Καλα τωρα, πλακα κανεις; Τιποτε δεν εχει αλλαξει με τα κομματοσκυλα. Ναταν μονο αυτος...GoBzi έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:32Εάν το έγγραφο είναι αληθινό, πολιτική ευθύνη έχει και ο ίδιο ο Μητσοτάκης. Άντε και το βύσμα ήταν υφιστάμενος του Καραμανλή, δεν θα έπρεπε να πάρει πόδι την επόμενη μέρα; Ο Μητσοτάκης σίγουρα γνωρίζει ποιος είναι το βύσμα, άλλα δεν είδαμε να παίρνει κανενός το κεφάλι (και εάν έγινε, έγινε στην ζούλα) γιατί θέλει να προστατέψει κάποιον.George_V έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:05Πατ ξεχνας οτι ο Υπουργος εχει την ευθυνη των υφισταμενων του.πατησιωτης έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:27 Βλέπω ένα έγγραφο με απόρριψη αίτησης μετάταξης.Δεν βλέπω το έγγραφο με την ΑΠΟΔΟΧΗ της αίτησης μετάταξης που οπωσδήποτε θα υπάρχει μεταγενέστερα διότι αλλιώς δεν θα ήταν σταθμάρχης.Είναι βέβαιο ότι όλα αυτά τα έχει ο ανακριτής και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν.
Βλέπω επίσης ότι το έγγραφο το υπογράφει μία υπάλληλος ονόματι Καπετανάκη.Πολύ πιθανόν και το μεταγανέστερο έγγραφο αποδοχής να το υπογράφει κάποιος άλλος υπάλληλος.Αυτός που υπέγραψε το δεύτερο σίγουρα θα έχει κληθεί στην ανάκριση για εξηγήσεις.Βιάζονται όλοι να καταδικάσουν τα πρόσωπα που θέλουν αλλά το Δημόσιο κινείται με χαρτιά και υπογραφές.Όποιος βάζει την υπογραφή του εκεί που δεν πρέπει την πληρώνει,οι άλλοι απαλλάσσονται και κατηγορούνται μόνο στα δικαστήρια των τεμπομάχων.
viewtopic.php?f=29&t=59416
Αν ισχυει το παραπανω ο Υπουργος εχει ευθυνη για την βυσματικη προσληψη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόσληψη Σταθμάρχη
- Οργισμένος
Re: Πρόσληψη Σταθμάρχη
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Εμπεδοκλής
https://www.larissanet.gr/2023/01/17/me ... la-biziou/stella έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:36 Εγώ πιστεύω ότι θα ακολουθήσει άλλη αποκάλυψη. Ενώ σθεναρά το υπουργείο απέρριπτε την πρόσληψη, οι συνδικαλιστές πίεζαν και πίεζαν μέχρι να καταστεί αδύνατον να μην υποκύψει κάποιος αφελής υπάλληλος και να την εγκρίνει. Χωρίς να χρειαστεί σφραγίδα προϊσταμένου, έτσι στη ζούλα. Αναμένουμε.
- Οργισμένος
Ναι, δεν σε βοηθα και η μνημη σου...ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:37Πότε έγινε αυτό από μέρους μου; Έχω να γράψω συστηματικά κάτι μήνες στο φόρουμ.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:34Διαφωνώ με το σκεπτικό του Πατησιώτη στο συγκεκριμένο θέμα. Το θεωρώ απόπειρα ξεπλύματος πολιτικών ευθυνών και damage control. Ωστόσο δεν πιστεύεις πως είναι λίγο υπερβολικό να κάνεις επίκληση σε διαδικτυακή κατοχή ''αρχιδιών'' από τη στιγμή που σε ''καυτές'' συζητήσεις, όποτε στριμώχνεσαι (ή τουλάχιστον νομίζεις πως στριμώχνεσαι) ξαφνικά χάνονται ως δια μαγείας οι σχετικές αναρτήσεις;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:25
Φυσικά.
Θα προτιμούσα να βγαίνατε στα ίσια και να γράφατε, "στα παπάρια μας το δυστύχημα, οι νεκροί και οι γονείς τους", παρά να μας ζαλίζεται με αναλύσεις, δήθεν χολερικά αστειάκια και περισπούδαστες τοποθετήσεις. Και πάλι σιχαμένοι θα ήσαστε, αλλά τουλάχιστον θα είχατε "αρχίδια".
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
21 Σεπτεμβριου ειναι η γιορτη του Προφητου Ιωνα,
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πάντα είμαι ειλικρινής.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:39Δεν χρειάζεται.
Εδώ σε θέλουμε.
Μπορείς, όμως, να είσαι ειλικρινής τουλάχιστον απέναντι μας και να μας εκφράσεις τα αληθινά σου συναισθήματα για το δυστύχημα.
Και λογαριασμό δίνω σε όποιον και όταν γουστάρω εγώ.
Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σίγουρα ήμουν εγώ;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:42Ίσως δεν το έθεσα σωστά, αλλά ισχύει πως αναφέρομαι σε παλιότερες περιπτώσεις. Τουλάχιστον σε αυτή που θυμάμαι, μια που πρέπει να αφορούσε τον Κουφοντίνα, είχα συμμετάσχει και εγώ, με μετά έψαχνα και δεν έβρισκα τις 1-2 αναρτήσεις μου. Και αυτό διότι η συζήτηση σκάλωσε στο σημείο όπου ο Όττο ή ο Λουγκόζι (σόρι παιδιά, αλλά συχνά σας μπερδεύω), ουσιαστικά σε ρωτούσε αν είσαι ενάντια στη βία ή υπάρχουν και πτυχές της βίας που δεν σε ενοχλούν, π.χ. η δράση ακροαριστερών τρομοκρατικών οργανώσεων.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:37 Πότε έγινε αυτό από μέρους μου; Έχω να γράψω συστηματικά κάτι μήνες στο φόρουμ.
Πάντως, δεν θυμάμαι αυτή τη συζήτηση.
Αλλά, θα σου απαντήσω. Είμαι υπέρ της επαναστατικής βίας που θα προκύψει μέσα από μια λαϊκή επανάσταση, όχι, όμως, υπέρ της τρομοκρατικής βίας
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ασφαλώς συνεννοηθήκαμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:47Πάντα είμαι ειλικρινής.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:39Δεν χρειάζεται.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:37
Οκ, είσαι η ξεφτίλα του συντονισμού.
Ρίξε μου μπαν για να δείξεις το πόσο "αρχιδάτος" είσαι. Μπορείς.![]()
Εδώ σε θέλουμε.
Μπορείς, όμως, να είσαι ειλικρινής τουλάχιστον απέναντι μας και να μας εκφράσεις τα αληθινά σου συναισθήματα για το δυστύχημα.
Και λογαριασμό δίνω σε όποιον και όταν γουστάρω εγώ.
Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε.![]()
- Otto Weininger
Καλά, προς το παρόν πεσε κοιμήσου και ασε τις επαναστάσεις, μη σου βγει καμια άλλη με ερπύστριες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:50Σίγουρα ήμουν εγώ;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:42Ίσως δεν το έθεσα σωστά, αλλά ισχύει πως αναφέρομαι σε παλιότερες περιπτώσεις. Τουλάχιστον σε αυτή που θυμάμαι, μια που πρέπει να αφορούσε τον Κουφοντίνα, είχα συμμετάσχει και εγώ, με μετά έψαχνα και δεν έβρισκα τις 1-2 αναρτήσεις μου. Και αυτό διότι η συζήτηση σκάλωσε στο σημείο όπου ο Όττο ή ο Λουγκόζι (σόρι παιδιά, αλλά συχνά σας μπερδεύω), ουσιαστικά σε ρωτούσε αν είσαι ενάντια στη βία ή υπάρχουν και πτυχές της βίας που δεν σε ενοχλούν, π.χ. η δράση ακροαριστερών τρομοκρατικών οργανώσεων.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:37 Πότε έγινε αυτό από μέρους μου; Έχω να γράψω συστηματικά κάτι μήνες στο φόρουμ.
Αλλά, θα σου απαντήσω. Είμαι υπέρ της επαναστατικής βίας που θα προκύψει μέσα από μια λαϊκή επανάσταση, όχι, όμως, υπέρ της τρομοκρατικής βίας
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μητσοτάκης ή τανκς κύριοι 
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ο προιστάμενος έχει πάντα την ευθύνη. Ακόμη όμως και σε μια εταιρία, δεν έχει απαραίτητα ποινική ευθύνη, εκτός εάν συμμετείχε ενεργά στην απάτη, που σημαίνει τουλάχιστον να την γνώριζε και να μην έκανε τίποτε για να την αποτρέψει. Το πολιτική ευθύνη που έγραψες είναι το αντίστοιχο της διοικητικής ευθύνης σε μία εταιρία.George_V έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:05Πατ ξεχνας οτι ο Υπουργος εχει την ευθυνη των υφισταμενων του.πατησιωτης έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:27 Βλέπω ένα έγγραφο με απόρριψη αίτησης μετάταξης.Δεν βλέπω το έγγραφο με την ΑΠΟΔΟΧΗ της αίτησης μετάταξης που οπωσδήποτε θα υπάρχει μεταγενέστερα διότι αλλιώς δεν θα ήταν σταθμάρχης.Είναι βέβαιο ότι όλα αυτά τα έχει ο ανακριτής και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν.
