Δεν χρειάζεται να υπολογιστεί με ακρίβεια, μπορεί να υπολογιστεί κατά προσέγγιση από την αύξηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών που μπορείς να βρεις από διάφορες πηγές και με διαφορετικές, ανεξάρτητες μεθόδους.Bill Hicks έγραψε: 01 Φεβ 2025, 11:12είναι κάτι που δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια, οπότε μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε.hellegennes έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:31Φυσικά διακινούμενο είναι χρήμα σε φυσική μορφή που πηγαίνει από χέρι σε χέρι, το οποίο δεν έχει κάποια σχέση με μαύρο χρήμα, απλά δεν εμφανίζεται σε τραπεζικούς λογαριασμούς και άρα στις καταθέσεις. Κάνει κύκλους στην αγορά. Αυτή η ποσότητα έχει μειωθεί πάρα πολύ την τελευταία 5ετία.Spoiler
Ε, τότε, μην βάζεις ράντομ ημερομηνίες. Εγώ πλήρωνα το ενοίκιο μετρητοίς πριν γίνει υποχρεωτικό το μέτρο. Για το κράτος δεν υπήρχε κάποια διαφοράμ το συμβόλαιο δεν άλλαξε, το ποσό δεν άλλαξε, δεν ήταν ποτέ μαύρο ας πούμε. Άλλαξε όμως για τις καταθέσεις.SeaHawk έγραψε: 31 Ιαν 2025, 18:11 Οκ ουτως η αλλως εχω εχει πολλα χρονια που πληρωνω σχεδον τα παντα διατραπεζικα οποτε δεν μου χαραξαν και την μνημη τα μετρα
Bill Hicks έγραψε: 31 Ιαν 2025, 17:19 ναι, αλλά είναι και η «η μετατόπιση του χρήματος από φυσικά διακινούμενο σε τραπεζικό», αυτό πού το βάζεις, ε;![]()
Διαφωνείς σε κάτι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΚΤ: Τα ελληνικά νοικοκυριά γίνονται πλουσιότερα..
- hellegennes
Re: ΕΚΤ: Τα ελληνικά νοικοκυριά γίνονται πλουσιότερα..
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι αριθμοί θα ευημερούν και ο κοσμακη θα πεινάει,λίπος υπάρχει ακόμη.
Αυτά διαβάζει ο Άδωνις και λέει ότι είμαστε τυχεροί που ζούμε στην ΕλλάδαParrot έγραψε: 31 Ιαν 2025, 14:05 Ανακάμπτουμε σιγά-σιγά..![]()
https://www.newsbeast.gr/financial/arth ... leei-i-ekt«Η κατανομή του πλούτου είναι δικαιότερη στην Ελλάδα σε σχέση με την πλειονότητα άλλων χωρών»
Με ταχείς ρυθμούς και ταχύτερους σε σχέση με ευρωπαϊκό μέσο όρο, αυξάνεται ο πλούτος των νοικοκυριών στην Ελλάδα, όπως υπογραμμίζεται από τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), που δημοσιεύθηκαν, σχετικά με τον πλούτο των νοικοκυριών στην Ελλάδα.
Τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, επιβεβαιώνουν δυο σημαντικά στοιχεία, αναφέρει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών σε ανακοίνωσή του.
Επιβεβαιώνεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ότι, «παρά το γεγονός ότι πρέπει να καλύψουμε αρκετή απόσταση ακόμα, ο πλούτος των νοικοκυριών στην Ελλάδα αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, και ταχύτερους σε σχέση με ευρωπαϊκό μέσο όρο. Ειδικότερα, για την τριετία 2022- 2024 η σωρευτική ποσοστιαία αύξηση του στην Ελλάδα (28,5%) είναι η μεγαλύτερη ανάμεσα στις χώρες της ευρωζώνης».
(...)
