!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων
Re: Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων
Περιμένω να απαντήσεις στο άλλο νήμα, εκεί που έλεγες οτι εδώ και 10 μήνες έχει αποδεχθεί οτι μπορει και..να υπάρχει φορτίο
Κάποιες συνεντεύξεις του έβαλα και σε κάλεσα να μετρήοσυμε μαζί τους μήνες..
Κάποιες συνεντεύξεις του έβαλα και σε κάλεσα να μετρήοσυμε μαζί τους μήνες..
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:58Η ΝΔ έχει λουφάξει εδώ και 1.5 χρόνο αφήνοντας ζαιους και λοιπούς να λένε και να κάνουν ο,τι θέλουν.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:42 ΥΓ : Φαρμακοτρίφτη, με αγάπη στο λέω, ας το το θέμα. Μην βυθίζεσαι στα σκατά.
Αυτή τη στιγμή όλοι έχουν λουφαξει. Άτομα που γνωρίζω, βαλμενα σε υψηλές θέσεις από τον ίδιο τον Καραμανλή, που έβγαιναν απροκάλυπτα και στήριζαν μετά την τραγωδια, τώρα τηρούν σιγήν ιχθύος.
Δεν πιστεύω πως είσαι σιτιζομενος, αλλά και να έπαιρνες κοκκαλακι, δεν αξίζει. Ας το να πάει στο διάολo.
Ο Ακτινιδιος είναι άλλη κατηγορία, ψυχοπαθητικη προσωπικότητα , βαθειά εμμονική , είναι εκτός κριτικής.
Δεν λουφαξαν τώρα.
Τώρα απλά περιμένουμε το πορισμα.
Μη βλέπεις "ζαιους" στον ύπνο σου. Είναι προφανές ότι η αντιπολίτευση είναι πολυδιασπασμενη και δεν έχει καμία απήχηση.
Η οργή είναι διάχυτη στον κόσμο. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό είσαι πολύ βαθιά νυχτωμενος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Saturn έγραψε: 31 Ιαν 2025, 15:44Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2025, 14:50Ανέφερε τα μοναδικά επίσημα πορισματα. Τα οποίοι υπόψιν έως και τωρα που μιλάμε είναι τα μοναδικά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Ιαν 2025, 14:45
Μόνος σου λες πως ενώ δύο χρόνια ελέγχονται διεξοδικά όλα αυτά, βγήκε 15 μέρες μετά ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας και έβγαλε τελικό συμπέρασμα και μίλησε για θεωρίες συνωμοσίας. Όπως είχε βγει και την επόμενη και έριξε αποκλειστική ευθύνη στον σταθμάρχη.
Όπως μας παραμύθιαζει πως έγινε από καλή πρόθεση το μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος σε χρόνο ρεκόρ, όταν όπως ειπες πως δύο χρόνια ακόμα γίνονται έρευνες για τα αίτια .
Μαζεύονται πολλες συμπτώσεις.
Μίλησε για θεωρίες συνομωσίας, οχι μόνο για τα παράνομα καύσιμα που τυχόν μετέφερε, αν μετέφερε, η εμπορική αλλά για όλα τα σεναρια που είχαν βγει και λεγανε έως τότε. Όλα ψέματα φυσικά.
Όσο για το ενδεχόμενο του να υπάρχει κάποιο φορτίο, μετά από τις έρευνες, εχει πει εδώ και 10 μήνες ξέρω γω ότι δεν το αποκλείει.
Ξαναλέω, εδώ και 10 μήνες, οχι προχτές για πρώτη φορά που ψευδως λέτε.
11 Απρ 2024, συνεντευξη Αντεννα
Μαρία Αναστασοπούλου: Επειδή σας έχουμε δει σε αντίστοιχες φάσεις, τώρα εδώ μιλάμε για μία μεγάλη εθνική τραγωδία, να παραδέχεστε λάθη που έχουν γίνει, κοιτάζοντας πίσω αυτόν τον χρόνο στη διαχείριση της υπόθεσης των Τεμπών, θέλω να σας ρωτήσω αν πιστεύετε ότι έγιναν λάθη από την πλευρά της κυβέρνησης και αν, επειδή πάρα πολλά έχουν ακουστεί και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, η επιλογή να μπει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κώστας Καραμανλής ήταν τελικά μία σωστή επιλογή από την πλευρά σας.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα σας πω ένα λάθος το οποίο έγινε: δεν απαντήσαμε με πειστικότητα στις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας από την αρχή. Το αφήσαμε.
