Ε τότε δεν ήταν σωστή απέναντι σου.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 19 Ιαν 2025, 17:46Είχαμε ήδη βγει, είχα πληρώσει και άλλη μέρα την ρώτησα τι θα κάνει σήμερα και απάντησε έχεις να προτείνεις κάτι αξιόλογο. Έλα κάνε τις τουμπιτσες σου. Εδώ στο χαλάκι.Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιαν 2025, 17:44Σου πρότεινε εκείνη ραντεβού και περίμενε να πληρώσεις εσύ; ή πρότεινες εσύ ραντεβού;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 19 Ιαν 2025, 17:42
Καλά η σχέση σου με την πραγματικότητα δεν είναι η καλύτερη. Δεν έχω πει την ιστορία με την καλλιτέχνιδα που ήθελε να διαλέξει και Χάι μαγαζί και μετά ανέλυε πόσα χαλάνε οι γυναίκες σε έξοδα για να ετοιμαστούν καθώς πρέπει και ότι το κέρασμα δεν είναι τίποτα, επιβάλλεται και ότι άμα θέλει να πληρώσει αυτή, τότε πάει στα μπουζούκια με τις φίλες της;
Έχω άπειρες ιστορίες (μερικές και από αναρχοαυτοφωτο μπακραουντ). Απλώς εσύ δεν πιστεύεις πώς δουλεύει ένας θερμοσιφωνας, στις σχέσεις των φύλων θα ανοίξεις τις παρωπιδες σου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ (ᴗ˳ᴗ) zZ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Fata_Morgana
Re: ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ (ᴗ˳ᴗ) zZ
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Χρυσό μου δεν συζητάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις ούτε τι είπε κάποιος σε μένα προσωπικά. Στα τεχνικά επαγγέλματα (θα τα ξέρεις εσύ) μετράει η στατιστική και τα μικρά ανεπαίσθητα στους πολλούς σημαδάκια. Τέλος πάντων, δεν ξέρεις εσύ από γυναίκες σύγχρονες, είσαι το παλιακο είδος κουτοπονηραδας με πόδια, πάει για απόσυρση σαν μοντέλο, βγαίνουν εξελιγμένα. Εσύ τι επιτυχία είχες στο τιντερ αλήθεια και θα επιτύχεις και εκ μέρους άλλων; Εγώ θυμάμαι να γράφεις ότι πήρες μηδέν σαν αποτέλεσμαFata_Morgana έγραψε: 19 Ιαν 2025, 17:48Ε τότε δεν ήταν σωστή απέναντι σου.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 19 Ιαν 2025, 17:46Είχαμε ήδη βγει, είχα πληρώσει και άλλη μέρα την ρώτησα τι θα κάνει σήμερα και απάντησε έχεις να προτείνεις κάτι αξιόλογο. Έλα κάνε τις τουμπιτσες σου. Εδώ στο χαλάκι.Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιαν 2025, 17:44
Σου πρότεινε εκείνη ραντεβού και περίμενε να πληρώσεις εσύ; ή πρότεινες εσύ ραντεβού;
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- Fata_Morgana
Καλά δε παίζει να είναι όπως τα περιγράφεις αλλά οκ. Δεν είχα μηδέν επιτυχίες. Είχα ξεκινήσει και έβγαινα κιόλας με έναν αλλά δεν ήθελε να περιμένει το εύλογο χρονικό διάστημα που είχα στο μυαλό μου πριν προχωρήσουμε στο σεξ.