Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:38Τώρα παίζει και να με δουλεύεις, αλλά δεν σκιάζομαι. Έχω ψηλό και ωραίο και Πελοποννήσιομιλάω εκ του ασφαλούς.
φξδ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσωπικό σπιτιού.
Re: Προσωπικό σπιτιού.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Το έχω λύσει. Αναζητά θερμάστρα για τα πόδια της και όπως κατάλαβες θα πρέπει να το στερηθεί.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:38Τώρα παίζει και να με δουλεύεις, αλλά δεν σκιάζομαι. Έχω ψηλό και ωραίο και μιλάω εκ του ασφαλούς.
Στα 16 φίλος εγώ διάβαζα, δεν με ενδιέφεραν τα γκομενικά. Πού να με γνωρίσεις!!!! Τεσπα. Μην το συνεχίσουμε, διότι θα τη βρω και θα της στείλω δώρο σκυλόσπιτο να σε χωράει.
- Cecily Anne
Μπα, τον έχω κάνει κυκλαδίτη. Ρώτα τον.
Τώρα παίζει και να με δουλεύεις, αλλά δεν σκιάζομαι. Έχω ψηλό και ωραίο και Πελοποννήσιομιλάω εκ του ασφαλούς.
φξδ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Φρούραρχος
Στα 27. Από τα 20 είμαστε μαζί.
- Cecily Anne
Φρούραρχος έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:42
Το έχω λύσει. Αναζητά θερμάστρα για τα πόδια της και όπως κατάλαβες θα πρέπει να το στερηθεί.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
πες την αλήθεια ρε του Άγι, θα το πιάσει το μεταφυσικό ως σκυλομπαμπάς ολκής που είναι!Φρούραρχος έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:28Ο μπαμπάς είναι τσοπανόσκυλο με κομμένα αυτιά. Η μαμά λυκοσκυλίνα, αλλά μέσα έχει Μαλινουά.
Έχω όλα τα υπέρ της φύλαξης, αλλά πήρα προίκα την ανάγκη για έντονη εκτόνωση (τουλάχιστον 2 βόλτες τη μέρα από μία ώρα), οπωσδήποτε σε δάσος Πολυτεχνειούπολη ή Πανεπιστημιούπολη ή με το αυτοκίνητο Υμηττό για να τρέξει χωρίς λουρί, και βασικά είναι πολύ ύπουλη.
Έχω φώτο στους σκύλους.[/strike]
η ίδια η σκύλα σε επέλεξε μετά από κάτι δεκαετίες...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙCecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:43Μπα, τον έχω κάνει κυκλαδίτη. Ρώτα τον.
Τώρα παίζει και να με δουλεύεις, αλλά δεν σκιάζομαι. Έχω ψηλό και ωραίο και Πελοποννήσιομιλάω εκ του ασφαλούς.
φξδ
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Καλά νταξ. Την τελευταία 7ετία που είμαστε μαζί, μάντεψε πόσες φορές έχει πάει Πελ. και πόσες στο νησί.
Αν λεει κατι αυτό ειναι οτι σαν σωστός Πελοποννήσιος κατάφερε να τον υπηρετείτε - φουλ εξτρα .Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:48Καλά νταξ. Την τελευταία 7ετία που είμαστε μαζί, μάντεψε πόσες φορές έχει πάει Πελ. και πόσες στο νησί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έπικ!Φρούραρχος έγραψε: 12 Δεκ 2018, 16:42Ούτε εγώ ήξερα από ξυλουργικά και καλούπωμα για τσιμέντα... αλλά:Ερμής έγραψε: 12 Δεκ 2018, 16:23 Σου ξαναλέω, δεν εκφράζομαι οταν δεν ειμαι σίγουρος για κάτι. Σε κανένα θέμα. Και εδω μιλάω για το θέμα εργασιών και καταμερισμού εργασίας στο σπίτι. Όχι για κάτι άλλο. Δεν είμαι ειδικός για μερεμέτια-εργασίες-μαστορέματα οπότε πιθανό να μου στοιχίσει στο τέλος πολύ περισσότερο απο το να πληρώσω επαγγελματία.
- Είδες ο τάδε που έφτιαξε μόνος του, αυτό και αυτό!
- (δεν απαντάς γιατί το βλέπεις που έρχεται) (Από μέσα σου ήδη έχεις αρχίσει στα καντήλια τον τάδε που χαλάει την πιάτσα) Συνεχίζει ακάθεκτα:
- Σιγά το δύσκολο να πάρεις τα ξύλα από το Leroy να τα βάψεις και να τα καρφώσεις.
- Καλά θα κατεβώ να βρω ένα μαραγκό να το φτιάξει
- Θα πετάξουμε λεφτά τώρα στα καλά καθούμενα για μια δουλίτσα (προσοχή στα ιτσα - αυτά μας πηδάνε) μισής ωρίτσας (ίτσα πάλι) που ΞΕΡΩ (κατάλαβες ΞΈΡΕΙ) ότι μπορείς να το φτιάξεις για πλάκα; Δηλαδή αν δεν μπορείς ν τοφτιάξεις και αυτό.... Θα πάμε παρέα να ψωνίσουμε τα υλικά και θα σε βοηθήσω και εγώ (Θέλει να ψωνίσει και στο παίζει ιππότης - ΠΡΟΣΟΧΗ) Αν δεν ενδώσεις πάμε στα μεγάλα μέσα. (Θα κάνουμε το ντουζάκι μας μαζί και δε θα μας βλέπει κανείς....)