Μαρία Αναστασοπούλου: Από την αρχή;
Κυριάκος Μητσοτάκης: Βεβαίως. Και ρίζωσαν όλα αυτά: το μπάζωμα, τα εκρηκτικά, το ξυλόλιο. Όλα αυτά τα οποία αναπαράγονται σήμερα, προσέξτε, από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης σε άρθρο του, σε πλήρη συντονισμό με τον κ. Βελόπουλο. Αυτοί τα λένε. Αυτοί τα λένε αυτά.
Λοιπόν, βεβαίως εκεί πραγματικά κάνω κι εγώ τη δική μου αυτοκριτική και λέω: έπρεπε να είχαμε απαντήσει με μεγαλύτερη πειστικότητα, διότι προφανώς δεν πείσαμε τον κόσμο ότι όλα αυτά είναι τερατουργίες. Πιστεύω ότι τελικά θα το αποδείξει η ίδια η Δικαιοσύνη.
Συνέντευξη ΑΝΤ1 Νίκο Χατζηνικολάου, 5 Ιουνίου 2024
https://www.primeminister.gr/2024/06/05/34423
Νίκος Χατζηνικολάου: Έρχομαι στα θέματα, επίσης δυσάρεστα για την κυβέρνηση, που αφορούν στο κράτος δικαίου. Σας κατηγορεί η αντιπολίτευση, όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, για τα Τέμπη, για την τραγωδία των Τεμπών. Μιλούν για συγκάλυψη, μιλούν για μπάζωμα.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, προχθές, που είχατε τη διακαναλική συνέντευξη, έκανε μία ανάρτηση με επτά ερωτήματα, στα οποία υπονοεί ότι υπάρχει και δική σας προσωπική ευθύνη για το μπάζωμα στον χώρο του δυστυχήματος. Θέλω την απάντησή σας.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι αστεία αυτά τα οποία λέγονται και βαθιά προσβλητικά. Έχω απαντήσει πάρα πολλές φορές για το ζήτημα αυτό. Η υπόθεση των Τεμπών είναι στη Δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη έχει κινηθεί με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς απ’ ό,τι στο παρελθόν. Έχουμε 34 κατηγορούμενους. Κάποιοι είναι προφυλακισμένοι. Η κυβέρνηση έχει διευκολύνει τη Δικαιοσύνη ώστε η δική αυτή να διεξαχθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχοντας όμως στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία.
Σωστά ζήτησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεύτερη πραγματογνωμοσύνη, για να απαντηθούν όλες αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας και τα fake news που διακινούνται για το τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία. Και λυπάμαι πραγματικά γιατί «κάποιοι», μέσα στην απελπισία τους, αναγκάζονται να ξανακάνουν θέμα τα Τέμπη, τρεις μέρες πριν από τις εκλογές.
Ξέρετε, και εγώ επικοινωνώ με συγγενείς. Δεν το διαφημίζω και δεν το προβάλλω κάθε φορά που γίνεται. Είναι άνθρωποι πάρα πολύ πονεμένοι και από τη στιγμή που ζητούν από εμένα να τους μιλήσω, να τους εξηγήσω τη δική μου άποψη, έχω μια υποχρέωση να το κάνω.
Αλλά φτάνει πια με αυτή την κομματική εργαλειοποίηση του πόνου, ειδικά σε μία εποχή που η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει να πει και απολύτως τίποτα άλλο....
...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Και είναι επιλεκτικά δύο συνεντεύξεις
Υπάρχουν και άλλες
Υπάρχουν και άλλες
Να σημειώσω κάτι για το περιβόητο πόρισμα. Το πόρισμα του ΕΜΠ που αναμένεται να βγει ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ να αναδείξει τι κουβαλούσε η εμπορική αμαξοστοιχία. ΣΚΟΠΟΣ του είναι να απαντήσει αν τα έλαια σιλικόνης είναι ικανά να προκαλέσουν τέτοια έκρηξη. Το οποίο ισχυρίζονταν η Hellenic train και άλλοι. Αυτό ήταν η εντολή του ανακριτή. Το αν υπήρχε ξυλόλιο προφανώς και δεν θα το πει το πόρισμα.
