και γι'αυτό τώρα, φταίει ο Τραμπ;Nandros έγραψε: 30 Ιαν 2025, 13:43
ο κ. Παντελής από την Καλαμάτα ο οποίος ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1984 σε ηλικία 30 ετών. Σήμερα ζει στην Αστόρια και η άδεια παραμονής του έχει λήξει εδώ και 12 χρόνια καθώς δεν μπόρεσε να βρει εργοδότη να του την ανανεώσει.
Ο κ. Παντελής δουλεύει στην εστίαση, είναι μάγειρας και τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε Ελληνικά εστιατόρια που ναι μεν τον πληρώνουν «μαύρα» αλλά αρνούνται να πληρώσουν τα δικηγορικά έξοδα για να καταθέσουν νέα αίτηση εργασίας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Τραμπ θα απελάσει τους λαθροελληνες!!!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Ο Τραμπ θα απελάσει τους λαθροελληνες!!!
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
συμφωνα με το κνιτομποτ ναι .
https://twitter.com/MAGA__Patriot/statu ... 0449736941
Θα βάλετε και στις τσέπες κανονικότητα χαμασοδέηδέμ.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αφού είναι υπέρ της ελευθερίας του λόγου.Unique έγραψε: 30 Ιαν 2025, 13:56 https://twitter.com/MAGA__Patriot/statu ... 0449736941
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Όχι βέβαια!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιαν 2025, 13:51και γι'αυτό τώρα, φταίει ο Τραμπ;Nandros έγραψε: 30 Ιαν 2025, 13:43
ο κ. Παντελής από την Καλαμάτα ο οποίος ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1984 σε ηλικία 30 ετών. Σήμερα ζει στην Αστόρια και η άδεια παραμονής του έχει λήξει εδώ και 12 χρόνια καθώς δεν μπόρεσε να βρει εργοδότη να του την ανανεώσει.
Ο κ. Παντελής δουλεύει στην εστίαση, είναι μάγειρας και τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε Ελληνικά εστιατόρια που ναι μεν τον πληρώνουν «μαύρα» αλλά αρνούνται να πληρώσουν τα δικηγορικά έξοδα για να καταθέσουν νέα αίτηση εργασίας.
Τον αντιπαθώ όσο παίρνει αλλά δεν έχει ευθύνη ο πορτοκαλής εδώ.
Το '80 μόνο με γάμο με Αμερικάνα έπαιρνε κάποιος ιθαγένεια, έναντι αδρής αμοιβής ή αν είχε πολλά φράγκα και την σωστή δικτύωση. Ο κυρ Παντελής μαλακίστηκε χοντρά.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Αυτό ακριβώς κάνειΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Ιαν 2025, 13:59Αφού είναι υπέρ της ελευθερίας του λόγου.Unique έγραψε: 30 Ιαν 2025, 13:56 https://twitter.com/MAGA__Patriot/statu ... 0449736941
Θα βάλετε και στις τσέπες κανονικότητα χαμασοδέηδέμ.![]()
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Mike Bassett
Μοιράζει ατελείωτο πόνο ο Supreme Leader...
Θα στείλει ο Κουλης τη μπακατελα το falcon να τον παραλάβει για μη φάει η χωρα δασμούς στους τενεκεδες λαδιού.
Δεν τον χάλασε τον κυρΠαντελη
Δεν τον χάλασε τον κυρΠαντελη
-
Κοιτάσματα
Όσοι Έλληνες γυρίσουν στην πατριδα θα πρεπει να τους βοηθήσουμε να βρουν εργασία. Περίθαλψη έτσι και αλλιώς θα έχουν δωρεάν. Όσοι είναι 65 ετών και άνω θα πρεπει να παρουν συνταξη 450€ και βοήθεια από το κράτος για σίτιση και στέγη.
Ο Τραμπ κάνει το καλυτερο για τους πολιτες του και εμείς πρεπει να κάνουμε για τους δικούς μας.
Δυστυχώς οι πολιτικοι μας είναι άχρηστοι προδοτες και η Ελλάδα είναι μια τριτοκοσμική μπανανια όπου συμμορίες και μπράβοι και ολιγάρχες αλωνίζουν.
Ο Τραμπ κάνει το καλυτερο για τους πολιτες του και εμείς πρεπει να κάνουμε για τους δικούς μας.
Δυστυχώς οι πολιτικοι μας είναι άχρηστοι προδοτες και η Ελλάδα είναι μια τριτοκοσμική μπανανια όπου συμμορίες και μπράβοι και ολιγάρχες αλωνίζουν.
Άρα αποδεδειγμένα έχουμε Έλληνες λαθρομετανάστες στις ΗΠΑ.
Εάν τους χαρακτηρίσω λαθροεισβολεις είμαι political correct η να τους κατηγορήσω ως συμμετέχοντες στο Ελληνικό καρτέλ.
Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά τώρα.
Εάν είναι καμιά 100 και να απελαθούν δεν τρέχει τίποτα. Εάν όμως είναι από 500000 και πάνω να ρωτήσω έχουμε 500000 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα γιαυτους.
Για να σας ακούσω τραμπακια μου
Εάν τους χαρακτηρίσω λαθροεισβολεις είμαι political correct η να τους κατηγορήσω ως συμμετέχοντες στο Ελληνικό καρτέλ.
Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά τώρα.
Εάν είναι καμιά 100 και να απελαθούν δεν τρέχει τίποτα. Εάν όμως είναι από 500000 και πάνω να ρωτήσω έχουμε 500000 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα γιαυτους.
Για να σας ακούσω τραμπακια μου
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πως θα τους βοηθήσεις να βρουν εργασία?Κοιτάσματα έγραψε: 30 Ιαν 2025, 14:27 Όσοι Έλληνες γυρίσουν στην πατριδα θα πρεπει να τους βοηθήσουμε να βρουν εργασία. Περίθαλψη έτσι και αλλιώς θα έχουν δωρεάν. Όσοι είναι 65 ετών και άνω θα πρεπει να παρουν συνταξη 450€ και βοήθεια από το κράτος για σίτιση και στέγη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Κοιτάσματα
zteo έγραψε: 30 Ιαν 2025, 14:30Πως θα τους βοηθήσεις να βρουν εργασία?Κοιτάσματα έγραψε: 30 Ιαν 2025, 14:27 Όσοι Έλληνες γυρίσουν στην πατριδα θα πρεπει να τους βοηθήσουμε να βρουν εργασία. Περίθαλψη έτσι και αλλιώς θα έχουν δωρεάν. Όσοι είναι 65 ετών και άνω θα πρεπει να παρουν συνταξη 450€ και βοήθεια από το κράτος για σίτιση και στέγη.
Με ρωτάς τι θα έκανα αν ημουν πρωθυπουργος ή ως πολιτης; Αν κυβερνουσα την Ελλάδα θα διαολοστελνα με συνοπτικες διαδικασίες 2εκ λαθρο που κλέβουν, λεηλατούν τα παντα, παίρνουν επιδόματα και με τα λεφτά που θα εξοικονομουσα θα βοηθούσα τους Έλληνες με προγραμματα ΟΑΕΔ.
Το ιδανικό να πηγαιναν στον αγυριστο και όσοι σιχαίνονται την Ελλάδα. Θα έλεγα "σιχαίνεσαι Γιώργο από τα Εξάρχεια την Ελλάδα και πετάς μολότοφ;". Τράβα στον γεροδιαολο και πηγαινε σε άλλη χώρα. Σου αφαιρώ την ελληνική ιθαγένεια. Δεν σε δέχονται πουθενα γιατί είσαι άχρηστος κοπριτης και παρασιτο;.Θα πας Μακρόνησο όπου έχουμε βάλει σκηνές με κρεβάτια αλα Guadanamo bay
- Λίνο Βεντούρα
Προς το παρόν έχεις έναν (1), τον κυρ Παντελή από το ρεπορτάζ, που, απορίας άξιο το πώς δεν μπόρεσε να ανανεώσει την άδεια παραμονής του…
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- jackie Daniels
ομοεθνής ρε καφετζή αμόρφωτε όχι συμπατριώτεςFrappezitis έγραψε: 30 Ιαν 2025, 07:51![]()
Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μας στείλει πίσω στην πατρίδα 2-3 εκατομμύρια Ελληνοαμερικανούς συμπατριώτες μας...!!!
Κοινώς μαλακιες. Απλά θα έβλεπες την ανεργία να εκτινάσσεται και τον Οαεδ να χρεωκοπει.Κοιτάσματα έγραψε: 30 Ιαν 2025, 14:37zteo έγραψε: 30 Ιαν 2025, 14:30Πως θα τους βοηθήσεις να βρουν εργασία?Κοιτάσματα έγραψε: 30 Ιαν 2025, 14:27 Όσοι Έλληνες γυρίσουν στην πατριδα θα πρεπει να τους βοηθήσουμε να βρουν εργασία. Περίθαλψη έτσι και αλλιώς θα έχουν δωρεάν. Όσοι είναι 65 ετών και άνω θα πρεπει να παρουν συνταξη 450€ και βοήθεια από το κράτος για σίτιση και στέγη.
Με ρωτάς τι θα έκανα αν ημουν πρωθυπουργος ή ως πολιτης; Αν κυβερνουσα την Ελλάδα θα διαολοστελνα με συνοπτικες διαδικασίες 2εκ λαθρο που κλέβουν, λεηλατούν τα παντα, παίρνουν επιδόματα και με τα λεφτά που θα εξοικονομουσα θα βοηθούσα τους Έλληνες με προγραμματα ΟΑΕΔ.
Το ιδανικό να πηγαιναν στον αγυριστο και όσοι σιχαίνονται την Ελλάδα. Θα έλεγα "σιχαίνεσαι Γιώργο από τα Εξάρχεια την Ελλάδα και πετάς μολότοφ;". Τράβα στον γεροδιαολο και πηγαινε σε άλλη χώρα. Σου αφαιρώ την ελληνική ιθαγένεια. Δεν σε δέχονται πουθενα γιατί είσαι άχρηστος κοπριτης και παρασιτο;.Θα πας Μακρόνησο όπου έχουμε βάλει σκηνές με κρεβάτια αλα Guadanamo bay
Την άλλη φορά που θα σκεφτείς να καλέσεις πίσω Έλληνες μετανάστες που έφυγαν εξαιτίας της πολιτικής σου στο παραγωγικό μοντέλο πάρε μια ασπιρίνη να σου περάσει.
Και άσε τους κομμουνιστές που έχουν σχέδιο να κυβερνησουν και να τους καλέσουν αυτοί πίσω
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 929 Προβολές
-