1. εκφραζουν ενα κομματι της τοπικης κοινωνιας
2. κανενα σχολιο για την ανακοινωση του ιατρικου συλλογου;
3. θα σου αρεσε να γινοταν η εξορυξη στη περιοχη σου;
1. εκφραζουν ενα κομματι της τοπικης κοινωνιας
αντιγουοκ και εθνικοσυντηρητικο κομμα εχει και οχι ακροδεξιο. ακραιο και ολοκληρωτικο ειναι το ΚΚΕ, οι απογονοι των εαμοβουλγαρωνΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:37η οικολογική ακροδεξια κατα τα αλλαdna replication έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:40 η Αφρούλα καιγεται μονο για να πάρει την εξορυξη ο χορηγός της
χέστηκε για το περιβάλλον
https://www.energygame.gr/protes-yles/4 ... in-ellada/
Φίλε ας ασχοληθούμε με το θέμα, αν θες να πάμε σε πηγάδες, σταλιν κτλπ κανένα πρόβλημα.southern έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:40αντιγουοκ και εθνικοσυντηρητικο κομμα εχει και οχι ακροδεξιο. ακραιο και ολοκληρωτικο ειναι το ΚΚΕ, οι απογονοι των εαμοβουλγαρωνΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:37η οικολογική ακροδεξια κατα τα αλλαdna replication έγραψε: 31 Ιαν 2025, 01:40 η Αφρούλα καιγεται μονο για να πάρει την εξορυξη ο χορηγός της
χέστηκε για το περιβάλλον
https://www.energygame.gr/protes-yles/4 ... in-ellada/
Εσύ κάτσε να διαμαρτύρεσαι για το τι λένε οι αριστεροί για το ...μνημόσυνο του Γρίβα και κατά τα άλλα να είσαι μαζί τους σε όλα τα παραγωγικά οικονομικά θέματα όπως ο Καμμένος με τον Τσίπρα και να νομίζεις ότι είσαι δεξιός.southern έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:381. εκφραζουν ενα κομματι της τοπικης κοινωνιας
2. κανενα σχολιο για την ανακοινωση του ιατρικου συλλογου;
3. θα σου αρεσε να γινοταν η εξορυξη στη περιοχη σου;
απεδωσες στο κομμα αυτο χαρακτηρισμο που δεν αποδεχονται. δεν ειμαι μελος της Φωνης αλλα δεν βλεπω κατι αλλο με καποιαΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:44Φίλε ας ασχοληθούμε με το θέμα, αν θες να πάμε σε πηγάδες, σταλιν κτλπ κανένα πρόβλημα.southern έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:40αντιγουοκ και εθνικοσυντηρητικο κομμα εχει και οχι ακροδεξιο. ακραιο και ολοκληρωτικο ειναι το ΚΚΕ, οι απογονοι των εαμοβουλγαρων
Δεν έχει σημασία τι δέχονται και τι αποδέχονται.Τα πραγματικά δεξιά κόμματα δεν λένε μπούρδες για κομμάτια της τοπικής κοινωνίας αλλά για το εθνικό συμφέρον που είναι υπέρ της αύξησης της παραγωγής και της οικονομίας,ειδικά σε παραμεθόρια νησιά.southern έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:46 απεδωσες στο κομμα αυτο χαρακτηρισμο που δεν αποδεχονται. δεν ειμαι μελος της Φωνης αλλα δεν βλεπω κατι αλλο με καποια
προοπτικη αυτη τη στιγμη.
δεν εχω μιλησει ποτε για μεικτη ή σοσιαλιστικη οικονομια. η ΝΔ ειναι φιλελεφτ και γουοκ με τη βουλα βλ γκεογαμοι, λοατκι + ταυτοτητες.πατησιωτης έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:45 Δεξιότερο κόμμα στην Ελλάδα επί της ουσίας από τη ΝΔ δεν υπάρχει.Μπορεί να τη λένε οι "ακροδεξιοί" φιλελέφτ,κεντρώα,κεντροαριστερή ή ότι άλλο φαντασθούν αλλά τα δικά τους κόμματα είναι αριστερά με εικονίτσες.Τίποτε παραπάνω.
Εσύ κάτσε να διαμαρτύρεσαι για το τι λένε οι αριστεροί για το ...μνημόσυνο του Γρίβα και κατά τα άλλα να είσαι μαζί τους σε όλα τα παραγωγικά οικονομικά θέματα όπως ο Καμμένος με τον Τσίπρα και να νομίζεις ότι είσαι δεξιός.
Ο άλλος φωνάζει γιατί η ΕΕ αγοράζει αντιμόνιο από την Τουρκία.Επειδή ΠΑΡΑΓΕΙ είναι η απάντηση ενώ οι ψευδοπατριώτες είναι αντίθετοι στην παραγωγή σε ένα νησί δίπλα στην Τουρκία.
Μπράβο. Για εξήγησέ μου εδώ τί λέει ο φαλακροκόρακας, γιατί είναι και ο επόμενος αρχηγός σας εκεί στη ΝΔ:Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2025, 00:32 Δείτε εδώ ερωτηση στην ευρωβουλή (καμαρώνει κιόλας ο άλλος)
https://twitter.com/aggelos210/status/1 ... u98KQ&s=19
Παρόμοια ερωτηση με Κόκκαλη για τους υδρογονάνθρακες στην Κρήτη.
Έγινε οικολόγα μάλλον απότομα.
Εν τω μεταξύ:
https://twitter.com/amarantos_1/status/ ... YS-CQ&s=19
εκτός και αν καίγεται μη και χάσει λεφτά η Τουρκία
https://rmis.jrc.ec.europa.eu/rmp/Antimony
[img]https://i.postimg.cc/BZNv6wqx/2025 ... .png[/img]
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ενω λενε για γκεογαμους και λοατκι plus τααυτοτητες και ειναι στο πλευρο των δημοκρατικων.πατησιωτης έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:49Δεν έχει σημασία τι δέχονται και τι αποδέχονται.Τα πραγματικά δεξιά κόμματα δεν λένε μπούρδες για κομμάτια της τοπικής κοινωνίας αλλά για το εθνικό συμφέρον που είναι υπέρ της αύξησης της παραγωγής και της οικονομίας,ειδικά σε παραμεθόρια νησιά.southern έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:46 απεδωσες στο κομμα αυτο χαρακτηρισμο που δεν αποδεχονται. δεν ειμαι μελος της Φωνης αλλα δεν βλεπω κατι αλλο με καποια
η Χιος εχει αναπτυγμενο τουρισμο που θα ζημιωθει με την εξορυξη. βλεπω κανετε γαργαρα τις ενστασεις του ιατρικου συλλογουπατησιωτης έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:49Δεν έχει σημασία τι δέχονται και τι αποδέχονται.Τα πραγματικά δεξιά κόμματα δεν λένε μπούρδες για κομμάτια της τοπικής κοινωνίας αλλά για το εθνικό συμφέρον που είναι υπέρ της αύξησης της παραγωγής και της οικονομίας,ειδικά σε παραμεθόρια νησιά.southern έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:46 απεδωσες στο κομμα αυτο χαρακτηρισμο που δεν αποδεχονται. δεν ειμαι μελος της Φωνης αλλα δεν βλεπω κατι αλλο με καποια
Kauldron έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:51 Μπράβο. Για εξήγησέ μου εδώ τί λέει ο φαλακροκόρακας, γιατί είναι και ο επόμενος αρχηγός σας εκεί στη ΝΔ:
Για εσάς μιλάμε. Άσε το Τσίπρα, αυτός πάει.πατησιωτης έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:55Kauldron έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:51 Μπράβο. Για εξήγησέ μου εδώ τί λέει ο φαλακροκόρακας, γιατί είναι και ο επόμενος αρχηγός σας εκεί στη ΝΔ:
Έκανε κανένας άλλος εξορύξεις σε αμφισβητούμενες περιοχές;μήπως έβαλε γεωτρύπανο ο ....αντιμνημονιακός Τσίπρας;εδώ μιλάμε για σαμποτάζ σε παραγωγή που δεν αμφισβητείται από ξένη δύναμη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
μη λετε μλκς εκει που θα γινει το εργο δεν υπαρχει τουρισμοςsouthern έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:53η Χιος εχει αναπτυγμενο τουρισμο που θα ζημιωθει με την εξορυξη. βλεπω κανετε γαργαρα τις ενστασεις του ιατρικου συλλογουπατησιωτης έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:49Δεν έχει σημασία τι δέχονται και τι αποδέχονται.Τα πραγματικά δεξιά κόμματα δεν λένε μπούρδες για κομμάτια της τοπικής κοινωνίας αλλά για το εθνικό συμφέρον που είναι υπέρ της αύξησης της παραγωγής και της οικονομίας,ειδικά σε παραμεθόρια νησιά.southern έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:46 απεδωσες στο κομμα αυτο χαρακτηρισμο που δεν αποδεχονται. δεν ειμαι μελος της Φωνης αλλα δεν βλεπω κατι αλλο με καποια
απο τη Χιο εισαι;nemo έγραψε: 31 Ιαν 2025, 09:00μη λετε μλκς εκει που θα γινει το εργο δεν υπαρχει τουρισμοςsouthern έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:53η Χιος εχει αναπτυγμενο τουρισμο που θα ζημιωθει με την εξορυξη. βλεπω κανετε γαργαρα τις ενστασεις του ιατρικου συλλογουπατησιωτης έγραψε: 31 Ιαν 2025, 08:49
Δεν έχει σημασία τι δέχονται και τι αποδέχονται.Τα πραγματικά δεξιά κόμματα δεν λένε μπούρδες για κομμάτια της τοπικής κοινωνίας αλλά για το εθνικό συμφέρον που είναι υπέρ της αύξησης της παραγωγής και της οικονομίας,ειδικά σε παραμεθόρια νησιά.