Κάπως έτσι πας Leroy κάνεις 120 ευρώ έξοδα και καπάκι στο ΙΚΕΑ και στον Κωτσόβολο δίπλα εκεί στο αεροδρόμιο άλλο ένα 1500ρι γιατί βγήκαμε για ψώνια ΑΦΟΥ.
Στην παρατήρηση κατά την επιστροφή ότι ο μάστορας θα σου στοίχιζε ένα διακοσάρι το πολύ, θα λάβεις απάντηση πληρωμένη, ΝΑΙ αλλά ήταν ευκαιρία να ανακαινίσουμε λίγο το εξοχικό.
TRUE Story.
Όπου για να μη χαλάσεις τα νεύρα σου λες από μέσα σου (δε μαμιέσαι και σύ και η ανακαίνιση και ο τάδε, που την έχει δει Μπομπ ο μάστορας και τη βρίσκουμε εμείς μέσα μας.
edit. Τσιλ τονμπαιρνειςασυστολα. Ευτυχώς που δεν μπαίνει φόρουμ να δει το νήμα σου. Θα ερχόμουνα κολυμπώντας στην Αυστραλία να σε ιππέυσω.
Είναι τιμή μας που σε έχουμε εδώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Cecily Anne
Μακάρι να νιώθει ότι τον έχουμε σαν βασιλιά. Αυτός είναι ο στόχος.Αγις έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:53
Αν λεει κατι αυτό ειναι οτι σαν σωστός Πελοποννήσιος κατάφερε να τον υπηρετείτε - φουλ εξτρα .
Παρατηρώ έξαρση του φαινομένου να θέλουν ανώνυμοι χρήστες του ίντερνετ να διαλαλήσουν ότι ανήκουν σε ανώτερη οικονομική τάξη. Γιατί αυτό; 
- Φρούραρχος
Βασικά μου πέταξε χαρίζεται σε pop -up. 14 λεπτά πριν η αγγελία, 14 έχει γεννηθεί ο γιος μου, έχει ίδια ημερομηνία γέννησης με την κόρη μου και όταν την έφερα στην Αθήνα ο πατέρας μου έβαλε τα κλάματα γιατί στο χωριό που γεννήθηκε η σκύλα, είχε πάει ο παππούς μου με τον πατέρα μου να δουν το νουνό του το 1937. Έφυγαν με ένα κυνηγόσκυλο. Πήγα το 2017 δηλαδή 79 χρόνια μετά και πήρα σκυλί από κει, χωρίς να ξέρω την ιστορία. Μάλλον με επέλεξε.Tarkovsky έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:46πες την αλήθεια ρε του Άγι, θα το πιάσει το μεταφυσικό ως σκυλομπαμπάς ολκής που είναι!Φρούραρχος έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:28Ο μπαμπάς είναι τσοπανόσκυλο με κομμένα αυτιά. Η μαμά λυκοσκυλίνα, αλλά μέσα έχει Μαλινουά.
Έχω όλα τα υπέρ της φύλαξης, αλλά πήρα προίκα την ανάγκη για έντονη εκτόνωση (τουλάχιστον 2 βόλτες τη μέρα από μία ώρα), οπωσδήποτε σε δάσος Πολυτεχνειούπολη ή Πανεπιστημιούπολη ή με το αυτοκίνητο Υμηττό για να τρέξει χωρίς λουρί, και βασικά είναι πολύ ύπουλη.
η ίδια η σκύλα σε επέλεξε μετά από κάτι δεκαετίες...![]()
Η διηγησή σου υποδηλώνει το αντίθετο.Φρούραρχος έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:58Βασικά μου πέταξε χαρίζεται σε pop -up. 14 λεπτά πριν η αγγελία, 14 έχει γεννηθεί ο γιος μου, έχει ίδια ημερομηνία γέννησης με την κόρη μου και όταν την έφερα στην Αθήνα ο πατέρας μου έβαλε τα κλάματα γιατί στο χωριό που γεννήθηκε η σκύλα, είχε πάει ο παππούς μου με τον πατέρα μου να δουν το νουνό του το 1937. Έφυγαν με ένα κυνηγόσκυλο. Πήγα το 2017 δηλαδή 79 χρόνια μετά και πήρα σκυλί από κει, χωρίς να ξέρω την ιστορία. Μάλλον με επέλεξε.Tarkovsky έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:46πες την αλήθεια ρε του Άγι, θα το πιάσει το μεταφυσικό ως σκυλομπαμπάς ολκής που είναι!Φρούραρχος έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:28
Ο μπαμπάς είναι τσοπανόσκυλο με κομμένα αυτιά. Η μαμά λυκοσκυλίνα, αλλά μέσα έχει Μαλινουά.
η ίδια η σκύλα σε επέλεξε μετά από κάτι δεκαετίες...![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Φρούραρχος
Ααααα. Μόνο μια 7ετια είσαστε μαζί....Από που περίπου είναι να σου πω τα κουσούρια που θα βγάλει σύντομα.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:48Καλά νταξ. Την τελευταία 7ετία που είμαστε μαζί, μάντεψε πόσες φορές έχει πάει Πελ. και πόσες στο νησί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
-
- 0 Απαντήσεις