Πανέξυπνη η κινησή της - Φρουραρχε ποσο καλά τις έχεις αναλύσει...enterprise-psi έγραψε: 13 Δεκ 2018, 11:13Αυτό είναι το πρόβλημά μου, μου λέει πάρε οτι μηχανή θέλεις, αλλά θα μου πάρεις και μένα![]()
με αυτά που βλέπω στους δρόμους, ενα σφίξιμο στην καρδιά με πιάνει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσωπικό σπιτιού.
Re: Προσωπικό σπιτιού.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
εμένα δεν οδηγάει.
δε την ενοχλούν ουτε τα γρήγορα αυτοκίνητα.
Απλά μου πρότεινε να το αλλάξουμε γιατί δε θα μας βολεύει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πολύ όμορφο νήμα, θα ήθελα να συγχωνευθεί με μελλοντικό δικό μου: Ψωνίζετε ρούχα από την λαική ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Καλώς ήλθες στο κλαμπ της '' κλούβας''Ερμής έγραψε: 13 Δεκ 2018, 11:32 εμένα δεν οδηγάει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
όχι καμία σχέση, έχει μια χαρά γουστό.
-
stergiosbik
Ετσι.Ερμής έγραψε: 13 Δεκ 2018, 11:32 εμένα δεν οδηγάει.
Σιγα σιγα ξηλωνεται το πουλοβερ!
το πρότεινε, δε το απαίτησε. Αν μπορώ να τα έχω και τα δύο με γεια μου με χαρά μουstergiosbik έγραψε: 13 Δεκ 2018, 11:49Ετσι.Ερμής έγραψε: 13 Δεκ 2018, 11:32 εμένα δεν οδηγάει.
Σιγα σιγα ξηλωνεται το πουλοβερ!![]()
και το μουστακι θα σε βαλει να ξυρισειςΕρμής έγραψε: 13 Δεκ 2018, 11:32 εμένα δεν οδηγάει.
οχι ρε, δικιο εχει. ειναι απαραιτητο ενα μεσο μετακινησης που να ειναι πρακτικο. αν θες οχημα για ξεκαβλωμα, ας ειναι το δευτερο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
κάποιος θα της έχει σφυρίξει ότι η απάντηση είναι ο σωστός ο άντρας κάνει και αφαλάτωση.brb και tyt έγραψε: 12 Δεκ 2018, 15:56Συναδελφική αλληλεγγύη.Φρούραρχος έγραψε: 12 Δεκ 2018, 15:55Θα το πω όταν θα το θυμηθεί το καλοκαίρι!!!!brb και tyt έγραψε: 12 Δεκ 2018, 15:42
Τα αλάτια στον κήπο και μετά ''γιατί μαραίνονται οι πανσέδες''. Δεν ξ'έρις να απαντάς.
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 13 Δεκ 2018, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Αυτό είναι το νήμα των μπιλιβεράδων!!!enterprise-psi έγραψε: 13 Δεκ 2018, 11:13Αυτό είναι το πρόβλημά μου, μου λέει πάρε οτι μηχανή θέλεις, αλλά θα μου πάρεις και μένα![]()
Αθώο παιδί.
Ακούς "πάρε και εμένα". Αυτό σημαίνει: Πρλωτα θα πάρεις σε μένα δηλαδή ΠΟΤΕ και μετά θα πάρεις εσύ! Γιατί: Εδώ για να ψωνίσουν μια μπλούζα δικιά τους, αναστενάζει η πωλήτρια. Φαντάσου τώρα να πρέπει να αποφασίσει ότι ωραία είναι αλλά δεν βολεύει η σέλα, το χρώμα είναι ένα τόνο πιο σκούρο-ανοιχτό, μήπως έπρεπε να είναι λίγο διαφορετικό το τιμόνι και άλλα πολλά που η αισθητική πλευρά παίζει τον πρώτο λόγο.
Αυτά αν πραγματικά το εννοεί δηλαδή το πάρε και μένα. Από σαράντα κύματα.
Αν δεν το εννοεί εσύ ακούς πάρε και μένα, αλλά αυτή λέει: Ονειρέψου γιατί δεν θα την πάρεις ποτέ!!!
-
stergiosbik
Καλα καλα.
Αυτα τα ειπαν κι αλλοι.
Χειροποδαρα θα βρεθεις δεμενος και δε θα παρεις χαμπαρι.
Χτυπα καμμια Τρίαινα ή την τετράφυλλη γιατι σε βλεπω με βανακι Hyundai και πολυτεκνικες πινακιδες.
Αυτα τα ειπαν κι αλλοι.
Χτυπα καμμια Τρίαινα ή την τετράφυλλη γιατι σε βλεπω με βανακι Hyundai και πολυτεκνικες πινακιδες.
Σκισε τη γάτα Κορώνι μην βρεθείς μα κανα ΝΙΣΣΑΝ ΝV - ανυποχώρητα ΦΙΑΤ ΝΤΟΜΠΛΟ - ανετο για καθισματα των παιδιών και πίσω αφθονος χωρος για την αλλαξιέρα - αερίζεται και εύκολα μην σε τσακίζει η μυρωδιά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αψογος.Φρούραρχος έγραψε: 13 Δεκ 2018, 11:55Αυτό είναι το νήμα των μπιλιβεράδων!!!enterprise-psi έγραψε: 13 Δεκ 2018, 11:13Αυτό είναι το πρόβλημά μου, μου λέει πάρε οτι μηχανή θέλεις, αλλά θα μου πάρεις και μένα![]()
Αθώο παιδί.
Ακούς "πάρε και εμένα". Αυτό σημαίνει: Πρλωτα θα πάρεις σε μένα δηλαδή ΠΟΤΕ και μετά θα πάρεις εσύ! Γιατί: Εδώ για να ψωνίσουν μια μπλούζα δικιά τους, αναστενάζει η πωλήτρια. Φαντάσου τώρα να πρέπει να αποφασίσει ότι ωραία είναι αλλά δεν βολεύει η σέλα, το χρώμα είναι ένα τόνο πιο σκούρο-ανοιχτό, μήπως έπρεπε να είναι λίγο διαφορετικό το τιμόνι και άλλα πολλά που η αισθητική πλευρά παίζει τον πρώτο λόγο.
Αυτά αν πραγματικά το εννοεί δηλαδή το πάρε και μένα. Από σαράντα κύματα.
Αν δεν το εννοεί εσύ ακούς πάρε και μένα, αλλά αυτή λέει: Ονειρέψου γιατί δεν θα την πάρεις ποτέ!!!![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είπαμε έχει γούστο. Και το γούστο σημαίνει Ευρώπη ή ΗΠΑ.stergiosbik έγραψε: 13 Δεκ 2018, 11:57 Καλα καλα.
Αυτα τα ειπαν κι αλλοι.
Χτυπα καμμια Τρίαινα ή την τετράφυλλη γιατι σε βλεπω με βανακι Hyundai και πολυτεκνικες πινακιδες.![]()
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Να ζω σε 20 χρόνια, και αν δε σε πάω τρένο σε αυτό το νήμα....Ερμής έγραψε: 13 Δεκ 2018, 11:50το πρότεινε, δε το απαίτησε. Αν μπορώ να τα έχω και τα δύο με γεια μου με χαρά μουstergiosbik έγραψε: 13 Δεκ 2018, 11:49Ετσι.Ερμής έγραψε: 13 Δεκ 2018, 11:32 εμένα δεν οδηγάει.
Σιγα σιγα ξηλωνεται το πουλοβερ!![]()
![]()
Το γαϊδούρι στα Ψαρά και ο ο γεμιστής στο πέλαγος, θα ωχριούν!!!
ΔΕΝ απαίτησε λέει!!!!
Μουχαχχαχαχααααααααααααααααααα
Ερμή φιλικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 573 Προβολές
-