!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έντονη ανησυχία σε Σαντορίνη και Αμοργό από τους σεισμούς. Τα μέτρα πολιτικής προστασίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Re: Έντονη ανησυχία σε Σαντορίνη και Αμοργό από τους σεισμούς. Τα μέτρα πολιτικής προστασίας
Όταν λέμε ότι ο τουρισμός είναι ευπαθές προϊόν, κάτι τέτοιες κρίσεις έχουμε στο νου όταν το λέμε. Περιβαλλοντικές ή κοινωνικές. Τώρας μας πλήττει η πρώτη περίπτωση. Άντε τώρα να στρέψεις αλλού το εργατικό δυναμικό αν χειροτερέψουν τα πράγματα. Κανά pass βλέπω να' ρχεται πάλι και να τον ξύνει ο ελλαδικός πληθυσμός ομαδικά στα σπίτια του.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Έντονη ανησυχία σε Σαντορίνη και Αμοργό από τους σεισμούς. Τα μέτρα πολιτικής προστασίας
Δεν τους ενδιαφέρει αυτό.Η σοσιαλιστική νοοτροπία είναι άλλη.Ίακχος έγραψε: 03 Φεβ 2025, 16:34 H ζημιά για τη χώρα θα είναι πολύ μεγάλη σε περίπτωση έκρηξης ηφαιστείου η σεισμού με τσουναμι.
Πέρα από τις ανθρώπινες απώλειες και τις απώλειες περιουσίας.
Δεν παράγουμε τίποτα μόνο τουρισμό και ναυτιλία.
Δεν εξορυσουμε υποθαλάσσια για να μη μολυνθεί η θάλασσα.
Αν χάσουμε τον τουρισμό καήκαμε, εκτος αν πάρουμε απόφαση να αλλάξουμε παραγωγικο μοντελο
αυτό δηλαδή δεν έχει αποκλειστεί?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Πρέπει να καταλάβουμε πως δε μπορούμε να τα περιμένουμε όλα απο τον Χανς της μιας χωριάτικης.Ίακχος έγραψε: 03 Φεβ 2025, 16:34 H ζημιά για τη χώρα θα είναι πολύ μεγάλη σε περίπτωση έκρηξης ηφαιστείου η σεισμού με τσουναμι.
Πέρα από τις ανθρώπινες απώλειες και τις απώλειες περιουσίας.
Δεν παράγουμε τίποτα μόνο τουρισμό και ναυτιλία.
Δεν εξορυσουμε υποθαλάσσια για να μη μολυνθεί η θάλασσα.
Αν χάσουμε τον τουρισμό καήκαμε, εκτος αν πάρουμε απόφαση να αλλάξουμε παραγωγικο μοντελο
Αν ειναι να γίνει με το hard way, τοτε να γίνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τα επίκεντρα ξεκίνησαν να μετακινούνται πάλι προς τα πάνω δεξιά, μάλλον φρέναρε προσωρινά η θραύση στο μικρό νησί που ήταν λίγο πιο πίσω (ποιό είναι;) αλλά τώρα προχωρά απρόσκοπτα. Οπότε φαίνεται να έχουν δίκιο και να είναι τεκτονικοί οι σεισμοί αλλά το ερώτημα είναι πόση ενέργεια έχει μαζευτεί για να έχουμε τέτοιο χαμό;
Μακάρι να αδειάσει όλη με 4αρια και 5αρια. Καμία όρεξη για τσουνάμι δεν έχουμε.
Μακάρι να αδειάσει όλη με 4αρια και 5αρια. Καμία όρεξη για τσουνάμι δεν έχουμε.
Δηλαδή, άμα γίνει τσουνάμι, τί εμβέλεια παίζει να χτυπήσει και με τί δυναμική?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Kαι γενικώς πιστεύω ότι τα περισσότερα σχόλια για τα "πανάκριβα νησιά κλπ κλπ" εκφράζουν όλο και περισσότερο το "εγώ γιατί να μην μπορώ να πάω σε ένα σελεμπρατάδικο νησί;"
Ε μην πας ρε φίλε. Από πανέμορφες παραλίες σε όλη την Ελλάδα, άλλο τίποτα. Αν το ζητούμενο είναι η παραλία και όχι το πόσο τρέντυ είναι το μπιτσόμπαρο της.
Ε μην πας ρε φίλε. Από πανέμορφες παραλίες σε όλη την Ελλάδα, άλλο τίποτα. Αν το ζητούμενο είναι η παραλία και όχι το πόσο τρέντυ είναι το μπιτσόμπαρο της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι ακριβώςΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 16:49 Kαι γενικώς πιστεύω ότι τα περισσότερα σχόλια για τα "πανάκριβα νησιά κλπ κλπ" εκφράζουν όλο και περισσότερο το "εγώ γιατί να μην μπορώ να πάω σε ένα σελεμπρατάδικο νησί;"
Πρέπει να καταλάβουμε πως ο τουρισμός δεν είναι πανάκεια. Είναι καλός μέχρι ένα σημείο, είναι κάκιστος όταν βρίσκεται στη διογκωμένη φάση που βρίσκεται τώρα.
