!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

enaon έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:30 δεν μπορω να καταλάβω πως κρατάμε ισορροπία στην παλαμη, χωρις να σηκωθει το δακτυλάκι. Αν το εχω μαζεμένο φοβαμαι οτι θα παει το χέρι αλλου :011:
:e045:
με σηκωμένο δαχτυλάκι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:28 Ο μόνος τρόπος να ανεβάσω d είναι να πάρω βιταμίνη d( μαζί με k2) και να είμαι συνεπής. Πραγματικά συνεπής όμως. Γιατί δεν έχω πάρει ποτέ μου πάνω απο 10 χάπια d 2000iu. Τώρα ξεκίνησα δυνατά.
ελα μια σαιζον να δουλεψεις hostess μαζι μου, και θα σου βγαινει η d απο τα αυτια.

ασε που θα σου στρωσω χαρακτηρα :003: :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

νύχτα έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:49
Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:42 Περπατάω παιδί μου. Και πάνω από μιση ώρα. Ισως όχι κάθε μέρα αλλά θεωρώ ότι καλύπτω μεγάλο μέρος περπατήματος και το σκ. Πόσο d έχεις τώρα και πόσο καιρό σου πήρε να την ανεβάσεις;
αν κάνεις γρήγορο βάδισμα και δεν έχεις δει διαφορά :102:

ούτε που θυμάμαι, συμπλήρωμα είχα πάρει πάντως και μετά ακολούθησε
καλοκαίρι που η έκθεση ούτως ή άλλως είναι μεγαλύτερη

η κολλητή μου που είναι αρκετά αδύνατη και αποφεύγει και τον ήλιο,
την είχε ανεβάσει με εβδομαδιαίες αμπούλες σε ένα εξάμηνο νομίζω
Αφού είσαι νύχτα, πού να τη βρείς τη βιταμίνη D? :P
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2025, 09:16
Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:28 Ο μόνος τρόπος να ανεβάσω d είναι να πάρω βιταμίνη d( μαζί με k2) και να είμαι συνεπής. Πραγματικά συνεπής όμως. Γιατί δεν έχω πάρει ποτέ μου πάνω απο 10 χάπια d 2000iu. Τώρα ξεκίνησα δυνατά.
ελα μια σαιζον να δουλεψεις hostess μαζι μου, και θα σου βγαινει η d απο τα αυτια.

ασε που θα σου στρωσω χαρακτηρα :003: :003:
Δε κάνω για hostess. Θα έτρωγα τα ορντεβρ των πελατώνε και θα έφευγαν δίσκοι σε ξινισμένους πλούσιους πελάτες που θα μου είχαν ύφος. Και καπεταναίοι που επίσης θα είχαν υφάκι θα είχαν πρόμπλεμ.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

:078:
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

νύχτα έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:55
Bazoomba έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:51 Γιατι;
ίσως γι αυτό
Επίσης όσοι είναι υπέρβαροι χρειάζονται βιταμίνη D επειδή το υπερβολικό λίπος απορροφά τη βιταμίνη D και το καθιστά μη διαθέσιμο για την ανάπτυξη των οστών και των μυών.
https://www.boxpharmacy.gr/el/vitamin-d ... y6Gp_A1-vg
Λοιπον, εκατσα και το εψαξα περισσοτερο. Το μποτομ λαην ειναι αυτο που ανεφερα περι κορελεησο και κοζεησο.

https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3705328/. Ο μηχανισμος της αυτο-συνθεσης, δεν πρεπει να επηρεαζεται αφου η δεσμευση της χοληστερολης γινεται απο το υποδοριο λιπος, δηλαδη επιφανειακα.