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 19 Ιαν 2025, 17:55Χρυσό μου δεν συζητάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις ούτε τι είπε κάποιος σε μένα προσωπικά. Στα τεχνικά επαγγέλματα (θα τα ξέρεις εσύ) μετράει η στατιστική και τα μικρά ανεπαίσθητα στους πολλούς σημαδάκια. Τέλος πάντων, δεν ξέρεις εσύ από γυναίκες σύγχρονες, είσαι το παλιακο είδος κουτοπονηραδας με πόδια, πάει για απόσυρση σαν μοντέλο, βγαίνουν εξελιγμένα. Εσύ τι επιτυχία είχες στο τιντερ αλήθεια και θα επιτύχεις και εκ μέρους άλλων; Εγώ θυμάμαι να γράφεις ότι πήρες μηδέν σαν αποτέλεσμαFata_Morgana έγραψε: 19 Ιαν 2025, 17:48Ε τότε δεν ήταν σωστή απέναντι σου.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 19 Ιαν 2025, 17:46
Είχαμε ήδη βγει, είχα πληρώσει και άλλη μέρα την ρώτησα τι θα κάνει σήμερα και απάντησε έχεις να προτείνεις κάτι αξιόλογο. Έλα κάνε τις τουμπιτσες σου. Εδώ στο χαλάκι.![]()
-
Μηδέν δηλαδή οκ. Α δεν παίζει Ε. Και είπαμε να παράδειγμα εν τω μεταξύ. Μιλάμε για κομπλέξω τελείως. Στα τσακιδια να πας, φεμιναζοFata_Morgana έγραψε: 19 Ιαν 2025, 18:22Καλά δε παίζει να είναι όπως τα περιγράφεις αλλά οκ. Δεν είχα μηδέν επιτυχίες. Είχα ξεκινήσει και έβγαινα κιόλας με έναν αλλά δεν ήθελε να περιμένει το εύλογο χρονικό διάστημα που είχα στο μυαλό μου πριν προχωρήσουμε στο σεξ.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 19 Ιαν 2025, 17:55Χρυσό μου δεν συζητάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις ούτε τι είπε κάποιος σε μένα προσωπικά. Στα τεχνικά επαγγέλματα (θα τα ξέρεις εσύ) μετράει η στατιστική και τα μικρά ανεπαίσθητα στους πολλούς σημαδάκια. Τέλος πάντων, δεν ξέρεις εσύ από γυναίκες σύγχρονες, είσαι το παλιακο είδος κουτοπονηραδας με πόδια, πάει για απόσυρση σαν μοντέλο, βγαίνουν εξελιγμένα. Εσύ τι επιτυχία είχες στο τιντερ αλήθεια και θα επιτύχεις και εκ μέρους άλλων; Εγώ θυμάμαι να γράφεις ότι πήρες μηδέν σαν αποτέλεσμα![]()
-
Γελοίο υποκείμενο
- kongrosian
τράβα ρε πίσω στο μπουρδέλα.κομ, μη μου χαλάς το νηματάκι.
- Misty_Blue
- regarding_to_Being
Anima Vs Animus?Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιαν 2025, 17:20Ο ουρακοτάγκος δεν είναι οικογένεια μου. Είναι σύντροφος μου. Άντε να βρεις κι εσύ σύντροφο να κάνεις λίγο σεξ να έρθεις στα ίσια σου.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 19 Ιαν 2025, 16:34Παρατηρώ κάποια ψυχικά τραύματα που έμεινες άτεκνη με τον ουρακοτάγκο για οικογένεια;![]()
.....το Φρέαρ.....
- Fata_Morgana
Animus vs Animus.regarding_to_Being έγραψε: 29 Ιαν 2025, 04:33Anima Vs Animus?Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιαν 2025, 17:20Ο ουρακοτάγκος δεν είναι οικογένεια μου. Είναι σύντροφος μου. Άντε να βρεις κι εσύ σύντροφο να κάνεις λίγο σεξ να έρθεις στα ίσια σου.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 19 Ιαν 2025, 16:34
Παρατηρώ κάποια ψυχικά τραύματα που έμεινες άτεκνη με τον ουρακοτάγκο για οικογένεια;![]()
![]()
-
ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑ?!
- kongrosian
γιατί ρωτάς "φίλε";
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;