Φαντάσου πόσο φτωχοί θα είναι οι Ευρωπαίοι!!! Αν ισχύουν αυτά τότε οι Ευρωπαϊκές χώρες είναι τριτοκοσμικές.Parrot έγραψε: 31 Ιαν 2025, 14:05 Ανακάμπτουμε σιγά-σιγά..![]()
https://www.newsbeast.gr/financial/arth ... leei-i-ekt«Η κατανομή του πλούτου είναι δικαιότερη στην Ελλάδα σε σχέση με την πλειονότητα άλλων χωρών»
Με ταχείς ρυθμούς και ταχύτερους σε σχέση με ευρωπαϊκό μέσο όρο, αυξάνεται ο πλούτος των νοικοκυριών στην Ελλάδα, όπως υπογραμμίζεται από τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), που δημοσιεύθηκαν, σχετικά με τον πλούτο των νοικοκυριών στην Ελλάδα.
Τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, επιβεβαιώνουν δυο σημαντικά στοιχεία, αναφέρει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών σε ανακοίνωσή του.
Επιβεβαιώνεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ότι, «παρά το γεγονός ότι πρέπει να καλύψουμε αρκετή απόσταση ακόμα, ο πλούτος των νοικοκυριών στην Ελλάδα αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, και ταχύτερους σε σχέση με ευρωπαϊκό μέσο όρο. Ειδικότερα, για την τριετία 2022- 2024 η σωρευτική ποσοστιαία αύξηση του στην Ελλάδα (28,5%) είναι η μεγαλύτερη ανάμεσα στις χώρες της ευρωζώνης».
(...)
Α μισό λεπτό λέει για ρυθμό αύξησης. Έτσι εξηγείται.
Αν έχω ένα 1€ και μετά αποκτήσω ακόμη 1€ , το σύνολον 2€ τότε θα έχω αύξηση 100%.
Αν έχω 100.000€ και γίνουν 120.000€ τότε η αύξηση θα είναι μόνο 20%
Αν έχω ένα 1€ και μετά αποκτήσω ακόμη 1€ , το σύνολον 2€ τότε θα έχω αύξηση 100%.
Αν έχω 100.000€ και γίνουν 120.000€ τότε η αύξηση θα είναι μόνο 20%
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Bill Hicks
ναι, καλά.hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2025, 15:05Δεν χρειάζεται να υπολογιστεί με ακρίβεια, μπορεί να υπολογιστεί κατά προσέγγιση από την αύξηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών που μπορείς να βρεις από διάφορες πηγές και με διαφορετικές, ανεξάρτητες μεθόδους.Bill Hicks έγραψε: 01 Φεβ 2025, 11:12είναι κάτι που δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια, οπότε μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε.hellegennes έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:31Φυσικά διακινούμενο είναι χρήμα σε φυσική μορφή που πηγαίνει από χέρι σε χέρι, το οποίο δεν έχει κάποια σχέση με μαύρο χρήμα, απλά δεν εμφανίζεται σε τραπεζικούς λογαριασμούς και άρα στις καταθέσεις. Κάνει κύκλους στην αγορά. Αυτή η ποσότητα έχει μειωθεί πάρα πολύ την τελευταία 5ετία.Spoiler
Ε, τότε, μην βάζεις ράντομ ημερομηνίες. Εγώ πλήρωνα το ενοίκιο μετρητοίς πριν γίνει υποχρεωτικό το μέτρο. Για το κράτος δεν υπήρχε κάποια διαφοράμ το συμβόλαιο δεν άλλαξε, το ποσό δεν άλλαξε, δεν ήταν ποτέ μαύρο ας πούμε. Άλλαξε όμως για τις καταθέσεις.
