!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προσωπικό σπιτιού.

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Προσωπικό σπιτιού.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:38
Αγις έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:36

Εχεις σωστά κριτήρια.
Τώρα παίζει και να με δουλεύεις, αλλά δεν σκιάζομαι. Έχω ψηλό και ωραίο και Πελοποννήσιομιλάω εκ του ασφαλούς. :bored:

φξδ

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος »

Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:38
Αγις έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:36

Εχεις σωστά κριτήρια.
Τώρα παίζει και να με δουλεύεις, αλλά δεν σκιάζομαι. Έχω ψηλό και ωραίο και μιλάω εκ του ασφαλούς. :bored:

Φρούραρχος έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:35
Γι' αυτό παντρεύτηκα την κοριτσάρα μου και όχι εσένα!!! :romance-hearteyes:
Στα 16 φίλος εγώ διάβαζα, δεν με ενδιέφεραν τα γκομενικά. Πού να με γνωρίσεις!!!! Τεσπα. Μην το συνεχίσουμε, διότι θα τη βρω και θα της στείλω δώρο σκυλόσπιτο να σε χωράει.
Το έχω λύσει. Αναζητά θερμάστρα για τα πόδια της και όπως κατάλαβες θα πρέπει να το στερηθεί. :102:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Τώρα παίζει και να με δουλεύεις, αλλά δεν σκιάζομαι. Έχω ψηλό και ωραίο και Πελοποννήσιομιλάω εκ του ασφαλούς. :bored:

φξδ

Μπα, τον έχω κάνει κυκλαδίτη. Ρώτα τον. :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος

Στα 27. Από τα 20 είμαστε μαζί.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Φρούραρχος έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:42

Το έχω λύσει. Αναζητά θερμάστρα για τα πόδια της και όπως κατάλαβες θα πρέπει να το στερηθεί. :102:
:roll: Αυτό που είσαι η κάλτσα της και τόση ώρα μας λες για το σκύλο και την εξέγερση με προσπερνά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Φρούραρχος έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:28
Αγις έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:19 Φρουραρχε - τι ράτσα Σκύλο επέλεξες ;
Ο μπαμπάς είναι τσοπανόσκυλο με κομμένα αυτιά. Η μαμά λυκοσκυλίνα, αλλά μέσα έχει Μαλινουά.
Έχω όλα τα υπέρ της φύλαξης, αλλά πήρα προίκα την ανάγκη για έντονη εκτόνωση (τουλάχιστον 2 βόλτες τη μέρα από μία ώρα), οπωσδήποτε σε δάσος Πολυτεχνειούπολη ή Πανεπιστημιούπολη ή με το αυτοκίνητο Υμηττό για να τρέξει χωρίς λουρί, και βασικά είναι πολύ ύπουλη.
Έχω φώτο στους σκύλους.[/strike]
πες την αλήθεια ρε του Άγι, θα το πιάσει το μεταφυσικό ως σκυλομπαμπάς ολκής που είναι!

η ίδια η σκύλα σε επέλεξε μετά από κάτι δεκαετίες... :003:
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Αγις

Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:43

φξδ

Μπα, τον έχω κάνει κυκλαδίτη. Ρώτα τον. :smt005:
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Αγις έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:46
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
Καλά νταξ. Την τελευταία 7ετία που είμαστε μαζί, μάντεψε πόσες φορές έχει πάει Πελ. και πόσες στο νησί.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:48
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
Καλά νταξ. Την τελευταία 7ετία που είμαστε μαζί, μάντεψε πόσες φορές έχει πάει Πελ. και πόσες στο νησί.
Αν λεει κατι αυτό ειναι οτι σαν σωστός Πελοποννήσιος κατάφερε να τον υπηρετείτε - φουλ εξτρα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Φρούραρχος έγραψε: 12 Δεκ 2018, 16:42
Ερμής έγραψε: 12 Δεκ 2018, 16:23 Σου ξαναλέω, δεν εκφράζομαι οταν δεν ειμαι σίγουρος για κάτι. Σε κανένα θέμα. Και εδω μιλάω για το θέμα εργασιών και καταμερισμού εργασίας στο σπίτι. Όχι για κάτι άλλο. Δεν είμαι ειδικός για μερεμέτια-εργασίες-μαστορέματα οπότε πιθανό να μου στοιχίσει στο τέλος πολύ περισσότερο απο το να πληρώσω επαγγελματία.
Ούτε εγώ ήξερα από ξυλουργικά και καλούπωμα για τσιμέντα... αλλά:
- Είδες ο τάδε που έφτιαξε μόνος του, αυτό και αυτό!
- (δεν απαντάς γιατί το βλέπεις που έρχεται) (Από μέσα σου ήδη έχεις αρχίσει στα καντήλια τον τάδε που χαλάει την πιάτσα) Συνεχίζει ακάθεκτα:
- Σιγά το δύσκολο να πάρεις τα ξύλα από το Leroy να τα βάψεις και να τα καρφώσεις.
- Καλά θα κατεβώ να βρω ένα μαραγκό να το φτιάξει
- Θα πετάξουμε λεφτά τώρα στα καλά καθούμενα για μια δουλίτσα (προσοχή στα ιτσα - αυτά μας πηδάνε) μισής ωρίτσας (ίτσα πάλι) που ΞΕΡΩ (κατάλαβες ΞΈΡΕΙ) ότι μπορείς να το φτιάξεις για πλάκα; Δηλαδή αν δεν μπορείς ν τοφτιάξεις και αυτό.... Θα πάμε παρέα να ψωνίσουμε τα υλικά και θα σε βοηθήσω και εγώ (Θέλει να ψωνίσει και στο παίζει ιππότης - ΠΡΟΣΟΧΗ) Αν δεν ενδώσεις πάμε στα μεγάλα μέσα. (Θα κάνουμε το ντουζάκι μας μαζί και δε θα μας βλέπει κανείς....)