Σύμφωνα με διαρροές που υπάρχουν το ΕΜΠ θα καταλήξει στο ότι τα έλαια σιλικόνης ή και άλλα στοιχεία του επιβατηγού δεν μπορούν να προκαλέσουν τέτοια έκρηξη. Αυτές τις πληροφορίες τις έχει και η κυβέρνηση και για αυτό ο Κούλης τα γύρισε κάπως.
Σύμφωνα με διαρροές που υπάρχουν το ΕΜΠ θα καταλήξει στο ότι τα έλαια σιλικόνης ή και άλλα στοιχεία του επιβατηγού δεν μπορούν να προκαλέσουν τέτοια έκρηξη. Αυτές τις πληροφορίες τις έχει και η κυβέρνηση και για αυτό ο Κούλης τα γύρισε κάπως.
Παραμένει όμως το γεγονός της έκρηξης, το οποίο δεν μπορεί να αποσιωποιηθεί.
Προφανώς και θα βγουν και άλλα στην φόρα...γιατί καμία κυβέρνηση δεν θα μπορεί να σταθεί με τέτοιο πτώμα στην πλάτη
Προφανώς και θα βγουν και άλλα στην φόρα...γιατί καμία κυβέρνηση δεν θα μπορεί να σταθεί με τέτοιο πτώμα στην πλάτη
- Otto Weininger
Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για τον κόσμο. Ούτε για αυτούς που τον ξεσηκωνουν, οργανώνουν, πληρώνουν, ενημερώνουν.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:03Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:58Η ΝΔ έχει λουφάξει εδώ και 1.5 χρόνο αφήνοντας ζαιους και λοιπούς να λένε και να κάνουν ο,τι θέλουν.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:42 ΥΓ : Φαρμακοτρίφτη, με αγάπη στο λέω, ας το το θέμα. Μην βυθίζεσαι στα σκατά.
Αυτή τη στιγμή όλοι έχουν λουφαξει. Άτομα που γνωρίζω, βαλμενα σε υψηλές θέσεις από τον ίδιο τον Καραμανλή, που έβγαιναν απροκάλυπτα και στήριζαν μετά την τραγωδια, τώρα τηρούν σιγήν ιχθύος.
Δεν πιστεύω πως είσαι σιτιζομενος, αλλά και να έπαιρνες κοκκαλακι, δεν αξίζει. Ας το να πάει στο διάολo.
Ο Ακτινιδιος είναι άλλη κατηγορία, ψυχοπαθητικη προσωπικότητα , βαθειά εμμονική , είναι εκτός κριτικής.
Δεν λουφαξαν τώρα.
Τώρα απλά περιμένουμε το πορισμα.
Μη βλέπεις "ζαιους" στον ύπνο σου. Είναι προφανές ότι η αντιπολίτευση είναι πολυδιασπασμενη και δεν έχει καμία απήχηση.
Η οργή είναι διάχυτη στον κόσμο. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό είσαι πολύ βαθιά νυχτωμενος.
Δίνουν ρέστα, τα παίζουν όλα για όλα. Και δεν είναι μόνο οι ζαιοι. Ο καθένας από την μεριά του κάνει ο,τι κάνει.
Θα σου πω μόνο κάτι και να το θυμάσαι. Από την -μεγάλη θα ελεγα- εμπειρία μου σε πολεμικές τέχνες κλπ, υπάρχει ένας μεγάλος κανόνας: Όταν βγάζεις μια λαβή, και τα δίνεις όλα, όλη σου την δύναμη, φρόντισε να φερει αποτέλεσμα. Αν δεν φέρει, και απλά "κάψεις" τα χέρια σου από την προσπάθεια, μετά τελείωσες.
Αντιλαμβάνεσαι ότι το λέω μεταφορικά, και σίγουρα καταλαβαίνεις και τι εννοώ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Η αλήθεια είναι, πως είμαι παραδοσιακή γκόμενα στα φάρμακα. Απλά το διαφημίζω για να σου ανεβάσω τα ποσοστά πώλησης. Διότι μ'αυτά που παίρνεις από τη ΝΔ, προκοπή δεν θα δεις. Έρχονται δύσκολοι καιροί.Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2025, 14:08 :Μη το προτιμάς. Πολύ ακριβό για την δουλειά που κάνει.Πασιφάη έγραψε: 31 Ιαν 2025, 13:47 Κι ένα seractil, ανακουφίζει από πόνο και πυρετό. Ενίοτε και από δυσκολοχώνευτες καταστάσεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτό και μόνο*Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:35
Όταν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και εν ενεργεία Υπουργος είπε πως γνωρίζε ο αρμόδιος υπουργός και η κυβερνηση ότι τα τρένα δεν ήταν ασφαλή και δεν το ελεγαν γιατι δε θα έμπαινε κάνεις μέσα * και αυτό το άτομο βρίσκεται στη θέση του, τι συζητάμε;
*
Spoiler
πόσο μάλλον οταν ελάχιστα πιο πρίν από αυτό το ρεσιτάλ κυνισμού έχουν προηγηθεί τα κροκοδείλια πουστριλίκια στο υπουργικό
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Otto Weininger
Όχι σε μένα τέτοια. Δε σε παίρνει.
Γιώργος Παπαδάκης: Έχετε καταλήξει ότι δεν μετέφερε;
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα το κρίνει ο πραγματογνώμονας αυτό οριστικά. Ο πρώτος πραγματογνώμονας είπε ότι…
Γιώργος Παπαδάκης: Άρα, δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε, αλλά εγώ πολύ καλά γνωρίζω ένα πράγμα: ότι δεν υπήρχε καμία συγκάλυψη. Αυτό το γνωρίζω πάρα πολύ καλά και θα σας επαναλάβω αυτό το οποίο είπα στη Βουλή και είναι βαριά, ξέρετε, προσβλητικό και δύσκολο για εμένα, τη στιγμή που κλήθηκα να διαχειριστώ τη μεγαλύτερη τραγωδία που μπορούσε κάποιος να διανοηθεί εκείνο το βράδυ, ότι το μυαλό μας θα ήταν στο να συγκαλύψουμε, τι ακριβώς; Κάτι το οποίο στη συνέχεια μάθαμε, χωρίς να υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι ουσιαστικά στα Τέμπη συναντήθηκε το ανθρώπινο λάθος με χρόνιες παθογένειες της δημόσιας διοίκησης; Κάτι το οποίο δεν το έκρυψα ποτέ.
[...]
(Περι ηχητικού που ξεκαθαρισε μάλιστα την επόμενη μέρα από την Κρατική ΕΡΤ)
Μαρία Αναστασοπούλου: Είναι μονταρισμένο;
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν το ξέρω, πιθανώς να είναι, αλλά δεν το ξέρω. Αυτό το οποίο γνωρίζω είναι ότι το υλικό ακέραιο έφτασε στη Δικαιοσύνη και αυτό δεν αμφισβητείται.
Όλες οι ηχητικές συνομιλίες είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης. Και το πώς διέρρευσαν στα Μέσα, το τι έπαιξαν μετά τα Μέσα, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το γνωρίζω. Αλλά σε καμία περίπτωση -και αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά- δεν υπήρχε καμία κυβερνητική ανάμειξη σε αυτό.
https://www.primeminister.gr/2024/04/11/34019
Όσο για τις υπόλοιπες τερατολογίες περι εκρηκτικών, όπλων για την Ουκρανία, αδηλωτο κινέζικο βαγονι με απόβλητα, λάθος θέση μηχανής και δεν ξέρω εγώ τι άλλο είχαν προλαβει να πουν έως τότε (τα από κει και μετα είναι αλλα τόσα) καλά έκανε και το τόνισε ότι είναι τρέλες.