Το κορελεησο εχει να κανει με τις συνθηκες ζωης που οδηγουν στην παχυσαρκια, ειναι οι ιδιες που οδηγουν σε ανεπαρκεια D. Βλεποντας την συσχετιση υπεθεσαν οτι υπαρχει αιτιακη σχεση. Αλλα αν τσεκαρεις το αρθρο που ανεβασα θα δεις οτι η ελλειψη φαινεται περισσοτερο σε παχυσαρκους αντρες απ'οτι σε γυναικες. Και αυτο γιατι για να γινει ενας ανδρας παχυσαρκος θα πρεπει να ""δουλεψει"" περισσοτερο απο την γυναικα, λογω ανδρογονων. Η "δουλεια" που ριχνει, δηλαδη η ξαπλα, η κακη διατροφη, η ελλειψη εξωτερικης φυσικης δραστηριοτητας, τον αποστραγγιζουν απο την ντε.

Απο την αλλη, η παχυσαρκια ισως επηρεαζει την μεταβολικη αποκριση σε ετοιμα συμπληρωματα D:

https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 6G7oUOhyXY

Δηλαδη, στο τελος οσοι γιατροι σου ειπαν αυτο που σου ειπαν, και σε προετρεψαν να παρεις συμπληρωματα, ισως θα επρεπε να τσεκαρουν την νεα βιβλιογραφια. Δηλαδη η Δαναη εχει 2 λογους να μην παρει συμπληρωματα, αλλα να κανει αλλαγες στο λαηφσταηλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 01 Φεβ 2025, 10:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Κορίτσια, κάντε μέρος της ζωής σας την άσκηση!

"Απεχθάνομαι" λέει η μία, "ξαπλωτή" λέει η συμπάθειά μου... :smt017
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Bazoomba έγραψε: 01 Φεβ 2025, 09:55
νύχτα έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:55
Bazoomba έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:51 Γιατι;
ίσως γι αυτό
Επίσης όσοι είναι υπέρβαροι χρειάζονται βιταμίνη D επειδή το υπερβολικό λίπος απορροφά τη βιταμίνη D και το καθιστά μη διαθέσιμο για την ανάπτυξη των οστών και των μυών.
https://www.boxpharmacy.gr/el/vitamin-d ... y6Gp_A1-vg
Λοιπον, εκατσα και το εψαξα περισσοτερο. Το μποτομ λαην ειναι αυτο που ανεφερα περι κορελεησο και κοζεησο.

https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3705328/. Ο μηχανισμος της αυτο-συνθεσης, δεν πρεπει να επηρεαζεται αφου η δεσμευση της χοληστερολης γινεται απο το υποδοριο λιπος, δηλαδη επιφανειακα.

Το κορελεησο εχει να κανει με τις συνθηκες ζωης που οδηγουν στην παχυσαρκια, ειναι οι ιδιες που οδηγουν σε ανεπαρκεια D. Βλεποντας την συσχετιση υπεθεσαν οτι υπαρχει αιτιακη σχεση. Αλλα αν τσεκαρεις το αρθρο που ανεβασα θα δεις οτι η ελλειψη φαινεται περισσοτερο σε παχυσαρκους αντρες απ'οτι σε γυναικες. Και αυτο γιατι για να γινει ενας ανδρας παχυσαρκος θα πρεπει να ""δουλεψει"" περισσοτερο απο την γυναικα, λογω ανδρογονων. Η "δουλεια" που ριχνει, δηλαδη η ξαπλα, η κακη διατροφη, η ελλειψη εξωτερικης φυσικης δραστηριοτητας, τον αποστραγγιζουν απο την ντε.

Απο την αλλη, η παχυσαρκια ισως επηρεαζει την μεταβολικη αποκριση σε ετοιμα συμπληρωματα D:

Δηλαδη, στο τελος οσοι γιατροι σου ειπαν αυτο που σου ειπαν, και σε προετρεψαν να παρεις συμπληρωματα, ισως θα επρεπε να τσεκαρουν την νεα βιβλιογραφια. Δηλαδη η Δαναη εχει 2 λογους να μην παρει συμπληρωματα, αλλα να κανει αλλαγες στο λαηφσταηλ.
[user]Goback[/user], ρουφα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 01 Φεβ 2025, 10:03 Κορίτσια, κάντε μέρος της ζωής σας την άσκηση!

αγαπημένε μου, διανύω την λιγότερο ξαπλωτή περίοδο της ζωής μου

και την λιγότερο καταθλιπτική :smt001
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

νύχτα έγραψε: 01 Φεβ 2025, 10:36
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 01 Φεβ 2025, 10:03 Κορίτσια, κάντε μέρος της ζωής σας την άσκηση!

αγαπημένε μου, διανύω την λιγότερο ξαπλωτή περίοδο της ζωής μου

και την λιγότερο καταθλιπτική :smt001
Έτσι, κοριτσάρα μου. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Bazoomba έγραψε: 01 Φεβ 2025, 09:55 Λοιπον, εκατσα και το εψαξα περισσοτερο. Το μποτομ λαην ειναι αυτο που ανεφερα περι κορελεησο και κοζεησο.

γι αυτό σε αγαπώ εσένανε, κι ας μιλάς εγγλέζικα

με είχαν προτρέψει να λάβω συμπληρώματα γιατί οι συνθήκες
δεν επέτρεπαν μεγάλη αλλαγή στον τρόπο ζωής
Άβαταρ μέλους
νύχτα

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2025, 10:38 Έτσι, κοριτσάρα μου. :)
:smt001 :smt001

στη δική μου περίπτωση, το δεύτερο με οδήγησε στο πρώτο,
και όχι το αντίστροφο δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

νύχτα έγραψε: 01 Φεβ 2025, 10:40

Αυτό που είπες για το καθημερινό περπάτημα στη μπιρμπίλω, είναι το πιο απλό. Αν συνηθίσεις, το ίδιο το σώμα θα το ζητά. Το λέω γιατί όντως οι άνθρωποι ξέχασαν να περπατούν. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2025, 10:46
νύχτα έγραψε: 01 Φεβ 2025, 10:40

Αυτό που είπες για το καθημερινό περπάτημα στη μπιρμπίλω, είναι το πιο απλό. Αν συνηθίσεις, το ίδιο το σώμα θα το ζητά. Το λέω γιατί όντως οι άνθρωποι ξέχασαν να περπατούν. :wink
Τεράστια αλήθεια. Και αυτό που λες περί συνήθειας και "ζήτησης" απ' το σώμα, αλλά και για την τελευταία σου φράση. :smt023

Μιλώ εκ πείρας και όχι μόνο παρατηρώντας τον εαυτό μου.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
νύχτα

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2025, 10:46 Αυτό που είπες για το καθημερινό περπάτημα στη μπιρμπίλω, είναι το πιο απλό. Αν συνηθίσεις, το ίδιο το σώμα θα το ζητά. Το λέω γιατί όντως οι άνθρωποι ξέχασαν να περπατούν. :wink
χρειάζεται ενός τύπου εκπαίδευση για να αντιληφθεί κανείς
πόσο βουτηγμένοι και εθισμένοι είμαστε στις βλαβερές συνήθειες
που θεωρούμε κανονικότητα

πώς λειτουργεί το σώμα μας, τί χρειάζεται για να υπάρχει στοιχειώδης υγεία,
γιατί έχουν σημασία οι τροφές που προσλαμβάνουμε, πώς έρχεται ισορροπία,
γιατί ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα :003:

στο σχολείο θα έπρεπε να μαθαίνουμε πώς να μας φροντίζουμε, πώς να
διαχειριζόμαστε την καθημερινότητα, πώς να κάνουμε φορολογική δήλωση,
όχι να σπαταλάμε τόσες άχρηστες ώρες σε ηλιθιότητες και τα πιο σπουδαία
μαθήματα να θεωρούνται ευκαιρία για χαβαλέ
Απάντηση