Κάπως έτσι πας Leroy κάνεις 120 ευρώ έξοδα και καπάκι στο ΙΚΕΑ και στον Κωτσόβολο δίπλα εκεί στο αεροδρόμιο άλλο ένα 1500ρι γιατί βγήκαμε για ψώνια ΑΦΟΥ.

Στην παρατήρηση κατά την επιστροφή ότι ο μάστορας θα σου στοίχιζε ένα διακοσάρι το πολύ, θα λάβεις απάντηση πληρωμένη, ΝΑΙ αλλά ήταν ευκαιρία να ανακαινίσουμε λίγο το εξοχικό.

TRUE Story.
Όπου για να μη χαλάσεις τα νεύρα σου λες από μέσα σου (δε μαμιέσαι και σύ και η ανακαίνιση και ο τάδε, που την έχει δει Μπομπ ο μάστορας και τη βρίσκουμε εμείς μέσα μας.

edit. Τσιλ τονμπαιρνειςασυστολα. Ευτυχώς που δεν μπαίνει φόρουμ να δει το νήμα σου. Θα ερχόμουνα κολυμπώντας στην Αυστραλία να σε ιππέυσω.
Έπικ!
:blm: :blm: :blm:

Είναι τιμή μας που σε έχουμε εδώ.
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Αγις έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:53
Αν λεει κατι αυτό ειναι οτι σαν σωστός Πελοποννήσιος κατάφερε να τον υπηρετείτε - φουλ εξτρα .
Μακάρι να νιώθει ότι τον έχουμε σαν βασιλιά. Αυτός είναι ο στόχος. :hebit:
Άβαταρ μέλους
John Dear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear »

Παρατηρώ έξαρση του φαινομένου να θέλουν ανώνυμοι χρήστες του ίντερνετ να διαλαλήσουν ότι ανήκουν σε ανώτερη οικονομική τάξη. Γιατί αυτό; :smt017
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος

Tarkovsky έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:46
Αγις έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:19 Φρουραρχε - τι ράτσα Σκύλο επέλεξες ;
Ο μπαμπάς είναι τσοπανόσκυλο με κομμένα αυτιά. Η μαμά λυκοσκυλίνα, αλλά μέσα έχει Μαλινουά.
Έχω όλα τα υπέρ της φύλαξης, αλλά πήρα προίκα την ανάγκη για έντονη εκτόνωση (τουλάχιστον 2 βόλτες τη μέρα από μία ώρα), οπωσδήποτε σε δάσος Πολυτεχνειούπολη ή Πανεπιστημιούπολη ή με το αυτοκίνητο Υμηττό για να τρέξει χωρίς λουρί, και βασικά είναι πολύ ύπουλη.
πες την αλήθεια ρε του Άγι, θα το πιάσει το μεταφυσικό ως σκυλομπαμπάς ολκής που είναι!

Βασικά μου πέταξε χαρίζεται σε pop -up. 14 λεπτά πριν η αγγελία, 14 έχει γεννηθεί ο γιος μου, έχει ίδια ημερομηνία γέννησης με την κόρη μου και όταν την έφερα στην Αθήνα ο πατέρας μου έβαλε τα κλάματα γιατί στο χωριό που γεννήθηκε η σκύλα, είχε πάει ο παππούς μου με τον πατέρα μου να δουν το νουνό του το 1937. Έφυγαν με ένα κυνηγόσκυλο. Πήγα το 2017 δηλαδή 79 χρόνια μετά και πήρα σκυλί από κει, χωρίς να ξέρω την ιστορία. Μάλλον με επέλεξε. :lol:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Φρούραρχος έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:58
Tarkovsky έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:46

Βασικά μου πέταξε χαρίζεται σε pop -up. 14 λεπτά πριν η αγγελία, 14 έχει γεννηθεί ο γιος μου, έχει ίδια ημερομηνία γέννησης με την κόρη μου και όταν την έφερα στην Αθήνα ο πατέρας μου έβαλε τα κλάματα γιατί στο χωριό που γεννήθηκε η σκύλα, είχε πάει ο παππούς μου με τον πατέρα μου να δουν το νουνό του το 1937. Έφυγαν με ένα κυνηγόσκυλο. Πήγα το 2017 δηλαδή 79 χρόνια μετά και πήρα σκυλί από κει, χωρίς να ξέρω την ιστορία. Μάλλον με επέλεξε. :lol:
Η διηγησή σου υποδηλώνει το αντίθετο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος

Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:48
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
Ααααα. Μόνο μια 7ετια είσαστε μαζί....Από που περίπου είναι να σου πω τα κουσούρια που θα βγάλει σύντομα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”