Τι έγινε; Ξενερωσαμε με την κατάταξη;aLiCat έγραψε: 29 Ιαν 2025, 13:11Το αυτό ισχύει και για εμένα.Misty_Blue έγραψε: 29 Ιαν 2025, 11:12 Εγώ δεν είμαι μέσα για bonus γύρο..Να βρω κομμάτι για τον κάθε παίκτη κομματάκι δύσκολο.
Καλή συνέχεια στα παιδιά που θα συνεχίσουν και σε επόμενο παιχνίδι![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- kongrosian
Re: Phorum Forumvision #1
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Για bonus γύρο δεν βλέπω να το προλαβαίνω ρε παιδιά. Θα προτιμούσα να τελειώσει κανονικά το παιχνίδι και όταν είναι έτοιμοι οι συμμετέχοντες, να ξεκινήσουμε το δεύτερο. Νόμιζα ότι οι Misty Blue και aLiCat θα παίξουν και στο δεύτερο παιχνίδι. Θα στενοχωρηθώ αν δεν συμμετάσχουν, όπως και για όλους τους παίκτες του πρώτου παιχνιδιού αν δεν τους βρω στο δεύτερο.
Αλλά οk, είναι σεβαστές εννοείται οι επιθυμίες και οι χρόνοι του καθενός.
Αλλά οk, είναι σεβαστές εννοείται οι επιθυμίες και οι χρόνοι του καθενός.
- Misty_Blue
kongrosian έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:00Τι έγινε; Ξενερωσαμε με την κατάταξη;aLiCat έγραψε: 29 Ιαν 2025, 13:11Το αυτό ισχύει και για εμένα.Misty_Blue έγραψε: 29 Ιαν 2025, 11:12 Εγώ δεν είμαι μέσα για bonus γύρο..Να βρω κομμάτι για τον κάθε παίκτη κομματάκι δύσκολο.
![]()
![]()
Άστα εγώ ναι....κλαίω νυχθημερόν..
Το παραδέχομαι
Εσένα σ'άρεσε και το κομμάτι που βαλα, ε; Έχεις γούστο
To scare myself with my own desert places.
Οκ, μπορούμε να πούμε ότι αν μαζευτούν πχ 7-8 παίκτες θα γίνει και ο bonus. Σε κάθε περίπτωση, ας δηλώσουν από τώρα ποιοί θα παίξουν και στο επόμενο και μετά το τέλος αυτού του παιχνιδιού θα φτιάξουμε και ένα thread εγγραφών. Αν τελικά μαζευτούν 10-12 άτομα για δεύτερο παιχνίδι, ξεκινάμε. Δεν υπάρχει και βία, οι εγγραφές μπορεί να μείνουν ανοιχτές και για κάνα μήνα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Δεύτερο παιχνίδι σίγουρα θα ξαναπαίξω - όπως έχω ξαναδηλώσει - μάλλον και bonus γύρο. Δύσκολο βέβαια να βρεις κατάλληλο τραγούδι για τον καθένα χωριστά αλλά εντάξει δεν χρειάζεται να πέσουμε και 100% μέσα στις προτιμήσεις του, πλάκα θα 'χει.
εννοείτε πως καμιά σας δεν θα παίξει ξανά;aLiCat έγραψε: 29 Ιαν 2025, 13:11Το αυτό ισχύει και για εμένα.Misty_Blue έγραψε: 29 Ιαν 2025, 11:12 Εγώ δεν είμαι μέσα για bonus γύρο..Να βρω κομμάτι για τον κάθε παίκτη κομματάκι δύσκολο.
![]()
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Μιλάτε καθαρά, Βίρνες! Αυτό εννοείτε;νύχτα έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:58εννοείτε πως καμιά σας δεν θα παίξει ξανά;aLiCat έγραψε: 29 Ιαν 2025, 13:11Το αυτό ισχύει και για εμένα.Misty_Blue έγραψε: 29 Ιαν 2025, 11:12 Εγώ δεν είμαι μέσα για bonus γύρο..Να βρω κομμάτι για τον κάθε παίκτη κομματάκι δύσκολο.
![]()
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- NovaLacertae
Misty_Blue έγραψε: 29 Ιαν 2025, 11:12 Εγώ δεν είμαι μέσα για bonus γύρο..Να βρω κομμάτι για τον κάθε παίκτη κομματάκι δύσκολο.
.
.Jimmy81 έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:09 Για bonus γύρο δεν βλέπω να το προλαβαίνω ρε παιδιά. Θα προτιμούσα να τελειώσει κανονικά το παιχνίδι και όταν είναι έτοιμοι οι συμμετέχοντες, να ξεκινήσουμε το δεύτερο.
Νόμιζα ότι οι Misty Blue και aLiCat θα παίξουν και στο δεύτερο παιχνίδι. Θα στενοχωρηθώ αν δεν συμμετάσχουν, όπως και για όλους τους παίκτες του πρώτου παιχνιδιού αν δεν τους βρω στο δεύτερο....
- kongrosian
εσύ καλούτσικα πήγεςMisty_Blue έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:31![]()
Άστα εγώ ναι....κλαίω νυχθημερόν..![]()
Το παραδέχομαι![]()
Εσένα σ'άρεσε και το κομμάτι που βαλα, ε; Έχεις γούστο![]()
Η ALICAT ΟΜΩΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΥΝΑΤΑ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΣΕ.....
Καθόλου.kongrosian έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:00Τι έγινε; Ξενερωσαμε με την κατάταξη;aLiCat έγραψε: 29 Ιαν 2025, 13:11Το αυτό ισχύει και για εμένα.Misty_Blue έγραψε: 29 Ιαν 2025, 11:12 Εγώ δεν είμαι μέσα για bonus γύρο..Να βρω κομμάτι για τον κάθε παίκτη κομματάκι δύσκολο.
![]()
![]()
Το είχα προαποφασίσει.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Δεν θα παίξω στον επόμενο διαγωνισμό.νύχτα έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:58εννοείτε πως καμιά σας δεν θα παίξει ξανά;aLiCat έγραψε: 29 Ιαν 2025, 13:11Το αυτό ισχύει και για εμένα.Misty_Blue έγραψε: 29 Ιαν 2025, 11:12 Εγώ δεν είμαι μέσα για bonus γύρο..Να βρω κομμάτι για τον κάθε παίκτη κομματάκι δύσκολο.
![]()
Δίχως να αποκλείω τη συμμετοχή μου στον μεθεπόμενο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- kongrosian
μμμμμμμμμ.... ψηλομύτα....aLiCat έγραψε: 29 Ιαν 2025, 21:24Καθόλου.
Το είχα προαποφασίσει.
Αφού πρώτα μου έπεσε ο ενθουσιασμός.kongrosian έγραψε: 29 Ιαν 2025, 21:24εσύ καλούτσικα πήγεςMisty_Blue έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:31![]()
Άστα εγώ ναι....κλαίω νυχθημερόν..![]()
Το παραδέχομαι![]()
Εσένα σ'άρεσε και το κομμάτι που βαλα, ε; Έχεις γούστο![]()
![]()
![]()
Η ALICAT ΟΜΩΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΥΝΑΤΑ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΣΕ.....![]()
![]()
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Χρειάζομαι κάποιο διάλειμμα...kongrosian έγραψε: 29 Ιαν 2025, 21:27μμμμμμμμμ.... ψηλομύτα....
![]()
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση