vantono έγραψε: 22 Μάιος 2024, 01:31
Ο μόνος τραπερ που ψιλοακούγεται, χωρίς να τον λες εντελώς ηχορύπανση. Τουλάχιστον στο συγκεκριμένο κομμάτι του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η ντροπή της Trap
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Η ντροπή της Trap
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Όχι τόσο βλητο οσο άντρες συνάδελφοι τηςΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Αύγ 2023, 01:58 Μετά τις Ghetto Queen και Kimi, ήρθε η ώρα να μάθουμε και την Kristy.
Θετικό το ότι δεν έχει την βλακωδη παραμόρφωση στην φωνή
Τι την κάνει Τραπ ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το μαεστροτράγουδο σε εκτέλεση από (τραπερ και πιανίστα) Sicario
https://youtube.com/shorts/QcpiBgK9Za8? ... 91ytHxmx1Z
https://youtube.com/shorts/QcpiBgK9Za8? ... 91ytHxmx1Z
- Παλαιοελλαδίτης
Χωρίς να είμαι ειδικός, νομίζω πως έχει να κάνει με το είδος των στίχων.Μπίστης έγραψε: 22 Μάιος 2024, 01:45 Όχι τόσο βλητο οσο άντρες συνάδελφοι της![]()
Θετικό το ότι δεν έχει την βλακωδη παραμόρφωση στην φωνή
Τι την κάνει Τραπ ?
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
η αγαπημένη μου τραπέρισσα γιατί έχω αδυναμία στους 2002γρ
σίγουρα στην alicat θα αρέσει η διασκευή
και εδώ στίχοι που θα μπορούσε να έχει γράψει ανετα η ΓΑΛΗ
σίγουρα στην alicat θα αρέσει η διασκευή
και εδώ στίχοι που θα μπορούσε να έχει γράψει ανετα η ΓΑΛΗ
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- Παλαιοελλαδίτης
Είχε βγάλει μια βιντεοκλιπάρα, αλλά δυστυχώς κατέβηκε από το youtube.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 23:09 η αγαπημένη μου τραπέρισσα γιατί έχω αδυναμία στους 2002γρ![]()
- Golden Age
Επέστρεψε με ραπ/τραπ και - όπως κάνει τα τελευταί χρόνια - φιλοσοφικό στίχο
Γιατί όλη η πιτσιρικαρια ακουει Τραπ? Που πήγαν οι ροκάδες και οι χεβιμεταλαδες της εποχής μας?
- Παλαιοελλαδίτης
H Ghetto μας, η μούσα της trap που έχουμε αναδείξει μέσα από τούτο το σεπτό νήμα, βαδίζει αταλάντευτα προς τη δόξα μέσα από συνεργασίες που την καθιερώνουν.
Εχουμε γινει 35-40πλας πλέον.Garcia έγραψε: 27 Σεπ 2024, 22:46 Γιατί όλη η πιτσιρικαρια ακουει Τραπ? Που πήγαν οι ροκάδες και οι χεβιμεταλαδες της εποχής μας?
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Nτροπη και σε αυτους,να στηριζουν ενα ειδος τοσο χαμηλης ακουστικης πχιοτητας.
Όχι άλλη μιζέρια και περιπτερόμπιρες» είπε ο Taki Tsan για τη μουσική του ΛΕΞ.
«Άκου, τον αγαπάω πολύ τον ΛΕΞ, αλλά δεν μπορώ να τον ακούσω. Όταν ακούω ΛΕΞ με πιάνει μια στεναχώρια, ρε φίλε. Θέλω να πω εδώ και τώρα στον ΛΕΞ, θέλω να κάνεις, αν θες… Βάλε λίγο ένα χαμόγελο στο ραπ σου. Βάλε κάτι λίγο πιο ευδιάθετο», ανέφερε αρχικά ο Taki Tsan, με τον host να του απαντά πως «Αυτή δεν είναι όμως και η ομορφιά; Ότι είναι το struggle;».
«Εντάξει, ποιο struggle τώρα; Από εδώ και κάτω πιο struggle;», αναρωτήθηκε αντιδρώντας ο Taki Tsan.
«Είναι πολύ ψηλά αυτή τη στιγμή ο ΛΕΞ. Δεν ξέρω, μπορεί όταν τα γράφει αυτά να λειτουργεί καθαρτικά για αυτόν. Δεν μπορώ να δεχτώ να μου πεις για άλλες περιπτερίσιες μπίρες μετά από τόσα πολλά λεφτά και τόσο μεγάλη επιτυχία. Δεν δέχομαι», εξήγησε, συνεχίζοντας:
«Μπορεί [να ζει έτσι ακόμα, παρά τα λεφτά], αλλά θέλω να σου πω ρε παιδί μου ότι όταν γεμίζεις στάδια, μέσα σε μερικές ώρες βγάζεις τριψήφια νούμερα, νομίζω σου φεύγει το δικαίωμα να μιλάς για περιπτερίσιες μπίρες, για μιζέρια, τι θα κάνω αδερφέ μου και τι θα γίνει. Τέλος αυτό, πάει. Στο λύσανε το πρόβλημα οι φαν σου. Τώρα έχεις και λεφτά και πάρε και ένα σπιτάκι, ξέρω ‘γω. Πες μας για την καινούργια σου ζωή».
https://www.google.com/amp/s/mikropragm ... eks/%3famp
Μηπως ηταν στημεντο το σκηνικο SNIK για ντεμεκ ξυλοδαρμο? Kατι δεν καθεται καλα.
Η σύντροφος του τράπερ Snik πρώτα τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό και μετά είπε ότι έπεσε και χτύπησε μόνη της
Έξαλλος ο SNIK με Δημοσιογράφους και ψεύτικα νέα που κυκλοφορούν για αυτόν
Τι στημένο λογικά πήρε πίσω την κατάθεση Ούτε η πρώτη γυναίκα έιναι ούτε η τελευταία δυστυχώς που κάνει κάτι τέτοιο Την χτυπάει ο άλλος μετά της λέει παπαριές του στυλ συγνώμη δεν το ήθελα σε αγαπάω κτλ και το παίρνει πίσω.Garcia έγραψε: 04 Φεβ 2025, 12:36 Μηπως ηταν στημεντο το σκηνικο SNIK για ντεμεκ ξυλοδαρμο? Kατι δεν καθεται καλα.
Η σύντροφος του τράπερ Snik πρώτα τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό και μετά είπε ότι έπεσε και χτύπησε μόνη τηςΈξαλλος ο SNIK με Δημοσιογράφους και ψεύτικα νέα που κυκλοφορούν για αυτόν
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Λιγο ηθελε να κανει MeToo,αλλα αυτη δεν ξερει τι εχει απο λεφτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 11 Απαντήσεις