Διαφωνείς σε κάτι;
ώσπου να τις βρεις και να μάς πείσεις για την μεθοδολογία σου:
Bill Hicks έγραψε: 01 Φεβ 2025, 11:12
όπως το υπολογίζει η ΤτΕ το νόμισμα σε κυκλοφορία ήταν 28.4 δις Δεκ '19 και 31.5 δις Δεκ '24.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- hellegennes
Μόνο λοβοτομημένος θα ισχυριζόταν ότι δεν έχουν αυξηθεί σημαντικά οι ηλεκτρονικές συναλλαγές από το 2019 ή από το 2017 ή από όποιο έτος πίσω θέλεις. Τι να σου φέρω; Τα στατιστικά που δείχνουν πόσες POS συναλλαγές έχουν γίνει ηλεκτρονικές από φυσικές; Την πορεία των εσόδων των τραπεζών από προμήθειες; Τον όγκο συναλλαγών ηλεκτρονικών καταστημάτων;Bill Hicks έγραψε: 01 Φεβ 2025, 18:26ναι, καλά.hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2025, 15:05Δεν χρειάζεται να υπολογιστεί με ακρίβεια, μπορεί να υπολογιστεί κατά προσέγγιση από την αύξηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών που μπορείς να βρεις από διάφορες πηγές και με διαφορετικές, ανεξάρτητες μεθόδους.Bill Hicks έγραψε: 01 Φεβ 2025, 11:12
είναι κάτι που δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια, οπότε μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε.
ώσπου να τις βρεις και να μάς πείσεις για την μεθοδολογία σου:
Bill Hicks έγραψε: 01 Φεβ 2025, 11:12
όπως το υπολογίζει η ΤτΕ το νόμισμα σε κυκλοφορία ήταν 28.4 δις Δεκ '19 και 31.5 δις Δεκ '24.
Όσο για το νόμισμα σε κυκλοφορία, είναι όσο ήταν στο τέλος του 2018 και κάτι λιγότερο. Η διαφορά είναι ότι ο επίσημος αθροιστικός πληθωρισμός είναι 17% από τότε (ο πραγματικός βέβαια είναι πολύ υψηλότερος).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
αυτό που ισχύει είναι ότι την τελευταία 5ετία-6ετία διακόπηκε η σχετικά σταθερή ανοδική τάση, όχι ότι μειώθηκε πάρα πολύ όπως έγραψες αρχικά. ο πληθωρισμός είναι άσχετος, μιλάμε για την ποσότητα νομίσματος σε κυκλοφορία, όχι την αξία του.hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2025, 22:28
Όσο για το νόμισμα σε κυκλοφορία, είναι όσο ήταν στο τέλος του 2018 και κάτι λιγότερο. Η διαφορά είναι ότι ο επίσημος αθροιστικός πληθωρισμός είναι 17% από τότε (ο πραγματικός βέβαια είναι πολύ υψηλότερος).
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Οργισμένος
τι μας κρυβουν;;;Bill Hicks έγραψε: 31 Ιαν 2025, 17:19ναι, αλλά είναι και η «η μετατόπιση του χρήματος από φυσικά διακινούμενο σε τραπεζικό», αυτό πού το βάζεις, ε;SeaHawk έγραψε: 31 Ιαν 2025, 16:13 Η υποχρεωτικη μισθοδοσια μεσω του τραπεζικου συστηματος εφαρμοστηκε το 2016.
H υποχρεωτικη αποπληρωμη των ενοικιων μεσω του τραπεζικου συστηματος εφαρμοστηκε το 2014.
Eγω προσωπικα εκτιμω οτι εχεις ρεταρει.
![]()
![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καθόλου άσχετος, αν έχεις 5 δις σταθερά σε κυκλοφορία ενώ τα ηλεκτρονικά έγιναν από 5 δις 8 δις, τότε έχεις μείωση στην ουσία. Γιατί οι τιμές είναι μεγαλύτερες και τα ίδια λεφτά κάνουν λιγότερες αγορές.Bill Hicks έγραψε: 02 Φεβ 2025, 11:50αυτό που ισχύει είναι ότι την τελευταία 5ετία-6ετία διακόπηκε η σχετικά σταθερή ανοδική τάση, όχι ότι μειώθηκε πάρα πολύ όπως έγραψες αρχικά. ο πληθωρισμός είναι άσχετος, μιλάμε για την ποσότητα νομίσματος σε κυκλοφορία, όχι την αξία του.hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2025, 22:28
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 02 Φεβ 2025, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εμενα με βιδωνει ασχημα το γεγονος οτι το 30% των χρηματων πρεπει να ξοδευτει με καρτα και μετα θα πρεπει να φορολογηθω με 22% συντελεστη.
αντε να κανεις σοβαρη αποταμιευση μετα
αντε να κανεις σοβαρη αποταμιευση μετα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 540 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγις