!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πρόσληψη Σταθμάρχη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Πρόσληψη Σταθμάρχη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

nyxtovios έγραψε: 04 Φεβ 2025, 00:36
ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2025, 00:32
mao mao έγραψε: 04 Φεβ 2025, 00:29

Τώρα που βγήκαν εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους, ο Μητσοτάκης αποσύρει σιγά σιγά τη στήριξη του στον Καραμανλή. Άρα βλέπεις οτι οι μαζικές διαμαρυρίες έχουν νόημα.
Αυτό λέω αλλά κάπως διαφορετικά. Αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί στην τοπική κοινωνία που ψήφισαν τότε Καραμανλή, δεν θα τον είχε κατεβάσει ούτε τότε.
Δικέ μου καλά κάναν και ψήφισαν Καραμανλή και ότι θελαν οι τενεκεδες οι Σερραίοι.
Το θέμα ειναι οτι Καραμανλής είχε ενημερωθεί για τα προβλήματα ασφαλειας και πρέπει να μπει φυλακή.
Άσχετα αν τον ψήφισαν ή όχι.
Άλλο θέμα το ένα και άλλο το άλλο. Δεν έχω γράψει ποτέ και πουθενά να μην τιμωρηθεί ο Καραμανλής επειδή κάποιοι τον ψήφισαν. Ότι αυτό μοιράζει τις όποιες ευθύνες του μαζί τους και άρα δεν πρέπει να τιμωρηθεί.

Ρε παιδιά μη μου απαντάτε σαν να έγραψα σήμερα πρώτη φορά στο φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2025, 00:32 Αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί στην τοπική κοινωνία που ψήφισαν τότε Καραμανλή, δεν θα τον είχε κατεβάσει ούτε τότε.
Αν δεν υπηρχαν ολοι αυτοι που ψηφίζουν ψευτες, δεν θα υπηρχε ο Κυριακος, πως να τον κατεβασει; Πλακα εχει που νομιζεις οτι ο Κυριακος ειναι σοβαρός ανθρωπος, θελει αλλα δεν μπορει, δεν τον αφηνει η γιαγγια γιατι φιλαει χερια.
Άβαταρ μέλους
enaon

νομιζω να σταματήσουμε να προστεύουμε τον Κυριακο με καθε κόστος, ακυρος ο συναγερμος, δεν υπάρχει λόγος. Ας μην πέσει ο Κυριακος, ας κανουν απλα κατι να μην μοιαζουν μοντυ παιθον σε εκδοση θρύλερ. Ειναι πολυ αυτο να το ζητάμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 04 Φεβ 2025, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ST48410

enaon έγραψε: 04 Φεβ 2025, 00:40
ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2025, 00:32 Αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί στην τοπική κοινωνία που ψήφισαν τότε Καραμανλή, δεν θα τον είχε κατεβάσει ούτε τότε.
Πλακα εχει που νομιζεις οτι ο Κυριακος ειναι σοβαρός ανθρωπος, θελει αλλα δεν μπορει, δεν τον αφηνει η γιαγγια γιατι φυλαει χερια.
Καμία σχέση. Δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Ή αν φαίνεται να έγραψα κάτι τέτοιο, θα πρέπει να το πω αλλιώς. Πες μου τι ακριβώς σε κάνει να σχηματίζεις τέτοια εντύπωση να το διατυπώσω καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Φεβ 2025, 00:36 :bravo:
Ας το δούμε λίγο απλά. Αν χτίσεις ένα αυθαίρετο και ενώ δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος τακτοποίησης βάλεις έναν πολιτικό που γνωρίζεις να μεσολαβήσει στις αρμόδιες υπηρεσίες, φταίει αποκλειστικά ο πολιτικός ή έχεις ένα κάποιο μερίδιο ευθύνης κι εσύ; Φταίει μόνο η κοινωνία και το σύστημα ή κι εσύ διαιωνίζεις ένα κακό σύστημα με την συμπεριφορά σου;

Δεν το προσωποποιώ. Βάλτο σε τρίτο πρόσωπο αν νομίζεις. Σε εκτιμώ και ξέρω ότι θα πάρω ειλικρινή απάντηση.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Βλεπω στο diavgia μια μεταταξη στον ΟΣΕ επι Σπιρτζη του κυριου Μπομπολα Χρηστου του Βασιλειου
Επισης βλεπω τον ιδιο κυριο εδω
Εικόνα

Εικόνα

Γνωριζει καποιος να μας πει την ηλικια του;
Άβαταρ μέλους
enaon

ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2025, 00:44 Πες μου τι ακριβώς σε κάνει να σχηματίζεις τέτοια εντύπωση να το διατυπώσω καλύτερα.
στο ειπα ξανα, ανοιγεις θεωρητική κουβεντα, που φτανει στα παιδακια που πεινάνε στην αφρικη στο τελος της.

Σε αυτη την περίπτωση, με τον Κυριακο τον Κωστα το τρενο και τα αλλα παιδια, εδω επικεντρωσου. Γινε η αλλαγη που θες να δεις στον κόσμο και μην πλατειαζεις, γιατι θα πλατειαζει και ο κυριακος, θα τον επηρεάσεις, εσυ θα φταις.

σει πειραζω λιγο, αν σε ενοχλει το υφος δωσε ενα σημαδι.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

George_V έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:05
πατησιωτης έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:27 Βλέπω ένα έγγραφο με απόρριψη αίτησης μετάταξης.Δεν βλέπω το έγγραφο με την ΑΠΟΔΟΧΗ της αίτησης μετάταξης που οπωσδήποτε θα υπάρχει μεταγενέστερα διότι αλλιώς δεν θα ήταν σταθμάρχης.Είναι βέβαιο ότι όλα αυτά τα έχει ο ανακριτής και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν.
Βλέπω επίσης ότι το έγγραφο το υπογράφει μία υπάλληλος ονόματι Καπετανάκη.Πολύ πιθανόν και το μεταγανέστερο έγγραφο αποδοχής να το υπογράφει κάποιος άλλος υπάλληλος.Αυτός που υπέγραψε το δεύτερο σίγουρα θα έχει κληθεί στην ανάκριση για εξηγήσεις.Βιάζονται όλοι να καταδικάσουν τα πρόσωπα που θέλουν αλλά το Δημόσιο κινείται με χαρτιά και υπογραφές.Όποιος βάζει την υπογραφή του εκεί που δεν πρέπει την πληρώνει,οι άλλοι απαλλάσσονται και κατηγορούνται μόνο στα δικαστήρια των τεμπομάχων.
Πατ ξεχνας οτι ο Υπουργος εχει την ευθυνη των υφισταμενων του.

viewtopic.php?f=29&t=59416

Αν ισχυει το παραπανω ο Υπουργος εχει ευθυνη για την βυσματικη προσληψη.
Πιο παραπάνω να ισχύει;κατ αρχήν μιλάω για ποινικές ευθύνες που είναι συγκεκριμένες και σου απαγγέλλει κατηγορία ο ανακριτής και όχι για πολιτικές που είναι αόριστες.Εάν άλλαξε ο νόμος που αναφέρει το έγγραφο αυτό και μετατάχθηκε ο τύπος σε σταθμάρχη με βάση το νέο νόμο,τότε αυτός που υπογράφει το έγγραφο μετάταξης γλυτώνει.Εάν δεν άλλαξε ο νόμος και τον παραβίασε πάει κατηγορούμενος και μάλλον είναι μέσα στους σαράντα που έχουν διωχθεί.Το βύσμα δεν φαίνεται πουθενά.Για τον λόγο αυτό πρέπει οι δημόσιοι υπάλληλοι να προσέχουν τι υπουγράφουν και να είναι σύννομο.
Άβαταρ μέλους
ST48410

enaon έγραψε: 04 Φεβ 2025, 00:50 σει πειραζω λιγο, αν σε ενοχλει το υφος δωσε ενα σημαδι.
όχι ρε, αλίμονο!

