!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 07 Δεκ 2018, 09:32
Μηχανικός έγραψε: 07 Δεκ 2018, 09:17 Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που είχα δει, δεν μπορούσε να ανέβει μεγάλη ανηφόρα με βαρύ άτομο.
δες το 0:17 στο βιντεάκι ρε, εσένα σκεφτόμουνα :003:
Περιμένω με αγωνία να το δει για να δω τι θα πει.
:popc:

Α και καλημέρα.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ορέστης 35 έγραψε: 06 Δεκ 2018, 17:08 Θελουμε βολτα στο φωτοστολισμενο κεντρο! :P
λίγα πράγματα ακόμα και το κινητό μου το βράδυ μου θυμίζει οτι θέλει αλλαγή, αλλά ωραία είναι. :)

Άβαταρ μέλους
sys3x

enaon έγραψε: 13 Δεκ 2018, 03:01

:smt023

Μπορείς με ένα σελφοτέτοιο ή ακόμη καλλίτερα με κάνα όσμο-στυλ ή γκίμπαλ να τραβήξεις ούλτρα ζμουθ βίδεος.

Προχτές μου ήρθε το μίγια το θερμόμετρο, καταπληκτικό ρε συ, σχεδόν ακαριαία σου λέει θερμοκρασία και κάνει μια δονησούλα όχι μπιπ και μαλακίες, έχω κι άλλα δύο παρόμοια ένα χάρτμανν κι ένα δεθυμάμαιτι που κάνουν γύρω στο εξηντάρι έκαστο και καμιά σχέση μιλάμε με το σαόμι του εικοσάρικου, πρέπει να μετρήσεις πόσες φορές με τα άλλα, έχουν τεράστιες αποκλίσεις κτλ., πραγματικά όμως δεν παίρνεις ότι πληρώνεις, ε τους άτιμους.
(άφησα και ρηβιού στο στο γέαρμπεστ με τίτλο χοτ προντάκτ και αυτή τη φωτό
Spoiler

Εικόνα
)

.
Άβαταρ μέλους
enaon

sys3x έγραψε: 13 Δεκ 2018, 03:51 πραγματικά όμως δεν παίρνεις ότι πληρώνεις, ε τους άτιμους.
ναι ρε γαμώτο, κάτσε να σου έρθουν τα παπουτσάκια να δούμε το ρεβιού σου, εγώ έχω αποκτήσει νέες παντόφλες για το σπίτι, τα ασικς μου, υποβιβάστηκαν :)
Άβαταρ μέλους
sys3x

enaon έγραψε: 13 Δεκ 2018, 03:58
sys3x έγραψε: 13 Δεκ 2018, 03:51 πραγματικά όμως δεν παίρνεις ότι πληρώνεις, ε τους άτιμους.
ναι ρε γαμώτο, κάτσε να σου έρθουν τα παπουτσάκια να δούμε το ρεβιού σου, εγώ έχω αποκτήσει νέες παντόφλες για το σπίτι, τα ασικς μου, υποβιβάστηκαν :)
Τι ριβιού θες να κάνω, κείμενο-φώτο για βίντεο λες;

.
Άβαταρ μέλους
enaon

sys3x έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:03 Τι ριβιού θες να κάνω, κείμενο-φώτο για βίντεο λες;

πλάκα κάνω μωρέ απλά εμένα μου μοιάζουν πολύ καλά, αλλά δεν θέλω να λέω συνέχεια πόσο φοβερή είναι η χιαόμι, ώστε να μπορώ να εκθειάζω την χιαόμι κλπ, ξέρεις :)

πάντως λέγαμε τι να κάνουμε με το φόρουμ κλπ για να έχει πιο πολύ πλάκα, ίσως απλά να κάναμε τέτοια, να έφτιαχνε ο Σπύρος ένα κανάλι στο υτ και να ανεβάζαμε διάφορα που δεν θα ανεβάζαμε μόνοι μας κανονικά, ίσως είχε πλάκα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

enaon έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:08
sys3x έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:03 Τι ριβιού θες να κάνω, κείμενο-φώτο για βίντεο λες;

πλάκα κάνω μωρέ απλά εμένα μου μοιάζουν πολύ καλά, αλλά δεν θέλω να λέω συνέχεια πόσο φοβερή είναι η χιαόμι, ώστε να μπορώ να εκθειάζω την χιαόμι κλπ, ξέρεις :)

πάντως λέγαμε τι να κάνουμε με το φόρουμ κλπ για να έχει πιο πολύ πλάκα, ίσως απλά να κάναμε τέτοια, να έφτιαχνε ο Σπύρος ένα κανάλι στο υτ και να ανεβάζαμε διάφορα που δεν θα ανεβάζαμε μόνοι μας κανονικά, ίσως είχε πλάκα.
Μα έτσι κι αλλιώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό, δικαιολογίες ψάχνεις ;
:D

.
Άβαταρ μέλους
enaon

sys3x έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:13 Μα έτσι κι αλλιώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό, δικαιολογίες ψάχνεις ;
ε ναι ρε, όλα για μία δικαιολογία τα κάνουμε :003:

άκουσες ρε το τσίρκο του πορφύριου, που λέγαμε οτι ειναι ο γγ; :o
Άβαταρ μέλους
sys3x

enaon έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:14
sys3x έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:13 Μα έτσι κι αλλιώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό, δικαιολογίες ψάχνεις ;
ε ναι ρε, όλα για μία δικαιολογία τα κάνουμε :003:

άκουσες ρε το τσίρκο του πορφύριου, που λέγαμε οτι ειναι ο γγ; :o
Το τραγούδι λες, ναι το άκουσα, ωραίος ο πόρφυ, ποιος έλεγε τι; στο τέλος σε έχασα.