- Otto Weininger
Πρώτον δεν έρχονται δύσκολοι καιροί.Πασιφάη έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:48Η αλήθεια είναι, πως είμαι παραδοσιακή γκόμενα στα φάρμακα. Απλά το διαφημίζω για να σου ανεβάσω τα ποσοστά πώλησης. Διότι μ'αυτά που παίρνεις από τη ΝΔ, προκοπή δεν θα δεις. Έρχονται δύσκολοι καιροί.Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2025, 14:08 :Μη το προτιμάς. Πολύ ακριβό για την δουλειά που κάνει.Πασιφάη έγραψε: 31 Ιαν 2025, 13:47 Κι ένα seractil, ανακουφίζει από πόνο και πυρετό. Ενίοτε και από δυσκολοχώνευτες καταστάσεις.![]()
Δεύτερον δεν παίρνω τίποτα από την ΝΔ, δεν περιμένω τίποτα.
Το καλό του να έχεις λεφτά είναι ακριβώς αυτό. Κανεις ο,τι γουστάρεις επειδή το γουστάρεις.
φτηνά γούστα και φτηνά χόμπυ έχειςOtto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:59Πρώτον δεν έρχονται δύσκολοι καιροί.Πασιφάη έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:48Η αλήθεια είναι, πως είμαι παραδοσιακή γκόμενα στα φάρμακα. Απλά το διαφημίζω για να σου ανεβάσω τα ποσοστά πώλησης. Διότι μ'αυτά που παίρνεις από τη ΝΔ, προκοπή δεν θα δεις. Έρχονται δύσκολοι καιροί.![]()
Το καλό του να έχεις λεφτά είναι ακριβώς αυτό. Κανεις ο,τι γουστάρεις επειδή το γουστάρεις.
Α, ναι; Τότε γιατί τέτοια σκορδοκαϊλα μάνα μου; Κάνεις λες και σου φάγανε το μπιφτέκι, σε κάθε ποστ.Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:59Πρώτον δεν έρχονται δύσκολοι καιροί.Πασιφάη έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:48Η αλήθεια είναι, πως είμαι παραδοσιακή γκόμενα στα φάρμακα. Απλά το διαφημίζω για να σου ανεβάσω τα ποσοστά πώλησης. Διότι μ'αυτά που παίρνεις από τη ΝΔ, προκοπή δεν θα δεις. Έρχονται δύσκολοι καιροί.![]()
Οι καιροί που θα σκάσουν θα είναι όντως δύσκολοι για το κόμμα σου. Εδώ γύρω θα είμαι να τα λέμε.
Πάρε παράδειγμα απ'τον έτερο Πειραιώτη Μαρτίκα. Έβγαλε πολλά φράγκα στο survivor, Γιατί δεν πας μια βόλτα στο επόμενο να εκτιναχθεί η δημοσιότητά σου στα φαρμακοτριφτάδικα και να γίνεις νούμερο ένα;
Λυπάμαι που το λέω, αλλά έχεις ήδη καταντήσει νούμερο. Ίσως πάρεις ένα τίμιο μπουστ απο κει. Καλή συνέχεια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Otto Weininger
Έτσι μπράβο. Κάνε τουμπεκί τώρα που νόμιζες ότι θα με δουλέψεις με την κοπτοραπτικη της συνέντευξης και άσε τις συμβουλές για τα γούστα και τα χομπυ σε μένα.Saturn έγραψε: 31 Ιαν 2025, 23:10φτηνά γούστα και φτηνά χόμπυ έχειςOtto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:59Πρώτον δεν έρχονται δύσκολοι καιροί.Πασιφάη έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:48
Η αλήθεια είναι, πως είμαι παραδοσιακή γκόμενα στα φάρμακα. Απλά το διαφημίζω για να σου ανεβάσω τα ποσοστά πώλησης. Διότι μ'αυτά που παίρνεις από τη ΝΔ, προκοπή δεν θα δεις. Έρχονται δύσκολοι καιροί.![]()
και δεν έχεις μόνο φθηνά γούστα, αλλά γίνεσαι και φθηνός όταν παραποιείς τις ερωτήσεις του ποστ μου, και αλλοιώνεις τα στοιχεία που σου φέρνει ο συνομιλητής σου.Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2025, 22:56Όχι σε μένα τέτοια. Δε σε παίρνει.