Βλέπω επίσης ότι το έγγραφο το υπογράφει μία υπάλληλος ονόματι Καπετανάκη.Πολύ πιθανόν και το μεταγανέστερο έγγραφο αποδοχής να το υπογράφει κάποιος άλλος υπάλληλος.Αυτός που υπέγραψε το δεύτερο σίγουρα θα έχει κληθεί στην ανάκριση για εξηγήσεις.Βιάζονται όλοι να καταδικάσουν τα πρόσωπα που θέλουν αλλά το Δημόσιο κινείται με χαρτιά και υπογραφές.Όποιος βάζει την υπογραφή του εκεί που δεν πρέπει την πληρώνει,οι άλλοι απαλλάσσονται και κατηγορούνται μόνο στα δικαστήρια των τεμπομάχων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 03 Φεβ 2025, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εσύ πρώτα να είσαι ειλικρινής και να διατυπώσεις ξεκάθαρα την θέση σου για το ζήτημα του δυστυχήματος, που συνοψίζεται στην περιεκτική φράση, "δεν θα χάσουμε την εξουσία για ένα κωλοτρένο" και μας μιλάς μετά για τα υπόλοιπα.Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:52Καλά, προς το παρόν πεσε κοιμήσου και ασε τις επαναστάσεις, μη σου βγει καμια άλλη με ερπύστριες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:50Σίγουρα ήμουν εγώ;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:42
Ίσως δεν το έθεσα σωστά, αλλά ισχύει πως αναφέρομαι σε παλιότερες περιπτώσεις. Τουλάχιστον σε αυτή που θυμάμαι, μια που πρέπει να αφορούσε τον Κουφοντίνα, είχα συμμετάσχει και εγώ, με μετά έψαχνα και δεν έβρισκα τις 1-2 αναρτήσεις μου. Και αυτό διότι η συζήτηση σκάλωσε στο σημείο όπου ο Όττο ή ο Λουγκόζι (σόρι παιδιά, αλλά συχνά σας μπερδεύω), ουσιαστικά σε ρωτούσε αν είσαι ενάντια στη βία ή υπάρχουν και πτυχές της βίας που δεν σε ενοχλούν, π.χ. η δράση ακροαριστερών τρομοκρατικών οργανώσεων.
Διότι τόσες μέρες μας έχεις ζαλίσει με δήθεν αναλύσεις, επειδή απλώς φοβάσαι να είσαι ειλικρινής.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Στην πολιτικη εχει προεκτάσεις και liabilities και τον αφηνει ανοιχτο σε προανακριτικη ακομα εφοσον απο πραξεις/παραλειψεις των υφισταμενων του εχει δημιουργηθει μειζον προβλημα με ποινικες ευθυνες.sharp έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:56Ο προιστάμενος έχει πάντα την ευθύνη. Ακόμη όμως και σε μια εταιρία, δεν έχει απαραίτητα ποινική ευθύνη, εκτός εάν συμμετείχε ενεργά στην απάτη, που σημαίνει τουλάχιστον να το γνώριζε και να μην έκανε τίποτε για να το αποτρέψει. Το πολιτική ευθύνη που έγραψες είναι το αντίστοιχο της διοικητικής ευθύνης σε μία εταιρία.George_V έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:05Πατ ξεχνας οτι ο Υπουργος εχει την ευθυνη των υφισταμενων του.πατησιωτης έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:27 Βλέπω ένα έγγραφο με απόρριψη αίτησης μετάταξης.Δεν βλέπω το έγγραφο με την ΑΠΟΔΟΧΗ της αίτησης μετάταξης που οπωσδήποτε θα υπάρχει μεταγενέστερα διότι αλλιώς δεν θα ήταν σταθμάρχης.Είναι βέβαιο ότι όλα αυτά τα έχει ο ανακριτής και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Otto Weininger
Τι λες ρε καρακατακαημένε; Σε μένα λες ότι δεν είμαι ειλικρινής, κρύβομαι και δε μιλάω;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:57Εσύ πρώτα να είσαι ειλικρινής και να διατυπώσεις ξεκάθαρα την θέση σου για το ζήτημα του δυστυχήματος, που συνοψίζεται στην περιεκτική φράση, "δεν θα χάσουμε την εξουσία για ένα κωλοτρένο" και μας μιλάς μετά για τα υπόλοιπα.Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:52Καλά, προς το παρόν πεσε κοιμήσου και ασε τις επαναστάσεις, μη σου βγει καμια άλλη με ερπύστριες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:50
Σίγουρα ήμουν εγώ;
Διότι τόσες μέρες μας έχεις ζαλίσει με δήθεν αναλύσεις, επειδή απλώς φοβάσαι να είσαι ειλικρινής.
Αντε παραπέρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ρε κατακαημένε, δεν θα χάσετε την εξουσία για ένα κωλοτρένο. Το έχουμε καταλάβει. Να σας βοηθήσω θέλω να το βγάλετε από μέσα σας. Να ξαλαφρώσετε. Αν δεν θέλετε, κανένα πρόβλημα.Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:01Τι λες ρε καρακατακαημένε; Σε μένα λες ότι δεν είμαι ειλικρινής, κρύβομαι και δε μιλάω;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:57Εσύ πρώτα να είσαι ειλικρινής και να διατυπώσεις ξεκάθαρα την θέση σου για το ζήτημα του δυστυχήματος, που συνοψίζεται στην περιεκτική φράση, "δεν θα χάσουμε την εξουσία για ένα κωλοτρένο" και μας μιλάς μετά για τα υπόλοιπα.Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:52
Καλά, προς το παρόν πεσε κοιμήσου και ασε τις επαναστάσεις, μη σου βγει καμια άλλη με ερπύστριες.
Αντε παραπέρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 18 Απαντήσεις