.
Άβαταρ μέλους
enaon

sys3x έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:19 Το τραγούδι λες, ναι το άκουσα, ωραίος ο πόρφυ, ποιος έλεγε τι; στο τέλος σε έχασα.
ναι το τραγούδι, καλά δεν το λέγαμε δυνατά αλλά είχε εμφανιστεί τότε που ερχόταν ο γγ και οριακά έμοιαζε να είναι τρολοκατάσταση, απίστευτο μου φάνηκε όταν το άκουσα, ασχετο βέβαια με το ρεβιου οκ, συνειρμοί γενικά. :)
Άβαταρ μέλους
sys3x

enaon έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:23
sys3x έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:19 Το τραγούδι λες, ναι το άκουσα, ωραίος ο πόρφυ, ποιος έλεγε τι; στο τέλος σε έχασα.
ναι το τραγούδι, καλά δεν το λέγαμε δυνατά αλλά είχε εμφανιστεί τότε που ερχόταν ο γγ και οριακά έμοιαζε να είναι τρολοκατάσταση, απίστευτο μου φάνηκε όταν το άκουσα, ασχετο βέβαια με το ρεβιου οκ, συνειρμοί γενικά. :)
Χτες το άκουσα εγώ πάντως, έχω σκεφτεί κάτι διαφορετικό πάντως που έχει περίπου σχέση με αυτό που έγραψες για κανάλι στο γτ, απλά το πάω λίγο παραπέρα.
Αυτό που σκέφτηκα εγώ λοιπόν είναι να "μαζευτούμε" όσοι έχουμε κάποια σχέση ή όρεξη ή καύλα ή ικανότητα-ταλέντο σε κάποια τέχνη ή/και τεχνική και να κάνουμε ένα κομμάτι πχ με εικόνα ή κάτι αντίστοιχο, εγώ μπορώ να μπλεχτώ σε όλα τα στάδια ενός τέτοιου πρότζεκτ (μουσική με εικόνα-βίντεο κλιπ, 3δ ανιμέησο πχ κτλ.) αλλά να αναλάβω κάτι συγκεκριμένο πχ.
Πως θα σου φαινόταν κάτι τέτοιο;
Βασικά το έχω σκεφτεί εδώ και χρόνια και το ξεχωριστό που σκέφτηκα ότι θα είχε ένα τέτοιο πρότζεκτ και πρέπει να έχει σαν ένα και μοναδικό κανόνα είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι καλλιτέχνες κτλ να μην έχουν γνωριστεί ποτέ από κοντά, μπορεί να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο παγκοσμίως αλλά ούτε που ξέρω καθώς δεν το έχω ψάξει ούτε με ενδιαφέρει διότι το σκέφτηκα ήδη εγώ μόνος μου και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα και πρωτότυπη.
Ότι είναι το γκίτχαμπ για τον κώδικα να κάνουμε το πχώρουμ για την μουσική (την μουσική με εικόνα, την μουσική με την ζωγραφική, την ζωγραφική, ένα μυθιστόρημα, δεξέρωπειτεκαισειςτίποτάλλο)

.
Άβαταρ μέλους
enaon

sys3x έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:35 έχω σκεφτεί κάτι διαφορετικό πάντως που έχει περίπου σχέση με αυτό που έγραψες για κανάλι στο γτ, απλά το πάω λίγο παραπέρα.
ναι ωραίο ακούγεται, κάτι σαν αυτό που έκανε η νύχτα με την μουσική του 42, ίσως λέμε περίπου το ίδιο και κοιτάς πιο μακρυά :)
Άβαταρ μέλους
sys3x

enaon έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:45
sys3x έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:35 έχω σκεφτεί κάτι διαφορετικό πάντως που έχει περίπου σχέση με αυτό που έγραψες για κανάλι στο γτ, απλά το πάω λίγο παραπέρα.
ναι ωραίο ακούγεται, κάτι σαν αυτό που έκανε η νύχτα με την μουσική του 42, ίσως λέμε περίπου το ίδιο και κοιτάς πιο μακρυά :)
ρε πστ τώρα αυτό έγραφα, ναι, η ιδέα μου ήρθε όταν είδα κάτι καταπληκτικά σχέδια της νύχτας και αφού άκουσα την φωνή της, πριν 2-3 χρόνια στο παλιό! Πολύ σοβαρά μιλάω.
Ναι κοιτάω πολύ πιο μακριά, έχω στο μυαλό μου πολύ πιο προσεγμένα πράγματα, όπως σου είπα και πριν κάτι σαν άρτχαμπ..

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Είδες πως πολύ πούστικα έβαλα σαν όρο να μην έχουν γνωριστεί από κοντά; άντε να σε κατηγορήσουν μετά ότι θες να τις βγάλεις για καφέ για σεξουαλική παρενόχληση και τα ρέστα ναούμ.
:003:

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”