Ναι αλλά και συ ρε αδερφέ, να χάφτεις τέτοια ψέματα;Kauldron έγραψε: 30 Ιαν 2025, 15:08Έφτασες να έχεις για συμμάχους στο βόθρουμ καταφανώς αρρωστους ανθρώπους όπως ο Γιαννόπουλος.![]()
Μετά απορείτε γιατί μίλαγε για συνομωσιες ο Μητσοτακης.
Ναι αλλά και συ ρε αδερφέ, να χάφτεις τέτοια ψέματα;Kauldron έγραψε: 30 Ιαν 2025, 15:08Έφτασες να έχεις για συμμάχους στο βόθρουμ καταφανώς αρρωστους ανθρώπους όπως ο Γιαννόπουλος.![]()
Kauldron έγραψε: 30 Ιαν 2025, 15:08
Έφτασες να έχεις για συμμάχους στο βόθρουμ καταφανώς αρρωστους ανθρώπους όπως ο Γιαννόπουλος.![]()
Είναι σκουπίδι.Kauldron έγραψε: 30 Ιαν 2025, 13:00 Τί νόημα έχει ρε βλάκα αυτό το νήμα, πέρα απ' το να επιτεθείς στη Καρυστιανού?
Και τί νόημα έχει τί ακριβώς κάνει/έκανε η Καρυστιανού στην επαγγελματική της ζωή?
Δηλαδή αν έλεγε το καφέ θα σήμαινε οτι είναι οκ η δολοφονία του παιδιού της?
Οι της ΝΔ που έχετε δυο δράμια μυαλό και δεν είσαστε εμμονικοί ψυχοπαθείς, όσοι είσαστε έτσι, το βρίσκετε λογικό όλο αυτό?
Αυτοί που ψηφίζατε σκοτώσανε 57 άτομα, τους έβαλαν στο τρένο και τους σκότωσαν. Με μπάχαλα, με παράνομα φορτία, στα οποία κάποιοι κολλητοί τους μπλέκονταν (γι' αυτό και η πρεμούρα να τα κουκουλώσουν όλα).
Είσαστε ευχαριστημένοι μ' όλη αυτή τη σκατίλα?
Ποιές συνωμοσίες ρε Όττο? Συνωμοσία το μπάζωμα? Σοβαρά τώρα? Εδώ σε φόνο, ή κανονικό τροχαίο, ακόμα και χωρίς τραυματισμούς, και δεν αγγίζεις/μετακινείς ΤΙΠΟΤΑ μέχρι να έρθει η αστυνομία, και εδώ πιάσανε την άλλη μέρα και μπαζώνανε και όλα είναι οκ?Otto Weininger έγραψε: 30 Ιαν 2025, 15:09Ναι αλλά και συ ρε αδερφέ, να χάφτεις τέτοια ψέματα;Kauldron έγραψε: 30 Ιαν 2025, 15:08Έφτασες να έχεις για συμμάχους στο βόθρουμ καταφανώς αρρωστους ανθρώπους όπως ο Γιαννόπουλος.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μουνόπανο μεγάλο είναι.marabou έγραψε: 30 Ιαν 2025, 15:20Είναι σκουπίδι.Kauldron έγραψε: 30 Ιαν 2025, 13:00 Τί νόημα έχει ρε βλάκα αυτό το νήμα, πέρα απ' το να επιτεθείς στη Καρυστιανού?
Και τί νόημα έχει τί ακριβώς κάνει/έκανε η Καρυστιανού στην επαγγελματική της ζωή?
Οι της ΝΔ που έχετε δυο δράμια μυαλό και δεν είσαστε εμμονικοί ψυχοπαθείς, όσοι είσαστε έτσι, το βρίσκετε λογικό όλο αυτό?
Αυτοί που ψηφίζατε σκοτώσανε 57 άτομα, τους έβαλαν στο τρένο και τους σκότωσαν. Με μπάχαλα, με παράνομα φορτία, στα οποία κάποιοι κολλητοί τους μπλέκονταν (γι' αυτό και η πρεμούρα να τα κουκουλώσουν όλα).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εσύ είσαι πιο ΝΔ από τον Γιαννόπουλο, απλά για να ξέρεις. Μην τρως παππά.Kauldron έγραψε: 30 Ιαν 2025, 13:00 Τί νόημα έχει ρε βλάκα αυτό το νήμα, πέρα απ' το να επιτεθείς στη Καρυστιανού?
Kauldron έγραψε: 30 Ιαν 2025, 15:25Ποιές συνωμοσίες ρε Όττο? Συνωμοσία το μπάζωμα? Σοβαρά τώρα? Εδώ σε φόνο, ή κανονικό τροχαίο, ακόμα και χωρίς τραυματισμούς, και δεν αγγίζεις/μετακινείς ΤΙΠΟΤΑ μέχρι να έρθει η αστυνομία, και εδώ πιάσανε την άλλη μέρα και μπαζώνανε και όλα είναι οκ?Otto Weininger έγραψε: 30 Ιαν 2025, 15:09 Ναι αλλά και συ ρε αδερφέ, να χάφτεις τέτοια ψέματα;
Έκρηξη δεν έγινε? Τί βλέπαμε στο βίντεο?
Μοντάζ δε γίνανε?
Θα τρελαθούμε τώρα?
Κοίτα, εγώ δεν είμαι στην ίδια παράταξη με μερικά απ' τα μεγαλύτερα νούμερα αυτού του σιχαμερού διαδικτυακού υπονόμου.
Να πούμε γι' αυτούς που στηρίζουν Ουκρανία?
Κουρδισμένος (Οργισμένος)? Για ψυχιατρικό ίδρυμα (και στηρίζει και ΝΔ).
Γιωτάς 5? Αυνανίζεται γελώντας μέσα στα κόπρανά του.
Τρελιάρα Λεοπάρδαλη? Μπαίνει κάθε φορά που γυρνάει απ' το σκυλάδικο, βρίζει και φεύγει.
Άντε χάσου ρε βλάκα .
Θέλω με ησυχία να κάτσεις και να δεις πόσα από τα παραπάνω που γράφεις είναι παραμύθια.Kauldron έγραψε: 30 Ιαν 2025, 15:25Ποιές συνωμοσίες ρε Όττο? Συνωμοσία το μπάζωμα? Σοβαρά τώρα? Εδώ σε φόνο, ή κανονικό τροχαίο, ακόμα και χωρίς τραυματισμούς, και δεν αγγίζεις/μετακινείς ΤΙΠΟΤΑ μέχρι να έρθει η αστυνομία, και εδώ πιάσανε την άλλη μέρα και μπαζώνανε και όλα είναι οκ?Otto Weininger έγραψε: 30 Ιαν 2025, 15:09Ναι αλλά και συ ρε αδερφέ, να χάφτεις τέτοια ψέματα;Kauldron έγραψε: 30 Ιαν 2025, 15:08
Έφτασες να έχεις για συμμάχους στο βόθρουμ καταφανώς αρρωστους ανθρώπους όπως ο Γιαννόπουλος.![]()
Έκρηξη δεν έγινε? Τί βλέπαμε στο βίντεο?
Μοντάζ δε γίνανε?
Θα τρελαθούμε τώρα?
οταν λες χοντρουλη, εννοεις τον πουτσο μου να φανταστω.
What Is Homeopathy?Otto Weininger έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:30https://www.homeobook.com/cognitive-homeopathy/Ανίκητος έγραψε: 30 Ιαν 2025, 00:01Δὲν θὰ πάω νὰ τὸ μπλέξω τὴ χαροκαμένη καὶ τὸ βιογραφικό της, ἀλλὰ εἶναι ἡ συγκυρία τώρα καὶ ὁ SeaHawk ἄλλωστε ἔβαλε τὸ θέμα γιὰ νὰ πικάρει. Δὲν ξέρω ἂν θὰ κυλίσει ἤρεμα τὸ νῆμα.Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 23:19 Η ομοιοπαθητικη είναι αποδεδειγμένα παπάτζα, δεν έχω να εξηγήσω κατι. Πάρε το ως δεδομένο.
Και με αυτό το δεδομένο, σκέψου ότι η "γνωστική ομοιοπαθητικη" παίρνει την αρχική παπατζα και της κολλάει ψυχολογικα μοτιβα και τροπο σκεψης του ασθενους όπου βασει αυτών θα επιλέξει το "φάρμακο".
Δεν εχει σχέση με την Καρυστιανου αυτό που λέω, ισχύει γενικά.
Γιὰ τὴν ὁμοιοπαθητικὴ ξέρω ἀπὸ τὶς παπάντζες μὲ τὴ μνήμη τοῦ νεροῦ καὶ συγκεντρώσεις δραστικῆς οὐσίας γελοία ἀραιωμένες.
Πῶς περνάει ἡ προσέγγιση στὸ ψυχολογικὸ πεδίο καὶ μάλιστα "γνωστικά"; Εἶχα μιὰ ἰδέα παλιὰ γιὰ "γνωστικὴ ψυχολογία", δὲν θυμᾶμαι πολλά.
Τὸ "ὁμοιοπαθητικὴ" στὸ "γνωστικὴ ὁμοιοπαθητικὴ" μοῦ φαίνεται σὰν κράχτης νὰ πιάσει μὲ τὴν ἀπόχη κάτι ἐναλλακτικοὺς ποὺ δὲν γουστάρουν ψυχολόγους.
Ἀλλὰ μπλέκουν καὶ "φάρμακα";
Τέλος πάντων, ἄσε νὰ τὸ γκουγκλάρω πρῶτα, μπὰς καὶ βρῶ κάτι νὰ σχολιάσω...
Διάβασε και προσπάθησε να μην γελάσεις δυνατά γιατι ειναι αργά.

Δεν είπα "μικρούλη", χοντρούλη είπα.Ασέβαστος έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:10οταν λες χοντρουλη, εννοεις τον πουτσο μου να φανταστω.
γιατι με αυτον εχεις συζητηση.![]()
μα το χριστο που δεν πιστευω, ιδεα δεν εχω για ποια μιλαει, και που μπλεκεται το παιδι της.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.