Περιμένω με αγωνία να το δει για να δω τι θα πει.
Α και καλημέρα.
(:
Περιμένω με αγωνία να το δει για να δω τι θα πει.
λίγα πράγματα ακόμα και το κινητό μου το βράδυ μου θυμίζει οτι θέλει αλλαγή, αλλά ωραία είναι.
ναι ρε γαμώτο, κάτσε να σου έρθουν τα παπουτσάκια να δούμε το ρεβιού σου, εγώ έχω αποκτήσει νέες παντόφλες για το σπίτι, τα ασικς μου, υποβιβάστηκαν
Τι ριβιού θες να κάνω, κείμενο-φώτο για βίντεο λες;
Μα έτσι κι αλλιώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό, δικαιολογίες ψάχνεις ;enaon έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:08
πλάκα κάνω μωρέ απλά εμένα μου μοιάζουν πολύ καλά, αλλά δεν θέλω να λέω συνέχεια πόσο φοβερή είναι η χιαόμι, ώστε να μπορώ να εκθειάζω την χιαόμι κλπ, ξέρεις
πάντως λέγαμε τι να κάνουμε με το φόρουμ κλπ για να έχει πιο πολύ πλάκα, ίσως απλά να κάναμε τέτοια, να έφτιαχνε ο Σπύρος ένα κανάλι στο υτ και να ανεβάζαμε διάφορα που δεν θα ανεβάζαμε μόνοι μας κανονικά, ίσως είχε πλάκα.
ε ναι ρε, όλα για μία δικαιολογία τα κάνουμεsys3x έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:13 Μα έτσι κι αλλιώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό, δικαιολογίες ψάχνεις ;
![]()
Το τραγούδι λες, ναι το άκουσα, ωραίος ο πόρφυ, ποιος έλεγε τι; στο τέλος σε έχασα.
ναι το τραγούδι, καλά δεν το λέγαμε δυνατά αλλά είχε εμφανιστεί τότε που ερχόταν ο γγ και οριακά έμοιαζε να είναι τρολοκατάσταση, απίστευτο μου φάνηκε όταν το άκουσα, ασχετο βέβαια με το ρεβιου οκ, συνειρμοί γενικά.sys3x έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:19 Το τραγούδι λες, ναι το άκουσα, ωραίος ο πόρφυ, ποιος έλεγε τι; στο τέλος σε έχασα.
Χτες το άκουσα εγώ πάντως, έχω σκεφτεί κάτι διαφορετικό πάντως που έχει περίπου σχέση με αυτό που έγραψες για κανάλι στο γτ, απλά το πάω λίγο παραπέρα.enaon έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:23ναι το τραγούδι, καλά δεν το λέγαμε δυνατά αλλά είχε εμφανιστεί τότε που ερχόταν ο γγ και οριακά έμοιαζε να είναι τρολοκατάσταση, απίστευτο μου φάνηκε όταν το άκουσα, ασχετο βέβαια με το ρεβιου οκ, συνειρμοί γενικά.sys3x έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:19 Το τραγούδι λες, ναι το άκουσα, ωραίος ο πόρφυ, ποιος έλεγε τι; στο τέλος σε έχασα.![]()
ναι ωραίο ακούγεται, κάτι σαν αυτό που έκανε η νύχτα με την μουσική του 42, ίσως λέμε περίπου το ίδιο και κοιτάς πιο μακρυάsys3x έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:35 έχω σκεφτεί κάτι διαφορετικό πάντως που έχει περίπου σχέση με αυτό που έγραψες για κανάλι στο γτ, απλά το πάω λίγο παραπέρα.
ρε πστ τώρα αυτό έγραφα, ναι, η ιδέα μου ήρθε όταν είδα κάτι καταπληκτικά σχέδια της νύχτας και αφού άκουσα την φωνή της, πριν 2-3 χρόνια στο παλιό! Πολύ σοβαρά μιλάω.enaon έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:45ναι ωραίο ακούγεται, κάτι σαν αυτό που έκανε η νύχτα με την μουσική του 42, ίσως λέμε περίπου το ίδιο και κοιτάς πιο μακρυάsys3x έγραψε: 13 Δεκ 2018, 04:35 έχω σκεφτεί κάτι διαφορετικό πάντως που έχει περίπου σχέση με αυτό που έγραψες για κανάλι στο γτ, απλά το πάω λίγο παραπέρα.![]()