Ο Καραμανλής να λογοδοτήσει. Κρατάω πολύ μικρό καλάθι γιατί το θέμα με τις συμβάσεις δεν το γνωρίζω, τα δε ψέματα με τις διαβεβαιώσεις στη βουλή δεν ξέρω αν μπορούν να τον καθίσουν στο σκαμνί. Προσωπικά δεν θα ήθελα να τον ξαναδώ στη βουλή ή στην πολιτική γενικότερα.

Άλλο προσπαθώ να πω με αυτό που έγραψα. Εδώ μιλάμε για την πρόσληψη του σταθμάρχη ή οποία αν καταλαβαίνω σωστά δεν θα έπρεπε να γίνει καν. Μπορεί να φέρει τελικά υπογραφή υπουργού που ήταν ενήμερος, μπορεί απλά τον πρότεινε κάποιος σύμβουλος και να μην είχε ιδέα ποιον και γιατί τακτοποιεί. Σε μια χώρα που γίνονται χιλιάδες τακτοποιήσεις από πολιτικούς δεν θα μου έκανε εντύπωση να ισχύει και το δεύτερο.

Αν εμείς αρκεστούμε να μπει φυλακή ο Καραμανλής, το πρόβλημα δεν λύνεται. Ενδεχομένως κάποιοι πολιτικοί θα είναι λίγο πιο προσεκτικοί στον ποιον τοποθετούν που, αλλά οι τακτοποιήσεις θα συνεχίσουν. Δεν μπορώ να σου πω ότι έχω λύση. Σου λέω ότι δεν μου αρκεί να μπει φυλακή ο Καραμανλής και να χάσει τις επόμενες εκλογές ο Μητσοτάκης. Θα βρεθεί ένας άλλος Καραμανλής και Μητσοτάκης να κάνουν τα ίδια αμέσως μετά.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

SeaHawk έγραψε: 04 Φεβ 2025, 00:48 Βλεπω στο diavgia μια μεταταξη στον ΟΣΕ επι Σπιρτζη του κυριου Μπομπολα Χρηστου του Βασιλειου
Επισης βλεπω τον ιδιο κυριο εδω
[img]https://i.postimg.cc/X7z0JMsn/Scre ... .png[/img]

Εικόνα

Γνωριζει καποιος να μας πει την ηλικια του;
Bασικα εδώ βλέπεις τον Μπόμπολα Χρήστο του Κωνσταντίνου.

Τον ξάδερφο του μας έφερες?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
πατησιωτης

Τόσες σελίδες και δεν είδαμε ακόμη το έγγραφο με το οποίο γινόταν η μετάταξή του σε σταθμάρχη και γράφουν όλοι για το αν πρέπει να μπει φυλακή ο Καραμανλής χωρίς να έχουν δει έγγραφο και την αιτιολόγησή του.Έχουμε μπροστά μας μόνο ένα προγενέστερο έγγραφο που την απορρίπτει.Οπωσδήποτε όμως υπάρχει και το επόμενο που την εγκρίνει.Εάν αυτό βασίζεται σε κάποια νέα διάταξη νόμου που άλλαξε αυτός που το υπογράφει γλυτώνει.Εάν όχι,δεν γλυτώνει είτε λέγεται Καραμανλής είτε όχι.Αλλά μόνο αυτός που το όνομά του φαίνεται είναι υπόλογος.Τα βύσματα δεν φαίνονται.Ας πρόσεχε όποιος υπέγραψε να μην υπέγραφε εάν δεν ήταν σύννομο και ας ήταν βύσμα του οποιουδήποτε.Και αν πάρει τηλέφωνο ένας πολιτικός τον υπάλληλο να του ζητήσει κάτι παράνομο μπορεί να του πει άλλαξε το νόμο ώστε να είναι νόμιμο και μετά υπογράφω.
Άβαταρ μέλους
enaon

ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2025, 01:00 Άλλο προσπαθώ να πω με αυτό που έγραψα. Εδώ μιλάμε για την πρόσληψη του σταθμάρχη ή οποία
οχι βρε στ, δεν συζηταμε αυτο στο ονημα, βλεπουμε απλα την μαλακία που δερνει το βρωμερό σκουλήκι (Κακαλος, δεν ειναι δικό μου). Απο την ημερα που βγηκε ο Κυριακος στον σροιντερ, γινανε ακομα πιο καραγκιόζηδες, δεν το βλεπεις; Το σκαι ανέβασε βιντεο που δεν ανακριτικη αξία, για να πουλησει εμεσα οτι υπαρχουν ψεκες παλι. Ο γγ ετρεξε. Συνεχίζουν να ειναι γελοιοι, γενικα οχι εδώ μεσα μονο, ασχετα τι ομάδα ειμαστε, εχουμε γελοιο κράτος και μποτάκια, δεν το βλεπεις;

Ασε την γιαγγια και τα δομικά ζητήματα και τα παιδακια στην αφρική, ενοχλησου που ειναι γελοιοι, και μπορει να το αλλαξουν λιγο, και βλεπουμε.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

πατησιωτης έγραψε: 04 Φεβ 2025, 01:04 Τόσες σελίδες και δεν είδαμε ακόμη το έγγραφο με το οποίο γινόταν η μετάταξή του σε σταθμάρχη και γράφουν όλοι για το αν πρέπει να μπει φυλακή ο Καραμανλής χωρίς να έχουν δει έγγραφο και την αιτιολόγησή του.Έχουμε μπροστά μας μόνο ένα προγενέστερο έγγραφο που την απορρίπτει.Οπωσδήποτε όμως υπάρχει και το επόμενο που την εγκρίνει.Εάν αυτό βασίζεται σε κάποια νέα διάταξη νόμου που άλλαξε αυτός που το υπογράφει γλυτώνει.Εάν όχι,δεν γλυτώνει είτε λέγεται Καραμανλής είτε όχι.Αλλά μόνο αυτός που το όνομά του φαίνεται είναι υπόλογος.Τα βύσματα δεν φαίνονται.Ας πρόσεχε όποιος υπέγραψε να μην υπέγραφε εάν δεν ήταν σύννομο και ας ήταν βύσμα του οποιουδήποτε.Και αν πάρει τηλέφωνο ένας πολιτικός τον υπάλληλο να του ζητήσει κάτι παράνομο μπορεί να του πει άλλαξε το νόμο ώστε να είναι νόμιμο και μετά υπογράφω.
Στο στρατό μια φορά ήθελε να μπει ένας χωρίς χαρτιά με πολιτικά και δεν τον αφήναμε. Μας πήρε ο αξιωμ. και μας λέει δικός μου είναι... μα, μου... αφήστε τον γιατί θα σας σκίσω! Τον αφήσαμε φυσικά, αλλά ξέραμε πως αν πάθει κάτι εμείς θα την πληρώσουμε, αυτός θα έλεγε, όχι βέβαια, σιγά μην τους είπα έτσι :102:
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2025, 01:00
enaon έγραψε: 04 Φεβ 2025, 00:50 σει πειραζω λιγο, αν σε ενοχλει το υφος δωσε ενα σημαδι.
όχι ρε, αλίμονο!

Ο Καραμανλής να λογοδοτήσει. Κρατάω πολύ μικρό καλάθι γιατί το θέμα με τις συμβάσεις δεν το γνωρίζω, τα δε ψέματα με τις διαβεβαιώσεις στη βουλή δεν ξέρω αν μπορούν να τον καθίσουν στο σκαμνί. Προσωπικά δεν θα ήθελα να τον ξαναδώ στη βουλή ή στην πολιτική γενικότερα.

