το κάνουν για την ευκολώτερη στέγαση και σίττιση. Γιατί το αρνείσαι, δεν καταλαβαίνω, το βρίσκεις ανωμαλία να το θέλουν;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:52εσυ γιαυτό πήγες;sharp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:50
Δεν το είπα σαν βρισιά, μην αρπάζεσαι συνέχεια. Είναι η φυσική τάση του ανθρώπου όπως τα ζώα. Γιατί το αρνείσαι; Αν ξέρει ότι δεν θα του δώσουν να φάει και να κοιμηθεί, δεν θα πάει. Δεν συμφωνείς;
- Ληστοσυμμορίτης
αν κάνουν τόσο ζηλευτή ζωή πήγαινε και συ και κάνε την διαδρομή που κάνουν για να ζήσουν.Δημοκράτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 23:07Μαι,θα πάψουμε να έχουμε καραβιες τριτοκοσμικά που ζουν σε βάρος των φορολογουμενωνΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 18:28ναι μωρέ, αν κόψει τα επιδόματα θα παυσει να μεταναστευει ο κόσμοςΔημοκράτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 17:13
Τα δωρεάν σπίτια, και επιδόματα που μοιράζει η Ευρώπη σε 3κοσμικους
O στόχος όμως είναι η Β. Ευρώπη όπου περνάνε καλύτερα. Και δεν είναι μόνον αυτοί που λες, έρχονται και από Αφρική μέσω Ιταλίας και από αλλού. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να τους υποδεχτούμε όλους, ούτε χώρος, ούτε χρήμα υπάρχει. Και είναι αδύνατον να ενσωματωθούνε, δεν έχουν πάει σχολείο, αρκετοί δεν ξέρουν γράμματα, χώρια που συνήθειες, θρησκεία, κουλτούρα είναι ασύμβατες. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα, τα υπόλοιπα είναι εύκολα λόγια.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 23:10παντου θα πηγαίνανε για να ξεφύγουν από τη ζωή που έχουν, π.χ στην τουρκία που δεν είναι εε. π.χ. η τουρκία έχει 3+εκ σύρουςsharp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:58Δεν έχει σημασία τι κάνουμε εγώ κι εσύ. Αυτοί πάντως που έρχονται στην Ευρώπη, το κάνουν για την ευκολώτερη στέγαση και σίττιση. Γιατί το αρνείσαι, δεν καταλαβαίνω, το βρίσκεις ανωμαλία να το θέλουν;
Η ευκολότερη σίτιση και στέγαση είναι στη φυλακή. Άρα μάλλον δεν έρχονται μόνο για αυτά.sharp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:58Δεν έχει σημασία τι κάνουμε εγώ κι εσύ. Αυτοί πάντως που έρχονται στην Ευρώπη, το κάνουν για την ευκολώτερη στέγαση και σίτιση. Γιατί το αρνείσαι, δεν καταλαβαίνω, το βρίσκεις ανωμαλία να το θέλουν;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:52εσυ γιαυτό πήγες;sharp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:50
Δεν το είπα σαν βρισιά, μην αρπάζεσαι συνέχεια. Είναι η φυσική τάση του ανθρώπου όπως τα ζώα. Γιατί το αρνείσαι; Αν ξέρει ότι δεν θα του δώσουν να φάει και να κοιμηθεί, δεν θα πάει. Δεν συμφωνείς;
- Ληστοσυμμορίτης
το σημαντικό είναι να δούμε γιατί οι μεξικανοί και γενικά αυτοί που γίνονται μετανάστες μεταναστεύουν, είναι η ίδια η ζωή που ζουν που τους διώχνει από τον τόπο που γεννηθηκαν και μεγάλωσαν.sharp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 23:14O στόχος όμως είναι η Β. Ευρώπη όπου περνάνε καλύτερα. Και δεν είναι μόνον αυτοί που λες, έρχονται και από Αφρική μέσω Ιταλίας και από αλλού. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να τους υποδεχτούμε όλους, ούτε χώρος, ούτε χρήμα υπάρχει. Και είναι αδύνατον να ενσωματωθούνε, δεν έχουν πάει σχολείο, αρκετοί δεν ξέρουν γράμματα, χώρια που συνήθειες, θρησκεία, κουλτούρα είναι ασύμβατες. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα, τα υπόλοιπα είναι εύκολα λόγια.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 23:10παντου θα πηγαίνανε για να ξεφύγουν από τη ζωή που έχουν, π.χ στην τουρκία που δεν είναι εε. π.χ. η τουρκία έχει 3+εκ σύρουςsharp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:58
Δεν έχει σημασία τι κάνουμε εγώ κι εσύ. Αυτοί πάντως που έρχονται στην Ευρώπη, το κάνουν για την ευκολώτερη στέγαση και σίττιση. Γιατί το αρνείσαι, δεν καταλαβαίνω, το βρίσκεις ανωμαλία να το θέλουν;
Μα δεν διαφωνώ σε αυτό. Αλλά όπως είπα οι δυνατότητες είναι πεπερασμένες και αναφέρομαι στην Ευρώπη που ήδη έχει βουλιάξει από το βάρος. Για τίς ΗΠΑ έχω ήδη γράψει ότι έχουν δυνατότητα. Αλλά δεν αφορά εμένα η απόφαση, δεν είμαι Αμερικανός.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 23:17το σημαντικό είναι να δούμε γιατί οι μεξικανοί και γενικά αυτοί που γίνονται μετανάστες μεταναστεύουν, είναι η ίδια η ζωή που ζουν που τους διώχνει από τον τόπο που γεννηθηκαν και μεγάλωσαν.sharp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 23:14O στόχος όμως είναι η Β. Ευρώπη όπου περνάνε καλύτερα. Και δεν είναι μόνον αυτοί που λες, έρχονται και από Αφρική μέσω Ιταλίας και από αλλού. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να τους υποδεχτούμε όλους, ούτε χώρος, ούτε χρήμα υπάρχει. Και είναι αδύνατον να ενσωματωθούνε, δεν έχουν πάει σχολείο, αρκετοί δεν ξέρουν γράμματα, χώρια που συνήθειες, θρησκεία, κουλτούρα είναι ασύμβατες. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα, τα υπόλοιπα είναι εύκολα λόγια.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 23:10
παντου θα πηγαίνανε για να ξεφύγουν από τη ζωή που έχουν, π.χ στην τουρκία που δεν είναι εε. π.χ. η τουρκία έχει 3+εκ σύρους
Χωρίς παρεξήγηση, μερικές φορές πετάς σοφίσματα που δεν κατανοώ σε τι αποσκοπούν. Έχεις δει ποτέ πώς ζουν στην Κεντρική Ευρώπη; Όλη μέρα σουλατσάρουν ελεύθεροι και όλα τα προβλήματα λυμένα. Αν δεν παρανομήσουν, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε. Σίγουρα δεν είναι πλούσιοι, αλλά περνάνε απείρως καλύτερα από ότι στη χώρα τους.mao mao έγραψε: 04 Φεβ 2025, 23:17Η ευκολότερη σίτιση και στέγαση είναι στη φυλακή. Άρα μάλλον δεν έρχονται μόνο για αυτά.sharp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:58Δεν έχει σημασία τι κάνουμε εγώ κι εσύ. Αυτοί πάντως που έρχονται στην Ευρώπη, το κάνουν για την ευκολώτερη στέγαση και σίτιση. Γιατί το αρνείσαι, δεν καταλαβαίνω, το βρίσκεις ανωμαλία να το θέλουν;
Δλδ εσύ πιστεύεις οτι πλήρωσαν 5-10 χιλιάδες δολάρια το κεφάλι, έκαναν ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο ταξίδι για τη ζωή τους, για να σουλατσάρουν στους δρόμους και να τρώνε από τα σισίτια του κράτους; Ήρθαν για κάτι παραπάνω. Αν προσπαθήσουν να το πετύχουν αυτό το παραπάνω νόμιμα ή παράνομα δεν ξέρω, πάντως σίγουρα δεν είναι αυτό που περιγράφεις ο στόχος τους.sharp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 23:23Χωρίς παρεξήγηση, μερικές φορές πετάς σοφίσματα που δεν κατανοώ σε τι αποσκοπούν. Έχεις δει ποτέ πώς ζουν στην Κεντρική Ευρώπη; Όλη μέρα σουλατσάρουν ελεύθεροι και όλα τα προβλήματα λυμένα. Αν δεν παρανομήσουν, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε. Σίγουρα δεν είναι πλούσιοι, αλλά περνάνε απείρως καλύτερα από ότι στη χώρα τους.mao mao έγραψε: 04 Φεβ 2025, 23:17Η ευκολότερη σίτιση και στέγαση είναι στη φυλακή. Άρα μάλλον δεν έρχονται μόνο για αυτά.sharp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 22:58
Δεν έχει σημασία τι κάνουμε εγώ κι εσύ. Αυτοί πάντως που έρχονται στην Ευρώπη, το κάνουν για την ευκολώτερη στέγαση και σίτιση. Γιατί το αρνείσαι, δεν καταλαβαίνω, το βρίσκεις ανωμαλία να το θέλουν;
Εάν θέλετε να μάθετε γιατί μεταναστευουν όλοι αυτοί απλά ρωτήστε τους παππούδες σας που μεταναστευσαν το 50,60,70. Και τα παιδιά σας που φύγαν στα χρόνια του μνημονίου.
Η μετανάστευση είναι καρκίνωμα διότι είναι το αποτέλεσμα μιας κυνικά εγκληματικής πολιτικής της ελίτ και υπερεθνικα και εθνικά
Η μετανάστευση είναι καρκίνωμα διότι είναι το αποτέλεσμα μιας κυνικά εγκληματικής πολιτικής της ελίτ και υπερεθνικα και εθνικά
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εντωμεταξύ οι απελασεις αποδεικνύεται μεγάλο φιάσκο για τον Ντόναλντ.
Προεκλογικα είχε υποσχεθεί 11 μύρια απελασεις. Τώρα η υπηρεσία μεταναστευσης ετοιμάζεται να απελασει 1.4 μύρια.
Το 2023 είχαν απελαθει 1.1 μύρια επί Μπαιντεν.
Ουσιαστικά στα νούμερα του Μπαιντεν είναι περίπου.
Προεκλογικα είχε υποσχεθεί 11 μύρια απελασεις. Τώρα η υπηρεσία μεταναστευσης ετοιμάζεται να απελασει 1.4 μύρια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Για ποιο φιάσκο μιλάς όταν έχει μόλις δύο εβδομάδες που ανέλαβε;zteo έγραψε: 05 Φεβ 2025, 00:14 Εντωμεταξύ οι απελασεις αποδεικνύεται μεγάλο φιάσκο για τον Ντόναλντ.
-
Δημοκράτης
Δεν έχω κανένα σκοπό ζωής να γινω βάρος καμίας κοινωνίαςΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 23:11αν κάνουν τόσο ζηλευτή ζωή πήγαινε και συ και κάνε την διαδρομή που κάνουν για να ζήσουν.Δημοκράτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 23:07Μαι,θα πάψουμε να έχουμε καραβιες τριτοκοσμικά που ζουν σε βάρος των φορολογουμενωνΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 18:28
ναι μωρέ, αν κόψει τα επιδόματα θα παυσει να μεταναστευει ο κόσμος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-