!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γύρισε την μπιφτέκα ο Κούλης."Πρώτος εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια"
Re: Γύρισε την μπιφτέκα ο Κούλης."Πρώτος εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια"
Όσο πάει , όλο και πιο χαριτωμένος γίνεται. Γουτσου γουτσου
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Εγώ γουσταρω να δω μαδούρι, τζίτζι και σουβλάρα σε μετωπική επίθεση.
Θα αρχίσει να τρέμει η σαντιγύ.
Θα αρχίσει να τρέμει η σαντιγύ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

29|01|2025
Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΣΡΟΪΤΕΡ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙ – Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ “ΤΙΜΟΝΙ” ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ “ΞΕΠΛΥΝΕΙ” ΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

Για μια ακόμη χρονιά, η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δυναμική της τραγωδίας των Τεμπών, καθώς οι πολίτες εμφανίζονται να ζητούν μαζικά απαντήσεις για την απώλεια 57 ανθρώπων. Στον απόηχο των μεγάλων συγκεντρώσεων ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό την Κυριακή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλείται και πάλι να βγει μπροστά και να σηκώσει το βάρος της επικοινωνιακής απάντησης από μέρους της κυβέρνησης.
Η αρχή θα γίνει σήμερα το απόγευμα με τη συνέντευξη που θα παραχωρήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ενώ στην αυριανή Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αναμένεται να προσδιοριστεί για την επόμενη ή τη μεθεπόμενη εβδομάδα η προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για την τραγωδία που έχουν ζητήσει κόμματα της αντιπολίτευσης.
Ο όγκος των κινητοποιήσεων και η ένταση της διαμαρτυρίας ίσως και να αιφνιδίασε ορισμένους επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου. Σε κάθε περίπτωση, η τραγωδία των Τεμπών εξακολουθεί να λειτουργεί ως πολιορκητικός κριός για την κυβέρνηση, η οποία και πέρυσι είχε περάσει έναν εξαιρετικά δύσκολο Μάρτιο, αμέσως μετά την πρώτη επέτειο από την τραγωδία. Και φέτος το Μέγαρο Μαξίμου μπαίνει σε κατάσταση διαχείρισης κρίσης, καθώς η κοινωνία εξακολουθεί να θέτει ερωτήματα.
Η έκθεση του ΕΜΠ.
Ο πρωθυπουργός και στη σημερινή του εμφάνιση στον Alpha αναμένεται να τονίσει ότι η κυβέρνηση δεν συγκαλύπτει και επιζητεί και αυτή απαντήσεις στα ερωτήματα που ανακύπτουν από την τραγωδία. Εξ ου και περιμένει την έκθεση του ΕΜΠ, με τον καθηγητή Δημήτρη Καρώνη να έχει κληθεί να «γεφυρώσει» τη διαφορά εκτιμήσεων μεταξύ του πρώτου πορίσματος της Πυροσβεστικής και πορισμάτων τεχνικών συμβούλων οικογενειών που ακολούθησαν.
Η «ταμπακιέρα» αφορά την «πυρόμπαλα» που δημιουργήθηκε από την εμπορική αμαξοστοιχία μετά τη σύγκρουση με το επιβατηγό τρένο. «Ένας που θέλει να συγκαλύψει θα πήγαινε σε τρίτο πόρισμα;», διερωτήθηκε χθες (ΣΚΑΪ) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
Πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι το πόρισμα του ΕΜΠ δεν αναμένεται να συγκλίνει απολύτως με το πρώτο πόρισμα της Πυροσβεστικής, αν και δύσκολα θα προσδιορίζει επακριβώς την προέλευση της πυρκαγιάς. Σημειωτέον, χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης (Παραπολιτικά 90,1) και ερωτηθείς για τη δήλωση Μητσοτάκη στην πρώτη του συνέντευξη μετά τα Τέμπη (Πρωταγωνιστές, Alpha) για «έλαια σιλικόνης» που προκάλεσαν την πυρκαγιά, απάντησε ότι «η πεποίθηση που είχε ο πρωθυπουργός εκείνη τη στιγμή και αυτό που έλεγαν τα έγγραφα είναι ότι δεν υπήρχε, αυτό όμως μένει να αποδειχθεί στο δικαστήριο».
Πολιτικά πρόσωπα.
Μια αναφορά του κ. Μαρινάκη χθες, πάντως, προκάλεσε συζητήσεις. «Έχει πέσει η Δικαιοσύνη σε κάποιο όνομα πολιτικού, το έχει στείλει στη Βουλή για ποινικές ευθύνες και έχει συγκαλύψει η Βουλή ή ΝΔ ή η κυβέρνηση κάτι; Όχι είναι η απάντηση. Αν γίνει αυτό, θα συγκαλύψουμε, θα πούμε όχι; Προφανώς και όχι, θα πούμε στη Δικαιοσύνη ό,τι προβλέπεται. Δηλαδή αν κάποιος έχει ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες ή βρεθεί το όνομά τους στη δικογραφία, τότε εμείς κατευθείαν θα διευκολύνουμε τη Δικαιοσύνη», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Κυβερνητικές πηγές απαντούν για να τεθεί ζήτημα σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής θα πρέπει να διατυπωθεί από τη δικαιοσύνη ή έστω από την αντιπολίτευση μια συγκεκριμένη κατηγορία για συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο, κάτι που ως τώρα, κατά την ίδια εκτίμηση, δεν συμβαίνει. Και σε αυτή την περίπτωση, πάντως, κρίσιμο ορόσημο θα είναι η έκθεση του ΕΜΠ που θα συνιστά την ολοκλήρωση μιας βασικής εκκρεμότητας στο πλαίσιο της ανάκρισης.
Πάντως, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να διαχωρίσει τις οικογένειες των θυμάτων και τους πολίτες που ζητούν απαντήσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης που επιχειρούν να βρουν κοινό βηματισμό έναντι της κυβέρνησης μέσω της υπόθεσης των Τεμπών, μιλώντας για απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης μιας τραγωδίας.
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... %97%ce%9d/
Τί λέει το ΜΑΚΕΛΕΙΌ?
Οτι ηχητικά τον καίνε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ?????
Οτι ηχητικά τον καίνε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ?????
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Δεν βλεπω κάτι κακό στη συνέντευξη του Κυριακου
Εσείς δεν λέγατε πως

Ε ...τα θέλω του λαου τα αφουγκράστηκε ο Κυριάκος ....που ναι το πρόβλημα;
Εσείς δεν λέγατε πως

Ε ...τα θέλω του λαου τα αφουγκράστηκε ο Κυριάκος ....που ναι το πρόβλημα;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Kαλα ο Χίος είναι υπερβολικός παπάρας ούτως η άλλως.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Frappezitis
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ απο το (παρα)κρατος της δεξιας:
Οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες κλείσανε την υπόθεση άρον άρον.
Το Γενικό Χημείο του κράτους, μια κρατική υπηρεσία μας είπε πως φταίνε τα έλαια. Και σήμερα γίνεται δεύτερη έρευνα από το Πολυτεχνείο να δούμε αν φταίνε τα έλαια ή άλλα υγρά που ήταν στην εμπορική.
Το βιντεοσκοπικό υλικό για να δούμε τι φορτώθηκε στην Θεσσαλονίκη, χάθηκε.
Οι ηχητικοί διάλογοι αλλοιώθηκαν.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Άμα με ρωτάτε λοιπόν αν έχω μετανιώσει ή αν έκανα λάθος προφανώς με αυτά που γνωρίζω σήμερα δεν θα έλεγα τότε αυτό το οποίο είπα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
https://www.newsbreak.gr/politiki/83702 ... ton-alpha/
Τι λέει μωρέ το νούμερο;
https://www.newsbreak.gr/politiki/83702 ... ton-alpha/
Τι λέει μωρέ το νούμερο;
Περιμένω να κυκλοφορήσει το βίντεο για να επανέλθω πότε είπε τί από αυτά που τσέκαρα
Ρε σεις αυτά που είπε σήμερα ούτε δεκάχρονο δεν θα τα έλεγε. Λέει ρώτησε την Hellenic Train αν υπήρχε εύφλεκτο και απάντησε αρνητικά και τους πίστεψε για αυτό μίλησε για θεωρίες συνομωσίας χαχαχα. Κύριοι κάνετε λαθρεμπόριο καυσίμων τους ρώτησε και αυτοί απάντησαν αρνητικά και είπε οκ χαχαχαχα.
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδες καλο μου?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σοδομισμος Κυριακάρου στους Οτο, μπατησιωτηδες κλπ σκυλολόι αυτής της κοινωνίας.
- Otto Weininger
μα έχουν ειπωθεί άπειρες θεωρίες συνομωσίας.Arisvilla έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:11 Τραγικός ο Κούλης. Σαν μ.ι κλαμμένο τα γυρίζει αλλά φυσικά δεν παραδέχεται οτι έκανε λάθος οταν μιλούσε για θεωρίες συνωμοσίας.
ποιος σου είπε ότι δικαιωθήκατε σε κάτι;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- 7 Απαντήσεις