Όχι, έγραψα τι εννοώ.
Αν επενέβη ο Καραμανλής και τον διόρισε, τσο και λο.
Βέβαια εδώ ακούγαμε ότι άλλαξε ολόκληρος νόμος για τον συγκεκριμένο τύπο
Απλά το έγγραφο της απόρριψης δεν αναφέρει ηλικία ως λόγο.
Αλλά προϋπηρεσία.
Όχι, έγραψα τι εννοώ.
Χειρότερα δηλαδή.Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:05Με έχεις παρεξηγήσειBandit59 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:00 Χαζοί είστε; θα έβαζε τέτοιο έγγραφο ο φαρμακοτρίφτης αν ενοχοποιούσε την κυβέρνηση;![]()
Αυτό που δεν πρόσεξαν είναι ότι η αίτηση απορρίφθηκε λόγω του είδους της προϋπηρεσίας.
Όχι της ηλικίας.
Εμείς ακούμε για τον νόμο που άλλαξε για την ηλικία.
Οπότε αναρωτιέμαι απλά.
Ο νόμος για την ηλικία φυσικά και άλλαξεΜαδουραίος έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:08Χειρότερα δηλαδή.Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:05Με έχεις παρεξηγήσειBandit59 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:00 Χαζοί είστε; θα έβαζε τέτοιο έγγραφο ο φαρμακοτρίφτης αν ενοχοποιούσε την κυβέρνηση;![]()
Αυτό που δεν πρόσεξαν είναι ότι η αίτηση απορρίφθηκε λόγω του είδους της προϋπηρεσίας.
Όχι της ηλικίας.
Οπότε αναρωτιέμαι απλά.
Ούτε προϋπηρεσία είχε όταν άλλαξε ο νόμος για την μετάταξη
καλά εσύ μη πετιέσαι, δεν κατάλαβες ούτε τι ημερομηνίες έβλεπεςΜαδουραίος έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:08Χειρότερα δηλαδή.Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:05Με έχεις παρεξηγήσειBandit59 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:00 Χαζοί είστε; θα έβαζε τέτοιο έγγραφο ο φαρμακοτρίφτης αν ενοχοποιούσε την κυβέρνηση;![]()
Όχι της ηλικίας.
Οπότε αναρωτιέμαι απλά.
Όχι.
Τι έχει γίνει, Ιφιγένεια ο ΚαραμανλήςOtto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:13Όχι.
Απλώς, αφού δεχτήκαμε το αφήγημα ότι η κυβέρνηση άλλαξε ηλικιακό νόμο για ένα άτομο ξέρω γω λες και ήταν μεγαλοπαράγοντας, παρατηρήσαμε από το έγγραφο ότι η αρχική άρνηση μετάταξης δεν αφορούσε ηλικία αλλά προϋπηρεσία.
Ερώτηση κάνω, δεν ξέρω τι έχει γίνει.
Αν είχε την προϋπηρεσία θα έλεγαν "δεν γαμιεται ας ανεβάσουμε τα όρια ηλικίας για να μπει το βύσμα που έχει και την εμπειρία"Νετο Γκουερινο έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:11Ο νόμος για την ηλικία φυσικά και άλλαξεΜαδουραίος έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:08Χειρότερα δηλαδή.Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:05
Με έχεις παρεξηγήσει![]()
Όχι της ηλικίας.
Οπότε αναρωτιέμαι απλά.
Τι σημασία έχει αν το βύσμα μπήκε για να παρακάμψει την προϋπηρεσία ή την ηλικία
Τι έγινε,έπεσε γραμμή να θυσιάσετε τον Καραμανλή
βιάζεστε πάρα πολύ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:14 Δηλαδή δεν είναι καν ότι μετά τυπικά ήταν νόμιμος και προσλήφθηκε.
Φαντάζομαι έπαιξε με το τρενάκι του εγγονού του και απέκτησε προϋπηρεσία στο ενδιάμεσο.
Επόμενη γραμμή άμυνας : δε βρέθηκε κανείς άλλος για τη θέση και αναγκαστικά πήραν αυτόν που δεν είχε τα προσόντα
Ξέχασες να με quotαρεις?George_V έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:58Αν ισχυει και εφαγε Χ τοτε πως βρέθηκε σταθμαρχης μετα?
Η προφανης απαντηση ειναι "εβαλε βυσμα"
Και εδω υπεισερχεται η πολιτικη ευθυνη και του Υπουργου που υπεγραψε την προσληψη αλλα και του βυσματος που την ζητησε.
Και αυτο ανοιγει τον ασκο του Αιολου για ενα σωρο κατηγοριες οπως καταχρηση εξουσιας, παραβαση καθηκοντος κλπ.
κόλλησε η βελόνα, αλλά δεν φταίς εσύ εγώ φταίω που σου απάντησα ενώ ξέρω ότι δεν διαβάζεις ποτέ και τίποτα απλά αμολάς ότι φαντάζεσαι.Νετο Γκουερινο έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:15Τι έχει γίνει, Ιφιγένεια ο ΚαραμανλήςOtto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:13Όχι.
Απλώς, αφού δεχτήκαμε το αφήγημα ότι η κυβέρνηση άλλαξε ηλικιακό νόμο για ένα άτομο ξέρω γω λες και ήταν μεγαλοπαράγοντας, παρατηρήσαμε από το έγγραφο ότι η αρχική άρνηση μετάταξης δεν αφορούσε ηλικία αλλά προϋπηρεσία.
Αν υπάρχει κώλυμα και για ηλικία και για προϋπηρεσία και ματσακονιασαν μόνο.την ηλικία, είναι παράνομη η μετάταξη. Καραμανλής με φόρμα ριγεΝετο Γκουερινο έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:11Ο νόμος για την ηλικία φυσικά και άλλαξεΜαδουραίος έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:08Χειρότερα δηλαδή.Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:05
Με έχεις παρεξηγήσει![]()
Όχι της ηλικίας.
Οπότε αναρωτιέμαι απλά.
Τι σημασία έχει αν το βύσμα μπήκε για να παρακάμψει την προϋπηρεσία ή την ηλικία
Για αυτές όμως τις υποθέσεις έχει ευθύνη κυρίως το υπουργείο εσωτερικών από ότι ξέρωLord Brum έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:19Αν υπάρχει κώλυμα και για ηλικία και για προϋπηρεσία και ματσακονιασαν μόνο.την ηλικία, είναι παράνομη η μετάταξη. Καραμανλής με φόρμα ριγεΝετο Γκουερινο έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:11Ο νόμος για την ηλικία φυσικά και άλλαξεΜαδουραίος έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:08
Χειρότερα δηλαδή.
Άργησαν 1.5 χρόνο. Αν δεν τον κατέβαζαν το 2023 θα έστεκε να πεις ότι πήγε σπίτι του μέχρι να ξεκαθαρίσει αν και τι ευθύνες έχει? Αλλά.αφου τον ξαναεβαλαν στα ψηφοδέλτια είναι αργά να τον θυσιάσουν. Τι διάολο ο ραν ταν πλαν σχεδιάζει το damage control?Νετο Γκουερινο έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:15Τι έχει γίνει, Ιφιγένεια ο ΚαραμανλήςOtto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:13Όχι.