https://www.lifo.gr/now/world/o-poytin- ... tis-rosiasΝα δω τους εδώ Πουτινοψυχους να τσιρίζουν σαν υστερικές σε οίστρο, υπερ την Πουτινοβισιον και τι στο κόσμο
https://www.lifo.gr/now/world/o-poytin- ... tis-rosiasΜλκ σταματα να ποσταρεις επαγγελματιες ριαξιονερς ημαρτονvantono έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:06 Και το πνεύμα του Ρασταφαριανισμού και του Μπομπ Μαρλευ μαζί μας!![]()
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κάπου ώπα.
Μπορείς να αναπτύξεις λίγο περισσότερο τον συνειρμό σου;AlienWay έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:37Κάπου ώπα.
Τι έγινε; Το νήμα το άνοιξε ο Γιαννόπουλος που σπάνια αναρτά κάτι μη πολιτικό. Σιγοντάρει η Γαλή και τώρα βγαίνεις εσύ και λες αυτό.
Διέρρευσε μήπως ότι η Κλαύντια είναι εγγεγραμμένη στη ΝΔ;
Τι να αναπτύξω; Στη Σάττι στηρίζανε κυρίως οι αριστεροί.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:40Μπορείς να αναπτύξεις λίγο περισσότερο τον συνειρμό σου;AlienWay έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:37Κάπου ώπα.
Τι έγινε; Το νήμα το άνοιξε ο Γιαννόπουλος που σπάνια αναρτά κάτι μη πολιτικό. Σιγοντάρει η Γαλή και τώρα βγαίνεις εσύ και λες αυτό.
Γιατί προβλέπω δράματα.![]()
Οχι.Με καυλωνουν τρελα μελαχρινες με γυαλια.AlienWay έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:37Κάπου ώπα.
Η Καλίφα όμως κατέφυγε στο κλασικό ποιηματάκι που λέει "μετάνιωσα που το έκανα, με παρέσυραν και τώρα έχω γίνει σεμνή και έχω μόνο όνλιφανς".Μαδουραίος έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:42Οχι.Με καυλωνουν τρελα μελαχρινες με γυαλια.AlienWay έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:37Κάπου ώπα.
Ειμαι φαν της Μια Καλιφα
Την εχω κανει λαστιχο με τις τσοντες της.
Aδιαφορο.Η Μια αφησε τεραστια παρακαταθηκη για να την παιζω ατελειωταAlienWay έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:44Η Καλίφα όμως κατέφυγε στο κλασικό ποιηματάκι που λέει "μετάνιωσα που το έκανα, με παρέσυραν και τώρα έχω γίνει σεμνή και έχω μόνο όνλιφανς".Μαδουραίος έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:42Οχι.Με καυλωνουν τρελα μελαχρινες με γυαλια.AlienWay έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:37
Κάπου ώπα.
Ειμαι φαν της Μια Καλιφα
Την εχω κανει λαστιχο με τις τσοντες της.
Αυτό είναι ντεκαβλέ.
Τη Σάττι την στηρίζανε οι προχωκάγκουρες.AlienWay έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:42Τι να αναπτύξω; Στη Σάττι στηρίζανε κυρίως οι αριστεροί.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:40Μπορείς να αναπτύξεις λίγο περισσότερο τον συνειρμό σου;AlienWay έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:37
Κάπου ώπα.
Τώρα στη Κλαύντια στηρίζουν οι δεξιοί.
Από κάπου διαρρέει λογικά το πολιτικό φρόνημα των καλλιτεχνών.
Γλυκιά μου μάνα μη μου κλαιςAlienWay έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:37Κάπου ώπα.
Προσωπικά βρίσκω ίδιο το σκεπτικό των τραγουδιών της Σάττι με αυτό της Κλαύντια.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:47Τη Σάττι την στηρίζανε οι προχωκάγκουρες.AlienWay έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:42Τι να αναπτύξω; Στη Σάττι στηρίζανε κυρίως οι αριστεροί.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:40
Μπορείς να αναπτύξεις λίγο περισσότερο τον συνειρμό σου;
Όπου γουόκ αχταρμάς η αντιβασίλω πρώτη.
Το αν τους συνδέεις με τους αριστερούς, είναι άλλο θέμα.
AlienWay έγραψε: 04 Φεβ 2025, 12:13Προσωπικά βρίσκω ίδιο το σκεπτικό των τραγουδιών της Σάττι με αυτό της Κλαύντια.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:47Τη Σάττι την στηρίζανε οι προχωκάγκουρες.AlienWay έγραψε: 04 Φεβ 2025, 11:42
Τι να αναπτύξω; Στη Σάττι στηρίζανε κυρίως οι αριστεροί.
Όπου γουόκ αχταρμάς η αντιβασίλω πρώτη.
Το αν τους συνδέεις με τους αριστερούς, είναι άλλο θέμα.
Θα μπορούσα άνετα να τα κατατάξω στο ίδιο genre.
Επιρροή από δημοτικά και παραδοσιακή μουσική, σε συνδυασμό με μοντέρνους ήχους.
Με εκπλήσσει που θεωρείτε ότι η Κλαύντια κάνει κάτι διαφορετικό από τη Σάττι.