Μόνο κάτι μπανανίες στηρίζονται αποκλειστικά σε αυτόν
Και μη μου δείξει καμια μαϊμου τα ποσοστά τουρισμού Ιταλών και Γάλλων γιατι είναι γνωστό οτι αυτοί ζουν και χωρίς τον τουρισμό.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ναι βρε Ερμή αλλά υπάρχουν δεκάδες κατηγορίες εργαζομένων που απασχολούνται σ' αυτούς τους τομείς.Ερμής έγραψε: 03 Φεβ 2025, 16:52Όχι ακριβώςΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 16:49 Kαι γενικώς πιστεύω ότι τα περισσότερα σχόλια για τα "πανάκριβα νησιά κλπ κλπ" εκφράζουν όλο και περισσότερο το "εγώ γιατί να μην μπορώ να πάω σε ένα σελεμπρατάδικο νησί;"
Πρέπει να καταλάβουμε πως ο τουρισμός δεν είναι πανάκεια. Είναι καλός μέχρι ένα σημείο, είναι κάκιστος όταν βρίσκεται στη διογκωμένη φάση που βρίσκεται τώρα.
Και μη μου δείξει καμια μαϊμου τα ποσοστά τουρισμού Ιταλών και Γάλλων γιατι είναι γνωστό οτι αυτοί ζουν και χωρίς τον τουρισμό.
Αναφορικά με τον υπερτουρισμό, ειδικώς τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει μαζικές διαδηλώσεις των κατοίκων και σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη, που δεν είναι οικονομικές μπανανίες.
Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ἂν ἔχεις τις συντεταγμένες τους στὸ κτηματολόγιο, κάνε μιὰ ἐνημέρωση γιατί τὸ χωράφι μπορεῖ νὰ μετατοπιστεῖ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 16:01 Και έχω μια προσωπική ανησυχία
Επειδή ως ΑΙΝΕΙΑΝ έχω οικόπεδα σε αυτό το νησί (στο όνομα της συζύγου μου) σε περίπτωση έκρηξης του ηφαιστείου, τι γίνεται;
Δίπλα στὸ γκρεμὸ ἅμα εἶναι, μπορεῖ νὰ σ' τὸ φάει καμιὰ κατολίσθηση.
Γιὰ ἄλλες ζημιές, θὰ πάρεις γιὰ ὅ,τι τὸ ἀσφάλισες.
Τί νὰ πεῖ κι ὁ Τοῦρκος τῆς φωτογραφίας:

... είναι κανονικά οι συντεταγμένες στο κτηματολόγιοΑνίκητος έγραψε: 03 Φεβ 2025, 17:02Ἂν ἔχεις τις συντεταγμένες τους στὸ κτηματολόγιο, κάνε μιὰ ἐνημέρωση γιατί τὸ χωράφι μπορεῖ νὰ μετατοπιστεῖ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 16:01 Και έχω μια προσωπική ανησυχία
Επειδή ως ΑΙΝΕΙΑΝ έχω οικόπεδα σε αυτό το νησί (στο όνομα της συζύγου μου) σε περίπτωση έκρηξης του ηφαιστείου, τι γίνεται;
τα ξέρω και εγώ τρώω εμμέσως απο τον τουρισμό αλλά δε μπορώ να μη λέω την αλήθεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 17:01Ναι βρε Ερμή αλλά υπάρχουν δεκάδες κατηγορίες εργαζομένων που απασχολούνται σ' αυτούς τους τομείς.Ερμής έγραψε: 03 Φεβ 2025, 16:52Όχι ακριβώςΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 16:49 Kαι γενικώς πιστεύω ότι τα περισσότερα σχόλια για τα "πανάκριβα νησιά κλπ κλπ" εκφράζουν όλο και περισσότερο το "εγώ γιατί να μην μπορώ να πάω σε ένα σελεμπρατάδικο νησί;"
Αναφορικά με τον υπερτουρισμό, ειδικώς τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει μαζικές διαδηλώσεις των κατοίκων και σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη, που δεν είναι οικονομικές μπανανίες.
Είναι πρώτη φορά που η Ελλάδα είναι πισω απο τις εξελίξεις;
Αν Ιταλία Ισπανία Ολλανδία φωνάζουν για τον υπερτουρισμό, εμείς θα έπρεπε να είμαστε ήδη στα κάγκελα.
Δε πειράζει, μια ζωή η Ελλάδα θα μαθαίνει με τον σκληρό τρόπο.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ρε συ, μην βάζεις το κάρο μπροστά από το άλογο.Ερμής έγραψε: 03 Φεβ 2025, 17:06τα ξέρω και εγώ τρώω εμμέσως απο τον τουρισμό αλλά δε μπορώ να μη λέω την αλήθεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 17:01 Ναι βρε Ερμή αλλά υπάρχουν δεκάδες κατηγορίες εργαζομένων που απασχολούνται σ' αυτούς τους τομείς.
Είναι πρώτη φορά που η Ελλάδα είναι πισω απο τις εξελίξεις;
Αν Ιταλία Ισπανία Ολλανδία φωνάζουν για τον υπερτουρισμό, εμείς θα έπρεπε να είμαστε ήδη στα κάγκελα.
Δε πειράζει, μια ζωή η Ελλάδα θα μαθαίνει με τον σκληρό τρόπο.
Ἐσὺ καλὰ τὶς εἶχες δηλώσει τις συντεταγμένες τότε ποὺ τὶς ἔβαλες, τὸ νησὶ θὰ εἶναι στὴ θέση του;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 17:04... είναι κανονικά οι συντεταγμένες στο κτηματολόγιοΑνίκητος έγραψε: 03 Φεβ 2025, 17:02Ἂν ἔχεις τις συντεταγμένες τους στὸ κτηματολόγιο, κάνε μιὰ ἐνημέρωση γιατί τὸ χωράφι μπορεῖ νὰ μετατοπιστεῖ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 16:01 Και έχω μια προσωπική ανησυχία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 16 Απαντήσεις