Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Naida έγραψε: 12 Δεκ 2018, 23:35
Εγώ σαν γυναίκα σας δίνω το ελεύθερο. Όποια σας παρενοχλεί σεξουαλικά μπάτσες κανονικότητες και ρομπα. Για να το ξανασκεφτεί στον επόμενο που θα πάει να απλώσει το χέρι της με το έτσι θέλω ή θ' ανοίξει το στόμα της χωρίς σεβασμό.
καταρχην ειμαστε κατα της βιας.
δευτερευοντως, ειμαστε κατα της βιας των αλλων προς εμας, στη φυλακη που θα καταληξουμε επειδη θα μας καταγγειλει για ξυλοδαρμο. και αντε να αποδειξεις οτι ειχαμε το ελευθερο απο την φορουμικη περσονα "ναιδα"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Naida έγραψε: 13 Δεκ 2018, 08:58
Άρα άμα είναι ωραία δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση αν δεν είναι ωραία, είναι σεξ. παρενόχληση.
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, όπως καταδεικνύει υπέροχα το βιντεάκι του SNL που ανέβασε ο enaon.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σωραιος μαν! Τι γίνεται πάντως με εσάς στο κόμμα, όλοι τέτοιοι παιδαραδες είσαστε ρε;;; Και ο μπουμπυς τα ίδια προβλήματα είχε εδώ μέσα κι όλας, κανονικά πεσιματα, παρενοχλήσεις κτλ αλλά φέρθηκε σαν κυριος γιατί αντιλαμβανόταν την αδυναμία κάποιων μπροστά στο ωραίο, δεν ξέρω βεβαια αν του την πέσει και ο Σουβλατζης ποια θα είναι η στάση του!
Τι να γράψω τώρα. Μερικοί είστε εμμονικοί αντί(ότι κόμμα νομίζετε ότι είμαι).
Αυτός εδώ ο λεβέντης έβγαλε την αντικομμουνιστική λύσσα του (αυτό νομίζει ότι ''είναι το κόμμα'' μου) σε δημοσίευση για ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι για τον λιμό στην Αιθιοπία το 1983.
brb και tyt έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 21:36
Ξεκινώ με την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό το χριστουγεννιάτικο τραγούδι.
Το 1983 είχε ξηρασία στην Αιθιοπία. Ο κόσμος κυριολεκτικά πέθαινε από ασιτία. Οι εικόνες που έδειχναν τα τηλεοπτικά κανάλια σκληρές. Δεν ήταν βέβαια πρώτη είδηση η ανθρωπιστική κρίση στην χώρα αυτή της Αφρικής. Ο ψυχρός πόλεμος ήταν στο αποκορύφωμα του και οι προηγμένες χώρες είχαν πιο ''σοβαρά'' θέματα φαίνεται να ασχοληθούν. Το ίδιο αδιαφόρησε και ο ΟΗΕ.
Ένας punk/new wave rocker ο Bob Geldof τραγουδιστής των Boomtown Rats, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Του ήρθε η ιδέα να κάνει ένα charity band και να μαζέψει λεφτά για τους ανθρώπους αυτούς. Να μην τα πολυλογώ, στο κάλεσμα του ανταποκρίθηκαν πολλοί γνωστοί τραγουδιστές. Το αποτέλεσμα ήταν να ''ξεβράκωσει'' τον ΟΗΕ και τις ''πολιτισμένες'' χώρες.
Κυριολεκτικά συγκλόνισε την κοινή γνώμη σε όλες τις χώρες, έκανε γνωστό το θέμα και ευαισθητοποίησε τον κόσμο.
Ακόμα και για την διανομή των αγαθών φρόντισε όταν έμαθε ότι τα έκλεβαν οι κυβερνητικοί. Δεν υπάρχουν στοιχεία αλλά πρέπει να έσωσε πάρα πολλούς ανθρώπους.
Φυσικά δεν του έδωσαν ποτέ το νόμπελ Ειρήνης.
Ακολούθησαν και άλλες ανάλογες κινήσεις όπως το Live Aid. Στις ΗΠΑ το USA for Africa.
Στην Ελλάδα έκαναν αγώνα δρόμου και αν θυμάμαι καλά μάζεψαν 20 εκατομμύρια δραχμές, μεγάλο ποσό.
Πάντως είμαι υπερήφανος που ακούω αυτή τη μουσική. Πήγαινε κανείς σε καφετερία και άκουγε αυτό τον ύμνο.
Ο ανθρωπισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Υποθέτω ότι δεν ξέρεις ότι τότε η Αιθιοπία είχε κομουνιστικό καθεστώς του δικτάτορα Μεγκίστου Χαϊλέ Μαριάμ που κατηγορείται για γενοκτονία (κοντά στο 2.000.000 νεκροί κατά την διάρκεια του καθεστώτος του) και έχει καταδικαστεί ερήμην σε θάνατο.
Σύμπτωση θα είναι που από το 91 που έπεσε ο Μεγκίστου η Αιθιοπία δεν είχε ξανά ξηρασία και λιμό.
Σόρρυ μπρο γράψε λάθος, νόμιζα ότι το είχες δηλώσει, δεν το είπα με καμία κακή πρόθεση πάντως, δεν είμαι αντικομμουνιστής αλίμονο!
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Naida έγραψε: 13 Δεκ 2018, 14:12
Πσιτ λιντλοπαιδο, δε ξέρω αν ο Νίκος κατάλαβε κάτι, αλλά εγώ κατάλαβα πιο προσωπική επικονωνιά αυτό που υπέθετα,ότι ξεχωρίζει από το σωρό.
Πσιτ νταλικεροκοριτσο
Σιγουρα ξεχωριζει
One of a kind
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες