https://www.ethnos.gr/greece/article/35 ... ykokotsakh
Πας στην εκθεση και διαβαζεις τι λεει ο Εισαγγελεας σε σελιδες 2 και 3.
.
https://x.com/PlakiasNikos/status/18852 ... 3D1app%3D1Είναι ένα πόρισμα του Βασίλη Κοκοτσακη και του Μανώλη Παπαδακη .
Διαψεύδω κατηγορηματικά τον μηχανισμό θανάτου των παιδιών μου μιας και η αιτία δεν είναι αυτή .
Το ότι 28 οικογένειες πήραν πιστοποιητικό θανάτου με αιτία την απανθρακωση δεν σημαίνει ότι πριν από αυτήν ήταν ζωντανά .
Μιας και εμείς έχουμε και γνωμάτευση ιδιώτη ιατροδικαστή της Κυρίας Ουρανίας Δημακοπούλου που έκανε τις έρευνες βάση των ιατροδικαστικών και όχι έρευνες από άσχετους με τα ιατροδικαστικά .
Θλίβομαι που προσπαθούν με λάθος αριθμούς να μεγεθυνθούν την ήδη καταστροφή που έχουμε πάθει όλες οι οικογένειες για προσωπικό τους όφελος .
Βέβαια ήδη οι δικηγόροι μου έχουν πάρει εντολή να κινηθούν νομικά εναντίον τους όπως νομικά θα κινηθώ σε οποιονδήποτε ξανά αναφέρει τα ονόματα των παιδιών μου για οποιοδήποτε λόγο.
Όσο για τα υπόλοιπα θα τα πούμε όταν βρεθούμε από κοντά με τους υπεύθυνους αυτής της κατάστασης.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .
οκ με συγχωρείς, δικιο εχεις, πραγματι εχει λόγια του εισαγγεέα και του ιατροδικαστή μεσα. Οι πράξεις που κανει ενδιαμεσα ομως ειναι μπακάλικο, μακαρι να ειναι αφέλεια απλα.Αρίστος έγραψε: 02 Φεβ 2025, 22:24
https://www.ethnos.gr/greece/article/35 ... ykokotsakh
Πας στην εκθεση και διαβαζεις τι λεει ο Εισαγγελεας σε σελιδες 2 και 3.
.
απο το να βλεπεις την ουρσουλα να σου λεει για πλυντήρια, χιλιες φορές να βλεπεις πχωρουμοcsi.
Σκοτεινά συμφέροντά έχουν βάλει στο μάτι την καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχωνεOtto Weininger έγραψε: 02 Φεβ 2025, 21:22Ότι οποιοδήποτε ωστικο κύμα: τζάμια διαλυμένα σε μεγάλη απόσταση και γενικά ζημιές, διαλυμένα τύμπανα και πνευμονια (εδώ υπήρχαν άνθρωποι που μιλούσαν όμως όπως άκουσες) κλπ.Δημοκράτης έγραψε: 02 Φεβ 2025, 20:43Τι σημάδια και συνεπείς να έχει το οπτικό κύμα στην περιοχή και αν υπάρχει τέτοιο θέμα γιατί δεν το λένε;Otto Weininger έγραψε: 02 Φεβ 2025, 20:41
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με το σενάριο της εκρηξης και δεν το λένε επίσημα, είναι ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι και συνέπεια ωστικου κύματος.
Εδώ χειροβομβίδα σκάει και μας μάθαιναν πως να πέφτουμε, να κλείνουμε τα αυτιά και να κρατάμε ανοιχτό στόμα μη διαλύσει τα πάντα η πιεση.
Και εσύ μου μιλάς για έκρηξη με 80 μέτρα φωτιά;
Επίσης τι θα πει δεν το λένε;
Δεν έχεις προσέξει ότι ο καθε ένας (πραγματογνώμονας, δημοσιογράφος κλπ) λέει ο,τι του κατεβει ;
Μόνο σήμερα έχουν βγάλει δύο νέα σενάρια.
Την Γανδη που ειπε για 3 τόνους σε 2.5 μέτρα δεξαμενή και έναν άλλον των οικογενειών που έβγαλε η Αυγή που λέει για 13 τόνους σε 13 δεξαμενές του ενός τόνου.
Σήμερα αυτά. Ταυτόχρονα.
Ε κάπου ωπα.

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Λογικα θα υπαρξει κατι στο επομενο (356ο) πορισμα ΚοκοτσακηΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Φεβ 2025, 18:39 Έχει εξετασθεί το ενδεχόμενο τα ακτινίδια να προκάλεσαν την έκρηξη;