Τί λόγο έχει να ''αντλήσει'' ικανοποίηση; Σοβαρέψου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο εκτελεστής του 3χρονου παιδιού
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο εκτελεστής του 3χρονου παιδιού
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ένα μωρό, είναι σχεδόν πεθαμένο. Βάλτε στην άκρη τις σκέψεις περί ''ορθότητας'' ξέρω γω και δείτε το μωρό. Απλά.
Ε, μα. Μας πρήξατε τον πέοντα. Ποιός ρε πούστη μου για το παιδάκι; Συζητάμε για τα ''δικαιώματα'' των εγκληματιών; Μαζευτείτε.
Ε, μα. Μας πρήξατε τον πέοντα. Ποιός ρε πούστη μου για το παιδάκι; Συζητάμε για τα ''δικαιώματα'' των εγκληματιών; Μαζευτείτε.
Σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως το καλύτερο να ήταν μια σφαίρα στο κεφάλι μετά την οριστική καταδίκη και να τελειώνουμε. Ούτε το αμερικάνικο σύστημα μου αρέσει, που κοπροσκυλιάζει ο δολοφόνος στη φυλακή για 30 χρόνια μέχρι να τον εκτελέσουν. Αλλά τέλος πάντων υπάρχουν περιπτώσεις που τα στοιχεία, όσο ξεκάθαρα κι αν είναι, αφήνουν μια ελάχιστη πιθανότητα λάθους. Πχ εδώ, αν συνεχίσουν και οι δύο να υποστηρίζουν ότι "μόνο ο άλλος το χτυπούσε", αφήνεις μια πιθανότητα ο ένας από τους δύο να λέει αλήθεια. Οπότε δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τελεσίδικο όπως εκτέλεση.
Σε κάθε περίπτωση, η επαναφορά της θανατικής ποινής είναι εξωπραγματική μέσα στην ΕΕ. Αλλά η υποχρεωτική 8ωρη εργασία των βαρυποινιτών δεν είναι καθόλου ανέφικτη. Εϊναι ένας τρόπος να πάρει η κοινωνία πίσω ένα μικρό κομμάτι από το κακό που της έκαναν. Αν δεν έχουμε ούτε σύντομη εκτέλεση ούτε υποχρεωτική εργασία, τότε η κοινωνία απλά μαλακίζεται.
Σε κάθε περίπτωση, η επαναφορά της θανατικής ποινής είναι εξωπραγματική μέσα στην ΕΕ. Αλλά η υποχρεωτική 8ωρη εργασία των βαρυποινιτών δεν είναι καθόλου ανέφικτη. Εϊναι ένας τρόπος να πάρει η κοινωνία πίσω ένα μικρό κομμάτι από το κακό που της έκαναν. Αν δεν έχουμε ούτε σύντομη εκτέλεση ούτε υποχρεωτική εργασία, τότε η κοινωνία απλά μαλακίζεται.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Για ποιο πράγμα μιλάς δεν κατάλαβες. Τι παρέθεσες από μένα; Απευθυνόταν σε άλλον και αφορά άλλο πράγμα.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2025, 16:34Καταλαβαίνεις οτι μιλάμε για ένα παιδί που κακοποιήθηκε βάναυσα κι εσύ ζητάς τα ρέστα γιατί κάποιοι απο μας, είτε πιο επιθετικά, είτε πιο ήρεμα, σου λέμε πως η ζωή των κακοποιητών είναι απλά ο σκουπιδο-επίλογος στην τραγωδία; Θα συζητήσουμε για την μεταχείριση των τεράτων, στην προκειμένη; Σοβαρομιλείς; Ούτε καν.marabou έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:52 Καταλάβατε τώρα; Σε νήμα για το παιδί που είναι ήδη εγκεφαλικά νεκρό, άλλους τους νοιάζει το πως θα βρουν την ευκαιρία να βρίσουν επειδή τους το επιβάλει η αντι- fake συνείδησή τους.
Ποιά γαμωσυνείδηση ορίζει την υπεράσπιση τέτοιων σκουπιδιών;
Ανθρώπινα ρε φίλε. ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.
Βάλε τα κόμματα στην άκρη. Δεν ξέρω, εικάζω πως πας με το ''γράμμα''.
Δεν με ενδιαφέρουν οι αντιοδράσεις σας και τα συναισθηματά σας. Κάποιος μου είπε χθες κάτι ειρωνικό για τον ανθρωπισμό μου και είναι γελοίο να τα ακούω από τυχάρπαστους του ίντερνετ που δεν έκαναν τίποτα για το παιδί ενώ εγώ όπως βλέπω είμαι ο μόνος που έκανα.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
πας καλά; Εσύ σοβαρέψου. Βρίζει τους πάντες μόνο για την ικανοποίησή του και με κρίονεις επειδή του απαντ´λω στις β ρισιές του;
Έδωσες αίμα εσύ;Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2025, 16:43 Ένα μωρό, είναι σχεδόν πεθαμένο. Βάλτε στην άκρη τις σκέψεις περί ''ορθότητας'' ξέρω γω και δείτε το μωρό. Απλά.
Όταν ο ανθρωπισμός έχει συγκεκριμένα όρια, δεν λογιέται ως τετοιος. Δεν είσαι ανθρωπιστής. Παραφερνάλι είσαι. Προσέγγισες κυρίως τα δικαιώματα του εγκληματία. Δεν είναι όλα ίσωμα. Και ήσουν ο μόνος που μίλησες με απέχθεια για τον συγκεκριμένο λόγο.marabou έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:02Για ποιο πράγμα μιλάς δεν κατάλαβες. Τι παρέθεσες από μένα; Απευθυνόταν σε άλλον και αφορά άλλο πράγμα.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2025, 16:34Καταλαβαίνεις οτι μιλάμε για ένα παιδί που κακοποιήθηκε βάναυσα κι εσύ ζητάς τα ρέστα γιατί κάποιοι απο μας, είτε πιο επιθετικά, είτε πιο ήρεμα, σου λέμε πως η ζωή των κακοποιητών είναι απλά ο σκουπιδο-επίλογος στην τραγωδία; Θα συζητήσουμε για την μεταχείριση των τεράτων, στην προκειμένη; Σοβαρομιλείς; Ούτε καν.marabou έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:52 Καταλάβατε τώρα; Σε νήμα για το παιδί που είναι ήδη εγκεφαλικά νεκρό, άλλους τους νοιάζει το πως θα βρουν την ευκαιρία να βρίσουν επειδή τους το επιβάλει η αντι- fake συνείδησή τους.
Δεν με ενδιαφέρουν οι αντιοδράσεις σας και τα συναισθηματά σας. Κάποιος μου είπε χθες κάτι ειρωνικό για τον ανθρωπισμό μου και είναι γελοίο να τα ακούω από τυχάρπαστους του ίντερνετ που δεν έκαναν τίποτα για το παιδί ενώ εγώ όπως βλέπω είμαι ο μόνος που έκανα.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε γονείς. Και λαχταράμε για τα παιδιά μας. Να είναι καλά και να πορεύονται όπως γουστάρουν.
Αν νομίζεις οτι τέτοιες πρακτικές περνάνε στο ντούκου, είσαι γελασμένος.
Επιπροσθέτως ΔΕΝ είπες κάτι για την ''μάνα'', ούτε για τον ''γκόμενό'' της. Μάλλον δεν σε αφορά.
Ειλικρινά δεν το περίμενα απο σένα.
από καμία ηλικία. όποιος κοπανάει αναίτια άλλον και τον αφήνει με εγκεφαλικές κακώσεις είναι για κρέμασμα.marabou έγραψε: 29 Ιαν 2025, 15:25Εσύ προσωπικά στεναχωριέσαι για το παιδί; Ρομά είναι.Τέλος πάντως από πόσο χρονών και μετά θα ήταν στα παλά σου τα παπούτσια για τυο το έπαθε; Σε τρία χρόνια από τώρα; Πέντε; Δέκα;
Είστε σουρεάλ πραγματικά.
αν κοπανάει παιδί πρώτα ανασκολοπισμό και μετά κρέμασμα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Δεν μπορώ να δώσω.marabou έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:04Έδωσες αίμα εσύ;Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2025, 16:43 Ένα μωρό, είναι σχεδόν πεθαμένο. Βάλτε στην άκρη τις σκέψεις περί ''ορθότητας'' ξέρω γω και δείτε το μωρό. Απλά.
Τι μυαλά κουβαλάτε εδώ μέσα; Μιλάμε για μωρλο λέει. κι αυτό σημαίνει αυτόματα ότι το μόνο που οφείλει κανείς είναι να φανταστεί ποιο βασανηστήριο είναι το πιο κατάλληλο. Κι όποιος δεν θέλει να σκεφτεί έται, σημμαίνει ότι νοίαζεται για το θύτη και θέλει να προστατέψει τα διακιαώματά του.
Τρικυμία εν κρανίω.
Εγώ όμως έδωσα οπότε τα "μιλάμε για παιδί 3 χρονών" δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να μου το πεις.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:13Δεν μπορώ να δώσω.marabou έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:04Έδωσες αίμα εσύ;Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2025, 16:43 Ένα μωρό, είναι σχεδόν πεθαμένο. Βάλτε στην άκρη τις σκέψεις περί ''ορθότητας'' ξέρω γω και δείτε το μωρό. Απλά.
Ο φίλος που προστατεύεις μην πάθει τίποτα έβρισε τον Αρίστο επειδή λέει διασπείρει fake. και ανέφερα το πόσο φαιδρό είναι σε νήμα για παιδί εγκεφαλικά νεκρό να βρίζει ο άλλος επειδή τον σπρώχνει η αντι-fake συνείδησή του και και καλά. Κι ενώ το παραθέτεις κιόλας σε μένα, μου λες του κοσμου τα άσχετα. Τι να πω;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Βρήκε ευκαιρία για αντιπολίτευση ο μαλακαριστός με fake news, του τα έχωσα και βριστήκαμε.
Ενοχλήθηκε ο "ανθρωπιστής" υπέρ των εγκληματιών, που περιμένει να του πούμε μπράβο επειδή έδωσε αίμα, και τα άκουσε κι αυτός.
Μην δίνεις σημασία.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Υπέρ των εγκληματιών είσαι εσύ. μη σου πω ότι είσαι ο ίδιος εγκληματίας μέσα σου κι ας μην έχει κάνει ποτέ κάτι. Αυτά που λες, μέχρι και το άβαταρ σου αυτό δειχνει. Εγώ ξαναλέω ότι δεν με ενδιαφέρουν οι θύτες και δεν μένω στο πως πρέπει να τιμωρηθούν. Δεν συζητάω τέτοια γιατί θεωρώ ότι υπάρχουν σημαντικότερα. Εσύ μείνε εκεί χαμηλά.Nandros έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:27Βρήκε ευκαιρία για αντιπολίτευση ο μαλακαριστός με fake news, του τα έχωσα και βριστήκαμε.
Ενοχλήθηκε ο "ανθρωπιστής" υπέρ των εγκληματιών, που περιμένει να του πούμε μπράβο επειδή έδωσε αίμα, και τα άκουσε κι αυτός.
Μην δίνεις σημασία.
marabouΠασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:12Όταν ο ανθρωπισμός έχει συγκεκριμένα όρια, δεν λογιέται ως τετοιος. Δεν είσαι ανθρωπιστής. Παραφερνάλι είσαι. Προσέγγισες κυρίως τα δικαιώματα του εγκληματία. Δεν είναι όλα ίσωμα. Και ήσουν ο μόνος που μίλησες με απέχθεια για τον συγκεκριμένο λόγο.marabou έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:02Για ποιο πράγμα μιλάς δεν κατάλαβες. Τι παρέθεσες από μένα; Απευθυνόταν σε άλλον και αφορά άλλο πράγμα.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2025, 16:34
Καταλαβαίνεις οτι μιλάμε για ένα παιδί που κακοποιήθηκε βάναυσα κι εσύ ζητάς τα ρέστα γιατί κάποιοι απο μας, είτε πιο επιθετικά, είτε πιο ήρεμα, σου λέμε πως η ζωή των κακοποιητών είναι απλά ο σκουπιδο-επίλογος στην τραγωδία; Θα συζητήσουμε για την μεταχείριση των τεράτων, στην προκειμένη; Σοβαρομιλείς; Ούτε καν.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε γονείς. Και λαχταράμε για τα παιδιά μας. Να είναι καλά και να πορεύονται όπως γουστάρουν.
Αν νομίζεις οτι τέτοιες πρακτικές περνάνε στο ντούκου, είσαι γελασμένος.
Επιπροσθέτως ΔΕΝ είπες κάτι για την ''μάνα'', ούτε για τον ''γκόμενό'' της. Μάλλον δεν σε αφορά.
Ειλικρινά δεν το περίμενα απο σένα.
Έλα εδώ .
Τα παιδιά, ειδικά τα βρέφη, ΔΕΝ έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν για όσα βιώνουν. Αυτό πρέπει να σε ενδιαφέρει πρωτίστως.
Μια που λέτε για βασανιστήρια να ρίξω κι εγώ στον διαδικτυακό κουμπάρα σας το 50 cent μου.
Πιο παλιά όταν ανακάλυψα το Dark Web, και πιθανότητα εισόδου με Tor κάπου κάπως βρήκα εκεί μεσα ένα site τύπου gore kills που κατέβαζες βιντεάκια επί τόπου stream δεν έπαιζε, όπου ένα από αυτά είχε τίτλο Retribution punishment κάτι τέτοιο.
Κάπου στην Αϊτή είχαν τσιμπήσει κάποιοι gang bosses, πολέμαρχοι, έναν τυπά, που δεν ξέρω τι σκατά υποτίθεται έκανε, ασελγούσε σε ανήλικο, κάρφωσε κόσμο σε μπάτσους, έκλεψε..
Θα τον εκτελούσαν με τη "Βραζιλιάνικη Πυρά", τον είχαν δεμένο μέσα σε στίβα από ρεζέρβες, λάστιχα τα οποία τα είχαν περιχύσει με πετρέλαιο ή κάτι τέτοιο.
Δεν άντεξα να το δω μέχρι τέλους, στα 10 δευτερόλεπτα αφού είχε λαμπαδιάσει καλά, απλά δεν πίστευα ότι μπορεί ανθρώπινο ον να ουρλιάζει τόσο παρατεταμένα και τόσο εκκωφαντικά...
Αφού το έκλεισα διάβασα κάτι σχόλια που γράφανε πως δε σταμάτησε γιατί πέθανε, απλά έσπασαν οι φωνητικές χορδές,κάποια στιγμή πριν πεθάνει σίγουρα η φωτιά καίει και τα νεύρα και σταμάτα κι ο πόνος...
Πολυυυύ μετά...
Για καιρό είχα μικρό ptsd, ακόμα ανατριχιάζω που το σκέφτομαι ας όψεται η κωλοπεριέργειά μου...
Δεν είμαι σκλερός μαδαφάκα εγώ...
Ακόμα κι αυτά τα 2...όντα,δε θα'θελα να λήξουν έτσι...
Κανένας δεν πρέπει να λήγει έτσι για κανένα μπούστη λόγο...
Ps Μακριά από τα κακοτόπια του Dark Web...
Πιο παλιά όταν ανακάλυψα το Dark Web, και πιθανότητα εισόδου με Tor κάπου κάπως βρήκα εκεί μεσα ένα site τύπου gore kills που κατέβαζες βιντεάκια επί τόπου stream δεν έπαιζε, όπου ένα από αυτά είχε τίτλο Retribution punishment κάτι τέτοιο.
Κάπου στην Αϊτή είχαν τσιμπήσει κάποιοι gang bosses, πολέμαρχοι, έναν τυπά, που δεν ξέρω τι σκατά υποτίθεται έκανε, ασελγούσε σε ανήλικο, κάρφωσε κόσμο σε μπάτσους, έκλεψε..
Θα τον εκτελούσαν με τη "Βραζιλιάνικη Πυρά", τον είχαν δεμένο μέσα σε στίβα από ρεζέρβες, λάστιχα τα οποία τα είχαν περιχύσει με πετρέλαιο ή κάτι τέτοιο.
Δεν άντεξα να το δω μέχρι τέλους, στα 10 δευτερόλεπτα αφού είχε λαμπαδιάσει καλά, απλά δεν πίστευα ότι μπορεί ανθρώπινο ον να ουρλιάζει τόσο παρατεταμένα και τόσο εκκωφαντικά...
Αφού το έκλεισα διάβασα κάτι σχόλια που γράφανε πως δε σταμάτησε γιατί πέθανε, απλά έσπασαν οι φωνητικές χορδές,κάποια στιγμή πριν πεθάνει σίγουρα η φωτιά καίει και τα νεύρα και σταμάτα κι ο πόνος...
Πολυυυύ μετά...
Για καιρό είχα μικρό ptsd, ακόμα ανατριχιάζω που το σκέφτομαι ας όψεται η κωλοπεριέργειά μου...
Δεν είμαι σκλερός μαδαφάκα εγώ...
Ακόμα κι αυτά τα 2...όντα,δε θα'θελα να λήξουν έτσι...
Κανένας δεν πρέπει να λήγει έτσι για κανένα μπούστη λόγο...
Ps Μακριά από τα κακοτόπια του Dark Web...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 354 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 20 Απαντήσεις