Γιώργος Παπαδάκης: Έχετε καταλήξει ότι δεν μετέφερε;
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα το κρίνει ο πραγματογνώμονας αυτό οριστικά. Ο πρώτος πραγματογνώμονας είπε ότι…
Γιώργος Παπαδάκης: Άρα, δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε, αλλά εγώ πολύ καλά γνωρίζω ένα πράγμα: ότι δεν υπήρχε καμία συγκάλυψη. Αυτό το γνωρίζω πάρα πολύ καλά και θα σας επαναλάβω αυτό το οποίο είπα στη Βουλή και είναι βαριά, ξέρετε, προσβλητικό και δύσκολο για εμένα, τη στιγμή που κλήθηκα να διαχειριστώ τη μεγαλύτερη τραγωδία που μπορούσε κάποιος να διανοηθεί εκείνο το βράδυ, ότι το μυαλό μας θα ήταν στο να συγκαλύψουμε, τι ακριβώς; Κάτι το οποίο στη συνέχεια μάθαμε, χωρίς να υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι ουσιαστικά στα Τέμπη συναντήθηκε το ανθρώπινο λάθος με χρόνιες παθογένειες της δημόσιας διοίκησης; Κάτι το οποίο δεν το έκρυψα ποτέ.
[...]
(Περι ηχητικού που ξεκαθαρισε μάλιστα την επόμενη μέρα από την Κρατική ΕΡΤ)
Μαρία Αναστασοπούλου: Είναι μονταρισμένο;
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν το ξέρω, πιθανώς να είναι, αλλά δεν το ξέρω. Αυτό το οποίο γνωρίζω είναι ότι το υλικό ακέραιο έφτασε στη Δικαιοσύνη και αυτό δεν αμφισβητείται.
Όλες οι ηχητικές συνομιλίες είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης. Και το πώς διέρρευσαν στα Μέσα, το τι έπαιξαν μετά τα Μέσα, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το γνωρίζω. Αλλά σε καμία περίπτωση -και αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά- δεν υπήρχε καμία κυβερνητική ανάμειξη σε αυτό.
https://www.primeminister.gr/2024/04/11/34019
Όσο για τις υπόλοιπες τερατολογίες περι εκρηκτικών, όπλων για την Ουκρανία, αδηλωτο κινέζικο βαγονι με απόβλητα, λάθος θέση μηχανής και δεν ξέρω εγώ τι άλλο είχαν προλαβει να πουν έως τότε (τα από κει και μετα είναι αλλα τόσα) καλά έκανε και το τόνισε ότι είναι τρέλες.
Κάτι μου θυμίζει αυτό
Saturn έγραψε: 31 Ιαν 2025, 15:44Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2025, 14:50Ανέφερε τα μοναδικά επίσημα πορισματα. Τα οποίοι υπόψιν έως και τωρα που μιλάμε είναι τα μοναδικά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Ιαν 2025, 14:45
Μόνος σου λες πως ενώ δύο χρόνια ελέγχονται διεξοδικά όλα αυτά, βγήκε 15 μέρες μετά ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας και έβγαλε τελικό συμπέρασμα και μίλησε για θεωρίες συνωμοσίας. Όπως είχε βγει και την επόμενη και έριξε αποκλειστική ευθύνη στον σταθμάρχη.
Όπως μας παραμύθιαζει πως έγινε από καλή πρόθεση το μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος σε χρόνο ρεκόρ, όταν όπως ειπες πως δύο χρόνια ακόμα γίνονται έρευνες για τα αίτια .
Μαζεύονται πολλες συμπτώσεις.
Μίλησε για θεωρίες συνομωσίας, οχι μόνο για τα παράνομα καύσιμα που τυχόν μετέφερε, αν μετέφερε, η εμπορική αλλά για όλα τα σεναρια που είχαν βγει και λεγανε έως τότε. Όλα ψέματα φυσικά.
Όσο για το ενδεχόμενο του να υπάρχει κάποιο φορτίο, μετά από τις έρευνες, εχει πει εδώ και 10 μήνες ξέρω γω ότι δεν το αποκλείει.
Ξαναλέω, εδώ και 10 μήνες , οχι προχτές για πρώτη φορά που ψευδως λέτε.