Άλλο προσπαθώ να πω με αυτό που έγραψα. Εδώ μιλάμε για την πρόσληψη του σταθμάρχη ή οποία αν καταλαβαίνω σωστά δεν θα έπρεπε να γίνει καν. Μπορεί να φέρει τελικά υπογραφή υπουργού που ήταν ενήμερος, μπορεί απλά τον πρότεινε κάποιος σύμβουλος και να μην είχε ιδέα ποιον και γιατί τακτοποιεί. Σε μια χώρα που γίνονται χιλιάδες τακτοποιήσεις από πολιτικούς δεν θα μου έκανε εντύπωση να ισχύει και το δεύτερο.

Αν εμείς αρκεστούμε να μπει φυλακή ο Καραμανλής, το πρόβλημα δεν λύνεται. Ενδεχομένως κάποιοι πολιτικοί θα είναι λίγο πιο προσεκτικοί στον ποιον τοποθετούν που, αλλά οι τακτοποιήσεις θα συνεχίσουν. Δεν μπορώ να σου πω ότι έχω λύση. Σου λέω ότι δεν μου αρκεί να μπει φυλακή ο Καραμανλής και να χάσει τις επόμενες εκλογές ο Μητσοτάκης. Θα βρεθεί ένας άλλος Καραμανλής και Μητσοτάκης να κάνουν τα ίδια αμέσως μετά.
Α ρε Στάθη... :003:
Μια διαφορετική φιγούρα φαντάρου, σύμφωνα με το Ημερολόγιο, υπήρξε ο ST48410 τον οποίο οι κολλητοί του φώναζαν Στάθη. Το κρεββάτι του στο θάλαμο ήταν πάντα το πιο ατσαλάκωτο. Ακόμη και όταν οι συνφαντάροι του από κακία του το χάλαγαν, εκείνος έβρισκε το χρόνο (ακατανόητο πώς και πότε) για να το ξαναστρώσει, ώστε πάντα στις επιθεωρήσεις να είναι τέλειο, σαν να το είχε σιδερώσει. Ο επιλοχίας συχνά τον επιβράβευε με αποτέλεσμα από ζήλεια να τού κάνουν οι άλλοι καψώνια, αλλά ποτέ του δεν θύμωνε, ήταν πάντοτε ευγενικός και με ιώβια υπομονή προσπαθούσε να τους εξηγήσει το σωστό.
πατησιωτης

ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2025, 01:00 Άλλο προσπαθώ να πω με αυτό που έγραψα. Εδώ μιλάμε για την πρόσληψη του σταθμάρχη ή οποία αν καταλαβαίνω σωστά δεν θα έπρεπε να γίνει καν. Μπορεί να φέρει τελικά υπογραφή υπουργού που ήταν ενήμερος, μπορεί απλά τον πρότεινε κάποιος σύμβουλος και να μην είχε ιδέα ποιον και γιατί τακτοποιεί. Σε μια χώρα που γίνονται χιλιάδες τακτοποιήσεις από πολιτικούς δεν θα μου έκανε εντύπωση να ισχύει και το δεύτερο.
Δεν το ξέρεις αυτό.Δεν έχεις δει το έγγραφο της μετάταξης και πως αιτιολογείται.Μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι δεν συνεννοούμαστε και είμαστε μόνο για βρισίδι. :D Το κράτος λειτουργεί με ΝΟΜΟΥΣ.
Εάν κάποιος βγάλει μια παράνομη απόφαση,αυτή μπορεί να περάσει στο ντούκου εάν δεν έχει συνέπειες αλλά δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να περάσει στο ντούκου με τέτοιο δυστύχημα.Μάλιστα είναι από τα εύκολα από όσα θα κάνει ο ανακριτής.Θα πάρει την αποφαση,θα εξετάσει την αιτιολογία και εάν δεν είναι βάσιμη θα ασκήσει δίωξη.Εάν αυτός που υπογράφει είναι πολιτικός θα στείλει το φάκελλο στη βουλή και δεν υπάρχει περίπτωση μετά παρόμοιο γεγονός να μην αρθεί η ασυλία του.
Μιλάμε ενώ δεν έχουμε δει την απόφαση μετάταξης και δεν ξέρουμε εάν έχει ασκηθεί δίωξη για αυτήν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”