11 Απρ 2024, συνεντευξη Αντεννα
Μαρία Αναστασοπούλου: Επειδή σας έχουμε δει σε αντίστοιχες φάσεις, τώρα εδώ μιλάμε για μία μεγάλη εθνική τραγωδία, να παραδέχεστε λάθη που έχουν γίνει, κοιτάζοντας πίσω αυτόν τον χρόνο στη διαχείριση της υπόθεσης των Τεμπών, θέλω να σας ρωτήσω αν πιστεύετε ότι έγιναν λάθη από την πλευρά της κυβέρνησης και αν, επειδή πάρα πολλά έχουν ακουστεί και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, η επιλογή να μπει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κώστας Καραμανλής ήταν τελικά μία σωστή επιλογή από την πλευρά σας.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα σας πω ένα λάθος το οποίο έγινε: δεν απαντήσαμε με πειστικότητα στις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας από την αρχή. Το αφήσαμε.
Μαρία Αναστασοπούλου: Από την αρχή;
Κυριάκος Μητσοτάκης: Βεβαίως. Και ρίζωσαν όλα αυτά: το μπάζωμα, τα εκρηκτικά, το ξυλόλιο. Όλα αυτά τα οποία αναπαράγονται σήμερα, προσέξτε, από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης σε άρθρο του, σε πλήρη συντονισμό με τον κ. Βελόπουλο. Αυτοί τα λένε. Αυτοί τα λένε αυτά.
Λοιπόν, βεβαίως εκεί πραγματικά κάνω κι εγώ τη δική μου αυτοκριτική και λέω: έπρεπε να είχαμε απαντήσει με μεγαλύτερη πειστικότητα, διότι προφανώς δεν πείσαμε τον κόσμο ότι όλα αυτά είναι τερατουργίες. Πιστεύω ότι τελικά θα το αποδείξει η ίδια η Δικαιοσύνη.
Συνέντευξη ΑΝΤ1 Νίκο Χατζηνικολάου, 5 Ιουνίου 2024
https://www.primeminister.gr/2024/06/05/34423
Νίκος Χατζηνικολάου: Έρχομαι στα θέματα, επίσης δυσάρεστα για την κυβέρνηση, που αφορούν στο κράτος δικαίου. Σας κατηγορεί η αντιπολίτευση, όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, για τα Τέμπη, για την τραγωδία των Τεμπών. Μιλούν για συγκάλυψη, μιλούν για μπάζωμα.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, προχθές, που είχατε τη διακαναλική συνέντευξη, έκανε μία ανάρτηση με επτά ερωτήματα, στα οποία υπονοεί ότι υπάρχει και δική σας προσωπική ευθύνη για το μπάζωμα στον χώρο του δυστυχήματος. Θέλω την απάντησή σας.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι αστεία αυτά τα οποία λέγονται και βαθιά προσβλητικά. Έχω απαντήσει πάρα πολλές φορές για το ζήτημα αυτό. Η υπόθεση των Τεμπών είναι στη Δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη έχει κινηθεί με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς απ’ ό,τι στο παρελθόν. Έχουμε 34 κατηγορούμενους. Κάποιοι είναι προφυλακισμένοι. Η κυβέρνηση έχει διευκολύνει τη Δικαιοσύνη ώστε η δική αυτή να διεξαχθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχοντας όμως στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία.
Σωστά ζήτησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεύτερη πραγματογνωμοσύνη, για να απαντηθούν όλες αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας και τα fake news που διακινούνται για το τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία. Και λυπάμαι πραγματικά γιατί «κάποιοι», μέσα στην απελπισία τους, αναγκάζονται να ξανακάνουν θέμα τα Τέμπη, τρεις μέρες πριν από τις εκλογές.
Ξέρετε, και εγώ επικοινωνώ με συγγενείς. Δεν το διαφημίζω και δεν το προβάλλω κάθε φορά που γίνεται. Είναι άνθρωποι πάρα πολύ πονεμένοι και από τη στιγμή που ζητούν από εμένα να τους μιλήσω, να τους εξηγήσω τη δική μου άποψη, έχω μια υποχρέωση να το κάνω.
Αλλά φτάνει πια με αυτή την κομματική εργαλειοποίηση του πόνου, ειδικά σε μία εποχή που η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει να πει και απολύτως τίποτα άλλο....
...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 84 Απαντήσεις
- 1829 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-
- 16 Απαντήσεις